Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πιστεύω ότι το να χάσεις πολλά κιλά είναι πιο εύκολο από λίγα. Κάνοντας μικρές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες (όχι στέρηση!) και λίγη άσκηση (έστω και μισή ώρα περπάτημα) βοηθάει πάρα πολύ! Γιατί εγώ ήδη προσέχω τι τρώω (όχι διαίτα) και πηγαίνω και γυμναστήριο κάθε μέρα και τώρα θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω!χμ! (αν και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η σοκολάτα...οπότε αν βρώ καμία στο ντουλάπι την τρώω όλη!!!χαχα!). Οπότε το παραπάνω σε μένα είναι αυτή η σοκολάτα...

Αχ, κοπέλα μου, αχ, μόνο αυτό σου λέω, αχ!

Έλα χάσε τα υπόλοιπα 10 από τα 25 που θέλω να χάσω. :tongue::tongue::tongue::mrgreen:

Πως ν' αντισταθείς στο τσιζ κέηκ για;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ποια μανουλα ηταν που ελεγε για μυξομηχανη και οτι η μικρη της εχει 5-6 πιπιλες???

να της πω οτι και ο μικρος μου που ειχε καμια 10 αρια ...σημερα ειναι η τριτη μας μερα χωρις πιπιλα... και να δειτε πως εκανε το μαναρακι μου...με παραπονο την κοιταζε αλλα την πεταξε ......

Εγώ! Τελικά κι εμείς συνηθίσαμε! Δύσκολα μεν, αλλά τι να κάνουμε!

Η μυξομηχανή δυστυχώς συνεχίζει...

σημερα θα γεννηθει ο ανιψιος Νο3 :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Άντε με το καλό και να τον χαίρεστε!

Αχ, κοπέλα μου, αχ, μόνο αυτό σου λέω, αχ!

:tongue::tongue::tongue::mrgreen: Πως ν' αντισταθείς στο τσιζ κέηκ για;

Αυτό ήταν πάντα και η δική μου απορία!!

Καλό μεσημέρι γοργόνες!

Μπλουμ...

Τι βλεπουν τα ματακια μου????

Σαραντισσαμε??? και ξεπερασαμε?? Μπραβο!!!!!!!!!!

Καλωσορισματα για τις νεες γοργονες. Καλα χασιματα.

Πηζω στη δουλεια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γιωργία μου, παραπονιόσουν πως κολλήσαμε από νέες αφίξεις; ορίστε για να μην παραπονιέσαι!!!!

Ζωίτσα, ωραίο σφιχτό στομάχι που είχε αυτή η κοπελιάαααααα!!!!!!!!!!!!!

Ζ&Ρ&Μ έχουμε ακριβώς το ίδιο ύψος, επιθυμούμε ακριβώς το ίδιο βάρος και είμαστε πάνω-κάτω στο ίδιο βάρος αυτή τη στιγμή........καλή μας επιτυχία..........

Σοφάκι, ρίξε μια ατάκα από αυτές που ξέρεις να γελάσουμε.......... άντε κι έπαιζε προηγουμένως η μικρή μου με τις μπουρμπουλήθρες και πώς τα κατάφερε και τις μπήκε σαπουνάδα στο μάτι, τσίριζε από τον πόνο αυτή, τρελάθηκα από την αγωνία εγώ μέχρι να τη συνεφέρω.........

Διαφημίσεις

Elli θ' αφήσω τον μικρό μου να γράψει περαστικά στο ματάκι της δικής σου:

8 τωψ χυβωηγ6τ6υηβωγβνθιινμθυω β ηγυθβω ιθβ τνβηγ

Από ατάκες σόρι, όταν είναι κατά παραγγελία δε μου 'ρχονται...

Διαφημίσεις

Γουστάρωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θέλω να με μάθει κι εμένα ντραμς! τυφλό σύστημα ξέρω. Επίσης, δεν ξέρω να συνδυάζω τα δύο.....οπότε μιλάμε για ταλεντάρα ο μικρός!!!!!!!!!!!!

Ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε για αγγλικούλια.......σας χαιρετώ.

Α, παρέλαβα τα μαγιό μου σήμερα, διότι τα είχα αφήσει να μου τα μαζέψει η μοδίστρα, και (ω, ναι!) ευτυχώς τα ενέκριναν οι κόρες μου, ήταν αντικειμενικές ότι:"μαμά, είσαι πολύ καλύτερη από πέρισυ, αλλά οι κοιλιά και τα μπουτάκια σου χρειάζονται γυμναστική!" και πήρα λίγο τα πάνω μου..........

Πιστεύω ότι το να χάσεις πολλά κιλά είναι πιο εύκολο από λίγα. Κάνοντας μικρές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες (όχι στέρηση!) και λίγη άσκηση (έστω και μισή ώρα περπάτημα) βοηθάει πάρα πολύ! Γιατί εγώ ήδη προσέχω τι τρώω (όχι διαίτα) και πηγαίνω και γυμναστήριο κάθε μέρα και τώρα θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω!χμ! (αν και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η σοκολάτα...οπότε αν βρώ καμία στο ντουλάπι την τρώω όλη!!!χαχα!). Οπότε το παραπάνω σε μένα είναι αυτή η σοκολάτα...

Αυτο ειναι αληθεια. Ο αντρας μου εκοψε μονο τις σοκολατες, τα kinder bueno και τα παγωτα που ετρωγε ΚΑΘΕ μερα, και εχει χασει ηδη 7 κιλα, μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα. Και αν αναρωτιεστε, εχασα 18,5 κιλα βλεποντας καθημερινα ολα αυτα τα καλουδια στα ντουλαπια και στο ψυγειο του σπιτιου μου!:-D

age.png age.png

Αυτο ειναι αληθεια. Ο αντρας μου εκοψε μονο τις σοκολατες, τα kinder bueno και τα παγωτα που ετρωγε ΚΑΘΕ μερα, και εχει χασει ηδη 7 κιλα, μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα. Και αν αναρωτιεστε, εχασα 18,5 κιλα βλεποντας καθημερινα ολα αυτα τα καλουδια στα ντουλαπια και στο ψυγειο του σπιτιου μου!:-D

Και γώ τα έχω όλα αυτά σπίτι αλλά δεν αντιστέκομαι πάντα με επιτυχία!χαχα!Εϊσαι πολύ δυνατή!!!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...