Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

είσαι ψυχολόγα!;)

δεν συζητάω το χθεσινό! τα πήρα!:mad:

έχω θυμώσει με Τζόρβα!:evil:

αν υποψιαστώ ότι θα μαζέψουμε Μπάγεβιτς... και ότι θα αναζητάμε Τεν Κάτε.... :mad:

Βλέπεις και Γεωργίου;;:eek::D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μια γρηγορηηηη καλημερα !!!!

ιδεα δεν εχω τι κανετε και πως πατε...ειναι πολυ δυσκολο να διαβασω τα νεα τοσων ημερων που λειπω....ελπιζω να ειστε καλα γοργονακια και να μην παρασπονδειτε...ναιιιιιι???!!!!;)

η κατασταση με μας παραμενει κρισιμη....ήδη ομως εχει γινει μεγαλο κακο.....μια ζωη χαθηκε και προσευχομαστε για τη δευτερη........

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας....

γοργονακια μου σας σκεφτομαι απλα δεν προλαβαινω να μπαινω και να τα λεμε......φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!!!!!!!!

Τα συλληπητηρια μου Μαρακι, θα προσευχομαστε κι εμεις...

είσαι ψυχολόγα!;)

δεν συζητάω το χθεσινό! τα πήρα!:mad:

έχω θυμώσει με Τζόρβα!:evil:

αν υποψιαστώ ότι θα μαζέψουμε Μπάγεβιτς... και ότι θα αναζητάμε Τεν Κάτε.... :mad:

Βαζελινα, που να δεις με τι μουτρα γυρισε ο αντρας μου απ΄το γηπεδο χθες...!

age.png age.png

μια γρηγορηηηη καλημερα !!!!

ιδεα δεν εχω τι κανετε και πως πατε...ειναι πολυ δυσκολο να διαβασω τα νεα τοσων ημερων που λειπω....ελπιζω να ειστε καλα γοργονακια και να μην παρασπονδειτε...ναιιιιιι???!!!!;)

η κατασταση με μας παραμενει κρισιμη....ήδη ομως εχει γινει μεγαλο κακο.....μια ζωη χαθηκε και προσευχομαστε για τη δευτερη........

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας....

γοργονακια μου σας σκεφτομαι απλα δεν προλαβαινω να μπαινω και να τα λεμε......φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!!!!!!!!

μαρακι μου λυπαμαι πολυ...κατι τετοιες στιγμες δεν μπορεις να πεις και πολλα...κοιτα να εισαι δυνατη...και ευχομαι να πανε ολα καλα για το δευτερο ατομο που παλευει...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα παλιες και νεες γοργονες.

Εμεις μεσα στην τρελη χαρα και με στοχο τα παραπανισια κιλα μας και η αρχηγος στον δικο της αγωνα. Σκληρη που ειναι η ζωη ρε γμτ.

Καλη δυναμη σε ολες οποιος κι αν ειναι ο στοχος μας.

Πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι και να στοχευουμε μπροστα.

Φιλακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

αρχηγέ, σε αγαπάμε! από καρδιάς σου εύχομαι τα καλύτερα!

ταρα, μπορώ να φανταστώ τα μούτρα του. πού να με έβλεπες χθες το βράδυ. μέχρι το πάτωμα τα μούτρα!

σήμερα όμως τα βλέπω αλλιώς! δεν βαριέσαι! εμείς να είμαστε καλά!

Καλημερα παλιες και νεες γοργονες.

Εμεις μεσα στην τρελη χαρα και με στοχο τα παραπανισια κιλα μας και η αρχηγος στον δικο της αγωνα. Σκληρη που ειναι η ζωη ρε γμτ.

Καλη δυναμη σε ολες οποιος κι αν ειναι ο στοχος μας.

Πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι και να στοχευουμε μπροστα.

Φιλακια

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να το βαζουμε κατω η ζωη ειναι λιγη ξερω οτι θα υπαρξουν στιγμες που θα λιγισουμε ολοι μας αλλα πρεπει να μαθουμε να σηκονουμε τους ωμους μας και να προχωραμαο μπροστα . η αγαπη μας για καθε απολια που θα υποστουμε στην ζω η μας για τους ανθρωπους που θα χασουμε και γιαυτους που θα ερθουν θα υπαρχει στην καρδια μας και θα πρεπει να περνουμε δυναμη μεσα απο αυτη για να προχωρησουμε . ολα θελουν τον χρονο ο μεγαλητερος γιατρος για ολα τα θεματα ολοτε θα προχωραμε γρηγορα γιατι η ζωη μας θα ειναι ομορφη και αλοτε αργα γιατι θα μας εχει δωσει ενα χτυπημα στον αργο ρυθμο θα πρεπει να βαζουμε τις σκεψεις στην σειρα και να περνουμε δυναμη απο τα ωραια που εχουμε ζησει !!!!

Άλλο θέμα.

Την ψύχα των κολοκυθιών που βγάζω, εκτός από κολοκυθοκεφτέδες και κολοκυθόπιτα, τι άλλο μπορώ να την κάνω; έχετε καμμιά ιδέα;;;;;;

κολοκυθοκεφτεδες μωρο μου !!!

Διαφημίσεις

Άλλο θέμα.

Την ψύχα των κολοκυθιών που βγάζω, εκτός από κολοκυθοκεφτέδες και κολοκυθόπιτα, τι άλλο μπορώ να την κάνω; έχετε καμμιά ιδέα;;;;;;

Μπορείς να την αλέσεις με άλλα λαχανικά βρασμένα (καροτάκια, πατατούλες κλπ) ώστε να γίνουν χυλός-μετά έχεις μια ωραιότατη υγιεινή σουπίτσα!;)

Μπορείς να την αλέσεις με άλλα λαχανικά βρασμένα (καροτάκια, πατατούλες κλπ) ώστε να γίνουν χυλός-μετά έχεις μια ωραιότατη υγιεινή σουπίτσα!;)

Μ΄αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ωραία ιδέααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

έβλεπα. καλά είναι σούπερ ο τύπος!

τώρα νάνι!

Καλά που δεν τον βλέπεις !!λέει απογοητευτηκές "αλήθειες" -έχει δίκιο όμως!;)

και ομελέτα με κολοκυθάκι, γευστικότατη γίνεται. τρίβεις και τυρί φέτα! θα με θυμηθείς!

αν βάλεις μπόλικο αλεύρι, αβγά, γάλα, τυρί γίνεται μπατζίνα, αλλά δεν έχω εδώ συνταγή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...