Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσια καλημερα μολις μου εστειλε μυνημα το Μαρακι να μην ανυσηχειτε ειναι καλα αλλα δεν εχει ιντερνετ

καλημερα και σε σενα .....

.....ωραια!!!!ευχαριστουμε πολυ μινακι.....να'σαι καλα.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοριτσια καλημερα μολις μου εστειλε μυνημα το Μαρακι να μην ανυσηχειτε ειναι καλα αλλα δεν εχει ιντερνετ

καλημερα Μινακι...

ευχαριστουμε πολυ για την εμημερωση...ανησυχουσαμε ολες εδω για την αρχηγο μας...

καλημερα ταρα...δεν εχω απει ποτε στο αττικο ζωολογικο παρκο...πρεπει να ειναι τελεια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

γοργονουλες μου γλυκες ριξτε σας παρακαλω μια ματια στο παρακατω λινκ...

πιστευω οτι θα σας ενδιαφερει...αφορα τα παιδακια μας...τα παιδακια ολου του κοσμου...

εγω οφειλω να σας ενημερωσω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=70561

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερα Μινακι...

ευχαριστουμε πολυ για την εμημερωση...ανησυχουσαμε ολες εδω για την αρχηγο μας...

καλημερα ταρα...δεν εχω απει ποτε στο αττικο ζωολογικο παρκο...πρεπει να ειναι τελεια...

εμεις εχουμε παει 2 φορες ....την πρωτη φορα ημουν εγκυος στον μικρο...και ειχα ριξει πολυ περπατημα.....τη δευτερη τα ειχα ολα + την ανιψια μου που ηθελε και αυτη αγκαλια μαζι με τον μικρο....τριτη δε μεβλεπω να πηγαινω ...........δεν εχουμε ομως δει τα δελφινια....:cry:...πρεπει να ειναι φοβερο θεαμα.....

ο αδερφος μου ειδε φετος στη κρητη το θαλασσιο παρκο ....φοβερο θεαμα ...αλλα ποιος παει στη κρητη;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε παει 2 φορες ....την πρωτη φορα ημουν εγκυος στον μικρο...και ειχα ριξει πολυ περπατημα.....τη δευτερη τα ειχα ολα + την ανιψια μου που ηθελε και αυτη αγκαλια μαζι με τον μικρο....τριτη δε μεβλεπω να πηγαινω ...........δεν εχουμε ομως δει τα δελφινια....:cry:...πρεπει να ειναι φοβερο θεαμα.....

ο αδερφος μου ειδε φετος στη κρητη το θαλασσιο παρκο ....φοβερο θεαμα ...αλλα ποιος παει στη κρητη;;

εγω σοου με δελφινια εχω δει πριν πολλααααααααα χρονια ...οταν ημουν 13-14 χρονων στο μοναδικο ταξιδι που εχω κανει στο εξωτερικο στην ελβετια οπου μενει η θεια μου και με ειχε παει σε μια περιοχη της ελβετιας σε ενα παρκο οπου εκει ειχε ενα εκπληκτικο σοου με δελφινια...

Είναι Κυριακή...κι εγώ νυστάζω, είμαι κουρασμένη και αδιάθετη.....

Πείτε εσείς ότι τα περνάτε ωραία....pleeeeeeeeeaaaaaseeeeee...........

Υπέροχα, τι να σου πω;

Έστειλα τους άντρες στο χωριό, στη μάνα μου, κι εγώ με την καθαρίστρια κάναμε γενική ΟΛΟ το σπίτι!

Ξεπατώθηκα!!! :?

Maestriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Παρούσαααααααααααααααααααα!

Καλη εβδομαδα σε ολες! Τελικα το Σαββατο δεν πηγε ο αντρας μου στο γηπεδο και εμεινε με τα παιδια, κι εγω βγηκα με τα κοριτσια απο το καφε μας. Ηπιαμε τα καφεδακια μας, τις μπυρες μας, τα σφηνακια μας...περασαμε παρα πολυ ωραια, οπως παντα!

Χμμμ, λάιτ, λάιτ; :tongue:

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑΡΟΝΙ!!!

Κορίτσια την Κυριακή ΨΟΦΗΣΑ στην κούραση, αλλά το σπίτι μου μοσχοβολάει καθαριότητα.

Ο Τζόνυς θα φροντίσει να το αλλάξει αυτό σε μια δυο μέρες βέβαια, αλλά τι να γίνει; Φθινοπώριασε και η γενική ήταν απαραίτητη.

Τώρα πρέπει να πάρω και χειμωνιάτικα χαλιά, γιατί δεν έχω. :?

Ευτυχώς που η γκουρού έστειλε αντιπρόσωπο, ησυχάσαμε.

Καλημέρα σε όλες!!!

Υπογραφή

Μαίρη Παναγιωταρά! :tongue:

housewife.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ycsw3Z376SI

Αξιζει πραγματικα τον κοπο να πατε. Ειναι μια πολυ ομορφη βολτα και τα παιδια μαθαινουν ενα σωρο πραγματα. Υπαρχουν χωροι για καφε, πικνικ, παιδικη χαρα, μπορειτε να περασετε πολλες ευχαριστες ωρες. Εμεις εχουμε παει παρα πολλες φορες, ο Αντωνης το λατρευει το παρκο.

age.png age.png

Μαιρη Παναγιωταρα, το δικο μου σπιτι δε μενει καθαρο και τακτοποιημενο παρα μερικες ωρες... Οταν με το καλο κανεις το δευτερο παιδακι, θα με θυμηθεις! Οσο για χαλια, προσεξε να ειναι υποαλλεργικα, για αποφυγη του παιδικου ασθματος.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρεςςςςςςςς!!!!!!!

πρωινές πρωινές σήμερααα!!!

χθες πρωτη φορά έκανα διάδρομο 00020459.gif , είχα να κάνω από πριν τις διακοπές!!!!!! (ναι το πήρα απόφαση)!!

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλημερααααααααα μαεστρια...μαιρη παναγιωταρα ή οπως αλλιως θελεις χιχιχιχιχιχι

καλημερα ζωηηηηηηηηηηηηηη...

Μαιρη Παναγιωταρα, το δικο μου σπιτι δε μενει καθαρο και τακτοποιημενο παρα μερικες ωρες... Οταν με το καλο κανεις το δευτερο παιδακι, θα με θυμηθεις! Οσο για χαλια, προσεξε να ειναι υποαλλεργικα, για αποφυγη του παιδικου ασθματος.

Tώρα έχω καλοκαιρινά, είναι κοντά, δε νομίζω να είναι πρόβλημα.

Πως προσέχω τα υποαλλεργικά δηλαδή; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρεςςςςςςςς!!!!!!!

πρωινές πρωινές σήμερααα!!!

χθες πρωτη φορά έκανα διάδρομο 00020459.gif , είχα να κάνω από πριν τις διακοπές!!!!!! (ναι το πήρα απόφαση)!!

καλημερα ζωη!!!!

καλα εκανες .....κατι ειναι και αυτο!!!που το πηρες αποφαση !!!

sig.asp?img=ad1

Ycsw3Z376SI

Αξιζει πραγματικα τον κοπο να πατε. Ειναι μια πολυ ομορφη βολτα και τα παιδια μαθαινουν ενα σωρο πραγματα. Υπαρχουν χωροι για καφε, πικνικ, παιδικη χαρα, μπορειτε να περασετε πολλες ευχαριστες ωρες. Εμεις εχουμε παει παρα πολλες φορες, ο Αντωνης το λατρευει το παρκο.

ταρα η πισινα βρισκεται στον ιδιο χωρο ...που ειναι τα ζωα;;;;δε θυμαμαι τοσο μεγαλο χωρο πουθενα!!!!εσυ και τα παιδακια σου ειστε στο βιντεακι;;...

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...