Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

σκεφτομαι να κανω σουπα να φαω αλλα δεν ξερω τι σουπα!!!

κοτόσουπα !!!!!

chicken-soup1.jpg

Λέτα μια χαρά τα κάνεις, σύντομα θα χάσεις τα κιλάκια!!!!!!

Δεν μας είπες μπεμπίνα ή μπεμπίνος το μωρό σου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

σας διαβασα...

καλο μηνα σε ολες...

τσιπουρακι μου ειμαι σιγουρη οτι την επομενη φορα θα ανταμιφθεις για τον κοπο σου και με το παραπανω...

οσο για το γυμναστηριο μαρακι μη με μαλωσεις αλλα ακομη το σκεφτομαι...ξερω πως δεν πρεπει να επιρεαζομαι απο τη σταση των ανθρωπων εκει μεσα αλλα δυστηχως ειναι οι περισσοτεροι εκει μεσα φαντασμενοι και ωραιοπαθεις και ο τροπος που σε αντιμετωπιζουν ειναι απαραδεκτος και ακρως ρατσιστικος...το ξερω πολυ καλα αυτο γιατι δεν ειναι η πρωτη μου επαφη με το συγκεκριμενο γυμναστηριο...

και να φανταστειτε οτι ειχα αυτη την αντιμετωπιση οταν ημουνα 10 κιλα πανω φανταστειτε τωρα στα 40 πανω τι εχω να ακουσω...και το κακο ειναι οτι ολο αυτο ξεκιναει απο τους ιδιους τους γυμναστες...ενταξει οχι απο ολους...

τελος παντως αν και κολλαω λιγο ...σκεφτομαι να ακουσω την αρχηγο που με μαλωνει και τον αντρουλη μου πηγαινει και εκεινος εκει και ξερει ποσο φαντασμενοι ειναι αλλα μου λεει και εκεινος οτι δεν πρεπει να δινω σημασια και το μονο που να με νοιαζει να ειναι ο στοχος μου και η εικονα μου 4 χρονια πριν...οποτε σκεφτομαι τη δευτερα να ξεκινησω ... να πηγαινω πρωι μολις αφηνω τη μαρια στο σχολειο που δεν θα εχει και πολυ κοσμο και θα κανω και την περιβοητη πρωινη γυμναστικη...

ο καλος μου λεει να κανω μονο αεροβικη τον πρωτο μηνα...διαδρομο - ποδηλατο και διαδρομο-στεπ (αυτο με τα χερια ποδια) εναλλαξ και μετα τον πρωτο μηνα σιγα σιγα να βαλω και οργανα...τι λεει η αρχηγος μας για αυτο????

αυτααααα...

συγνωμη που σας ζαλιχω με τα υπαρξιακα μου καθε τρεις και λιγο αλλα εσας εχω μπουμπουκες μου να τα λεω...

σας μερσω πολυ που με ακουτε και με ανεχεστε...

σας φιλω ολες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Ελιζάκι να πας .... και να τους γράψεις στα παραπανίσια σου κιλά!

Η άσκηση πρώτα από όλα είναι σημαντική για την υγεία και μετά για την ομορφιά, αν δεν το αντιλαμβάνονται αυτό τότε είναι θκατά γυμναστές!

Ισα ισα πρέπει να πας και να τους ρωτάς και να σε αναλάβουν κανονικά!!!!! αυτή είναι η δουλειά τους να σε βοηθήσουν να ασκηθείς!

Καλή αρχή λοιπόν και ανωτερότητα!!!!!!!!

οτι δεν πρεπει να δινω σημασια και το μονο που να με νοιαζει να ειναι ο στοχος μου και η εικονα μου 4 χρονια πριν..

Με αυτό δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ, τα πρότυπα δημιουργούν και απογοητεύσεις ακόμα κι αν είμαστε εμεις αυτοί 4 χρόνια πριν.

Προτείνω νέα οράματα και εικόνες!!!!!!!

Εγώ οραματίζομαι τον εαυτό μου με 10 κιλά λιγότερα, με βοηθάει αυτό!

Αν με οραματιστώ με - 30 κιλά είναι πολύ μακρυνό και απογοητεύομαι..... και καταλήγω να τα παρατάω....

Λοιπονννννννν!!!!!

βρήκα στο Internet κάτι συνταγούλες με σουπίτσες 00020156.gif

που απ' ότι βλέπω μας αρέσουν!!!!!!

...και ειδικά όταν είναι πιο χυλωμένες 00020156.gif

βέβαια,΄πρόσεξα ότι σε μερικές απ' αυτές τις συνταγές έχει και κρέμα γάλακτος (υποτίθεται για να πήξει) Αλλά μπορούμε ωραιότατα να αντικαταστήσουμε την κρέμα γάλακτος με 1 κουταλάκι κορν φλάουρ..ή αλευράκι ;)

http://sintagoulis.gr/tag/%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B1+%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AD?stags=1&adv=1

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

tsipoura μπεμπινος ειναι!!!

eliza και εγω δεν πηγαινα ποτε γυμναστηριο για αυτο το λογο!!ντρεπομουν και νομιζα οτι ολοι με κοιτουσαν γιατι δεν ειχα κοιλιακους!!μεχρι που με πιεσε ο αντρας μου να παω και το εκανα και δεν το μετανιωνω!!τωρα κανω σαν τρελη να παω!!το ειδα διαφορετικα!!πρεπει να αγαπησουμε το σωμα μας!!!

ζωη ωραιες συνταγες!!αν και τελικα εκανα κοτοσουπα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Έφτασα! Γεια σας φιλεναδίτσες! καλό μήνα!

έσκασε μύτη και η Μαρία μας....τα φιλιά μου κοριτσάκι.....

Χαμομηλάκι, δεν είχα χρόνο να δω με άνεση τι συνέβει εχθές. Είδα όμως ότι κάπου εκεί είχε λάβει μέρος και η Ελίζα. Κι επειδή πρόσφατα είδα φωτο της και μου πέταξε τα μάτια έξω, βάλε κι εσύ μία να με στείλετε κανονικά! Άντε, γιατί αν υποψιαστώ ότι είμαστε τέτοια ομορφοπαρέα και κλαιγόμαστε............:P

Ελίζα, εγώ σε καταλαβαίνω με το γυμναστήριο. Κι εμένα δε μ΄αρέσει να με κοιτούν περίεργα.

Τελευταία όμως συνειδητοποίησα ότι περισσότερο μέσα στο μυαλό μας είναι, παρά όντως συμβαίνει :wink:. Οπότε καλά σου λένε τα κορίτσια. Όρμαααααα........

Από την άλλη να σου πω, ότι εγώ δεν προλαβαίνω για γυμναστήριο. Αλλά έχω καταλάβει πόσο σημαντική είναι η κίνηση.

Οπότε τι κάνουμε; Κινούμαστε με την παραμικρή ευκαιρία. ΔΕΝ τη βαρυγκομάω, όπως έκανα πριν από 7-8 μήνες. Σκάλες, φόρτωμα, ξεφόρτωμα, δουλειές, κουβάλημα, ό,τι λάχει. Ποδήλατο (κανονικό ποδήλατο) τους τελευταίους δύο μήνες όποτε μπορούμε με τα παιδιά και περπάτημααααααααααααα...με κάθε ευκαιρία...που έπαιρνα το αυτοκίνητο ακόμη και για τσιγάρα στο περίπτερο. Περπάτημα.

Α! να πω κι αυτό που με θυμώνει, τώρα που το θυμήθηκα. Περπατώ να πάω σχολείο, να πάρω τα παιδιά. Με βλέπουν μαμάδες στο δρόμο που πάνε με το αυτοκίνητό τους.

-Έλα να σε πάω.

- Δε θέλω, ευχαριστώ.

-Αποφάσισες να κάνεις σώμα ή οικονομία;

-(αρχίζω και τα παίρνω :evil:) Εσύ περπατάς καθόλου;

Φτάνω στο σχολείο εχθές. Ένας παππούς:

-Πού πάρκαρες; δε βλέπω το αυτοκίνητο...

-Ήρθα με τα πόδια.

-Γιατί; έπαθες ζημιά;

-Όχι, απλά για να περπατήσουμε.

-Καλά. Θα σας ανεβάσω εγώ επάνω.

-Όχι, ευχαριστώ! ΘΕΛΩ να περπατήσουμε.

-Και το παιδί δεν το σκέφτεσαι; πώς θ΄ανέβει όλη αυτή την ανηφόρα;

-Δεν είναι η πρώτη τους φορά! Μια χαρά την ανεβαίνουν τα παιδιά την ανηφόρα...εγώ πώς την ανέβαινα παιδί;

-Καλά, καλά, θα σας ανεβάσω εγώ!

:evil::twisted::evil::twisted:

Ρε παιδιά, τι γίνεται; πόσο λάθος σκεφτόμαστε και νομίζουμε ότι έχουμε και δίκιο;;;;; Θα με τρελάνουν όλοι;

Το εξήγησα όμως στις κόρες μου δημοκρατικά:tongue:.

-Μην τυχόν και σας ακούσω ποτέ να παραπονιέστε που περπατάμε! Έτσι είναι το φυσιολογικό κι έτσι πρέπει να κάνει όλος ο κόσμος....

Τι κατεβατό έγραψα πάλι σήμερα η γυναίκα...........

καλημερα κοριτσια!!!

ειμαι πολυ περηφανη!!πηγα χθες στο σουπερ και αντι να παρω τα χαζα που περνω συνηθως πηρα μονο υγιεινα πραγματα!!βρηκα και τις σοκολατες διαιτης!!!

χθες εφαγα μια σαλατα το βραδυ ενω ο αντρας μου ετρωγε σουφλε με παγωτο!!!κρατηθηκα ομως!!!αν και μυριζε υπεροχα...:(:(:(:(

Τα θερμά μου συγχαρητήριαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έκανες κίνηση ρουά ματ!!!!!!!!!!!!! εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω να τα κατάφερνα...γιατί, λοιπόν, οι λυπημένες φατσούλες;

Ζωή, βάλ΄της μια φατσούλα νικήτριας, σε παρακαλώ!

Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα αλλά πείσμωσα τώρα ακόμα περισσότερο (ή τουλάχιστον προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου προς αυτή την κατεύθυνση, με καταλαβαίνεται!)

Λοιπόν Καλό μας Μήνα και Καλά μας Χασίματα με Υγεία και Χαμόγελα!!!!!!!!!!!

Μπράβο πεισματάρα! έτσι με τσαμπουκά!

Το πρωί εκεί που δούλευα, πώς μου ήρθε...αναρωτήθηκα αν μπορείς να μου βρεις μια βοϊδογοργόνα:D....

καλημέρα γοργόνες!

καλό μήνα!

Καλημέρα συναγωνίστρια!

Με αυτό δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ, τα πρότυπα δημιουργούν και απογοητεύσεις ακόμα κι αν είμαστε εμεις αυτοί 4 χρόνια πριν.

Προτείνω νέα οράματα και εικόνες!!!!!!!

Εγώ οραματίζομαι τον εαυτό μου με 10 κιλά λιγότερα, με βοηθάει αυτό!

Αν με οραματιστώ με - 30 κιλά είναι πολύ μακρυνό και απογοητεύομαι..... και καταλήγω να τα παρατάω....

Σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπαίνει στις καλύτερες ατάκες!!!!!!!!!!!!!!

καλως την Ελλη μας !!! :D

καλο μηνααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :D

ααα...καλα στανταρ η αντιδραση του κλασσικου ελληνα παιδι μου !!!

μη μασας.....εσυ το περπατημα σου με τα παιδια και αστους να λενε μπουρου μπουρου μπουρου.....

-ναι κυρια μου θελω να φτιαξω σωμα...οχι σαν και σενα που χτιζεις τον πισινο σου στο καθισμα του αυτοκινητου και οταν θα θελεις να το πουλησεις αναγκαστικα θα πουλησεις και τον π@πο σου .....:tongue::tongue::tongue:

-και εσυ παππου ασε το αυτοκινητο στην ακρη και περπατα γιατι η αρτηριακη σου πιεση εχει ανεβει ανησυχιτικα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλως την Ελλη μας !!! :D

καλο μηνααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :D

ααα...καλα στανταρ η αντιδραση του κλασσικου ελληνα παιδι μου !!!

μη μασας.....εσυ το περπατημα σου με τα παιδια και αστους να λενε μπουρου μπουρου μπουρου.....

-ναι κυρια μου θελω να φτιαξω σωμα...οχι σαν και σενα που χτιζεις τον πισινο σου στο καθισμα του αυτοκινητου και οταν θα θελεις να το πουλησεις αναγκαστικα θα πουλησεις και τον π@πο σου .....:tongue::tongue::tongue:

-και εσυ παππου ασε το αυτοκινητο στην ακρη και περπατα γιατι η αρτηριακη σου πιεση εχει ανεβει ανησυχιτικα :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάρα μουυυυυυυυυυυυ....μας έλειψες.......:-(.......

Λοιπόν, αν και καπνίστρια (ακόμη) την ανηφόρα την πάω φέρτεεεεε.....

Κι άλλες μαμάδες που δεν έχουν καπνίσει ποτέ, δεν έχουν ούτε την αντοχή μου, ούτε την αναπνοή μου!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Τόσο σημαντικό, λοιπόν, είναι το βάρος;;;:confused:

μολις δοκιμασα σοκολατα διαιτης!!!λοιπον δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις κανονικες μην σας πω οτι ειναι και καλυτερες!!!

Κι εγώ να πω την αμαρτία μου, δοκίμασα μαύρη σοκολάτα με πορτοκάλι....

μέσα στα λογικά πλαίσια.....άπαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα.

Λοιπον, κουκλες, πλΕρωνω την απεργια των φορτηγατζηδων με ... υπερωριες στο φουλ. Σημερα απο το πρωι ως τωρα, αυριο απο το πρωι και παει λεγοντας.

ΑΗ ΣτΑ ΔιαΤαν0!!!!!!

Καλο Σ/Κ σε σας (για μενα προβλεπεται σκουρο)

Μακια

Το χαμομηλακι βαφτιζει το μαναρακι της.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...