Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ροχαλίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κι όταν είμαι ΤΟΣΟ κομμάτια και ήδη άυπνη, οι ανοχές μου είναι περιορισμένες.

Ροχαλίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ, δεν έχετε ακούσει ΤΕΤΟΙΟ ροχαλητό.

Μερικές φορές σκέφτομαι να τον χωρίσω μόνο και μόνο γι' αυτό!

εχουμε ξυπνησει και εγω και ο συζυξ μεσα στα μαυρα μεσανυχτα (σημειωση:ο συζυξ δεν ξυπνα ουτε με βομβες οταν κοιμαται) διοτι εχουμε φιλοξενουμενο ζευγαρι που κοιμαται σε αλλο δωματιο και τα δυο δωματια εχουν κλειστες τις πορτες τους !και ο φιλοξενουμενος ροχαλιζει οπως δεν μπορειτε να διανοηθειτε!και με σκουνταει ο συζυξ και μου λεεει "ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΙΕΣΥ?????"πιστεψε με ξερω...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ο γιος μου στον αντρα μου : μπαμπα γιατι το βραδυ σφιριζεις

κωστας : ποιος παιδι μου εγω οχι

σπυρος : βλεπεις καμια γκομενα στον υπνο σου

κωστας ::confused:

χαχαχα!! δινει ρεστα αυτο το παιδι αμα θελει ?????:tongue:

τι αθ πει δεν εχετε κεφια?εδω η μαρια μας ειπε οτι εχει σοβαρο προβλημα υγειας ενα αγαπημενο της προσωπο κιεσεις δεν εχετε κεφια??ελα να μαζευομαστεε!!!!!!!υπαρχουν και ΠΟΛΥ χειροτερα

Πες τα!!!!!

εχουμε ξυπνησει και εγω και ο συζυξ μεσα στα μαυρα μεσανυχτα (σημειωση:ο συζυξ δεν ξυπνα ουτε με βομβες οταν κοιμαται) διοτι εχουμε φιλοξενουμενο ζευγαρι που κοιμαται σε αλλο δωματιο και τα δυο δωματια εχουν κλειστες τις πορτες τους !και ο φιλοξενουμενος ροχαλιζει οπως δεν μπορειτε να διανοηθειτε!και με σκουνταει ο συζυξ και μου λεεει "ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΙΕΣΥ?????"πιστεψε με ξερω...

το θυμάμαι, τότε που μας φιλοξενούσατε! ωραία είχαμε περάσει!!!!!! χιχιχιχιι

ο δικός μου ροχαλίζει απίστευτα πολύ αλλά όχι πάντα!

όταν ροχαλίζει όμως του δίνει και καταλαβαίνει!!!!!! :mad:

Ντινάκι ο γιος σου δεν παίζεται λέμε!

Σε κατάθλιψη οδηγεί η οικονομική κρίση

Πες το ψέμματα.

Έχω βαρεθεί να σκέφτομαι "τι θα κάνω μετά;", έχω κουραστεί ν' αποδεικνύω τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου. Έχω σιχαθεί τους "προνομιούχους", ενώ παράλληλα τους ζηλεύω που όλα τους έρχονται εύκολα γιατί τους βάζει σε δουλειές "ο μπαμπάς".

Μάματα, δεν είμαι καλή παρέα σήμερα. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πες το ψέμματα.

Έχω βαρεθεί να σκέφτομαι "τι θα κάνω μετά;", έχω κουραστεί ν' αποδεικνύω τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου. Έχω σιχαθεί τους "προνομιούχους", ενώ παράλληλα τους ζηλεύω που όλα τους έρχονται εύκολα γιατί τους βάζει σε δουλειές "ο μπαμπάς".

Μάματα, δεν είμαι καλή παρέα σήμερα. :roll:

ΨΙΤ !!!!θα χεστουμε συγνωμη για αυτο αλλα να λεγετια μια χαρα κοπελες ειστε ενταξη καμια φορα ημαστε λιγο νταουν αλλα εχουμε πει εδω δεν κανουμε μονο διατροφη αλλα και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΕΝΤΑΞΗ

ΨΙΤ !!!!θα χεστουμε συγνωμη για αυτο αλλα να λεγετια μια χαρα κοπελες ειστε ενταξη καμια φορα ημαστε λιγο νταουν αλλα εχουμε πει εδω δεν κανουμε μονο διατροφη αλλα και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΕΝΤΑΞΗ

Απαπαααααααα.....:lol::lol:

Η Γεωργία μας στολίζει για τα φτου κακα φαγητά....η jenia για τα ψυχολογικά!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε ναι, κάνουμε ό,τι μπορούμε να είμαστε up αλλά να ...μερικές φορές όταν μοιραζόμαστε τα άγχη και τις αγωνίες μας αυτά γινονται μισά! ;);):D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Απαπαααααααα.....:lol::lol:

Η Γεωργία μας στολίζει για τα φτου κακα φαγητά....η jenia για τα ψυχολογικά!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε ναι, κάνουμε ό,τι μπορούμε να είμαστε up αλλά να ...μερικές φορές όταν μοιραζόμαστε τα άγχη και τις αγωνίες μας αυτά γινονται μισά! ;);):D

ναι μωρο μου αλλα ολες ημαστε καλη παρεα μαεστρακο δεν θελω να ξανα πεις οτι δεν εισαι καλη παρεα σημερα θα ερθω να σε βαλω τιμωρια ακους !!

και λεει ο γιο μου οταν θα με δει θυμωμενη και τωρα ξερω παω τιμωρια χαχαχα!! ετσι και εσεις οποια μου πει οτι δεν ειναι καλη παρεα τιμωρια και το ξερετε χαχαχαχα!!

και βέβαια μου βάζει , μαύρο ψωμί τυράκι light και γαλοπούλα 0-3 %

αλλά δεν το θέλω συχνά γιατί συχνά νοιώθω ότι μου ανοίγει την όρεξη!!!!!!!

περίεργο αλλά αληθινό, το τρωω και λέω και τώρα τί τρώμε; :roll:

αχχχ τσιπουρακι μου και εμενα μου συμβαινει αυτο...οταν εχω να φαω τοστ για καποιο λογο πειναω τρελλα και θελω και δευτερο...και για αυτο το αποφευγω οσο μπορω...

διαβάστε αυτό το άρθρο!

Σε κατάθλιψη οδηγεί η οικονομική κρίση

Βοήθειά μας!:rolleyes:

και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα...δυστηχως θα πεσει πολυ πεινα στη χωρα μας...δεν ξερω με θρυσκευτικα θεματα πως τα πατε...δεν ξερω αν ακουσατε που εμφανιστηκε ο πατερ παισιος στο αγιο ορος και προειδοποιησε για πολεμο τους επομενους 2-3 μηνες...και οτι ο κοσμος πρεπει να μαζεψει λαδι και αλευρι για να μην πεθανει απο την πεινα...

και αν το μυαλο μου δεν παει σε αυτη τη φαση στον πολεμο που ειναι αναμενομενο να γινει με την τουρκια ...

θα παει σε οικονομικο πολεμο...γιατι αν μεχρι τα χριστουγεννα δεν εξοφλησουμε το δντ...θα μας διωξουν απο την ευρωπαικη ενωση, θα γυρισουμε στην δραχμη , οοοολα θα πανε πανω, δεν θα πληρωνετε κανεις γιατι δεν θα υπαρχει μια στο κρατος και εχεις να γινει της πεινας το καγκελο...

βοηθεια μας λοιπον...

συγνωμη αν σας ζαλισα...

Πες τα!!!!!

το θυμάμαι, τότε που μας φιλοξενούσατε! ωραία είχαμε περάσει!!!!!! χιχιχιχιι

ο δικός μου ροχαλίζει απίστευτα πολύ αλλά όχι πάντα!

όταν ροχαλίζει όμως του δίνει και καταλαβαίνει!!!!!! :mad:

αααα πουλακια μου εσεις γνωριζεστε και σε προσωπικο επιπεδο εεεεεεεεε??:rolleyes:

θελω και γω :lol:...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

...δεν ξερω με θρυσκευτικα θεματα πως τα πατε...

Δεν τα πάμε κοριτσάκι (δεν τα πάω δηλαδή), αλλά στα χάλια μας, με ότι βρίσκει παρηγοριά ο καθένας, καλό είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχχχ τσιπουρακι μου και εμενα μου συμβαινει αυτο...οταν εχω να φαω τοστ για καποιο λογο πειναω τρελλα και θελω και δευτερο...και για αυτο το αποφευγω οσο μπορω...

και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα...δυστηχως θα πεσει πολυ πεινα στη χωρα μας...δεν ξερω με θρυσκευτικα θεματα πως τα πατε...δεν ξερω αν ακουσατε που εμφανιστηκε ο πατερ παισιος στο αγιο ορος και προειδοποιησε για πολεμο τους επομενους 2-3 μηνες...και οτι ο κοσμος πρεπει να μαζεψει λαδι και αλευρι για να μην πεθανει απο την πεινα...

και αν το μυαλο μου δεν παει σε αυτη τη φαση στον πολεμο που ειναι αναμενομενο να γινει με την τουρκια ...

θα παει σε οικονομικο πολεμο...γιατι αν μεχρι τα χριστουγεννα δεν εξοφλησουμε το δντ...θα μας διωξουν απο την ευρωπαικη ενωση, θα γυρισουμε στην δραχμη , οοοολα θα πανε πανω, δεν θα πληρωνετε κανεις γιατι δεν θα υπαρχει μια στο κρατος και εχεις να γινει της πεινας το καγκελο...

βοηθεια μας λοιπον...

συγνωμη αν σας ζαλισα...

αααα πουλακια μου εσεις γνωριζεστε και σε προσωπικο επιπεδο εεεεεεεεε??:rolleyes:

καλε πλακα κανει η τσιπουρα!!!!!!!!!!

αλλους φιλοξενουμενους ειχαμε, μην ταραζεσαι...

και επισης, ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ

θα ελεγα τιποτα για τους τραγοπαπαδες τωρα...

να δωσουν αυτοι λαδι και αλευρι στον κοσμο που ειναι 300 κιλα αηδια ο καθενας τους!!

bgx2ye5lc.png

επειδή είσαι και ξανθουν να ξεκαθαρίσω ότι έκανα πλακα... δεν γνωρίζομαστε προσωπικά με την Αχιλλέας :lol::lol::lol:

όσο για την πείνα, τουλάχιστον θα έρθουν στη μόδα οι χονδρες και θα είμαι σούπερμονΔελ!

Α, δηλαδή το αλκοόλ είναι η λύση;

Σωθήκαμε. :mrgreen:

όχι καλή μου, το Πολύ Αλκόολ είναι η λύση!!!!!

(τουλάχιστον για σήμερα)

tru_cocktails.jpg

η πιο γκαρσόνα είμαι εγώ... ελάτε κιΟΥρίες μου διαλιέχτε τα ποτάκια σας!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...