Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μην “σαπίζεις” με τις ώρες στον καναπέ: Το σώμα διασπά το λίπος πολύ καλύτερα όταν στέκεσαι όρθια και έτσι χάνεις πιο εύκολα βάρος. Αντίθετα, αν γυρνώντας από την δουλειά περνάς όλο σου το απόγευμα στον καναπέ, τότε τα ένζυμα που βοηθούν στην διάσπαση του λίπους στο σώμα απενεργοποιούνται. Μία μόνο μέρα απραξίας και... “καθισιού” μειώνει την δραστηριότητα αυτών των ενζύμων κατά 94% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:eek::eek::eek::eek::eek:..........

το πρόβλημα είναι το εξής, γυρνάω από τη δουλειά (που είναι καθιστική:rolleyes:) κατά τις 18.00 το απόγευμα- τρώω το μεσημεριανό (αφού έχω φάει όλα τα ενδιάμεσα μέχρι τότε) και μετά πρέπει να περάσει λίγο η ώρα μέχρι να χωνέψω...οπότε αναγκαστικά διάδρομο πρέπει να κάνω κατά τις 21.00!

Σκέφτηκα μήπως σηκώνομαι το πρωί και κάνω (πριν πάω στη δουλειά) αλλά προστοπαρόν δεν το έχω καταφέρει!

Για όλα φταίει η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:oops::oops::oops::oops:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Mpap ναι είμαι καινούριο μέλος!!!προσπαθω να επιβληθω στον εαυτό μου ελπίζω να τα καταφέρω!!πειναω όμως πολυ ίσως λόγω του θηλασμου!!!

καλως ορισες κοριτσι!!!

να σου ζησει το παιδακι σου!!!

επειδη θηλαζεις ειναι δυσκολο και δεν πρεπει να κανεις αυστηρη διαιτα μπορεις ομως να ακολουθησεις καποιους διατροφικους κανονες υγειινης διατροφης και θα εχεις αποτελεσματα!!!!!

*Πινε πολυ νερο (2-3 λιτρα ημερισιως)

*Ελλατωσε το αλατι σου

*Κοψε αναψυκτικα-αλκοολ , γλυκα--> (περιορισε τα)

*Μην τρως τσιχλες-καραμελες κτλ

*Κανε απαραιτητως 5-6 γευματα την ημερα....και οταν λεμε γευματα δεν εννοουμε να κατσεις κανονικα στο τραπεζι 5 φορες!!!....εννοουμε να μην αφηνεις ποτε αδειο το στομαχι σου , ξεκινα με ενα καλο πρωΙνο (καφε-φρυγανια με μελι - χυμο πορτοκαλι) , αργοτερα κατα τις 10:00 φαε ενα κρακερ , ενα γιαουρτι , ενα φρουτο ή δημητριακα με γαλα ....το ιδιο θα ακολουθησεις και στις 12:00.....μετα ενα ισορροπημενο μςεσημεριανο....δλδ οσπρια -κοτοπουλο-μοσχαρι , απεφυγε το χοιρινο πολυ λιπαρο , ψαρι ...κτλ κτλ....παντα τα γευματα σου να συνοδευονται απο λαχανικα...δηλαδη σαλατα!!!! Το βραδινο σου πρεπει να ειναι οσο πιο νωρις μπορεις και να ειναι ελαφρυ....δοκιμασε μια σαλατα πρασινη με τονο , σολωμο , ενα τοστ με γαλοπουλα με απαχο τυρακι κτλ κτλ

*Αντικατεστησε το λευκο ψωμι με ολικης αλεσεως....αν μπορεις και τα μακαρονια και τα δημητριακα

*τα κυριως γευματα σου να συνοδευονται απαραιτητως απο μια φετα ψωμι ολικης αλεσεως

* να ελλατωσεις οτιδηποτε λιπαρο οπως τυρια-αλλαντικα

* οταν η παρεα ή ο αντρας σου θελουν να φανε πιτσα....εσυ κανε την κινηση ματτ....και παρηγγειλε μια ωραιοτατη σιζαρς σαλατουλα

εαν θελουν σουβλακι....εσ παρηγγειλε 2 καλαμακια κοτοπουλο με μια πρασινη σαλατα....εαν καιγεσαι για σουβλακι...παρηγγειλε κ εσυ ενα με κοτοπουλο με αλαδωτη πιτουλα και χωρις πατατες

θα σου γραψω κ αλλα tips και τα κοριτσια επισης και θα δεις πως ολα ειναι απλα....δεν ειναι δα και ακατορθωτο....θελει υπομονη και επιμονη οπως λεμε εδω :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Mermaid_Welcome_Sign.jpg

μας έλειψες θκατούλα!!! πολύ ! πάρα πολυ!!!!!!

ελα ρεεεε....ευχαριστωωωωωωωωωω !!!

κ εσεις μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

στη φωτο υποτιθεται πως ειμαι εγω???....κανω κουνια???? :tongue::tongue::tongue:

ειναι πασιγνωστο ποσο ''κουνιστρω'' ειμαι :tongue::tongue::tongue:

:eek::eek::eek::eek::eek:..........

το πρόβλημα είναι το εξής, γυρνάω από τη δουλειά (που είναι καθιστική:rolleyes:) κατά τις 18.00 το απόγευμα- τρώω το μεσημεριανό (αφού έχω φάει όλα τα ενδιάμεσα μέχρι τότε) και μετά πρέπει να περάσει λίγο η ώρα μέχρι να χωνέψω...οπότε αναγκαστικά διάδρομο πρέπει να κάνω κατά τις 21.00!

Σκέφτηκα μήπως σηκώνομαι το πρωί και κάνω (πριν πάω στη δουλειά) αλλά προστοπαρόν δεν το έχω καταφέρει!

Για όλα φταίει η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:oops::oops::oops::oops:

χμμμμ....λοιπον φτιαξε ενα προγραμμμα!!!!!!

γιατι να φας μεσημεριανο στις 18:00 που επιστρεφεις σπιτι???????? :shock::shock::shock:

δεν μπορεις να εχεις μαζι σου στη δουλεια να φας???....και να γυριζεις σπιτι στις 18:00 να κανεις τη γυμναστικουλα σου....να κανεις ενα μπανακι και μετα να φας ενα ελαφρυ βραδινο????

για τα οφελη της πρωΙνης γυμναστικης εχω μιλησει....μακαρι να μπορεσεις να το καταφερεις!!!!!....ειναι ΟΤΙ καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

την καλημερα μου στη σεβουλα και στο χαμομηλακι μας !!!...τι κανετε τσουπρες??

χμμμμ....λοιπον φτιαξε ενα προγραμμμα!!!!!!

γιατι να φας μεσημεριανο στις 18:00 που επιστρεφεις σπιτι???????? :shock::shock::shock:

δεν μπορεις να εχεις μαζι σου στη δουλεια να φας???....και να γυριζεις σπιτι στις 18:00 να κανεις τη γυμναστικουλα σου....να κανεις ενα μπανακι και μετα να φας ενα ελαφρυ βραδινο????

για τα οφελη της πρωΙνης γυμναστικης εχω μιλησει....μακαρι να μπορεσεις να το καταφερεις!!!!!....ειναι ΟΤΙ καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

Όταν έχω ψητά (μπιφτεκάκια κλπ)- μπορώ να τα παίρνω στη δουλειά, τα όσπρια είναι δύσκολο. π.χ σήμερα έχω φτιάξει ρεβύθια 00020156.gif.

Όμως θα το δοκιμάσω να παίρνω τουλάχιστον τα ψητά μαζί μου..και τα όσπρια να τα αφήνω για όταν γυρίζω σπίτι..;)

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

letta κκανω copy paste καποια παλαιοτερα ποστ μου και ελπιζω να σε βοηθησουν ;)

Σωστοί συνδυασμοί *Πρωτεΐνες με λαχανικά. Καλές πηγές πρωτεϊνών αποτελούν το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, τα αβγά, το συκώτι, τα γαλακτοκομικά και τα αμύγδαλα. Αυτά είναι καλό να συνδυάζονται με ποικιλία λαχανικών, ωμών ή βρασμένων, όπως ντομάτες, μαρούλι, λάχανο, κολοκυθάκια, αγγούρι, χόρτα, καρότα, σπαράγγια, πιπεριές.

Κακοί συνδυασμοί *Πρωτεΐνες με πρωτεΐνες: όχι κρέας με αβγά, ψάρι με τυρί, κοτόπουλο με τυρί.*Πρωτεΐνες με άμυλο: όχι κρέας με πατάτες, κοτόπουλο με μακαρόνια. *Πρωτεΐνες με σάκχαρα και γλυκά φρούτα: όχι πρωτεΐνες με σύκα, σταφύλια, ώριμα αχλάδια, μπανάνες, ώριμα ροδάκινα, σταφίδες, χουρμάδες.*Πρωτεΐνες με λίπη: όχι πρωτεΐνες με βούτυρο, κρέμα γάλακτος, μαργαρίνη, ελαιόλαδο, σπορέλαια. *Πρωτεΐνες με οξέα: κυρίως όχι, με χυμό ανανά ή γκρέιπ-φρουτ. Άμυλα

Σωστοί συνδυασμοί * Άμυλα με λαχανικά: πατάτες, ρύζι, μακαρόνια, μπιζέλια, δημητριακά, ξερά φασόλια, αγκινάρες.

Κακοί συνδυασμοί * Άμυλα με πρωτεΐνες. * Άμυλα με οξέα: κυρίως με ξινά φρούτα, όπως πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπ-φρουτ, νεκταρίνια. * Άμυλα με άμυλα. * Άμυλα με ζαχαρούχα και γλυκά φρούτα. Φρούτα και λαχανικά

=======================================================

• Κοψτε το αλατι ή παρτε αυτο στην πρασινη συσκευασια -51% νατριο (φαγητα που χρησιμοποιοντας λεμονι ή ξυδι και θα εχεις κανονικοτατα τη γευση του φαγητου )
  • Πινετε τουλαχιστον 2 λιτα νερο την ημερα
  • Κοψτε τυρια-αλλαντικα-αναψυκτικα-αλκοολ
  • Καντε 6 γευματα την ημερα (πρωινο-10ατιανο-12κατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο-βραδινο
  • Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεινασει....οταν νιωθετε λιγουρες καντε ενα τσικκκκ και πιαστε ενα φρουτακι....αυτη την εποχη υπαρχουν τα καλυτερα φρουτα!!!
  • Θελετε γλυκο???....οκ φτιαξτε ζελε ή δοκιμαστε τα κελλογκς μπαρ ή σε μεγαλα ζαχαροπλαστεια ζητηστε γλυκα για διαβητικους!!!
  • Προσθεστε στη διατροφη σας φυτικες ινες (δημητριακα-ψωμι ολικης κτλ)
  • Βραδινο προτειμηστε ή ενα μπωλ δημητριακων με γαλα ή μια πρασινη σαλατα ή ωραιοτατα βλητα εποχης!!!
  • Βγαινετε εξω για φαγητο και νομιζετε οτι θα στερειθητε???....ΟΧΙ !!!...διαλεξτε ενα φιλετακι ψητο (κοτοπουλο-μοσχαρι κτλ ή ψαρι)....και συνοδευστε το με μια πρασινη σαλατα

• Παραγγελνει ο αντρας σας σουβλακια????....εσεις παραγγειλτε 2-3 καλαμακια κοτοπουλο και μια σαλατουλα

• Θελει ο αντρας σας πιτσα???...ας φαει ...παραγγειλτε μια ωραιοτατη σαλατουλα του καισαρα εσεις!!!
  • Καντε με περισσοτερη ενταση τις δουλειες του σπιτιου....π.χ τζαμια δεν καθαριζουμε δεξια-αριστερα...πανω κατω με βαθια καθισματα ...θελετε να πιασετε απο το ντουλαπι τη χλωρινη???...μην τουρλωνετε πωπο....καντε βαθυ καθισμα και πιαστε την !!!

• Σιδερο παντα ορθια με σφιγμενους τους γλουτους και τις γαμπες....αυτο οσο συχνα μπορεις....οταν σε κουραζει αυτο...σιδερωνεις με τα ποδια στις μυτες....σαν τις μπαλλαρινες

• Παντα πανω στο γραφειο σου θα υπαρχει ενα μεγαλο μπουκαλι νερο που θα το πινει ΟΛΟΚΛΗΡΟ μεσα στο 8ωρο...αν μπορεις και παραπανω σουπερ!!!

• Ασανσερ ΤΕΛΟΣ !!!....σκαλιτσες
  • Παρκαρετε παντα πιο μακρια απο τον προορισμο σας....το περπατημα θα σας ωφελησει....περπατατε ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑ...το ιδιο και με το λεωφορειο κατεβειτε μια σταση νωριτερα
  • Καντε σωστους συνδιασμους τροφων...μην τρωτε πρωτεινη (κρεας) με αμυλο (πατατες-μακαρονια) ουτε με υδατανθρακες (γιγαντες ας πουμε)
  • Πατε με τα παιδια σας στην παιδικη χαρα και θελουν να κανουν τραμπαλα??? αφηστε το παγκακι που αραζετε....απο την αλλη πλευρα της τραμπαλας καθιστε εσεις!!!!....η καλυτερη ασκηση για γλουτους!!!!!
  • Δεν εχετε χρονο για γυμναστηριο αλλα ο πωπος ειναι λιγο στα down του???...παρτε μια σταθερη καρεκλα και καντε στεπ!!!....καντε 15 κοιλιακους τουλαχιστον τη μερα(για αρχη...μη μου πιαστειτε κιολας....τελος καντε λιγες διατατικες...να τεντωσουν και να τονωθουν οι μυες σας
    ************************************************** *************************************
  • Το κολπο στην ιστορια (διατροφη) ειναι να γινει τροπος ζωης.....εεεε ΟΚ και αν παρασπονδουμε καποιες φορες δεν κανει κακο....μια στο τοσο

========================================================ρίξτε μια ματια σε μερικα σνακ με λιγες θερμιδες για τις ωρες της λιγουρας :-D

- 1 καρότο: 30

- 6 μπατόν σαλέ (αλμυρά κουλουράκια σε στικ): 33

- 2 κριτσίνια: 46

- 1 φλιτζάνι ποπ-κόρν (14 γρ.): 54

- 2 φρυγανιές ολικής άλεσης: 56

- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (1% λιπαρά): 57

- 3 ξερά δαμάσκηνα: 60

- 2 φέτες ζαμπόν γαλοπούλα: 60

- 2 κράκερ: 70

- 2 φρυγανιές: 70

- 3 κριμ κράκερ: 90

- 1/2 κεσέ τυρί κότατζ (3 κουταλιές της σούπας): 92

- 1/2 τοστ με ζαμπόν γαλοπούλας (χωρίς βούτυρο): 116

- 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης: 120

- 2 ροδέλες ανανά κονσέρβας: 130

- 2 καρότα με dip (μισό γιαούρτι 2%, ψιλοκομμένο μαϊντανό, άνηθο, λεμόνι και μοσχοκάρυδο): 140

- 2 φρυγανισμένες φέτες ψωμιού: 140

- 1 πατάτα ψητή με 1 κουταλιά τυρί κότατζ: 150

- 1 φραντζολάκι μικρό με σουσάμι: 200

γλυκα σνακ

1 ζελέ light με φρούτα: 0

- 1 μικρό σοκολατάκι: 30

- 1 κουταλιά μαρμελάδα: 50

- 1 διαιτητικό μπισκότο: 55

- 1 κουταλιά γλυκό του κουταλιού κυδώνι: 57

- 1 λουκούμι μπουκίτσα: 60

- 1 κουταλιά μέλι: 65

- 3 ρυζογκοφρέτες: 75

- 1 παγωτό ξυλάκι με γρανίτα πορτοκάλι: 80

- 1 φρουί γλασέ: 90 - 1 κουταλιά γλυκό του κουταλιού κεράσι: 100

- 1 κομμάτι πάστα φρούτου: 105

- 1 κουταλιά γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι: 108

- 1 μικρό κομμάτι ραβανί: 115

- 1 μικρό κομμάτι πουτίγκα: 130

και θυμηθειτε οτι υπαρχουν και τα γλυκα για διαβητικους στα ζαχαροπλαστεια!!!!! icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Διαφημίσεις

kαλημερααααααααααααα

καταρχην για την κοπελα που θηλαζει να πω οτι ίσως είναι καλυτερο να ξεκινησει διαιατα μετα τον θηλασμο, τωρα το ακλυετρο που εχει να κανει ειναι σωστη διατροφη (μπαι δε γουει, εγω στο θηλασμο ειχα χασει πολλααααα κιλα , με ειχε ξεζουμισει ο μικρος, ενω ετρεγα απιστευτες ποσοτητες και συνεχεια)

βρε ζωη που δεν σε λενε ζωη κιεγω διαδρομο (πριν το ποδι) εκανα κατα τις 8.30-9 το βραδυ !

bgx2ye5lc.png

Καλημερα σε ολα τα γοργονακια.

Και καλο μηνα.

Εληξε η απεργια και με εφεραν αρων αρων στη δουλεια.

Καλο ξεκ0λw μα!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Αρχηγέ εννοείτε πως είσαι κουνίστρω... σαν αξιοπρεπή γοργόνα που είσαι όπως κι όλες μας ;)

Όταν έχω ψητά (μπιφτεκάκια κλπ)- μπορώ να τα παίρνω στη δουλειά, τα όσπρια είναι δύσκολο. π.χ σήμερα έχω φτιάξει ρεβύθια 00020156.gif.

Όμως θα το δοκιμάσω να παίρνω τουλάχιστον τα ψητά μαζί μου..και τα όσπρια να τα αφήνω για όταν γυρίζω σπίτι..;)

εγώ που έχω το ίδιο θέμα τρωω το μικρό μου γεύμα στο γραφείο και το μεγάλο στο σπίτι αλλά νωρίς κατά τις 8:30

Καλημερα σε ολα τα γοργονακια.

Και καλο μηνα.

Εληξε η απεργια και με εφεραν αρων αρων στη δουλεια.

Καλο ξεκ0λw μα!!!

καλό καλό!!!!!! :D

αχιλλέας πέρασα έξω από το Paul χθες και σε θυμήθηκα μαζί με τις αμαρτίες μου....

αλλά δεν μπήκα μεσα!

το τρελοκομείο που είναι σήμερις;

γεια σας γεια σας...επεστρεψα...

το ντινακι εστειλε μυνηματακι...δεν εχει ιντερνετ σημερα...σας στελνει την αγαπη της και τα φιλια της...

παω να σας διαβασω και τα λεμε...

φιλακια

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

mpap σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!!μπορει να θηλαζω αλλα δεν θα κανω αυστηρη διαιτα τυπου να λιμοκτονησω!!απλα θα τρωω υγιεινα!!!νομιζω οτι στο θηλασμο δεν χρειαζεται να τρωω λιπαρα για να κατεβασω γαλα απλα χρειαζεται να τρωω καλα!!!

εγω ακομα δεν εχω γυρισει στη δουλεια και θα αργησω(απριλη)!!!οποτε ξεκινησα γυμναστηριο κανω pilates και τα πρωινα βγαινω στη γειτονια με τον μπεμπη στο καροτσι και περπαταω!!!νομιζω οτι θα με βοηθησει πολυ αυτο!!!

σκεφτομαι να κανω σουπα να φαω αλλα δεν ξερω τι σουπα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...