Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!!!!!!!

χαθηκα χθες γιατί χάλασε η κάρτα γραφικών του υπολογιστή μου στο γραφείο και το έστειλα στον γιατρό! ελπιζω σήμερα να μου το φέρουν! εφερα το λαπτοπάκι μου έτσι για να μην κοιτάω τον τοιχο (να σχεδιάσω δεν μπορώ σε αυτό θα είναι τα σπιτάκια σαν γραμματόσημα... χιχιχιχιχιι)

διάβασα λίγα και είδα ότι Γουρουνιάσατε;;;;;; το στανιό μου!!!!!!

2 μέρες έλειψε η αρχηγός και το κάναμε..... γουρουνοστάσιο;;;;

χιιχχιιχιχιχιχι

ευτυχώς κατάλαβα ότι ήταν παρωδικό και όλα οκ τώρα

mermaid1

θα διαβάσω και τα υπόλοιπα και επανέρχομαι!!!!!

να αναφέρω ότι είμαι Κιουρία, καμία παρασπονδια παρότι το σαββατο το βράδυ στους πεθερους ειχαν μόνο κοκκινιστό με μακαρόνια έφαγα ένα κομμάτι κρεας χωρις σάλτσα και σαλάτα!!!!!!! ούτε γλυκό εφαγα (είχε γεννέθλια ο κουνιάδος μου)

επίσης διαβασα οτι η αρχήγός μας είναι καλά απλα δεν εχει ινερνετ? σωστά?

Γεια σου τσιπουράκιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

μας γοργονοματιάσανε !!!η αρχηγός δεν έχει internet-εσύ δεν έχεις κάρτα!!!

οκκκκκκκκκκκκ!!!!!

Έχω να πω ότι έχεις πάρει φόρα με τη δίαιτα και είσαι και εκεί ΗΜΙΘΕΑ (όπως λέει και η αδερφή ψηχή σου maestria;))

Μπράβο για την εγκράτεια τσιπουρίτσα!!!!!!

000203FC.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ζωή, εννοείς αυτό;;;;

Y65qTHr7QZU&feature

Δεν το πιστεύω!!!!!

δεν έχω ήχοοοοοοοο!!!!!!!!:confused:

όταν λέω εγώ μας γοργονοματιάσανε....:mad:

thankssss elli v, θα προσπαθήσω να φτιάξω τα ηχεία μπας και το ακούσω!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

τι κανετε...γοργονοζουζουνες;;;;εβαλα το κοτοπουλακι στο φουρνο...μαζεψα το σπιτι και να'μαι!!!

:mad: σφουγγαρίζωωωωωωωωωω.....τελειώνω σε 2 λεπτά, μετά θα καθαρίσω γάβρο (αν και δεν παίζει σήμερα Ολυμπι) και μετά φεύγω σφαίρα να πάρω τα μικρά από το σχολείο.....διότι σήμερα μυρίστηκαν ότι κάθομαι σπίτι και μου δήλωσαν ρητά ότι δε θέλουν να κάτσουν ολοήμερο....

Καταλάβατε τώρα τι καλά περνάμε.........:rolleyes::cool:

Διαφημίσεις

:mad: σφουγγαρίζωωωωωωωωωω.....τελειώνω σε 2 λεπτά, μετά θα καθαρίσω γάβρο (αν και δεν παίζει σήμερα Ολυμπι) και μετά φεύγω σφαίρα να πάρω τα μικρά από το σχολείο.....διότι σήμερα μυρίστηκαν ότι κάθομαι σπίτι και μου δήλωσαν ρητά ότι δε θέλουν να κάτσουν ολοήμερο....

Καταλάβατε τώρα τι καλά περνάμε.........:rolleyes::cool:

α!!!και εγω πρεπει να ειμαι πρωτη στη πορτα του μικρου.......υποτιθεται οτι καθομαι πισω απο την πορτα ολη την ωρα.....δε φευγω ...δε παω σπιτι...καθομαι εκει....

α!!!για στειλε και λιγο γαυρο και απο'δω ...μιαμ...μιαμ!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

αλλό και τρισαλλό!!!!!

λοιπόν έχετε φιλιά απο την αρχηγό!!!!!!!! (κι εγώ) θα επανέλθει σύντομα, δεν ειναι πολύ κεφάτη (κάτι οικογενειακό0 εκεινη είναι μια χαρά) δεν εχει και ιντερνετ! αυτά

διάβαζα διάβαζα και τελειωμό δεν είχατε! δεν θυμάμαι και πολλά αλλά το Βλαχοροκ μου έμεινε!!!! χαχαχαχαααα κι εγώ δεν τα μπορώ αυτά, ειναι ροκ γιαλατζί.... ενώ.....

αχ αχ αχ δείτε τί σας έχω!!!!!!!

Bono Πάρε με Μαζί σου!!!!!!!!!!!

(στη συναυλία επειδή το ούρλιαζα αυτό συνέχεια, μου την είπε ο καλός μου ότι δεν είναι εξωγηινος..... χα χα χα)

XmSdTa9kaiQ&ob=av2e

Αφιερωμένο σε κάτι Λουκουμάδες με Παγωτό που διάβασα ..........

Μαεστρία μου γιατί είσαι down καλό μου; ποιος σε πείραξε να έρθω Χαστουκίστρα εκει;;;;;;;;;;;;

Ντινάκι εντατικό πρόγραμμα σύσφιξης ακούω.... sexy.... mama!!!!!

Αχιλλέας πως πάει το πόδι;;;;;;;;;

Del εχεις πεθερά Ντέμο, σκόρδα!!!!!!!

Γεωργία πραγματικά μου δίνεις κουράγιο και μόνο ότι αρχίζω να σκέφτομαι να γυμανστώ.... κάτι είναι κι αυτό! από το σχολείο έχω να κάνω γυμναστική!!!! χιχιχιχιχιχιιχιχιιχιχι

Ζωή και Ελιζα σας καταλαβαίνω άπειρα!!!! κι ο δικός μου προσέχει και γυμναζεται!!!!! κι αν αυτοί έχουν πείσμα... εμεις έχουμε Ουρά και θα τα καταφέρουμε!!!!!!!! σιγά πια!

εμένα δεν με πειράζει αλλά το κάνω μόνη μου (κλασσική περίπτωση χονδρής.... ) τώρα που αδυνατίζω χαίρεται πολύ και εγώ του λέω κουλά του στυλ να με δένει στη μηχανή γιατί θα με πάρει ο αέρας, ή να μην με σφίγγει πολύ γιατί θα μου σπάσει τα πλευράκια μου κλπ χαζα! το καλύτερο του ρεπερτορίου μου είναι να γκρινιάζω ότι έχω χαλάσει τη σιλουέτα μου που είχα επενδύσει τόσα λεφτά σε φαγητά και λεφτά τόσα χρόνια!!!!! :-D

Ελλη και Βικυ :)

χαμομηλάκι = μαγική εικόνα; μια το βλέπω μια το χανω;

που είσαι βρε χαμόμηλο??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...