Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

mermaid-pig-1-b.jpg

ρε γμτ σήμερα έχω πήξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στη δουλειάαα!!!!

σας ρίχνω κλεφτές ματιές όμως!!!

ενταξει ειναι ολα τα λεφτα ... εχεις μπει στο νοημα χαχαχχαχα

βρε κοριτσια ...πηγα να παρω το μικρο απο το σχολειο....και ειδα μια ανακατωσουρα....δυο τετραγωνα πανω απο το σπιτι μου 17 χρονος εβαλε τελος στη ζωη του τωρα το πρωι με τη ζωστηρα σε μια ελια στο χωραφι του σπιτιου του......ωχ!!παναγια μου τι αλλο θα δουμε...και τον βρηκε η μανα του....αχ!!!τα παιδια μας κι τα ματια μας.....τι αλλο να πω...ειμαι σοκαρισμενη...

απλα δεν θα σχολιασω τιποτα πανω σε αυτο...πολυ λυπηρο...

ΕΛΙΖΑ! ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ! μου ΄βγαλες τα μάτια:shock::shock::shock:! όσες δεν έχετε δει τις τελευταίες φωτο της Ελίζας ΣΠΕΥΣΑΤΕ....

σε ευχαριστω και σενα και ολες τις κοπελες για τα καλα σας λογια...

καλε δεν χρειαζεται να σπευσετε...σιγα το θεαμα 500 τονων χιχιχιχι...απλα την εβαλα να δειτε την πραγματικη εικονα κιλων απο κοντα γιατι οι αλλες ηταν μακρινες και αυτες στο φβ πολυ παλιες...

Λοιπόν, ο γλυκός μου αντρούλης εχθές είχε με τους δικούς του συμφορουμίτες έκθεση αυτοκινήτων και σήμερα μου περιέγραφε τα περίπτερα και τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ που φιλοξενούνταν από τα διάφορα περίπτερα, αντρικές αντιδράσεις κ.τ.λ.....περιέργως τα νεύρα μου είναι σε άριστη κατάσταση!:cool::cool:

αααα εχουμε και εμεις συμφορουμιτες με θεμα οχι τα αυτοκινητα αλλα τη λατρεια τη μεγαλη της ζωης μας το ψαρεμα-θαλασσα...εκει να δεις εκθεσεις αλλα συνηθως πηγαινω μαζι του...μου αρεσει και μενα να χαζευω ειδικα σε αυτες που εχουν και σκαφακια...

Ας πούμε κάτι ευχάριστο!

Το Αττικό ζωολογικό πάρκο ετοιμάζει "Δεινοσαυρούπολη"! Η μικρή μου έχει τρέλα με τους δεινόσαυρους και το περιμένει πώς και πώς...λένε πως θα είναι έτοιμη την προσεχή άνοιξη....

Επίσης, ετοιμάζει και "Ωκεανούπολη"! Δηλαδή, τεράστιο ενυδρείο (σαν αυτά που βλέπουμε στο εξωτερικό) με τούνελ να περνάς από μέσα, εστιατόριο-καφέ και γύρω σου και πάνω απ΄το κεφάλι σου να κολυμπάνε χιλιάδες θαλάσσια ψάρια ως και καρχαρίες, ως και μικρές φάλαινες.....!!!!!

τελειο τελειο τελειο...ειδικα η ωκεανουπολη...πολυ γουσταρω και ανυπομονω να γινει κατι τετοιο...

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι βρε Ντίνα! να κάνουμε μια αίτηση να μας δεχτούν..............

χαχαχαχχαχαχχαχα πολυ καλοοοοοο...

Κρίμα που εδώ δεν έχουμε κανένα τέτοιο πάρκο. Σταδιάλα με την μπουγατσαδούπολη μου μέσα. :mad:

μιαμ μιαμ...

μπουγατσα μιαμ με κρεμα , με τυρι , με κιμα...

απαπαπαππαα μεσημεριατικα μιαμ μιαμ

τσιπουριτσα μου και εσυ αφαντη σημερα...ολα καλα????

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Μπλιαχ, εμένα μ' αρέσει μόνο με τυρί. (φέτα :tongue::tongue::tongue:)

Εμένα πάλι που μ΄αρέσουν τα πάντα όλα;;;;;;;;;;:shock:

ελλη.....εχεις καμια καλη συνταγη για μπουγατσα;;;για φερτηνκαι απο'δω.....οσο για δεινοσαυρους και εμεις την εχουμε την φαση αυτη..που κραταει χρονια.....

Ωραία! να κανονίσουμε επίσκεψη Δεινοσαυρούπολη παρέα!:P

Σήμερα τα χω κάνει ............!!!!!!!!!

έχω φάει μόνο 2 digestives +καφέ (δεν πρόλαβα να πάρω τα υπόλοιπα, φρούτα κλπ)

καιιιιιιιιιιιιιι ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

...ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ (μπουγάτσες με τυρί)!!!!!!!!!!άτιμες γοργονίτσες μου τρέχουν τα σάλια! 00020156.gif

sig.asp?img=ad1

Κακομαθημένεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς....τώρα θα μας μάθεις;;;;

Διαφημίσεις

post-3-1140200247.jpg

εγω μια τετοια παντως θα την ετρωγα ευχαριστως.......αχ!!!ατιμη κοινωνια που αλλες τις κανεις αδυνατες και αλλες τις εχεις στην πεινα.....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Όντως, που είναι το άλλο μου μισό;

Βρε Ελίζα, που έβαλες φώτο; Εγώ νόμιζα φβ και δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω. Εδώ τις έβαλες;;

εδω τις εβαλα μαεστρια μου...η αληθεια ειναι οτι στο φβ ντρεπομαι να τις βαλω...εδω τις βαζω μονο για σας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

και εγω ακομα εχω θυμωσει αφανταστα μαζι σου τετοια ωρααααααααααα!! :evil:

Είναι θέμα ψυχολογίας χρυσό μου. Εμένα με βοηθάει να τα χαζεύω, τα βγάζω απ' το μυαλό μου.

Αλλά δε σας ξαναβάζω τπτ, γιατί δεν ξέρετε γρι από ψυχολογία. (ειδικά αυτή η ΤΑΡΑ) :tongue::mrgreen:

(λίμαξα απ' την πείνα, γι' αυτό είμαι τόσο κακιάααααααααα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

post-3-1140200247.jpg

εγω μια τετοια παντως θα την ετρωγα ευχαριστως.......αχ!!!ατιμη κοινωνια που αλλες τις κανεις αδυνατες και αλλες τις εχεις στην πεινα.....!!!

πειτε μου εγω μετα απο τοσες μπουγατσες γλυκες και αλμυρες πως θα παω να φαω μια απλη σαλατα με κοτοπουλο εεεεεεεεε?????

ατιμη κοινωνια που λεει και η συμπεθερουλα...

ειμαι εγω εδω και δεν ερχεται !! χαχαχαχαχαχα!! επειτιδες το κανει ??? :tongue:

Τι εννοείς τώρα; έχω χάσει επεισόδια;;;;;

post-3-1140200247.jpg

Κόφ΄τε το!!!!!!! μου τρέχουν τα σάλια σας λέω.....καλά, είμαστε πάρε τη μία χτύπα την άλλη....:):):)

Διαφημίσεις

πειτε μου εγω μετα απο τοσες μπουγατσες γλυκες και αλμυρες πως θα παω να φαω μια απλη σαλατα με κοτοπουλο εεεεεεεεε?????

Γιατί καλέ, εγώ τι θα κάνω;

Δες τα τώρα, να τα βγάλεις κι εσύ απ' το μυαλό σου! :tongue:

Πάω να δω φώτο σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α!!και εγω εφαγα κολοκυθακια και τονο......οποτε μη μου στεναχωριεσαι!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Είναι θέμα ψυχολογίας χρυσό μου. Εμένα με βοηθάει να τα χαζεύω, τα βγάζω απ' το μυαλό μου.

Αλλά δε σας ξαναβάζω τπτ, γιατί δεν ξέρετε γρι από ψυχολογία. (ειδικά αυτή η ΤΑΡΑ) :tongue::mrgreen:

(λίμαξα απ' την πείνα, γι' αυτό είμαι τόσο κακιάααααααααα)

ΟΧΙ !! ξερω απο στομαχι που πειναειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! χαχαχα! ταρα σου ερχομαι και θελω μια ωρα για να φυγω η ερμη !!! :tongue:

Τι εννοείς τώρα; έχω χάσει επεισόδια;;;;;

Κόφ΄τε το!!!!!!! μου τρέχουν τα σάλια σας λέω.....καλά, είμαστε πάρε τη μία χτύπα την άλλη....:):):)

πλακα κανω απλα ποτε δεν συναντιομαστε με την γωγω εδω γιατι αραγε φτεει η ωρα ?????????????????;):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...