Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Όσο να 'ναι αισθάνομαι καλύτερα που δεν είμαι η μόνη γουρουνίτσα. :tongue:

Αλλά είμαι η πιο χοντρούλα απ' όλες σας κι εμένα δε με παίρνει λέμεεεεεεεε!

Ουφ, έλα να μαζευόμαστεεεεεεεεεεεεεε!

3102818f.jpg

καλο !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

βρε κοριτσια ...πηγα να παρω το μικρο απο το σχολειο....και ειδα μια ανακατωσουρα....δυο τετραγωνα πανω απο το σπιτι μου 17 χρονος εβαλε τελος στη ζωη του τωρα το πρωι με τη ζωστηρα σε μια ελια στο χωραφι του σπιτιου του......ωχ!!παναγια μου τι αλλο θα δουμε...και τον βρηκε η μανα του....αχ!!!τα παιδια μας κι τα ματια μας.....τι αλλο να πω...ειμαι σοκαρισμενη...

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

βρε κοριτσια ...πηγα να παρω το μικρο απο το σχολειο....και ειδα μια ανακατωσουρα....δυο τετραγωνα πανω απο το σπιτι μου 17 χρονος εβαλε τελος στη ζωη του τωρα το πρωι με τη ζωστηρα σε μια ελια στο χωραφι του σπιτιου του......ωχ!!παναγια μου τι αλλο θα δουμε...και τον βρηκε η μανα του....αχ!!!τα παιδια μας κι τα ματια μας.....τι αλλο να πω...ειμαι σοκαρισμενη...

τι ειπες βρε βικυ εμηνα καγκελο ???

Διαφημίσεις

Γιατί καλέ το μωρό;;;;; :shock:

Πριν 2 χρόνια κορίτσια, η παιδίατρος που είχαν οι αδελφές μου έχασε το παιδί της. Ήταν 23 χρονών, φοιτητής φαρμακευτικής και αυτοκτόνησε γιατί τον χώρισε η κοπέλα του. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πριν 2 χρόνια κορίτσια, η παιδίατρος που είχαν οι αδελφές μου έχασε το παιδί της. Ήταν 23 χρονών, φοιτητής φαρμακευτικής και αυτοκτόνησε γιατί τον χώρισε η κοπέλα του. :?

ΟΧΙ ρε γμτ η ζωη δεν πρεπει να ειναι ετσι ??

τι ειπες βρε βικυ εμηνα καγκελο ???

και εγω καγκελο ειμαι.....

αχ!!!παναγια μου .....το φοβερο ειναι ..οτι λενε οτι ειχε προαναγγειλει την αυτοκτονια στο ιντερνετ.....τι αλλο θ'ακουσω....δεν ξερω τι τον εφτασε σ'αυτο το σημειο...λενε οτι σε γενικες γραμμες ηταν καλο και ησυχο παιδι.....τι αλλο θ'ακουσουμε ....επειδει τον χωρισε η κοπελα του;;;

το αλλο το φοβερο ειναι οτι μπηκα ιντερνετ και βρηκα θεμα για τον ιουνιο στη πατρα που πηγε 2 φορες δεκαχρονος ν'αυτοκτονησει......δεν ξερω τι να πω........δεν ξερω...

παω να παρω τα παιδακια μου ...φιλια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας!!!! σχόλασα νωρίς, ένεκα αδιάθετη, πήρα άδεια από τη σημαία....:rolleyes:

ΕΛΙΖΑ! ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ! μου ΄βγαλες τα μάτια:shock::shock::shock:! όσες δεν έχετε δει τις τελευταίες φωτο της Ελίζας ΣΠΕΥΣΑΤΕ....

Βικάκι μου, παρηγορήσου...και οι υπόλοιπες δηλαδή....κι εγώ μια γουρουνογοργόνα το σκ...:cool:...αλλά η ζυγαριά εκείιιιιιιιιιιιι...68,5! είμαι τυχερούλα, τι να πω;

Τάρα πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά Σάββατο! να επαναληφθεί σύντομα!:P

Αττικό ζωολογικό είχαμε πάει τρεις φορές. Και καναδυο ακόμη τα παιδιά με το σχολείο. Φέτος, αρχές Αυγούστου πήγαμε πάλι για το δελφινάριο....αλλά να διευκρινίσω για όσες έχουν πάει ότι πρέπει να πληρώσεις είσοδο κανονικά για το πάρκο + δελφινάριο...:cool:

Ήταν όντως φανταστικό θέαμα! Την περασμένη εβδομάδα η μεγάλη μου είχε να γράψει μια έκθεση σχετικά με το τι "ακατόρθωτο" θα ήθελε να κάνει στη ζωή της. Λοιπόν, εν ολίγοις θα ήθελε να γίνει εκπαιδεύτρια δελφινιών......

Μινάκι, πού χάθηκες κι εσύ; Ευχαριστούμε,πάντως, για την πληροφορία...

Μαεστρίαααααα....χρυσοχέραααααα....και στη νοικοκυροσύνη άξια....:cool:

Ζωίτσα, μπράβο για το διάδρομο:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!! εγώ τρέχω το διάδρομο της καθημερινής ρουτίνας:twisted:..... όσο για τη γουρουνογοργόνα έπεσες διάνα!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:D:p....μα καθόλου δεν ντρέπομαι;;;;;

Λοιπόν, ο γλυκός μου αντρούλης εχθές είχε με τους δικούς του συμφορουμίτες έκθεση αυτοκινήτων και σήμερα μου περιέγραφε τα περίπτερα και τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ που φιλοξενούνταν από τα διάφορα περίπτερα, αντρικές αντιδράσεις κ.τ.λ.....περιέργως τα νεύρα μου είναι σε άριστη κατάσταση!:cool::cool:

Κάποια παιδάκια είναι ευαίσθητα, δυστυχώς, κι αν δεν εντοπίσεις πρόβλημα, μετά έχεις πρόβλημα.

Το παιδί που σας είπα είχε μεγαλώσει στα δυτικά προάστια (την πιο εργατική περιοχή της Θεσ/νίκης), αλλά η μαμά-γιατρός τον έστελνε σε ιδιωτικά σχολεία στ' ανατολικά. Με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου φίλους στη γειτονιά του. Μόνο την κοπέλα του, απ'το Λύκειο.

Ε, όταν τον άφησε αυτή, φοιτητές ήταν και οι δύο, τα μικρά χωρίζουν φυσικό είναι, μάλλον αισθάνθηκε πολύ μόνος, τον έπιασε απελπισία, ήταν και φαρμακοποιός ήξερε τα "κοκτέηλ", πήρε δηλητήριο.

Θέλει να τα σκληραγωγούμε μάλλον τα παιδιά μας, αλλά πως;;;

Άσε που τα τόσο μικρά (10χρονα) δεν έχουν αίσθηση του θανάτου καν, μπορεί να κάνουν "αυτοκτονία" θεωρώντας ότι κάνουν κάποιο πείραμα, μαγκιά, κλπ, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι κάτι τόσο τρομερό και ΟΡΙΣΤΙΚΟ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

και εγω καγκελο ειμαι.....

αχ!!!παναγια μου .....το φοβερο ειναι ..οτι λενε οτι ειχε προαναγγειλει την αυτοκτονια στο ιντερνετ.....τι αλλο θ'ακουσω....δεν ξερω τι τον εφτασε σ'αυτο το σημειο...λενε οτι σε γενικες γραμμες ηταν καλο και ησυχο παιδι.....τι αλλο θ'ακουσουμε ....επειδει τον χωρισε η κοπελα του;;;

το αλλο το φοβερο ειναι οτι μπηκα ιντερνετ και βρηκα θεμα για τον ιουνιο στη πατρα που πηγε 2 φορες δεκαχρονος ν'αυτοκτονησει......δεν ξερω τι να πω........δεν ξερω...

παω να παρω τα παιδακια μου ...φιλια!!!!

Είναι μια κατάσταση που με φοβίζει πάρα πολύ....

Να σας πω την αλήθεια στην εφηβεία μέσα στις παρέες μου ήταν κι ένα παλικάρι, μαζί με μια κοπέλα άριστοι μαθητές...οι καλύτεροι της τάξης... κοντραριζόμαστε στην έκθεση κάθε φορά, διαβάζαμε ποίηση, γράφαμε κιόλας,,...εμβαθαίναμε τόσο, ώστε πολλές φορές καταλήγαμε ότι η ζωή είναι μαρτύριο...καμμία κατανόηση από τους γονείς...σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά την αυτοκτονία...και τους πιθανούς τρόπους....

Ζούμε και οι τρεις, βέβαια, ο ένας μετά από πολλές περιπέτειες και σπουδές τώρα είναι καθηγητής γιόγκα (νομίζω ότι ο Νίκος δε θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο), η Μίρκα ακόμη σπουδάζει, δεν έχει οικογένεια....κι εγώ είμαι εδώ παντρεμένη, με παιδιά, στη ρουτίνα μου που προσπαθώ με κάθε ευκαιρία να τη σπάσω και να έχω κύριο φόβο μου ως προς την εφηβεία των κοριτσιών μου την αυτοκτονία και αν θα είμαι ικανή μάνα να τις ακούω και να τις καταλαβαίνω......

Κάποια παιδάκια είναι ευαίσθητα, δυστυχώς, κι αν δεν εντοπίσεις πρόβλημα, μετά έχεις πρόβλημα.

Το παιδί που σας είπα είχε μεγαλώσει στα δυτικά προάστια (την πιο εργατική περιοχή της Θεσ/νίκης), αλλά η μαμά-γιατρός τον έστελνε σε ιδιωτικά σχολεία στ' ανατολικά. Με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου φίλους στη γειτονιά του. Μόνο την κοπέλα του, απ'το Λύκειο.

Ε, όταν τον άφησε αυτή, φοιτητές ήταν και οι δύο, τα μικρά χωρίζουν φυσικό είναι, μάλλον αισθάνθηκε πολύ μόνος, τον έπιασε απελπισία, ήταν και φαρμακοποιός ήξερε τα "κοκτέηλ", πήρε δηλητήριο.

Θέλει να τα σκληραγωγούμε μάλλον τα παιδιά μας, αλλά πως;;;

Άσε που τα τόσο μικρά (10χρονα) δεν έχουν αίσθηση του θανάτου καν, μπορεί να κάνουν "αυτοκτονία" θεωρώντας ότι κάνουν κάποιο πείραμα, μαγκιά, κλπ, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι κάτι τόσο τρομερό και ΟΡΙΣΤΙΚΟ.

κουκλα ξερεις τι θα πω εγω απο αυτα που εχω μαθει απο τους γονεις μου το οποιο εγω το κανω εφαρμογη στην ζωη μου . αγαπα τον εαυτο σου μαθε να τον σεβεσε και χαραξε τον δρομο σου για να μπορεσεις να επιβιωσεις πανω στην γη και στον κοσμο αυτο . ξερω θελει δουλεια το θεμα αλλα ενα παιδι το οποιο το λεει η λεξη θελει οδηγο μεχρι καποια φαση μετα θα πρεπει να εισαι παρατιτητεις και να επεμβενεις σαν γονιος οταν πανε νε ξεφυγουν πολυ τα πραγαματα . εγω σαν ντινα εχω δουλεψει απο πολυ μικρη -εχω βγει βολτες απο μικρη εχω κανει τα χαζα μου εχω κανει και τα σωστα μου αλλα παντα ξερω οτι μου το επετρεπαν και τα εκανα αν εκανα κατι πολυ ακρεω ξεφευγα απο τα οριο του πρεπον και οτι θα κανω κατι κακο σε μενα ηξερα οτι θα επεμβουν αυτοι που πρεπει να επεμβουν χωρις ομω ςνα θυξουν το ατομο μου . και φυσικα αυτοι ειναι οι γονοις !!

Είναι μια κατάσταση που με φοβίζει πάρα πολύ....

Να σας πω την αλήθεια στην εφηβεία μέσα στις παρέες μου ήταν κι ένα παλικάρι, μαζί με μια κοπέλα άριστοι μαθητές...οι καλύτεροι της τάξης... κοντραριζόμαστε στην έκθεση κάθε φορά, διαβάζαμε ποίηση, γράφαμε κιόλας,,...εμβαθαίναμε τόσο, ώστε πολλές φορές καταλήγαμε ότι η ζωή είναι μαρτύριο...καμμία κατανόηση από τους γονείς...σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά την αυτοκτονία...και τους πιθανούς τρόπους....

Μήπως όλοι δεν το σκεφτήκαμε αυτό έφηβοι;

Θεωρώ ότι αυτό είναι φυσιολογικό, να περάσεις τέτοια μηδενιστική φάση στην εφηβεία, όπου άλλωστε αρχίζεις ν' αμφισβητείς και τα πάντα στη ζωή σου.

Αλλά απ' το να το λες, σαν φυσιολογικός θυμωμένος έφηβος, μέχρι να το κάνεις ... εκεί είναι που χάνει τη μπάλα ο γονιός μάλλον. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ας πούμε κάτι ευχάριστο!

Το Αττικό ζωολογικό πάρκο ετοιμάζει "Δεινοσαυρούπολη"! Η μικρή μου έχει τρέλα με τους δεινόσαυρους και το περιμένει πώς και πώς...λένε πως θα είναι έτοιμη την προσεχή άνοιξη....

Επίσης, ετοιμάζει και "Ωκεανούπολη"! Δηλαδή, τεράστιο ενυδρείο (σαν αυτά που βλέπουμε στο εξωτερικό) με τούνελ να περνάς από μέσα, εστιατόριο-καφέ και γύρω σου και πάνω απ΄το κεφάλι σου να κολυμπάνε χιλιάδες θαλάσσια ψάρια ως και καρχαρίες, ως και μικρές φάλαινες.....!!!!!

Μήπως όλοι δεν το σκεφτήκαμε αυτό έφηβοι;

Θεωρώ ότι αυτό είναι φυσιολογικό, να περάσεις τέτοια μηδενιστική φάση στην εφηβεία, όπου άλλωστε αρχίζεις ν' αμφισβητείς και τα πάντα στη ζωή σου.

Αλλά απ' το να το λες, σαν φυσιολογικός θυμωμένος έφηβος, μέχρι να το κάνεις ... εκεί είναι που χάνει τη μπάλα ο γονιός μάλλον. :confused:

Υποθέτω πως κάπως έτσι είναι....η αγωνία μου είναι ακριβώς αυτή: να μη χάσω τη μπάλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...