Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σας γοργονοκόριτσα που φεύγετε!!!!!!!

Πάρτε με και εμένα μαζί σας!!!!!!Θέλω να πάω σπίτι μουυυυυυυυυ!!!!!!!

Ποιός αντέχει μέχρι τις 17.00, εεεεε τσιπουρίτσαααα.....

00020461.gif

αργησα αλλα ηρθα να σου πω ενα γεια να μη νιωθεις μοναχουλη κοριτσακι

863962jehrdrekt1.gif

φιλακια σε ολες μκ μκ μκ μκ ! μκ=μακια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Είμαι σίγουρη ότι αν συνεχίσεις να κάνεις το πρωί και όχι το βράδυ ΣΙΓΟΥΡΑ θα δεις διαφορά!!!!!!!!!!αφού μπορείς το πρωί γεωργία μου ΚΑΝΤΟ!!!;);););)

Σε θυμομουν το πρωινο μου.

Ειμαι ρε γμτ πολυασχολο ατομο (διαχειριζομαι υποθεσεις τριτων με υπηρεσιες, γιατρους κλπ) και βγαινω συχνα εκτος σπιτιου το πρωι.

Αν ειχα καποιον να μου μαγειρευει θα ηταν ευκολοτερο. Τωρα αγχωνομαι πολυ για το θεμα φαγητο.

Παντως σιγουρα ελιωσα περισσοτερο απο οσο το βραδυ.

Και ανεβηκα νηστικη, πινοντας μονο τα χαπακι μου και ενα ποτηρι νερο. Και φυσικα επινα καθολη τη διαρκεια της γυμναστικης οπτε το χρειαζομουν. Αντε σε κανα μηνα θα σας πω τα αποτελεσματα.

Και κανονιστε να μου κρατατε παρεουλα γιατι βαζω το λαπτοπ ακριβως διπλα μου πανω στο σωμα καλοριφερ και την ωρα που περπατω, γραφω κιολας (με ενα δαχτυλο).

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Πω πω πώς ζηλεύω που κάνετε γυμναστική.Μακάρι να είχα χρόνο αλλά τα πρωινά δουλειά μετά κατευθείαν τα πιτσιρίκια και όταν τα κοιμήσω κάνω όλα τα υπόλοιπα και μετά σιγά μην έχω κουράγιο στις 11 να κάνω γυμναστική.

Delάκι μου, κι εγω οταν τα ειχα μικρουλια τα παιδακια μου, δεν προλαβαινα. Τωρα ομως ηρθε η σειρα μου. Υπομονη και προσπαθησε να βρεις εστω και 15 λεπτα το πρωι.

Ζωη μου, σε ευχαριστω παρα πολυ για τοα αφιερωμενα στην περιπτωση μου ποστ. Θα προσπαθησω να κανω πρωινη γυμναστικη. Και φυσικα θα ειστε η παρεα μου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Σε θυμομουν το πρωινο μου.

Ειμαι ρε γμτ πολυασχολο ατομο (διαχειριζομαι υποθεσεις τριτων με υπηρεσιες, γιατρους κλπ) και βγαινω συχνα εκτος σπιτιου το πρωι.

Αν ειχα καποιον να μου μαγειρευει θα ηταν ευκολοτερο. Τωρα αγχωνομαι πολυ για το θεμα φαγητο.

Παντως σιγουρα ελιωσα περισσοτερο απο οσο το βραδυ.

Και ανεβηκα νηστικη, πινοντας μονο τα χαπακι μου και ενα ποτηρι νερο. Και φυσικα επινα καθολη τη διαρκεια της γυμναστικης οπτε το χρειαζομουν. Αντε σε κανα μηνα θα σας πω τα αποτελεσματα.

Και κανονιστε να μου κρατατε παρεουλα γιατι βαζω το λαπτοπ ακριβως διπλα μου πανω στο σωμα καλοριφερ και την ωρα που περπατω, γραφω κιολας (με ενα δαχτυλο).

Mιλάμε δεν παίζεσαι!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

ειδα το καφε και αποφασισα να γραψω να σας πω τον πονο μου!!!θελω να αδυνατισω και δεν μπορω!!

ξεκινησα την εγκυμοσυνη 63 κιλα και εβαλα 19 κιλα στο τελος!!οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει τα 8 και στη πορεια εχασα αλλα 4!!απο τοτε εχει κολλησει η ζυγαρια στα 70.5 και δεν λεει να πεσει!!!προσεχω τη διατροφη μου αλλα πειναω συνεχεια και εχω ορεξη για γλυκα που δεν μπορω να αντισταθω!!!!υποτιθεται οτι με τον θηλασμο θα εχανα κιλα αλλα δεν τα καταφερνω!!μαλλον κανω κατι λαθος!!!ξεκινησα και γυμναστικη εδω και ενα μηνα αλλα και παλι καμια διαφορα!!

θελω να χασω 10 κιλα τουλαχιστον για να ξαναγινω οπως ημουνα!!!δεν θελω να το σκεφτομαι αλλα πολλες φορες με παιρνει απο κατω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

ειδα το καφε και αποφασισα να γραψω να σας πω τον πονο μου!!!θελω να αδυνατισω και δεν μπορω!!

ξεκινησα την εγκυμοσυνη 63 κιλα και εβαλα 19 κιλα στο τελος!!οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει τα 8 και στη πορεια εχασα αλλα 4!!απο τοτε εχει κολλησει η ζυγαρια στα 70.5 και δεν λεει να πεσει!!!προσεχω τη διατροφη μου αλλα πειναω συνεχεια και εχω ορεξη για γλυκα που δεν μπορω να αντισταθω!!!!υποτιθεται οτι με τον θηλασμο θα εχανα κιλα αλλα δεν τα καταφερνω!!μαλλον κανω κατι λαθος!!!ξεκινησα και γυμναστικη εδω και ενα μηνα αλλα και παλι καμια διαφορα!!

θελω να χασω 10 κιλα τουλαχιστον για να ξαναγινω οπως ημουνα!!!δεν θελω να το σκεφτομαι αλλα πολλες φορες με παιρνει απο κατω!!!

images?q=tbn:ANd9GcQ4qkV6HaPgHwetngJXoYPPpwkCmMKCpWPIp4oIFpy1xVUZmqM&t=1&usg=__I4DO16g0Fnu4fMvQ_afZsLfp-90=

καλησπερα Λετα...καταρχην να σου ζησει το μωρακι σου...

να σε καλωσορισω στο ομορφο και τρελο παρεακι μας στο γοργονες κλαμπ...

εδω ολες οι γοργονοκοπελες θα σε βοηθησουν να χασεις τα κιλακια σου μια και καλη και σιγουρα με υγειηνο τροπο...

μπραβο σου που κανεις και γυμναστικουλα (μονο εγω δεν κανω τελικα γκρρρρρρρρ)...:roll:

εγω ανηκω στην βαρεω βαρων κατηγορια και παλευω να χασω κατι αλλα εσυ εισαι σε ποιο ευκολη κατηγορια...

εδω θα βρεις πολλες διατροφικες συμβουλες και πανω απο ολα θα βρεις πολυ αγαπη και υποστηριξη...

ειναι και η αρχηγος μας που ειναι σουπερρρρ και βοηθαει πολυ...και σιγουρα θα κανει το ιδιο και σε σενα...οταν με το καλο ερθει στο παρεακι μας γιατι περναει μια φαση...

αλλα υπαρχουν πολλα κοριτσια εδω που την αντικαθιστουν επαξια και απο αυριο σιγουρα ολες θα σου προσφερουν τις γνωσεις τους και τις εμπειριες τους απλωχερα...

καλως ορισες και παλι ...

ααααα και μη φρικαρεις με τοοοοσα φαγητα-γλυκα που θα δεις εδω μεσα...κανουμε οφθαλμολουτρο...και ακολουθουμε το φατε ματια ψαρια...:mrgreen:

καλο σου βραδυ...

καλο βραδυ σε ολες τις γοργονουλες...

images?q=tbn:ANd9GcRKeoGTYqcBWelL54NeUY2bD_R5PQ9uEHoU-hGBjcmOh_9KJZk&t=1&usg=__Zk_uf8ydixhsQL0UVTcsYSypKKM=

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερα αγαπες μου !!!!!!!!

ειμαι πολυ πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

πρωτον δεν ειμαι τουμπανοοοοοοοοοοοο!!! χαχαχαχαχα!!

δευτρον δεν πονεσα καθολου ουτε κουραστηκα το δοντακι μου βγηκε μεσα σε 2 λεπτα σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

και τριτον και πολυ βασηκο εχασα ενα ακομα κιλο χαχαχαχα!!

κοριτσα σουπερ σουπερ διαθεση βεβαια εχω ενα μικρο μπουκομα αλλα ποιος το βλεπει αυτο μετα απο τοσα καλα χαχαχαχα!!!

τωρα να καλοσορησω την λετα μας καλος μας ηρθες στην παρεα μας το ελιζακι σου ειπε τις πρωτες βασικες πληρωφοριες χιχιχιχιχι!!!

και εγω εμαθα χθες το βραδι μια ακομα βασικη πληροφορια οτι οταν θυλαζεις ο θυλασμος κλειδωνει τον μεταβολισμο μας και επιπλεων δεν χριαζομαστε παραπανω φαγητο διοτι υπαρχει αποθεμα αυτη ηταν απαντηση απο γιατρο η μονη αυξηση που μπορουμε να κανουμε στον φαγητο μας ειναι της ταξης απο 200 εως 500 θερμιδες και φυσικα βαση το ποσο τρωει απο εσενα γαλα το μωρο αν το θυλαζεις καθε 3 ωρες οπως τα δικα μου παιδια πας στο ανοτερο σημειο δηλαδι 500 θερμιδες παραπανα αν οχι μπορει και καθολου παρακαλω αυτα για τον θυλασμο χιχιχιχι!! φρεσκες πληροφοριες αυτες τωρα ποια εγω δεν τις χριαζομαι αλλα για εσενα και την φιλεναδα μου την ERI βασικη μακια!!

οσο αφορα τα υπολοιπα καλο ειναι να μας πεις ποιο ειναι το προγραμα σου στην ζωη σου και η διατροφη σου και θα δεις πολλες απαντησεις και λυσεις!!

πεταω σημερα !!!!!!!!!!!!! μακια μακια μακια ειδατε σας δινω και σημερα χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!

2286189myjix9erdg.gif

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερααααααααα ντινακι...

πολυ χαιρομαι που εισαι τοοοοοοοοοοοοοοοσο καλα...

αχχχχχ βρε παιδι μου ποσο ζηλευω που σε βλεπω καθε μερα μες την τρελη χαρα...και γω καποτε ετσι ημουν ... τωρα γιατι μου φταινε αραγε ολα????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ για το κιλακι που εκανες ξουτ ξουτ...ουστ απο δω και πισω να μη γυρισει...

αααααρε ντινα πολυ σε παω...εχεις παντα εναν πολυ ανεβαστικο τροπο χιχιχιχιχιχι:rolleyes:

το μαρακι το εστειλα σημερα σχολειο...αντε να δουμε...

παω να παρω κιμα για μπιφτεκακια και τα λεμε αργοτερα...

μακια μακια μακια στα μαγουλακια και απο μενα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

2286189myjix9erdg.gif

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερααααααααα ντινακι...

πολυ χαιρομαι που εισαι τοοοοοοοοοοοοοοοσο καλα...

αχχχχχ βρε παιδι μου ποσο ζηλευω που σε βλεπω καθε μερα μες την τρελη χαρα...και γω καποτε ετσι ημουν ... τωρα γιατι μου φταινε αραγε ολα????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ για το κιλακι που εκανες ξουτ ξουτ...ουστ απο δω και πισω να μη γυρισει...

αααααρε ντινα πολυ σε παω...εχεις παντα εναν πολυ ανεβαστικο τροπο χιχιχιχιχιχι:rolleyes:

το μαρακι το εστειλα σημερα σχολειο...αντε να δουμε...

παω να παρω κιμα για μπιφτεκακια και τα λεμε αργοτερα...

μακια μακια μακια στα μαγουλακια και απο μενα...

ψιτ ! ψιτ!! ελα τωρα να ανβασουμε την θιαθεση σου γιατι δεν εχεις κατι που θα πρεπει να εισαι νταουν βασικο εχεις την υγεια σου και ετσι οταν θα ξυπνας το πρωι θα λες ειμαι καλα εχω την οικογενεια μου καλα επομενως ολα λυνονται χιχιχιχι!! ειναι μια πολυ ομορφη σκεψη πρωινη που θα σου ανεβαζει την διαθεση !!

ολα λινονται οταν εμεις εχουμε ψυχικη δυναμη μπορει στριμοχτουμε οικονομικα λιγο σε πολλα θεματα αλλα αμα εχουμε υγεια ολα βενουν καλος μακια μακια στα γλυκα γλυκα σου μουτρακια που ειναι πανεμορφα !!! :P:D

1279445aetzm2ydke.gif

Δεν προλαβα να τα διαβασω ολα πολυλογουδες μου, ελπιζω να ειστε καλα, και, Μαρια, ευχομαι να πανε ολα καλα... Δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απο την υγεια μας, και δυστυχως ολοι μας την εκτιμουμε οταν τη χασουμε.

Χθες ο αντρας μου ηταν στο γηπεδο, και η κορη μου αφου εκανε ωρες τραμπολινο στον καναπε, προσγειωθηκε και χτυπησε στο κεφαλι. Ημουν διπλα και δεν προλαβα να την πιασω! Περασαμε ησυχη νυχτα, και ειμαι σε επιφυλακη μηπως κανει αιματωμα τις επομενες μερες.

Εχω φρικαρει. Δε μπορω ουτε τουαλετα να παω...:?

age.png age.png

΄καλημερα και απο μενα........λιζακι το ιδιο φαγακι παλι φτιαχνουμε και εγω μπιφτεκια εχω.....

ντινακι ...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....για το κιλακι.....αλλα και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......για το δοντακι........!!!!!!μες στην τρελλη χαρα οπως παντα .....

ταρα μου .....χτυπησε πολυ το παιδι ;;;;;;περαστικουλια....θελει λιγη προσοχη το κεφαλακι ...αλλα αφου ειχατε μια ησυχη νυχτα πιστευω οτι ολα θα ειναι καλα....

κοριτσακια παω για ψωνια........!!!!να εχτετ μια καλη και ομορφη μερα!!!!φιλακια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

1279445aetzm2ydke.gif

Δεν προλαβα να τα διαβασω ολα πολυλογουδες μου, ελπιζω να ειστε καλα, και, Μαρια, ευχομαι να πανε ολα καλα... Δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απο την υγεια μας, και δυστυχως ολοι μας την εκτιμουμε οταν τη χασουμε.

Χθες ο αντρας μου ηταν στο γηπεδο, και η κορη μου αφου εκανε ωρες τραμπολινο στον καναπε, προσγειωθηκε και χτυπησε στο κεφαλι. Ημουν διπλα και δεν προλαβα να την πιασω! Περασαμε ησυχη νυχτα, και ειμαι σε επιφυλακη μηπως κανει αιματωμα τις επομενες μερες.

Εχω φρικαρει. Δε μπορω ουτε τουαλετα να παω...:?

ζουζουνι μου καλημερα περαστικα στην μπουμπου σου και ως γιατρος μαμα ψαχμενη θα σου πω οτι αφου περασαν οι 4 πρωτες ωρες χωρις κανεναν αιμετο συμενει οτι το μωρο δεν εχει καποιο ματωμα βεβαια δεν λεω να μην δωσεις προσοχη αλλα ο κυνδηνος ματωματος εχει φυγει ξουτ απο εδω για να γινει καλα η μπουμπουκα μας κουκλι μου θα φοβηθηκε η ψυχουλα μου !! μια γλυκια αγκαλια απο την θεια την ντινουλα !!1;)

Πριν λιγους μηνες ειχε πεσει απο το κρεβατι μας αλλα δεν ειδαμε αν ειχε χτυπησει το κεφαλι. Ολα ηταν καλα, μεχρι που μια εβδομαδα μετα, εβγαλε ενα τεραστιο εξογκωμα στο κεφαλι το οποιο ηταν μαλακο. Ο γιατρος ειπε οτι ηταν αιματωμα απο πεσιμο, και οτι συμβαινει καποιες φορες να εμφανιζεται πολλες μερες μετα. Καναμε θεραπεια και απορροφηθηκε σιγα σιγα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...