Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

@BIKY74: Μ'αρέσει ότι είπα να το επιβεβαιώσεις ότι πρέπει να χάσω λίγα...σε λίγο θα νομίζουν τα κορίτσια ότι θέλω να μοιάζω με ανορεκτική...

Κορίτσια μην την ακούτε...α!Παρεπιπτόντως η ΒΙΚΥ είναι τόσο όμορφη που πραγματικά δεν έχω προσέξει που είναι τα παραπανίσια της κιλά...την άλλη φορά που θα την δώ θα την ελέγξω καλύτερα!χαχα!

@elli v:Οπότε καταλαβαίνεις τι εννοώ!Καλή μας επιτυχία!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κορίτσια να ρωτήσω καμιά σας αν ξέρει: οι πλατφόρμες δόνησης κάνουν δουλειά ή τζάμπα τα λεφτά που πληρώνεις?

Θέλεις να αγοράσεις για το σπίτι ή απλά να κάνεις σε κάποιο γυμναστήριο? Γενικά δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις κανένα όργανο γιατί συνήθως καταλήγουν να γίνονται κρεμάστρες και ειδικά ένα τόσο ακριβό όργανο σαν την πλατφόρμα δόνησης...έχω κάνει μια φορά αλλά όχι με ειδικό να επιβλέπει οπότε μάλλον δεν το έκανα σωστά...πάντως συνάντησα μια κοπέλα που είχε πληρώσει 10 επισκέψεις powerplate και αυτή μου είπε ότι είδε αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως ο διάδρομος και το ποδήλατο είναι πιο αποτελεσματικά και η πλατφόρμα δόνησης είναι για ένα φινίρισμα.

Βαριεμαι να κανω διαδρομο σημερα :(.

Ειμαι πολυ τεμπελα τελικα...:(:(

Δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι!

Διαφημίσεις

@BIKY74: Μ'αρέσει ότι είπα να το επιβεβαιώσεις ότι πρέπει να χάσω λίγα...σε λίγο θα νομίζουν τα κορίτσια ότι θέλω να μοιάζω με ανορεκτική...

Κορίτσια μην την ακούτε...α!Παρεπιπτόντως η ΒΙΚΥ είναι τόσο όμορφη που πραγματικά δεν έχω προσέξει που είναι τα παραπανίσια της κιλά...την άλλη φορά που θα την δώ θα την ελέγξω καλύτερα!χαχα!

!

ζωη μου ευτυχως τα κοριτσια με ειδαν στο φεις και ...ξερουν.....:D:D

εχουμε φεισογνωριστει με τις περισσοτερες!!!

ελεγξε με ...λογικα θα δεις πιο λιγα κιλα!!7 εχασα ...δε θα φαινονται;;:tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Αυτο ειναι αληθεια. Ο αντρας μου εκοψε μονο τις σοκολατες, τα kinder bueno και τα παγωτα που ετρωγε ΚΑΘΕ μερα, και εχει χασει ηδη 7 κιλα, μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα. Και αν αναρωτιεστε, εχασα 18,5 κιλα βλεποντας καθημερινα ολα αυτα τα καλουδια στα ντουλαπια και στο ψυγειο του σπιτιου μου!:-D

ΟΛΑ τα δύσκολα στις γυναίκες τα 'χει βάλει η φύση πια!!!

ΑΔΙΚΙΕΣ! Διαμαρτύρομαι (κύριε πρόεδρε :tongue:).

Καλησπέρα βρε κορίτσια. Δεν ξέρω - με την κούραση που έχω - που βρήκα το κουράγιο κι ετοίμασα τονοσαλάτα απόψε, αντί να παραγγείλω καμιά πίτσα και να της αλλάξω τα φώτα.

Αλλά, ωραία και η τονοσαλάτα μου (με μπόλικο βαλσάμικο).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΟΛΑ τα δύσκολα στις γυναίκες τα 'χει βάλει η φύση πια!!!

ΑΔΙΚΙΕΣ! Διαμαρτύρομαι (κύριε πρόεδρε :tongue:).

Καλησπέρα βρε κορίτσια. Δεν ξέρω - με την κούραση που έχω - που βρήκα το κουράγιο κι ετοίμασα τονοσαλάτα απόψε, αντί να παραγγείλω καμιά πίτσα και να της αλλάξω τα φώτα.

Αλλά, ωραία και η τονοσαλάτα μου (με μπόλικο βαλσάμικο).

ωραια δε λες τπτ.....!!!δεν την ειχα βαλει ποτε στο στομα μου...και απο την ωρα που τη δοκιμασα ...δεν τη σταματαω!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ζωη μου ευτυχως τα κοριτσια με ειδαν στο φεις και ...ξερουν.....:D:D

εχουμε φεισογνωριστει με τις περισσοτερες!!!

ελεγξε με ...λογικα θα δεις πιο λιγα κιλα!!7 εχασα ...δε θα φαινονται;;:tongue:

Εσύ είπαμε, τηλεοπτική σταρ! Φτου, φτου, φτου! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κορίτσια να ρωτήσω καμιά σας αν ξέρει: οι πλατφόρμες δόνησης κάνουν δουλειά ή τζάμπα τα λεφτά που πληρώνεις?

Νομίζω η georgiamami καταγίνεται μ' αυτό το όργανο του διαβόλου... Αν δεις σε προηγούμενα ποστ να λέει για μια φραπιέρα, αυτό εννοεί!

Ένα πμ δε βλάπτει... Είναι προθυμότατη γοργόνα και θα σου απαντήσει γρήγορα και σίγουρα!!!

Δεν μπορω να το πιστεψω.Καλε τι εγινε???Θαυμα?????

Γιουπι!!! Δεν χαθηκαν. Τι εγινε? Πριν δεν υπηρχαν. Τσατιστηκα πολυ. Αλλα ο Θεουλης με λυπηθηκε. Χιχιχιχι. Ουφ.

Οποτε βαζω ολοκληρωμενο μονο το σχετικο.

fraoulopoulitsa[/b];413342]κορίτσια να ρωτήσω καμιά σας αν ξέρει: οι πλατφόρμες δόνησης κάνουν δουλειά ή τζάμπα τα λεφτά που πληρώνεις?

Καλη μου, ξεκινησα εγω πλατφορμα την λεγομενη κατ' εμενα φραπιερα. Εχω διαβασει οτι κανει πολυ καλο στους πασχοντες απο φλεβες, αγγεια κλπ., τονωνει το κυκλοφοριακο συστημα, και οτι σισφυγγει. Η συχνη χρηση του μηχανηματος κουραζει τα κοκαλα και μπορει να προκαλεσει ζημια. Επισης δεν πρεπει να κανεις οταν εισαι "αδιαθετη". Λενε οτι βοηθαει στην μειωση του λιπους. Κανω 2 φορες την εβδομαδα και αλλες δυο αεροβια και βαρη. Θα σου πω πως νιωθω εγω τωρα. Εχεις κανει μασαζ σε ειδικη καρεκλα?? Αν ναι, ετσι νιωθεις και στην φραπιερα. Ανακουφιζει και ξεκουραζει το σωμα μου, αλλωστε παω παντα το βραδυ μετα τη δουλεια. Υπαρχουν στασεις που δυσκολευομαι να τις κανω ειτε λογω θεσης ειτε λογω εντασης. Να θυμασαι αν αποφασισεις να κανεις, να ειναι παντα διπλα σου γυμναστης-τρια, να ελεγχει την σταση σου και την αντοχη σου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Επειτα απο πολυωρο διαβασμα, καταφερα να ενημερωθω για τα νεα σας. Εμπαινα σφηνα αλλα τωρα θα απαντησω κι εγω.

elizaa[/b];411077]ναι ναι Ελλη μου θα ειναι πολυ ομορφα να καταφερουμε να βρεθουμε...για τις κοπελες που δεν ειναι αθηνα μαλλον θα ειναι λιγο δυσκολο αλλα ας κανουμε την αρχη εδω και μετα θα βρουμε και καποιο τροπο για καμια εκδρομουλα γνωριμιας χιχιχιχι

Καντε εσεις την αρχη και μετα κανονιζουμε εκδρομουλες ανα την Ελλαδα. Οπως ξερετε εχουμε Φλωρινα, Ξανθη. Για αλλες περιοχες δεν γνωριζω. Υπαρχει καμια???? Παντως εγω αν κατεβω Αθηνα φετος θα σας ψαξω. Για κατι τετοια .... ψοφαω!!!!!!

ΒΙΚΥ74[/b];411336]ειμαι -1.200 βαρος και -1% λιπος.....πιο αργα βεβαια αλλα σταθερα!!!

Βικυ, μπραβο χαρα μου. Μπραβο. Χαρηκα πολυ. Εγω εχω κολλησει.Αλλαζω προγραμμα αεροβιας και λιγοτερα βαρη και αλλαγη διατροφης. Βασικα καποια γραμμουλα πιο κατω δειχνει η ζυγαρια αλλα ακομα δεν το πιστευω. Θελω τουλαχιστο επι μια βδομαδα να μην δειξει ουτε μια φορα πιο πανω για να το πιστεψω.

μινουλα[/b];411381]Γεια σας!!!!

Μεχει πιασει η πεινα μου, θελω να ανοιξω το ψυγειο να τα φαω ΟΛΑ! ...αλλα δεν θα το κανω.

Σημερα με εδειξε η ζυγαρια -400 γραμμαρια!!!(αχαχαχα) και κοντεψα να κανω παρτυ! Αν μεινει ετσι μεχρι την κυριακοδευτερα, θα το κατωχυρωσω.

Μινα, μπραβο και σε σενα για το -400. Εγω υποσχεθηκα κερασμα μολις μπω στο παντελονι με ενα νουμερο μικροτερο. Μην αφηνεις αδειο το στομαχι σου. Μην καθεσαι να πεινας. Φαε κατι στο ενδιαμεσο. Κατι απο αυτα που με πολλη αγαπη μας εχει προτεινει η Mpap και οι υπολοιπες.

JENIA[/b];411803]οχι μωρο μου δεν ειναι βουνο αυτα που μαθενουν απλα τα μωρακια μας ειναι πανεξυπνα και πρεπει να τους δινουμε ερθυσματα για να ανπτυχθει ο εγκεφαλος τους .

Καλη μου, σιγουρα τα παιδια της νεας γενιας ειναι εξυπνοτερα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα ερεθισματα που πρεπει να τους δινουμε πρεπει να ειναι με αυτη τη μορφη. Πιστευω πως το συστημα της παιδειας μας, πασχει.....

Ναι στα ερεθισματα και την εκπαιδευση μεσω παιχνιδιου και διασκεδασης. Οχι στην υπερφορτωση του μυαλου τους και την προωρη στερηση της παιδικοτητας τους. Μιλω εκ πειρας....

Αν μπορουσα θα εβγαινα με ενα πανω με το συνθημα : Εκπειδευστα τα παιδια μας. Μην τα τρελαινετε.

JENIA[/b];412375]θα πω ασχετο θεμα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα θα γεννηθει ο ανιψιος Νο3 . ειμαι παρα μα παρα πολυ χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue: :tongue: :tongue:

Γεννηθηκε? Ολα καλα? Να σας ζησει!!!!!

Η Jenia, απο τη χαρα της δεν μπηκε ουτε να μας πει οτι το γεγονος ελαβε χωρα. Ευχομαι να ειναι ολα ΟΚ.

SOULA33[/b];412566]Γεια σας.

Με θέλετε και εμένα στην παρέα σας????????

Να σημειώσω ότι δεν μου αρέσουν τα γλυκά αλλα πίνω τον καφέ μου με 3,5 κουταλιές ζάχαρη.Επίσης πίνω αρκετά συχνά κανενα ποτηράκι ουίσκι μια και είναι το μόνο που με χαλαρώνει και μου θυμίζει τον καιρο που μπορούσα να βγω!!!!

Κατά τα αλλα δεν τρωω παρα πολύ συνήθως μόνο μια φορά την ημέρα μετα τη δουλειά , σπάνια το βράδυ και στη δουλειά κανενα κουλούρι ή κανενα κρουασαν.

Θέλω τοοοοσο πολύ να χασω αυτα τα κιλά γιατι η ψυχολογία μου εχει πιάσει ΠΑΤΟ!!!!!!!!!

Καλωσηρθες στρην παρεα μας Σουλιτσα. Να σου ζησει το μωρακι. Κοριτσι μου αυτο που πινεις δεν ειναι καφες. σιροπι ειναι. Μειωσε τη ζαχαρη σιγα σιγα και δεν θα σου κακοφανει. Εγω τον επινα με 3 κουτ. Τωρα με ενα κοφτο.

Επισης διαβασε τα προηγουμενα ποστ με τις συμβουλες (μπες και στο <<Κανείς για διαιτα???>> του parents.gr οπου ειμασταν πριν μετακομισουμε εδω) .Ειναι λαθος να μην τρως. Το σωστο ειναι να τρως υγιεινα.

Βρε κοριτσια, κατεβαστε σε ενα ποστ, ολες τις συμβουλες .....

xanp[/b];412702]Ξέχασα να σας πω ότι για να χάσω τα κιλά εκτός από διατροφή περπατάω και 8 χιλιόμετρα την μέρα τα 4 ανηφόρα τα 4 κατηφόρα...Και μετά το απόγευμα τρέχω και στις κούνιες με τον μικρό!!!!

Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

Z&P&M;[/b]413020]και πηγαίνω και κάθε μέρα γυμναστήριο...

Δεν καταπονειται ο οργανισμος καθε μερα με το γυμναστηριο? Τι ακριβως κανεις εκει?

Εγραψε η ανατολιτισσα!!!!!!!!!

fraoulopoulitsa[/b];413342]κορίτσια να ρωτήσω καμιά σας αν ξέρει: οι πλατφόρμες δόνησης κάνουν δουλειά ή τζάμπα τα λεφτά που πληρώνεις?

Καλη μου, ξεκινησα εγω πλατφορμα την λεγομενη κατεμε φραπιερα. Εχω διαβασει οτι κανει πολυ καλο στους πασχοντες απο φλεβες, αγγεια κλπ., τονωνει το κυκλοφοριακο συστημα, και οτι σισφυγγει. Η συχνη χρηση του μηχανηματος κουραζει τα γονατα και μπορει να προκαλεσει ζημια. Επισης δεν πρεπει να κανεις οταν εισαι "αδιαθετη". Λενε οτι βοηθαει στην μειωση του λιπους. Κανω 2 φορες την εβδομαδα και αλλες δυο αεροβια και βαρη. Θα σου πω πως νιωθω εγω τωρα. Εχεις κανει μασαζ σε ειδικη καρεκλα?? Αν ναι, ετσι νιωθεις και στην φραπιερα. Ανακουφιζει και ξεκουραζει το σωμα μου, αλλωστε παω παντα το βραδυ μετα τη δουλεια. Υπαρχουν στασεις που δυσκολευομαι να τις κανω ειτε λογω θεσης ειτε λογω εντασης. Να θυμασαι αν αποφασισεις να κανεις, να ειναι παντα διπλα σου γυμναστης-τρια, να ελεγχει την

Δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι!
sofia07[/b];413706]Νομίζω η georgiamami καταγίνεται μ' αυτό το όργανο του διαβόλου... Αν δεις σε προηγούμενα ποστ να λέει για μια φραπιέρα, αυτό εννοεί!

Ένα πμ δε βλάπτει... Είναι προθυμότατη γοργόνα και θα σου απαντήσει γρήγορα και σίγουρα!!!

Κοριτσια, τα νευρα μου. Δεν ειναι δυνατο αυτο που μου συνεβη. Αξιωθηκα να σας διαβασω. Βρηκα χρονο να ασχοληθω. Επιλεγω ολες τις παραπανω απαντησεις σας. Ξεκινω να τις σχολιαζω και να απαντω και ξαφνικα με πεταει σε ασχετο μερος. Κανω επιστροφη με τα βελακια και με γυρναει μεχρι το σημειο που εχω επιλεξει για να απαντησω. Χαθηκαν ολα οσα ειχα γραψει. Και απαντουσα στο τελευταιο για την φραπιερα. Θα σκασω σας λεω. Δεν εχω την υπομονη τωρα να τα ξαναγραψω.

Γκρρρρρρρρρρρρρρ.. Γκρρρρρρρρρρρρρρ Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ.

Ισως αυριο. Συγνωμη.

Δεν μπορω να το χωνεψω.

Κατι γινεται με το PC μου. Την μια μου τα εμφανιζει και την αλλη μου τα εξαφανιζει.

Για την φραουλοπουλιτσα που κοπηκε η απαντηση μου στη μεση.Την ολοκληρωνω.

Καλη μου, ξεκινησα εγω πλατφορμα την λεγομενη κατεμε φραπιερα. Εχω διαβασει οτι κανει πολυ καλο στους πασχοντες απο φλεβες, αγγεια κλπ., τονωνει το κυκλοφοριακο συστημα, και οτι σισφυγγει. Η συχνη χρηση του μηχανηματος κουραζει τα γονατα και μπορει να προκαλεσει ζημια. Επισης δεν πρεπει να κανεις οταν εισαι "αδιαθετη". Λενε οτι βοηθαει στην μειωση του λιπους. Κανω 2 φορες την εβδομαδα και αλλες δυο αεροβια και βαρη. Θα σου πω πως νιωθω εγω τωρα. Εχεις κανει μασαζ σε ειδικη καρεκλα?? Αν ναι, ετσι νιωθεις και στην φραπιερα. Ανακουφιζει και ξεκουραζει το σωμα μου, αλλωστε παω παντα το βραδυ μετα τη δουλεια. Υπαρχουν στασεις που δυσκολευομαι να τις κανω ειτε λογω θεσης ειτε λογω εντασης. Να θυμασαι αν αποφασισεις να κανεις, να ειναι παντα διπλα σου γυμναστης-τρια, να ελεγχει την σταση του σωματος σου καθως και να ρυθμιζει την ενταση αναλογα με την αντοχη σου. Υπαρχουν ασκησεις που δεν αντεχω. Αποτελεσματα πιστευω να δω και να σας τα αναφερω συντομα. Παντως ολοι μου λενε οτι "Μαζεψα".

@Georgiamami: Μπα όχι δεν καταπονείται ο οργανισμός με καθημερινή γυμναστική γιατί κάνω οπωσδήποτε 30 λεπτά cardio διάδρομο, ποδήλατο ή ελλειπτικό και μετά λίγες ασκήσεις με βάρη, όχι όλες τις μυικές ομάδες μαζί. Οπότε δεν γυμνάζω κάθε μέρα το ίδιο μέρος του σώματος και οι ασκήσεις επαναλαμβάνονται μετά από κάποιες μέρες πάλι έτσι δεν κουράζονται οι μύς. Και βέβαια πολύ σημαντικοί είναι οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι αλλά και το τέντωμα στο τέλος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...