Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Kαλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Λέτα, καλώς όρισες!

Μανουλίνα, σε χάσαμε....

Ντινάκι, σούπερρρρρ ντούπερρρρρρ και -1!!!!!!!!!!!!!!!

Ελίζα, εγώ σήμερα θα κάνω κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα, αυγολέμονοοοοοοοοοοο............. (η μεγάλη τι θα φάει πάλι σήμερα;;;;)

Βίκυ, καλημέρα!

Τάρα, τι να πω; ας είναι μέχρι εκεί.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημέραααααααααααααα!!!!!

πώς είστε γοργόνες; εύχομαι καλά!

ευπειθώς αναφέρω ότι είμαι 63,5, που σημαίνει ότι έχασα άλλο μισό κιλό!

φοράω παντελόνι που είχα να το φορέσω χρόοοοοοοοοονια και χαίρομαι το νέο μου σώμα!

Ντινάκι, είσαι το κάτι άλλο! keep walking!

ελίζα, δεν είσαι η μόνη που δεν γυμνάζεται. ούτε εγώ. από αυτά που διάβασα ούτε η del.

τσιπουρίτσα, την πιατέλα με τα τυριά να την βάζεις συχνότερα! σλούρπ! όχι μόνο για την Ζωή (μάκια φιλενάδα).

Γεωργία, αυτό με το διάδρομο και το λαπτοπ είναι όλα τα λεφτά. υποκλίνομαι!

έλλη, μανουλίνα, τάρα, αχιλλέας, χαμομηλάκι, βίκυ ματς μουτς! στα όμορφα μουτράκια σας!!

η αρχηγός μας τί νέα;

maestria πουλόπω'μ, είσαι καλά; ο Γιαννάκης σου;

λέτα καλώς ήρθες στο γοργονοκλάμπ! εδώ το μόνο που χάνεις είναι κιλά και πόντους!

μου λέιψατε!

Πριν λιγους μηνες ειχε πεσει απο το κρεβατι μας αλλα δεν ειδαμε αν ειχε χτυπησει το κεφαλι. Ολα ηταν καλα, μεχρι που μια εβδομαδα μετα, εβγαλε ενα τεραστιο εξογκωμα στο κεφαλι το οποιο ηταν μαλακο. Ο γιατρος ειπε οτι ηταν αιματωμα απο πεσιμο, και οτι συμβαινει καποιες φορες να εμφανιζεται πολλες μερες μετα. Καναμε θεραπεια και απορροφηθηκε σιγα σιγα.

τι εξετασεις εκανε για να διαπυστωθει οτι ειναι αιματομα και ποτε του δημιουργηθηκε ???

863962jehrdrekt1.gif

φιλακια σε ολες μκ μκ μκ μκ ! μκ=μακια!

Καλημέρα χαμομηλάκι!!!!!!!!

Σε γενικές γραμμές υπομονετική είμαι, αλλά γκρινιάζω και λιγουλάκι...:oops::oops:

Thank youuuuuuuuuu:D

Ζωη μου, σε ευχαριστω παρα πολυ για τοα αφιερωμενα στην περιπτωση μου ποστ. Θα προσπαθησω να κανω πρωινη γυμναστικη. Και φυσικα θα ειστε η παρεα μου.

Να σαι καλά!!!τόσα έχεις κάνει εσύ για εμάς, εμείς να μην κάνουμε τίποτα για σένα ;;;;););):D

γεια σας κοριτσια!!!

!

Καλωσήρθεςςςςςςςς!!!!!!!

Μετά την εγκυμοσύνη θέλει χρόνοοοοο το σώμα για να επανέλθει έτσι και αλλιώς!οπότε μην απογοητεύεσαι ούτε και να αγχώνεσαι-θα τα χάσεις τα κιλάκια!!:D...

Είμαστε καλό παρεάκι και με τις συμβουλές της Mpap αποκλείεται να Μην τα χάσεις;)

καλημερα αγαπες μου !!!!!!!!

ειμαι πολυ πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

πρωτον δεν ειμαι τουμπανοοοοοοοοοοοο!!! χαχαχαχαχα!!

δευτρον δεν πονεσα καθολου ουτε κουραστηκα το δοντακι μου βγηκε μεσα σε 2 λεπτα σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

και τριτον και πολυ βασηκο εχασα ενα ακομα κιλο χαχαχαχα!!

Γειά σου Ντινάκιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

βρε σε λίγο θα χρειάζεται να κάνεις πρόγραμμα για να βάλεις κιλά!!!!!!:D:D

Μπράβο σουυυυυυυυ!!!!!:D:D:D:D

΄καλημερα και απο μενα........λιζακι το ιδιο φαγακι παλι φτιαχνουμε και εγω μπιφτεκια εχω.....

QUOTE]

Καλημέρα Βίκυ !!!!:D

Καλημέρα Elizaaaaaaaa !!!!!!!!

Καλημέρα Ταρα!!!!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Ελίζα, εγώ σήμερα θα κάνω κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα, αυγολέμονοοοοοοοοοοο............. (η μεγάλη τι θα φάει πάλι σήμερα;;;;)

QUOTE]

θέλω κι εγώ κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο!!!!!!!!!!

μια μεριδούλα σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!

εμείς έχουμε μακαρόνια με κιμά για σήμερα. το απόγευμα θα κάνω κοτόπουλο με πατάτες. είμαι ανάμεσα σε α λα κρεμ ή λεμονάτο με σκορδάκι. μάλλον θα το κάνω υγιεινό, λεμονάκι!

τάρα, και η δική μου πέφτει συνέχεια, αφού δεν βάζει κ.ο κάτω. αλλά λίγο μυξοκλαίει και μετά πάλι ζουζουνίζει. δεν το ήξερα αυτό για το εξόγκωμα μετά από μέρες...τί τραβάμε για να μεγαλώσουμε!!!!!!!!!!!!!

ψιτ ! ψιτ!! ελα τωρα να ανβασουμε την θιαθεση σου γιατι δεν εχεις κατι που θα πρεπει να εισαι νταουν βασικο εχεις την υγεια σου και ετσι οταν θα ξυπνας το πρωι θα λες ειμαι καλα εχω την οικογενεια μου καλα επομενως ολα λυνονται χιχιχιχι!! ειναι μια πολυ ομορφη σκεψη πρωινη που θα σου ανεβαζει την διαθεση !!

ολα λινονται οταν εμεις εχουμε ψυχικη δυναμη μπορει στριμοχτουμε οικονομικα λιγο σε πολλα θεματα αλλα αμα εχουμε υγεια ολα βενουν καλος μακια μακια στα γλυκα γλυκα σου μουτρακια που ειναι πανεμορφα !!! :P:D

εισαι θεα λεμε...

εχεις απολυτο δικαιο σε αυτα που λες...

εγω ισως ειμαι στα κατω μου γιατι νιωθω οτι περνανε τα χρονια χωρις να κανω κατι συμαντικο στη ζωη μου (εκτος απο τα παιδια μου φυσικα)...χωρις κανενα ενδιαφερον...χωρις να χαιρομαι τη ζωη οπως θα ηθελα γιατι εχω γινει και κομπλεξικη τελευταια...

μην αρχισεις να με μαλωνεις παλι για αυτα που λεω...ετσι νιωθω...

ξερω οτι ειναι λαθος να σκεφτομαι ετσι αλλα ετσι νιωθω...

Χθες ο αντρας μου ηταν στο γηπεδο, και η κορη μου αφου εκανε ωρες τραμπολινο στον καναπε, προσγειωθηκε και χτυπησε στο κεφαλι. Ημουν διπλα και δεν προλαβα να την πιασω! Περασαμε ησυχη νυχτα, και ειμαι σε επιφυλακη μηπως κανει αιματωμα τις επομενες μερες.

Εχω φρικαρει. Δε μπορω ουτε τουαλετα να παω...:?

καλημεραααααα ταρα...

πανω που ελεγα οτι μονο η δικια μου κανει τραμπολινο στον καναπε :rolleyes:...

σε καταλαβαινω απολυτα ... ο νικολας ειχε πεσει με το κεφαλι απο την κουνια πιο μικρος και ειμασταν στην τσιτα για 24 ωρες τουλαχιστον...η παιδιατρος μου ειχε πει τοτε το βραδυ να τον ξυπναω καθε 2 ωρες για να βλεπω οτι αντιδραει και δεν εχει πεσει σε λυθαργο...παναγια μου...σοκ ειχα παθει...

περαστικουλια στην κουκλα σου...

Kαλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααααααα φιλεναδα...

να σου πω κοπελια επιτηδες το κανεις???? το λατρευωωωωω αυτο το φαγητο και εχω πολυυυυυ καιρο να το φτιαξω...μιαμ μιαμ...

μια γλυκια καλημερα στη συμπεθεουλα-βικουλα, στην σεβουλα και στη ζωουλα...

εμφανιστηκε καμια αλλη που δεν προσεξα???

αν ναι χρωσταω καλημερα...

παω να ζημωσω τα μπιφτεκακια μου...

31-mpiftekia-by-sitronella.jpg

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

μια γρηγορηηηη καλημερα !!!!

ιδεα δεν εχω τι κανετε και πως πατε...ειναι πολυ δυσκολο να διαβασω τα νεα τοσων ημερων που λειπω....ελπιζω να ειστε καλα γοργονακια και να μην παρασπονδειτε...ναιιιιιι???!!!!;)

η κατασταση με μας παραμενει κρισιμη....ήδη ομως εχει γινει μεγαλο κακο.....μια ζωη χαθηκε και προσευχομαστε για τη δευτερη........

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας....

γοργονακια μου σας σκεφτομαι απλα δεν προλαβαινω να μπαινω και να τα λεμε......φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ιδεα δεν εχω τι κανετε και πως πατε...ειναι πολυ δυσκολο να διαβασω τα νεα τοσων ημερων που λειπω....ελπιζω να ειστε καλα γοργονακια και να μην παρασπονδειτε...ναιιιιιι???!!!!;)

η κατασταση με μας παραμενει κρισιμη....ήδη ομως εχει γινει μεγαλο κακο.....μια ζωη χαθηκε και προσευχομαστε για τη δευτερη........

γοργονακια μου σας σκεφτομαι απλα δεν προλαβαινω να μπαινω και να τα λεμε......φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!!!!!!!!

μωρο μουυυυυυυυυυυυυ!! λοιπαμε πολυ καρδια μου για την προσωπικη απολια σας ελπιζω το αλλο ατομο να βγει νικητης στον αγωνα για την ζωη . μια ευχη απο εμενα για να γινει το θαυμα του θεουλι μας και να πανε ολα καλα μακια πολλα και υπομονη ειναι το μονο που θα σου πω !!!

Διαφημίσεις

ξεκινησα την εγκυμοσυνη 63 κιλα και εβαλα 19 κιλα στο τελος!!οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει τα 8 και στη πορεια εχασα αλλα 4!!απο τοτε εχει κολλησει η ζυγαρια στα 70.5 και δεν λεει να πεσει!!!προσεχω τη διατροφη μου αλλα πειναω συνεχεια και εχω ορεξη για γλυκα που δεν μπορω να αντισταθω!!!!υποτιθεται οτι με τον θηλασμο θα εχανα κιλα αλλα δεν τα καταφερνω!!μαλλον κανω κατι λαθος!!!ξεκινησα και γυμναστικη εδω και ενα μηνα αλλα και παλι καμια διαφορα!!

θελω να χασω 10 κιλα τουλαχιστον για να ξαναγινω οπως ημουνα!!!δεν θελω να το σκεφτομαι αλλα πολλες φορες με παιρνει απο κατω!!!

Τη διαφορα απο το γυμναστηριο θα τη δεις μετα το τριμηνο. Πρεπει να κανεις μια ισορροπημενη διατροφη, θηλαζεις κιολας, και θα τα χασεις σιγα σιγα. Εγω πηρα 25 κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη και 18 στη δευτερη, και τωρα ειμαι στα κιλα που ημουν πριν 7 χρονια!

τι εξετασεις εκανε για να διαπυστωθει οτι ειναι αιματομα και ποτε του δημιουργηθηκε ???

Η εξεταση ηταν κλινικη. Επιανες το κεφαλι του παιδιου, το οποιο ειχε παραμορφωθει, και ηταν σα σφουγγαρι. Βουλιαζε το δαχτυλο! Προφανως αρχισε να δημιουργειται αμεσως μετα το πεσιμο, αλλα ηταν εμφανες μια εβδομαδα μετα. Εχει και πολυ μαλλι η κορη μου, και δε φαινοταν. Πηραμε άρνικα για 7 ημερες και απορροφηθηκε μονο του.

age.png age.png

Τη διαφορα απο το γυμναστηριο θα τη δεις μετα το τριμηνο. Πρεπει να κανεις μια ισορροπημενη διατροφη, θηλαζεις κιολας, και θα τα χασεις σιγα σιγα. Εγω πηρα 25 κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη και 18 στη δευτερη, και τωρα ειμαι στα κιλα που ημουν πριν 7 χρονια!

Η εξεταση ηταν κλινικη. Επιανες το κεφαλι του παιδιου, το οποιο ειχε παραμορφωθει, και ηταν σα σφουγγαρι. Βουλιαζε το δαχτυλο! Προφανως αρχισε να δημιουργειται αμεσως μετα το πεσιμο, αλλα ηταν εμφανες μια εβδομαδα μετα. Εχει και πολυ μαλλι η κορη μου, και δε φαινοταν. Πηραμε άρνικα για 7 ημερες και απορροφηθηκε μονο του.

οκ !! ελπιζω να μην εχεις τα ιδια μπλεξηματα αυτη την φορα και να πανε ολα καλα . μαλλον το μωρο θα χτυπησε και σε αλλη φαση μεσα στην ημερα που εσυ δεν θα το πηρες ειδηση που λενε και γιαυτο δεν θα το καταλαβες αμεσος ειναι μπομπιρακια και δε τα προλαβενουμε και η κορη μου ειναι ταρζαν κανονικος τωρα γινεται και ο γιος μου βλεπει αυτην και κανει και αυτος .

καλημέραααααααααααααα!!!!!

πώς είστε γοργόνες; εύχομαι καλά!

ευπειθώς αναφέρω ότι είμαι 63,5, που σημαίνει ότι έχασα άλλο μισό κιλό!

φοράω παντελόνι που είχα να το φορέσω χρόοοοοοοοοονια και χαίρομαι το νέο μου σώμα!

Ντινάκι, είσαι το κάτι άλλο! keep walking!

ελίζα, δεν είσαι η μόνη που δεν γυμνάζεται. ούτε εγώ. από αυτά που διάβασα ούτε η del.

τσιπουρίτσα, την πιατέλα με τα τυριά να την βάζεις συχνότερα! σλούρπ! όχι μόνο για την Ζωή (μάκια φιλενάδα).

Γεωργία, αυτό με το διάδρομο και το λαπτοπ είναι όλα τα λεφτά. υποκλίνομαι!

έλλη, μανουλίνα, τάρα, αχιλλέας, χαμομηλάκι, βίκυ ματς μουτς! στα όμορφα μουτράκια σας!!

η αρχηγός μας τί νέα;

maestria πουλόπω'μ, είσαι καλά; ο Γιαννάκης σου;

λέτα καλώς ήρθες στο γοργονοκλάμπ! εδώ το μόνο που χάνεις είναι κιλά και πόντους!

μου λέιψατε!

Καλώς την!!!!

που χάθηκες;;;;

Το έχω παρατηρήσει, εμφανίζεσαι όταν χάνει ο Παναθηναϊκός:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Mpap συλληπητήρια!:(:(:(

...................................

Καλώς την!!!!

που χάθηκες;;;;

Το έχω παρατηρήσει, εμφανίζεσαι όταν χάνει ο Παναθηναϊκός:tongue::tongue::tongue::D:D:D

είσαι ψυχολόγα!;)

δεν συζητάω το χθεσινό! τα πήρα!:mad:

έχω θυμώσει με Τζόρβα!:evil:

αν υποψιαστώ ότι θα μαζέψουμε Μπάγεβιτς... και ότι θα αναζητάμε Τεν Κάτε.... :mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...