Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

γεια σου Γιωργιααααααααααα...

αχχχ βρε γιωργια μου μπραβοοο σου εισαι η χαρα του παιδιου (καλο ειναι αυτο που σου λεω ) πολυ γουσταρω την ανεβασμενη διαθεση σου και χαιρομαι παρα πολυ που σε βλεπω τοοοοσο καλα...

εγω εδω με το μπουκωμα μου...αψιου και ξανα αψιου...

ο αντρουλης μου εχει παρεα σημερα εδω στο σπιτι δυο συμφορουμητες του - ψαραδες και εχω πηξει στην ψαροκουβεντα...

ευτυχως που κανει και αυτος διαιτα και τη βγαζουνε με καφεδακι και αποφυγαμε τις κακες συναναστροφες με φτου κατα πραγματα...

γερα γερα γερα με τσαμπουκα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα γοργονες μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

χθες πηγα γυμναστηριο ξεκιναω εντατικο πρτογραμμα συσφιξης θα με ξεκανουν το βλεπω η φιλεναδα μου (γυμναστρια ) και ο γυμναστης μου χαχαχαχα!!!

κουκλες πως πατε εγω ειμαι καλα αλλα εχω και μια ταση προς φυγει θελω να φυγω να παω στα βουνα χαχαχαχα!!!

αχ!! ατοιμα βαφτισια που με κανεται να μην φυγω για καρφπενησι !!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα γοργονες μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααααααααααα γοργονοντινα...

Kαλημέραααααα!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααααααααααα γοργονοελλη...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα ελιζααααα!!

καλημερα ελλιιιιιιιι!!!!

καλημερα ταραααα!!

μακια μακια να ερθω θεσσαλονικη η αγαπημενη μου πολυ της ελλαδας !!!

αχ !!!!!!!!!!!!! θελω να φυγωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

καλημερααααααααα γοργονοταρα...

ελπιζω σημερα να μην εχουμε πολλες απουσιες...

παω να κανω καμια δουλεια και επανερχομαι...

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Day off από τη δουλειά, αλλά σπίτι έχει σίδερο, καθαριότητα.....θέλω βοήθεια (γι΄αυτό στέλνω ιδιαίτερη πρόσκληση στη Μαεστρία και στη Ζωή:tongue:).....

Ταράκι μου, πολύ ευχαρίστως να την κάνω τη βόλτα:P, αλλά αν είστε σκληροί ροκάδες δε θα μπορώ να παρακολουθήσω άνετα...Cure παίζει; αν ναι, είμαι αρκετά ενημερωμένη....

Α, επίσης, ξέχασα να σου πω τόσο καιρό τι ωραία, μεγάλα, καλλιγραφικά γράμματα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!:-)

Και η Ελίζα, ωραία, καλλιγραφικά,φούξια!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα στα γοργονοκοριτσα!

Ξεκινησαν τα σχολεια και εχω καποιο χρονο το πρωινο να σας καλημερισω.

Ξεκιναει η μερα με πλυντηρια, μαγειρικη και τωρα παω super γιατι εχθες μου πηραν το αυοκινητο και δεν ψωνισα τιποτα. Η ζυγαρια μου εχει τρομερα σκαμπανεβασματα. Εμπλεξε η καημενη με γοργονα και δεν μπορει να λειτουργησει normal. Αυτο που ευχαριστιεμαι περισσοτερο ειναι οτι καθως φθινοπωριαζει, σχολαω νωριτερα το βραδυ και εχω περισσοτερο χρονο για γυμναστικουλα. Εκτονωνομαι σας λεω. Οσες βαριεστε να ξεκολλησετε απο τους καναπεδες, σας προτεινω να το κανετε. Στην αρχη θα σας ειναι καπως δυσκολο ισως και βαρετο. Μολις ομως "ξεκουμπηθει " η τεμπελια θα ξετρελαθειτε και θα λαχταρατε να βρειτε χρονο για να γυμναστειτε. Αλλη διαθεση σας λεω, ενεργεια, δραση. Βαλτε φορμουλες και σπορτεξ και βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!

Μακια

Αρχηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ολα καλα?????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ταράκι μου, πολύ ευχαρίστως να την κάνω τη βόλτα:P, αλλά αν είστε σκληροί ροκάδες δε θα μπορώ να παρακολουθήσω άνετα...Cure παίζει; αν ναι, είμαι αρκετά ενημερωμένη....

Χα χα! Ολα τα γουστα υπαρχουν! Η μουσικη ειναι ατελειωτη!

Παναγιωταρα που εισαι? Η Χριστινα θα τη λατρεψει τη φιλεναδα μας απο δω!!!:lol:

Α, επίσης, ξέχασα να σου πω τόσο καιρό τι ωραία, μεγάλα, καλλιγραφικά γράμματα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ευχαριστω! Οχι εγω, ο υπολογιστης!:mrgreen:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...