Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα γοργονακια !!!!!

τι μου κανετε??????

να ξερετε πως σας σκεφτομαι.....

εχει συμβει κατι πολυ ασχημο στην οικογενεια με ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο.....και δεν ειμαι καλα....περναμε πολυ δυσκολες στιγμες, ναι ειναι θεμα υγειας........

για να ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι σας....εχω και προβλημα με το ιντερνετ....μια εχουμε και μια δεν εχουμε.....αλλα γενικα το μυαλο μου ειναι ''αλλου''.....οταν ηρεμησω θα ξαναμπω και θα τα λεμε.....εσεις στο στοχο σας.....και μην ξεχνατε πως το θεμα διατροφη και απωλεια κιλων εχει πρωτο στοχο του την καλη μας υγεια και μετα ολα τα υπολοιπα !!!!!

θα ξαναμπω συντομα....και ελπιζω να ειμαι καλυτερα και με κεφι οπως με ''γνωρισατε''.....τωρα ολη μου η ενεργεια και η προσοχη απαιτειται για ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο....!!!!

σας αγαπω ολες....και θα τα ξαναπουμε συντομα

να προσεχετε τους εαυτους σας και τις οικογενειες σας !!!!!!

Αρχηγέ μου .....:(:(:(

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!...

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα σε ολα τα γοργονακια !!!!!

τι μου κανετε??????

να ξερετε πως σας σκεφτομαι.....

εχει συμβει κατι πολυ ασχημο στην οικογενεια με ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο.....και δεν ειμαι καλα....περναμε πολυ δυσκολες στιγμες, ναι ειναι θεμα υγειας........

για να ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι σας....εχω και προβλημα με το ιντερνετ....μια εχουμε και μια δεν εχουμε.....αλλα γενικα το μυαλο μου ειναι ''αλλου''.....οταν ηρεμησω θα ξαναμπω και θα τα λεμε.....εσεις στο στοχο σας.....και μην ξεχνατε πως το θεμα διατροφη και απωλεια κιλων εχει πρωτο στοχο του την καλη μας υγεια και μετα ολα τα υπολοιπα !!!!!

θα ξαναμπω συντομα....και ελπιζω να ειμαι καλυτερα και με κεφι οπως με ''γνωρισατε''.....τωρα ολη μου η ενεργεια και η προσοχη απαιτειται για ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο....!!!!

σας αγαπω ολες....και θα τα ξαναπουμε συντομα

να προσεχετε τους εαυτους σας και τις οικογενειες σας !!!!!!

Όλα καλά θα πάνε...μπόρα είναι και θα περάσει....βάλε δύναμη.....

ποπω!!!δουλειες με δοσεις κανω.....χαχα!!!!μαγειρευω ...μπαινω να δω τα νεα σας.......σκουπιζω...σφουγγαριζω....ε!!!να μη δω τι κανετε;;;χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μαρακι, περαστικα στο αγαπημενο προσωπο, βρε ψυχη μου. Να προσεχεις κι εσυ. Και σιγουρα η θετικη μας αυρα θα σε συνοδευει.

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

good-morning-224.gif

μα τί όμορφη που είμαι σήμερα;;;;!!!!

και εγω κυρια στη διαιτουλα μου δεν μπορω να πω...ειδικα τις τελευταιες μερες...αχχχχχ ποτε θα δω εστω και μια μικρη διαφορα στα ρουχα μου να κανω παρτυ...και φυσικα θα ειστε ολες [/color][/size][/font]

όχι απλά κυρία αλλά κιΟΥρία που λεει και το αλλο μου μισό (μαεστρία bonjour)

Ευγε Ελιζάκι, άντε οι βαρέων βαρών να πέρνουμε την κατηφόρα και να αλλάξουμε κατηγορία!!!!!!

Εγώ εχω βάλει στόχο (στο μυαλό μου) μέχρι τα χριστούγεννα να έχω χάσει συνολο 10 κιλά, νομίζω ότι είναι λογικός στόχος, καλά να είμαστε κι ας χάσω και 8!

Καλημερα! Συννεφια. Θα βρεξει!! Δε θα βρεξει!!! Το σκεφτεται (ο καιρος)!! Παω για τη γυμναστικουλα μου.

Το θεμα δοντια ευτυχως με εχει αφησει. Σπανια με τυρρανουν.

Ντινα, να φορεσεις οποιο ρουχο σε κανει να νιωθεις ΑΝΕΤΑ.

Τι τρωτε σημερα??

Καλημέρα Γεωργία κι εδώ το πάει για βροχή!

Σήμερα έχω γιαούρτι + 2 φρυγανιές το μεσημέρι γιατί δεν πρόλαβα να κάνω βραστά λαχανικά , το βράδυ βραστά λαχανικά

Ειδες Ντινάκι θα έχεις παρέα στο γιαουρτάκι σήμερα!!!!!

Τωρα που είπε η ντινα για το δόντι της να σας πω κάτι αστείο. Η κουμπάρα αποφάσισε να βάλει σιδεράκια πέρσυ στα 38 της... τέλος πάντων. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ πόναγε φρικτά και έχασε 15 κιλά !!!!!!! Δεν μπορούσε να φάει σχεδόν τίποτα!!!!! απίστευτο?

Βικουλα, Ελλη, Ζωή, Αχιλλέας καλημέρα!!!!!!!!!

Νοιώθω μισή χωρίς το αλλο μου μισό, που είσαι Μαεστρία; :mrgreen:

ελπίζω να κοιμήθηκες και είσαι φράπα σήμερα!

Αρχηγέ... δεν έχω λόγια. Να προσέχεις τον εαυτό σου, μην το ξεχνάς αυτό

good-morning-224.gif

μα τί όμορφη που είμαι σήμερα;;;;

όχι απλά κυρία αλλά κιΟΥρία που λεει και το αλλο μου μισό (μαεστρία bonjour)

Ευγε Ελιζάκι, άντε οι βαρέων βαρών να πέρνουμε την κατηφόρα και να αλλάξουμε κατηγορία!!!!!!

Εγώ εχω βάλει στόχο (στο μυαλό μου) μέχρι τα χριστούγεννα να έχω χάσει συνολο 10 κιλά, νομίζω ότι είναι λογικός στόχος, καλά να είμαστε κι ας χάσω και 8!

Καλημέρα Γεωργία κι εδώ το πάει για βροχή!

Σήμερα έχω γιαούρτι + 2 φρυγανιές το μεσημέρι γιατί δεν πρόλαβα να κάνω βραστά λαχανικά , το βράδυ βραστά λαχανικά

Ειδες Ντινάκι θα έχεις παρέα στο γιαουρτάκι σήμερα!!!!!

Τωρα που είπε η ντινα για το δόντι της να σας πω κάτι αστείο. Η κουμπάρα αποφάσισε να βάλει σιδεράκια πέρσυ στα 38 της... τέλος πάντων. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ πόναγε φρικτά και έχασε 15 κιλά !!!!!!! Δεν μπορούσε να φάει σχεδόν τίποτα!!!!! απίστευτο?

αυτο που λες τσιπουριτσα μου ειναι αληθεια οτι στην ηλικια αυτη τα σιδερακια ειναι δυσκολη υποθεση και φυσικα δεν μπορεις να φας γιατι σιγουρα ειχε καποιο τοξο μεσα στο στομα της η κοπελα και καθε φορα που πηγε στην γιατρο της το εσφιγκε για να της φτιαξει την γναθο και ειναι δυσκολο λογο οστου ετσι χανεις χωρις να θελεις !! εχω κανει και ιατρικη χαχαχα!! και λογιστρια ομως χαχαχα!!

καλημερα !!! βρε που ειναι η αδερφη ψυχουλα σου μαετρια χιου χου !! εδω καλε σε θελουμε !!!

αχιλεα μου μακια γλυκα και καλημερουδια !!!!!!!!!

. Η κουμπάρα αποφάσισε να βάλει σιδεράκια πέρσυ στα 38 της... τέλος πάντων. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ πόναγε φρικτά και έχασε 15 κιλά !!!!!!! Δεν μπορούσε να φάει σχεδόν τίποτα!!!!! απίστευτο?

τσιπουριτσα ......εγω τα φοραγα 7 χρονια απο το γυμνασιο......ημουν 49 κιλα ολα αυτα αυτα τα χρονια........δεν μπορουσα ουτε νερο να καταπιω οταν μου τα εσφιγγε....μιλαμε για πονο....δεν ετρωγα τπτ.....τη ταλαιπωρια αυτη την ξερω.....ο αντρας μου με γνωρισε τον χρονο που τα εβγαλα στα .......19 ...γι'αυτο με ειδε με σωμα.....και αντε μεχρι το γαμο κρατηθηκα 54 κιλα....και ξεκινησα την εγκυμοσυνη του γιαννη 59...μετα με πηρε η ανηφορα!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Mόλις πληροφορήθηκα ότι και αύριο δε δουλεύω:evil:.

Τι θα γίνει ρε παιδιά;;;; πού θα πάει αυτή η κατάσταση;;;; οι υποχρεώσεις τρέχουν..........:mad:...........

οχ!! γιατι λογο φορτιγατζιδων ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...