Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα γοργονακια μου!!!!

Ελιζακι περαστικα στο Μαρακι σου!!!!

ειναι ιωσουλα της εποχης αυτο....θα περασει...υπομονη και δωστης και φιλακι απο τη θεια μπαπ :D

πως πας με τη διατροφουλα????

τι κανετε οι υπολοιπες????

καλη σου μερα κοριτσακι μου γλυκο...ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου για τη μαρια...

με τη διατροφουλα τα παω καλα...ειμαι πολυ συνεπης δυστηχως ομως χωρις κανενα αποτελεσμα και πραγματικα πλεον δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος αφου ακολουθω τυπικα το προγραμμα ή καποιες φορες μπορει λιγο να αλλαξω κατι αλλα χωρις να γινει καποια υπερβολη και δεν θεωρω οτι με τοσο κοπο που καταβαλω και προσπαθεια να μην χανω τιποτα...αντε να δω ποσο θα αντεξω...

θα παω σε λιγο στο γυμναστηριο του δημου να κοψω κινηση...θελω πολυ να ξεκινησω αλλα δεν σας κρυβω οτι αν δω να με κοιτανε περιεργα και να με σχολιαζουν δεν υπαρχει περιπτωση να γραφτω γιατι ξερω οτι αυτο θα ειναι για μενα χειροτερο με αντιθετα αποτελεσματα απο αυτο που θελω...

μη με βρισετε για αυτο αλλα δυστηχως εγω ετσι λειτουργω...

σας φιλω ολες γλυκα και τα λεμε σε λιγο...βγαινω για κατι δουλιτσες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλη σου μερα κοριτσακι μου γλυκο...ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου για τη μαρια...

με τη διατροφουλα τα παω καλα...ειμαι πολυ συνεπης δυστηχως ομως χωρις κανενα αποτελεσμα και πραγματικα πλεον δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος αφου ακολουθω τυπικα το προγραμμα ή καποιες φορες μπορει λιγο να αλλαξω κατι αλλα χωρις να γινει καποια υπερβολη και δεν θεωρω οτι με τοσο κοπο που καταβαλω και προσπαθεια να μην χανω τιποτα...αντε να δω ποσο θα αντεξω...

θα παω σε λιγο στο γυμναστηριο του δημου να κοψω κινηση...θελω πολυ να ξεκινησω αλλα δεν σας κρυβω οτι αν δω να με κοιτανε περιεργα και να με σχολιαζουν δεν υπαρχει περιπτωση να γραφτω γιατι ξερω οτι αυτο θα ειναι για μενα χειροτερο με αντιθετα αποτελεσματα απο αυτο που θελω...

μη με βρισετε για αυτο αλλα δυστηχως εγω ετσι λειτουργω...

σας φιλω ολες γλυκα και τα λεμε σε λιγο...βγαινω για κατι δουλιτσες...

ααααχχχχχχχ..... θα σε μαλωσωωωωωωωωωωωωω !!!!! :evil:

Λοιπον το πλεον πιθανο ειναι να μην εχεις αποτελεσμα λογω μεταβολισμου...κατι που το βρισκω πολ λογικο γιατι δεν κανεις καποιυ ειδους ασκησης συστηματικα

ΝΑ ΠΑΣ στο δημο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......και δεν θα φυγεις απο το προγραμμα εαν δεν αρχισεις να βλεπεις αποτελεσματα......και αν καποιος σε κοιταξει περιεργα ...ανταπεδωσε !!!!!....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???!!! Ελιζαααα θα τραβηξω τις κοτσιδες μου!!!!...ΜΗΝ τολμησεις και δεν γραφτεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....στα προγραμματα των δημων κοριτσακι μου παντως αποκλειεται να σε κοιταξουν καπως.....ολες οι κοπελες-κυριες που πηγαινουν εκει ειναι στην ιδια θεση με σενα....θελουν να χασουν !!!!!!!!!!!!! δεν ειναι ιοπως στα γυμναστηρια που πηγαινουν και για τη βολτα και για να βρουν γκομενο/α...ή και για να κανουν πασαρελα!!!.....να γραφτεις....αντε να αρχισει να λειτουργει το συστημα....ακουσε με και δεν θα χασεις...παρα μονο κιλα!!!!!!

περιμενω νεα.....:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Λοιπον το πλεον πιθανο ειναι να μην εχεις αποτελεσμα λογω μεταβολισμου...κατι που το βρισκω πολ λογικο γιατι δεν κανεις καποιυ ειδους ασκησης συστηματικα

ΝΑ ΠΑΣ στο δημο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......και δεν θα φυγεις απο το προγραμμα εαν δεν αρχισεις να βλεπεις αποτελεσματα......και αν καποιος σε κοιταξει περιεργα ...ανταπεδωσε !!!!!....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???!!! Ελιζαααα θα τραβηξω τις κοτσιδες μου!!!!...ΜΗΝ τολμησεις και δεν γραφτεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....στα προγραμματα των δημων κοριτσακι μου παντως αποκλειεται να σε κοιταξουν καπως.....ολες οι κοπελες-κυριες που πηγαινουν εκει ειναι στην ιδια θεση με σενα....θελουν να χασουν !!!!!!!!!!!!! δεν ειναι ιοπως στα γυμναστηρια που πηγαινουν και για τη βολτα και για να βρουν γκομενο/α...ή και για να κανουν πασαρελα!!!.....να γραφτεις....αντε να αρχισει να λειτουργει το συστημα....ακουσε με και δεν θα χασεις...παρα μονο κιλα!!!!!!

Συμφωνω απολυτως. Διατροφη και ασκηση πανε πακετο. Ελιζα κανε οτι μπορεις, και μη δινεις σημασια σε κανεναν.

Μαρια, πως πας εσυ?

age.png age.png

images?q=tbn:ANd9GcQRPSqERXBRre1GU7-lOxGbpQ5QYIxmPzJV370BS398FfZzEOY&t=1&usg=__nOxZQBe0cdchgZd4IHX_6AfEm08=

Καλημέρα λιζάκι!!!περαστικά στη μικρή σου!!!!!τέλεια η φωτό!!!...και ναιιιι!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ!!!!!;)

καλημερα γοργονακια μου!!!!

Ελιζακι περαστικα στο Μαρακι σου!!!!

ειναι ιωσουλα της εποχης αυτο....θα περασει...υπομονη και δωστης και φιλακι απο τη θεια μπαπ :D

πως πας με τη διατροφουλα????

τι κανετε οι υπολοιπες????

Καλημέρα mpap!!!!!!!!!

Μας έλλειψες!!!!;).......

...μην κοιτάς που βάζουμε φτου κακα εικονίτσες!!!!!!Σε γενικές γραμμές είμαστε Κιουρίες!!!!!που λέει η τσιπουρίτσα και η μαεστρια!!!:D:D:D:D

ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτως. Διατροφη και ασκηση πανε πακετο. Ελιζα κανε οτι μπορεις, και μη δινεις σημασια σε κανεναν.

Μαρια, πως πας εσυ?

πες της τα Ταρα μου ;)

καλημερα !!!

τι κανεις?

κατι διαβασα για το παιδακι σου???...χτυπησε???

περαστικα να ειναι !!!

εμεις το παλευουμε....δυσκολη κατασταση....αλλα δεν θελω να επεκταθω γιατι θα μαυρισει η ψυχη σας ;)

Καλημερούδια στην πιο ευχάριστη παρέα του φόρουμ....

καλημεραααααααα !!!

Καλημέρα λιζάκι!!!περαστικά στη μικρή σου!!!!!τέλεια η φωτό!!!...και ναιιιι!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ!!!!!;)

Καλημέρα mpap!!!!!!!!!

Μας έλλειψες!!!!;).......

...μην κοιτάς που βάζουμε φτου κακα εικονίτσες!!!!!!Σε γενικές γραμμές είμαστε Κιουρίες!!!!!που λέει η τσιπουρίτσα και η μαεστρια!!!:D:D:D:D

ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ:D

καλημερα Ζωη που δε σε λενε ζωη :D

ναι πλακιτσα εκανα....το ξερω οτι ειστε κΙΟΥριες!!!!

κ μενα μου λειψατε....πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ ;)

για πες πως πας????

Οταν κανει τραμπολινο ολη μερα οπου βρει, θα τη φαει την τουμπα, δεν υπαρχει περιπτωση. Απλα εχω το νου μου μην κανει αιματωμα στο κεφαλι, γιατι ειχε ξανασυμβει. Και φυσικα ολα τα ατυχηματα γινονται μεσα στο σπιτι! Τελος παντων, δεν ειναι τιποτα.

Δεν ειμαστε εδω μονο για χαβαλε Μαρακι. Αν θελεις να μιλησεις, εδω θα ειμαστε να σε ακουσουμε και να σου συμπαρασταθουμε.

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!

ειμαι πολυ περηφανη!!πηγα χθες στο σουπερ και αντι να παρω τα χαζα που περνω συνηθως πηρα μονο υγιεινα πραγματα!!βρηκα και τις σοκολατες διαιτης!!!

χθες εφαγα μια σαλατα το βραδυ ενω ο αντρας μου ετρωγε σουφλε με παγωτο!!!κρατηθηκα ομως!!!αν και μυριζε υπεροχα...:(:(:(:(

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημεραααααααα !!!

καλημερα Ζωη που δε σε λενε ζωη :D

ναι πλακιτσα εκανα....το ξερω οτι ειστε κΙΟΥριες!!!!

κ μενα μου λειψατε....πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ ;)

για πες πως πας????

οκκκκκκκ!!!!!η διατροφή πάει μια χαρά!!;)

αύριο θα πάω να πάρω και τη ζυγαριά- για να ζυγιστώ επιτέλους- γιατί προστοπαρόν δεν έχω ζυγιστεί / βλέπω τη διαφορά μόνο απ' τα ρούχα.

Όταν είχα γυρίσει από διακοπές ήμουν 56,5- εεε...λογικά τώρα θα χω χάσει κατι τις!;):D

Με τη γυμναστική τα χω φορτώσει στον κόκκορα!!!!είχα κάνει την Κυριακή και μέσα στην βδομάδα 0:(.....ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσω διάδρομο συστηματικά!!!!!!

Διαφημίσεις

Οταν κανει τραμπολινο ολη μερα οπου βρει, θα τη φαει την τουμπα, δεν υπαρχει περιπτωση. Απλα εχω το νου μου μην κανει αιματωμα στο κεφαλι, γιατι ειχε ξανασυμβει. Και φυσικα ολα τα ατυχηματα γινονται μεσα στο σπιτι! Τελος παντων, δεν ειναι τιποτα.

Δεν ειμαστε εδω μονο για χαβαλε Μαρακι. Αν θελεις να μιλησεις, εδω θα ειμαστε να σε ακουσουμε και να σου συμπαρασταθουμε.

αχ αχ ....τραμπολινο εεε???....θελω κ εγωωωωωωωωω :tongue:

να προσεξεις εαν σου παραπονεθει για πονοκεφαλο κτλ....και δεν χανεις και τιποτα να βγαλεις μια ακτινογραφια ....περαστικα !!!! :D

τ ξερω Ταρα μου....απλα επειδη έχουμε και εγκυούλες στο φορουμ... δεν θα ηθελα να διαβασουν κατι τετοιο....;)

ευχαριστωωωωωω πολυ παντως !!!!!!!!;)

καλημερα κοριτσια!!!

ειμαι πολυ περηφανη!!πηγα χθες στο σουπερ και αντι να παρω τα χαζα που περνω συνηθως πηρα μονο υγιεινα πραγματα!!βρηκα και τις σοκολατες διαιτης!!!

χθες εφαγα μια σαλατα το βραδυ ενω ο αντρας μου ετρωγε σουφλε με παγωτο!!!κρατηθηκα ομως!!!αν και μυριζε υπεροχα...:(:(:(:(

καλημερααααααααααααααααα !!!

νεο μελος να υποθεσω????!!!!

μπραβο κοριτσι!!!! ετσι και τα υγεινα ειναι και νοστιμα....υπαρχουν και γκουρμεδιες υγειινες στο σουπερ ;).....ασε τον αντρα σου να χτιζει λίπος....εσυ θα χτισεις κορμαρα :D

οκκκκκκκ!!!!!η διατροφή πάει μια χαρά!!;)

αύριο θα πάω να πάρω και τη ζυγαριά- για να ζυγιστώ επιτέλους- γιατί προστοπαρόν δεν έχω ζυγιστεί / βλέπω τη διαφορά μόνο απ' τα ρούχα.

Όταν είχα γυρίσει από διακοπές ήμουν 56,5- εεε...λογικά τώρα θα χω χάσει κατι τις!;):D

Με τη γυμναστική τα χω φορτώσει στον κόκκορα!!!!είχα κάνει την Κυριακή και μέσα στην βδομάδα 0:(.....ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσω διάδρομο συστηματικά!!!!!!

ελα ρεεεεεεεεεεεε ???!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!! το ρουχα μας ειναι το καλυτερο μετρο συγκρισης και χωρις ζυγαρια!!!!

καλο ειναι βεβαια να την παρεις και μια στο τοσο να βλεπεις τα αποτελεσματα...πιο πολυ για επιβραβευση :cool:

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχεις το διαδρομο σπιτι σου και δεν το χρησιμοποιεις?????.....αχ θα τραβηξω αυτια μου φαινεται :tongue::tongue::tongue:

μιση ωριτσα την ημερα να κανεις ή μερα παρα μερα.......θα δεις τεραστια διαφορα...τα εχουμε ξαναπει....περιμενω απο βδομαδα να διαβαζω στα ποστ σου ποση ωρα διαδρομο εκανες....ΟΚ???? :cool:

Μία σχετικά γρήγορη καλημέρα και μετά θα σας διαβάσω!

Να αναφέρω ότι δυστηχώς χθες δεν υπήρχε μεταβολή στο βάρος μου, δηλαδή δεν έχασα ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! + - 0 γκρ.....

84908856.jpg

Δεν πειράζει το ξέρω δεν είναι κάθε εβδομάδα ίδια, μετά από συζήτηση βρήκαμε το γιατί όμως. Ναι μεν ήμουν τυπική κυρία με τα όλα μου κλπ κλπ αλλά δεν ακολούθησα απόλυτα το πρόγραμμα διατροφής που είχα. Με τα τρεξίματα για σπίτι κλπ δεν ήμουν οργανωμένη με αποτέλεσμα ναι μεν να τρωω διαιτητικά αλλά όχι το φαγητό της κάθε μέρας όπως έπρεπε. Επίσης δεν έπινα νερα.... και πολλές φορές παρέλειπα τα ενδιάμεσα γεύματα (φρούτο, γιαούρτι κλπ)

Τελικά παίζει μεγάλο ρόλο να ακολουθείς ευλαβικά το πρόγραμμα ειδικά όταν ο μεταβολισμός είναι χαμηλός όπως ο δικός μου......

Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα αλλά πείσμωσα τώρα ακόμα περισσότερο (ή τουλάχιστον προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου προς αυτή την κατεύθυνση, με καταλαβαίνεται!)

Λοιπόν Καλό μας Μήνα και Καλά μας Χασίματα με Υγεία και Χαμόγελα!!!!!!!!!!!

Καλημερα τσιπουριτσα μου και καλο μηνα σε ολες!!!!!!!!!

δεν πειραζει....εσυ συνεχιζεις!!!!!

σιγουρα εχει παιξει ρολλο το οτι δεν επινες το νερο που πρεπει ;)

δεν πειραζει....εκανες καλη δουλεια παρολα αυτα και θα δεις μεγαλυτερα αποτελεσματα στο επομενο ζυγισμα.....ειμαι σιγουρη οτι στο ειπε αυτο και η διαιτολογος σου ;)

με το καλο να τελειωσεις και με το σπιτι και θα βρεις τους ρυθμους σου :cool:

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχεις το διαδρομο σπιτι σου και δεν το χρησιμοποιεις?????.....αχ θα τραβηξω αυτια μου φαινεται :tongue::tongue::tongue:

μιση ωριτσα την ημερα να κανεις ή μερα παρα μερα.......θα δεις τεραστια διαφορα...τα εχουμε ξαναπει....περιμενω απο βδομαδα να διαβαζω στα ποστ σου ποση ωρα διαδρομο εκανες....ΟΚ???? :cool:

Είμαι τεμπελίτσα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αράζω στον καναπέ...και βαριέμαι!!!!!!!ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ....ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μία σχετικά γρήγορη καλημέρα και μετά θα σας διαβάσω!

Να αναφέρω ότι δυστηχώς χθες δεν υπήρχε μεταβολή στο βάρος μου, δηλαδή δεν έχασα ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! + - 0 γκρ.....

84908856.jpg

!!!!!!

Τσιπουριτσααααααααααα!!!!!!!!!αυτό με τα ενδιάμεσα έχει πααααααρα πολύ μεγάλη σημασία!!!!!!!!!!μου το λεγε και μένα η διαιτολόγος το λέει κάθε μέρα και η mpap!!!!!!!!!!!

Είμαι σίγουρη όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις!!!!!!;););););)

Είμαι τεμπελίτσα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αράζω στον καναπέ...και βαριέμαι!!!!!!!ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ....ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μην “σαπίζεις” με τις ώρες στον καναπέ: Το σώμα διασπά το λίπος πολύ καλύτερα όταν στέκεσαι όρθια και έτσι χάνεις πιο εύκολα βάρος. Αντίθετα, αν γυρνώντας από την δουλειά περνάς όλο σου το απόγευμα στον καναπέ, τότε τα ένζυμα που βοηθούν στην διάσπαση του λίπους στο σώμα απενεργοποιούνται. Μία μόνο μέρα απραξίας και... “καθισιού” μειώνει την δραστηριότητα αυτών των ενζύμων κατά 94% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...