Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ας πούμε κάτι ευχάριστο!

Το Αττικό ζωολογικό πάρκο ετοιμάζει "Δεινοσαυρούπολη"! Η μικρή μου έχει τρέλα με τους δεινόσαυρους και το περιμένει πώς και πώς...λένε πως θα είναι έτοιμη την προσεχή άνοιξη....

Επίσης, ετοιμάζει και "Ωκεανούπολη"! Δηλαδή, τεράστιο ενυδρείο (σαν αυτά που βλέπουμε στο εξωτερικό) με τούνελ να περνάς από μέσα, εστιατόριο-καφέ και γύρω σου και πάνω απ΄το κεφάλι σου να κολυμπάνε χιλιάδες θαλάσσια ψάρια ως και καρχαρίες, ως και μικρές φάλαινες.....!!!!!

για γοργονες κατι δεν εχει χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ας πούμε κάτι ευχάριστο!

Το Αττικό ζωολογικό πάρκο ετοιμάζει "Δεινοσαυρούπολη"! Η μικρή μου έχει τρέλα με τους δεινόσαυρους και το περιμένει πώς και πώς...λένε πως θα είναι έτοιμη την προσεχή άνοιξη....

Αχ, θυμάμαι τη φάση που ο μεγάλος ανηψιός (ο μόνος ανηψιός) είχε τρέλα με τους δεινόσαυρους.

Ήξερε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είδη, πότε έζησαν, τι έτρωγαν, κλπ.

Αναρωτιέμαι αν θα την περάσει κι ο δικός μου αυτή τη φάση. :rolleyes:

Κρίμα που εδώ δεν έχουμε κανένα τέτοιο πάρκο. Σταδιάλα με την μπουγατσαδούπολη μου μέσα. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, θυμάμαι τη φάση που ο μεγάλος ανηψιός (ο μόνος ανηψιός) είχε τρέλα με τους δεινόσαυρους.

Κρίμα που εδώ δεν έχουμε κανένα τέτοιο πάρκο. Σταδιάλα με την μπουγατσαδούπολη μου μέσα. :mad:

με πεθενεις οταν τα λες αυτα χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Μαεστράκο, περνάμε φάση που συναρμολογεί έναν δεινόσαυρο (παίρνει κάτι κομάτια κάθε εβδομάδα από το περίπτερο) ύψος 1,40 και μάκρος 1,20...κάτι τέτοιο.....συν ότι μας αναλύει σε κάθε ευκαιρία κάθε τι....συν ότι έχει και τα δεινοσαυράκια της......

Οι "φάσεις" της έχουν την εξής σειρά: μικρά μου πόνυ (είχα μετρήσει 32 τότε!:shock:) Ντόρα (ότι φανταστείς καρεκλάκι, κουβερτούλα, κούκλες, σάκα...) Winx (αυτές ακόμη μας τυραννάνε) + δεινόσαυροι....+ ευρωπαϊκούς, λάτιν χορούς που έχουν βαλθεί μαζί με τη μεγάλη να τους μαθαίνουν από dvd (κι αυτό κάθε εβδομάδα από το περίπτερο:shock:

Όσο για το πάρκο, εφ΄όσον δεν έχετε ευκαιρία να φέρεις τον μικρό, να σε δούμε κι εμείς...;)....γουστάρωωωωωωωωωωωω........

Μπουγάτσα τους έψησα εχθές και όπως καταλαβαίνεις της έδωσα κι εγώ και κατάλαβε.......

Μπουγάτσα τους έψησα εχθές και όπως καταλαβαίνεις της έδωσα κι εγώ και κατάλαβε.......

Φαντάζομαι με κρέμα εννοείς, ε; :tongue:

Κοίτα, πάρκα μπορεί να μην έχουμε, αλλά ξέρουμε από μπουγάτσα.

Όπως κι από καλό φαί.

Κι από γλυκά, τώρα που το σκέφτομαι. :tongue:

Κι ωραίο τσουρέκι. Χμμμ, και ψητά. Και γύρους με πίτα, με ψωμάκι (σάντουιτς που λέμε εμείς εδώ :tongue:) , κλπ.

Άντε τώρα να μένεις Σαλόνικα και να κάνεις δίαιτα! Έλα εσύ εδώ και κάνε δίαιτα!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Φαντάζομαι με κρέμα εννοείς, ε; :tongue:

Κοίτα, πάρκα μπορεί να μην έχουμε, αλλά ξέρουμε από μπουγάτσα.

Όπως κι από καλό φαί.

Κι από γλυκά, τώρα που το σκέφτομαι. :tongue:

Κι ωραίο τσουρέκι. Χμμμ, και ψητά. Και γύρους με πίτα, με ψωμάκι (σάντουιτς που λέμε εμείς εδώ :tongue:) , κλπ.

Άντε τώρα να μένεις Σαλόνικα και να κάνεις δίαιτα! Έλα εσύ εδώ και κάνε δίαιτα!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ! :tongue:

Έχω έρθει βρε φιλενάδα! έχω σόι εκεί...μένουν στην Νεάπολη...και εξοχικό στη Μηχανιώνα....:tongue:....

τη Θεσσαλονίκη δεν τη γύρισα, αλλά έχω γευτεί όλα όσα λες κι έχεις δίκιο...δε φοηθάνε στη δίαιτα....

Και ναι...στην Αθήνα μπουγάτσα λέμε μόνο με κρέμα, άχνη και κανέλα.....

Διαφημίσεις

Έχω έρθει βρε φιλενάδα! έχω σόι εκεί...μένουν στην Νεάπολη...και εξοχικό στη Μηχανιώνα....:tongue:....

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, εκεί έμενα (Νεάπολη) 10 χρόνια σχεδόν! Καλά δε μπορώ να ξεφύγω, κι εδώ Νεάπολη πέτυχα. :tongue:

τη Θεσσαλονίκη δεν τη γύρισα, αλλά έχω γευτεί όλα όσα λες κι έχεις δίκιο...δε φοηθάνε στη δίαιτα....

Και ναι...στην Αθήνα μπουγάτσα λέμε μόνο με κρέμα, άχνη και κανέλα.....

Μπλιαχ, εμένα μ' αρέσει μόνο με τυρί. (φέτα :tongue::tongue::tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελλη.....εχεις καμια καλη συνταγη για μπουγατσα;;;για φερτηνκαι απο'δω.....οσο για δεινοσαυρους και εμεις την εχουμε την φαση αυτη..που κραταει χρονια.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Σήμερα τα χω κάνει ............!!!!!!!!!

έχω φάει μόνο 2 digestives +καφέ (δεν πρόλαβα να πάρω τα υπόλοιπα, φρούτα κλπ)

καιιιιιιιιιιιιιι ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

...ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ (μπουγάτσες με τυρί)!!!!!!!!!!άτιμες γοργονίτσες μου τρέχουν τα σάλια! 00020156.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Σήμερα τα χω κάνει ............!!!!!!!!!

έχω φάει μόνο 2 digestives +καφέ (δεν πρόλαβα να πάρω τα υπόλοιπα, φρούτα κλπ)

καιιιιιιιιιιιιιι ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

...ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ (μπουγάτσες με τυρί)!!!!!!!!!!άτιμες γοργονίτσες μου τρέχουν τα σάλια! 00020156.gif

sig.asp?img=ad1

κακομηρο τι επαθες εσυυυυυυυυυυ!! δεν σε λοιπουνται καθολου :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...