Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

images?q=tbn:ANd9GcRw8acDLaDSv-z8wM9AF0dd2JlZHHI5kklp7dsTLyUxkfq9YGs&t=1&usg=__-AXkxriFER8x5VLTSvPeaQPcu2Y=

Καλημεσαααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερα ντινακι...περαστικα για το δοντακι...τωρα δεν θα μπορεις και να φας εεεε?κριμααααααααα...χιχιχιχιχι...

εμενα θελουν και οι δυο οι φρονυμιτες μου εξαγωγη αλλα για την ωρα το καθυστερω...

οσο για τη βαφτιση να βαλεις οτι εσενα σε κανει να νιωθεις ανετα και ωραια...οχι βεβαια σε σχεση με το σωμα σου γιατι εισαι κορμαρα-κουκλαρα...αλλα σε σχεση με το κυνηγητο των παιδιων...

οποτε βαλε κατι που να σε βολευει με τα παιδια αλλα να αναδυκνειει και τη γοργονισια χαρη σου...

σημερα δεν εστειλα τη μαρια στο σχολειο...μεσα στη νυχτα αρχισε να βυχει πολυ εντονα και ειναι και μπουκωμενη...την κρατησα να δω πως θα παει...αντε καλη αρχη και φετος με aerolin kai flixotide...

και εγω κυρια στη διαιτουλα μου δεν μπορω να πω...ειδικα τις τελευταιες μερες...αχχχχχ ποτε θα δω εστω και μια μικρη διαφορα στα ρουχα μου να κανω παρτυ...και φυσικα θα ειστε ολες καλεσμενες...:rolleyes:

νυσταζωωωωωωωωωωωωω...

για σου βρε ελιζακι με τους φρονυμιτες ετσι ημουν και εγω μονο που εχω και τους 4 για ξου !!! αλλα θα τον βγαζω εναν εναν καθε μηνα χιχιχι!!

αλλα αμα δεις τα δοντακια μου να χαμογελαω εχι τελειο χρωμα πολυ λευκο και ισια αλλα μεσα στο βαθος γινεται πανικος χαχαχα!!

οσο για το μαρακι σου περαστικουλια αλλα ειναι λογικο παιδι που δεν εχει παει σχολειο την πρωτη χρονια ετσι παει συνεχεια εχω κανει κγαλοπ με πολλες μαμαδες να ελπιζεις να ειναι μεχρι εκει και προσεξε τα αυτακια της και τον λεμο της οχι πολυ ζεστα αλλα οχι και πολυ κρυα χλιαρα ακομα και το τσαγακι της γιατι μονο ετσι μαλακονει και μεσα βαλε λιγο λεμονι και μια κουταλιτσα μελι πολυ καος συνδιασμος !!! και οταν την κανεις μπανακι ενα βαμβακι με λιγο λαδακι στα αυτακια της να μην περασει νερο μεσα !!!

οσο για εσενα καρτεργαρα σε λιγο καιρο θα μαε κανεις τα σταλιμακια σου με τα κιλα που θα εχεις χασει μακια μακια !! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερααααααααααα βικουλα-συμπεθερουλα...

ντινακι ευχαριστω για τις συμβουλες σου...

φιλακιαααααααααα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα! Συννεφια. Θα βρεξει!! Δε θα βρεξει!!! Το σκεφτεται (ο καιρος)!! Παω για τη γυμναστικουλα μου.

Το θεμα δοντια ευτυχως με εχει αφησει. Σπανια με τυρρανουν.

Ντινα, να φορεσεις οποιο ρουχο σε κανει να νιωθεις ΑΝΕΤΑ.

Τι τρωτε σημερα??

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

GOOD MORNING MERMAIDS!!!!!!:D

καλημερα γλυκιες μου γοργονουλες μου χιχιχι!!! εγω σημερα οπως και χθες ημουν κυρια με τα ολα του που λενε χαχαχα!! εφαγα το φαγητο μου το πρεπον εκανα την γυμναστικη μου με ξεπατωσαν κανονικα τα παιδια στο γυμναστηριο αν και ειχε σουπερ κοσμο και σαν καλο κοριτσι εκανα και την επεισκεψη μου στην οδοντιατρο μου και προιν εργοδοτη μου χαχαχα!! και σημερα κουκλες μου γλυκες ειμαι για εξαγωγη φρονιμητι τα κακαρωσε δεν θα μηνει ποια αυτο το δοντακι στο στωματακι μου θα παει στον θεουλι που λεει και το μπιζελι μου γιος μου !!!:confused::confused:

τωρα τι αλλο να πω ???????????????????? την κυριακη εχω βαφτισια σε πρωτη ξαδερφη τι λετε να φορεσω με δυο τεκνα μαζι φορεμα η πανδελονι χιχιχι!!! ειδου η απορια μου σημερα !!!:tongue:

Ό,τι και να βάλεις ΓΟΡΓΟΝΑ θα είσαι!!!!;)

Καλημέρα Ελίζαααααα!!!!περαστικά στη μικρή!:D

κοριτσακια παω να φτιαξω τις φακες ...και να μαζεψω το σπιτι...τα λεμε σε λιγο!!!!μακια!!

Βίκυ καλημέρααααααααα!!!!!!

Φακούλες!!!!!μιαμμμμμμμμμμμμμ!!!!

Καλημερα! Συννεφια. Θα βρεξει!! Δε θα βρεξει!!! Το σκεφτεται (ο καιρος)!! Παω για τη γυμναστικουλα μου.

Τι τρωτε σημερα??

Πρωινή γυμναστική!!!!super!!!Καλημέρα Γεωργίαααααα!!!!!

γίγαντες!!!!!μιααααααααααμμμμμμμμ....(με λίγο λαδάκι+σαλατούλα)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Τι τρωτε σημερα??

γιαουρτι λογο εξαγωγης εγω χαχαχα!! σε διαιτα τρελη με εβαλε η αδοντιατρος χαχαχα!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια παω να φτιαξω τις φακες ...και να μαζεψω το σπιτι...τα λεμε σε λιγο!!!!μακια!!

και εγω φακες σημερα...αλλα θα τις βαλω πιο μετα...πρωτα πρεπει να παω στη λαικη...και βαριεμαι...

Τι τρωτε σημερα??

καλημερααααααααααα γιωργια...

GOOD MORNING MERMAIDS!!!!!!:D

καλημερααααααααααα ζωουλα...

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααααααααααα ελλη...

καλημερααααααααααα ταρα...

κοριτσια την κανω σε κανενα 10 λεπτο για λαικη...αν αργησω φατε χαχαχχαχαχαχαχα

αρχηγε θα σε δουμε σημερις???:mrgreen:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερα σε ολα τα γοργονακια !!!!!

τι μου κανετε??????

να ξερετε πως σας σκεφτομαι.....

εχει συμβει κατι πολυ ασχημο στην οικογενεια με ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο.....και δεν ειμαι καλα....περναμε πολυ δυσκολες στιγμες, ναι ειναι θεμα υγειας........

για να ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι σας....εχω και προβλημα με το ιντερνετ....μια εχουμε και μια δεν εχουμε.....αλλα γενικα το μυαλο μου ειναι ''αλλου''.....οταν ηρεμησω θα ξαναμπω και θα τα λεμε.....εσεις στο στοχο σας.....και μην ξεχνατε πως το θεμα διατροφη και απωλεια κιλων εχει πρωτο στοχο του την καλη μας υγεια και μετα ολα τα υπολοιπα !!!!!

θα ξαναμπω συντομα....και ελπιζω να ειμαι καλυτερα και με κεφι οπως με ''γνωρισατε''.....τωρα ολη μου η ενεργεια και η προσοχη απαιτειται για ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο....!!!!

σας αγαπω ολες....και θα τα ξαναπουμε συντομα

να προσεχετε τους εαυτους σας και τις οικογενειες σας !!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

τι μου κανετε??????

εχει συμβει κατι πολυ ασχημο στην οικογενεια με ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο.....και δεν ειμαι καλα....περναμε πολυ δυσκολες στιγμες, ναι ειναι θεμα υγειας........

για να ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι σας....εχω και προβλημα με το ιντερνετ....μια εχουμε και μια δεν εχουμε.....αλλα γενικα το μυαλο μου ειναι ''αλλου''.....οταν ηρεμησω θα ξαναμπω και θα τα λεμε.....εσεις στο στοχο σας.....και μην ξεχνατε πως το θεμα διατροφη και απωλεια κιλων εχει πρωτο στοχο του την καλη μας υγεια και μετα ολα τα υπολοιπα !!!!!

θα ξαναμπω συντομα....και ελπιζω να ειμαι καλυτερα και με κεφι οπως με ''γνωρισατε''.....τωρα ολη μου η ενεργεια και η προσοχη απαιτειται για ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο....!!!!

αρχηγε μου !!

ελπιζω να σου πανε ολα καλα και να σε δουμε συντομα και το προβλημα υγειας να εχει την ποιο γρηγορη λυση που υπαρχει μακια στα μουτρακια σου :wink:

τι μου κανετε??????

Μαρακι μου γλυκο και ομορφο...λυπαμαι πολυ που συμβαινει κατι ασχημο και μαλιστα λιγες μερες μετα απο την πιο χαρουμενη στιγμη της ζωης σου...

ευχομαι γρηγοραααααα περαστικα στο αγαπημενο σου προσωπο...ο θεος ειναι μεγαλος και ολα θα πανε καλα...

γρηγορα ευχομαι το χαμογελο σου να επανελθει...

ειμαστε ολες κοντα σου και οτι χρειαστεις μη διστασεις...

τι μου κανετε??????

μπαπακι .....να προσεχεις και εσυ κοπελα μου και ν'σαι καλα......και ευχομαστε ολα να πανε καλα για το αγαπημενο σου προσωπο.....οι σκεψεις μας ειναι μαζι σου.......φιλακια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...