Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Χθες ο αντρας μου ηταν στο γηπεδο

Α, τον καημένο, καλέ γιατί το 'κανε αυτό;;; :tongue:

και η κορη μου αφου εκανε ωρες τραμπολινο στον καναπε, προσγειωθηκε και χτυπησε στο κεφαλι. Ημουν διπλα και δεν προλαβα να την πιασω! Περασαμε ησυχη νυχτα, και ειμαι σε επιφυλακη μηπως κανει αιματωμα τις επομενες μερες.

Εχω φρικαρει. Δε μπορω ουτε τουαλετα να παω...:?

Εύχομαι να μην ήταν τίποτα!

Η αδελφή μου είναι νοσοκόμα, λέει ότι τα πρώτα συμπτώματα είναι εμετοί και αλλαγή στο ρυθμό αναπνοής.

μια γρηγορηηηη καλημερα !!!!

η κατασταση με μας παραμενει κρισιμη....ήδη ομως εχει γινει μεγαλο κακο.....μια ζωη χαθηκε και προσευχομαστε για τη δευτερη........

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας....

Μαράκι να είστε γεροί και δυνατοί να θυμάστε αυτό/η που χάθηκε και να σταθείτε δίπλα σ' αυτό/η που υποφέρει!

Οπότε κι αν έρθεις εμείς ... ΕΔΩ!

(καλέ που να φύγουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη ΤΟΣΑ κιλά; :oops:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα κοριτσια

ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!επιτελους βρηκα ατομα να λεω τον πονο μου!!!η ζωη μου ειναι καθιστικη γιατι ακομα το μωρο ειναι μικρο(3 μηνων) και δεν τρεχω πανω κατω!!!εχω πολυ τρελα με τα γλυκα σε σημειο που μπορω να τρωω ολη μερα μονο γλυκα και τιποτα αλλο!!!επισης επειδη ο αντρας μου ειναι μακαρονας τρωμε πολλα ζυμαρικα!!!

οταν χανεις ενα αγαπημενο προσωπο δεν σταματας να πονας απλα ο πονος μετατρεπεται σε κατι διαφορετικο που δεν μπορω να περιγραψω!!ο χρονος θα βοηθησει συλληπητηρια mpap!!

κοριτσια σημερα εγω εχω φαγητο της μανουλας πατσιτσιο!!μηπως ομως δεν πρεπει να φαω????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μ΄αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ωραία ιδέααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

...να σου πω, όταν στο έγραφα τη λιγουρεύτηκα!!!!!!!!

τρελαίνομαι για σουπες!!!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

να φας λέτα μου, αλλά φάε και μπόλικη σαλάτα, με λίγο λάδι, μια κουταλιά της σούπας. η μερίδα όχι όση το πιάτο, αλλά να χορτάσεις!

μου τρέχουν τα σάλια!

μαεστρία, πρωί πρωί με τον καλό λόγο είσαι χρυσό μου! μπράβο! μπράβο!

ζωή μου, αλήθειες και με χιούμορ. έξω από τα δόντια.... έτσι κι αλλιώς!

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα εγω εχω φαγητο της μανουλας πατσιτσιο!!μηπως ομως δεν πρεπει να φαω????

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Καλώς όρισες κι από μένα! :D

Στοιχεία έδωσες κορίτσι να σε φακελώσουμε;

Δώσε:

Ύψος

Αρχικά κιλά

Σημερινά κιλά

Επιθυμητά κιλά

Κορίτσια ποια κρατάει αρχείο τώρα;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και ομελέτα με κολοκυθάκι, γευστικότατη γίνεται. τρίβεις και τυρί φέτα! θα με θυμηθείς!

αν βάλεις μπόλικο αλεύρι, αβγά, γάλα, τυρί γίνεται μπατζίνα, αλλά δεν έχω εδώ συνταγή.

Και την τρώω μόνη μου και γίνομαι γοργονοφάλαινααααα.........:shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χααααααααα! πού είσαι τσιπουράκι να δώσεις την εικόνα;;;;;

καλημερα κοριτσια

ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!επιτελους βρηκα ατομα να λεω τον πονο μου!!!η ζωη μου ειναι καθιστικη γιατι ακομα το μωρο ειναι μικρο(3 μηνων) και δεν τρεχω πανω κατω!!!εχω πολυ τρελα με τα γλυκα σε σημειο που μπορω να τρωω ολη μερα μονο γλυκα και τιποτα αλλο!!!επισης επειδη ο αντρας μου ειναι μακαρονας τρωμε πολλα ζυμαρικα!!!

οταν χανεις ενα αγαπημενο προσωπο δεν σταματας να πονας απλα ο πονος μετατρεπεται σε κατι διαφορετικο που δεν μπορω να περιγραψω!!ο χρονος θα βοηθησει συλληπητηρια mpap!!

λετα μια απο τα ιδια στο θεμα γλυκων και θυλασμου ακου το ωραιο υπαρχουν της γιωτης κατι σοκολατες για διαβητικους δεν εχουν ζαχαρι και σου κοβουν και την ορεξη για σοκολατα παρε και θα με θυμηθεις βεβαια μια πλακετα κανει 2,80ευρω καπου εκει !!

Διαφημίσεις

αυτό ήταν ευγενικό;:eek:

είπα εγώ κάτι για τα σκουλήκια; :mad:

να μην πούμε, λέω εγώ!:cool:

Τα παράπονά σου στο Νόμπλια κοπελιά. Δεν ευθύνομαι εγώ για κάτι.

Κι ελεύθερα να πεις ότι θες για τα σκουλήκια. Ελευθερία λόγου έχουμε. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πεινασα πολυ τωρα και μονο που το σκεφτομαι!!!

ηλικια 30

υψος 1.68

αρχικα κιλα 63

σημερινα κιλα 70.5

επιθυμητα κιλα 60

και μακαρι να τα καταφερω!!!

ψιτ ! ψιτ!! δεν θελω ψυχολογια νταουν εεε!! να σου πω ειναι νωρις για να νιωσεις ετσι και δεν ειναι τραγηκα τα κιλα σου σου μηλαει μια προιν φαλενα που εχει γινει περιπου γοργονα απο 94 κιλα ειμαι στα 69 κιλα οεο !!! μεσα σε 2 χρονια

πεινασα πολυ τωρα και μονο που το σκεφτομαι!!!

ηλικια 30

υψος 1.68

αρχικα κιλα 63

σημερινα κιλα 70.5

επιθυμητα κιλα 60

και μακαρι να τα καταφερω!!!

θα τα καταφέρεις. είσαι μικρή, έχεις καλό μεταβολισμό.

η θέληση είναι το πρώτο βήμα για να φτάσεις στο στόχο σου!

αν θηλάζεις όμως η γνώμη μου είναι να μην κάνεις δίαιτα. όταν διακόψεις, θα τα χάνεις δύο δύο τα κιλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...