Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερουδια ομορφες.

Ειπα κι εγω να μπω πρωινη να σας καλημερισω....

Μα ...που χαθηκατε ολες Δευτεριατικα??????????????

Ντιναααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Ελιζααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Τσιπουραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Maestriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Dellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Γοργονεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!

Αχ, ελπιζω η απουσια σας να μη σημαινει κατι ασχημο.:oops:

Εμφανιστειτε γιατι θα σκασω απο αγωνια.

Στη 1:00 που θα ξαναμπω, σας θελω παρουσες, εεεε!!!!!

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσακια μου γλυκα καλη εβομαδα να εχουμε και οχι αλλες γουρουνιες ειδα οτι ολες μας ξεφυγαμε χαχχαχαχαχαχα!!

μονο μια εμηνε ακλωνητη στον σκοπο αρε γιωργια θεα στον στοχο σου μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!

ελιζακι το μαρακι σου ειναι σπαρτιατης την εβγαλε καθαρη μπραβο !!

βικυ μου γιατι μωρο μου εχεις τοσο φοβια για το βαρος σου αφου εχεις χαρακτηρα βρε !! σε παρακαλω ανασκουμποσου και κανε αυτο που σου ειπε ο διαιτολογος σου και μην φοβασε οτι θα ξανα παρεις ετσι !! φιλακια γλυκα ;)

αρε κουκλες με τα μωρα σας που οι γιαγιαδες δεν τα κρατανε για να αγιασεται και εσεις λιγο !!! !!!! !!!! ;)

αρχηγε που εισαι μωρο μου σε ειχα στο μιαλο μου ολο το σκ αχ;!!

images?q=tbn:ANd9GcTGQVxzQOxRZaJQT0jnxb_45ObGQ4RV2R7Q2s0HYhDQnisZ4QA&t=1&usg=__173ZeZQoDk6nMuRD4U1r2VJmGBE=

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερα Γιωργια...

καλημερα Ντινακι...

μακια μακια στα μαγουλακια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερα Γιωργια...

καλημερα Ντινακι...

μακια μακια στα μαγουλακια...

καλημερα ελιζακι μου πως εισαι σημερα!!!

;)

[quote name='χαμομηλάκι;583687

ελιζακι μου περαστικα στο Μαρακι μας

ακομη δεν πηγε νηπιαγωγειο αρρωστησε' date=' αντε να περασει κι αυτο[/color']

καλα μου θυμισες κατι με το φουστανι τωρα ναδεις οτι συμβαινουν αλλα κι εγω αγριο νιατο τοτε φοιτητρια γοργοναρα οχι αστεια φορουσα ενα κοκκινο φωτια, και ενα νουμερο περνουσα πισω απ το τραπεζι του εκανε πισω το χερι και μου το εκαψε με τσιγαρο

ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε.....

του εσουρα για δεκα χρονια καλα εννοειται ειχε μεινει αφωνος μετα καθε φορα με τις φιλες για να με πειραξουν χορευα το "βαλε το κοκκινο φουστανι εκεινο που σε κανει να μοιαζεις πυρκαγια" καθε φορα σε κλαμπ αχ στερνη μου νιοτη αλλα ηταν το πιο ομορφο φουστανι που ειχα στη ζωη μου τον βλακα

να παω να δειρω και το δικο σου δραστη ακομα μαζεμενα τα εχω

αλλη μια χρονια θα αντεξεις αφου εισαι γλυκα μανουλα μη το βαζεις κατω ολα θα περασουν και για τις δυο μας χα χα μετα θα κλαιμε μαζι που δεν τα νοιαζει πια για μας ενω τωρα κρυβονται κατω απ το φουστανι μας

δεν ειμαι και κοντα να κανουμε εναλλαξ μπειμπη σιτινγκ να βγαινουμε εναλλαξ για καμια δουλιτσα τελεια θα ηταν

χαμομηλακι μου γλυκο πολυ χαιρομαι που σε εχουμε ξανα στο παρεακι μας...μας ελειψες βρε...

αχχχ ναι μακαρι να ειμασταν πιο κοντα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

καλημερα ελιζακι μου πως εισαι σημερα!!!

;)

καλημερα και σε σενα κοριτσακι ομορφο...

αν εξαιρεσεις οτι ειμαι καργα μπουκωμενη και δεν μπορω να παρω ανασα και μιλαω σαν νταλικερης κατα τα αλλα μια χαρα...:rolleyes:

πηγα το μαρακι στο σχολειο...αχχχχ ηρεμια στο σπιτι...ο νικολας για την ωρα βλεπει τη φρανυ και δεν ακουγεται χιχιχιχι...

πω πω το παιδι πρωι πρωι τηλεοραση...τι μανα ειμαι εγω :shock::confused:

καλημερα και σε σενα κοριτσακι ομορφο...

αν εξαιρεσεις οτι ειμαι καργα μπουκωμενη και δεν μπορω να παρω ανασα και μιλαω σαν νταλικερης κατα τα αλλα μια χαρα...:rolleyes:

πηγα το μαρακι στο σχολειο...αχχχχ ηρεμια στο σπιτι...ο νικολας για την ωρα βλεπει τη φρανυ και δεν ακουγεται χιχιχιχι...

πω πω το παιδι πρωι πρωι τηλεοραση...τι μανα ειμαι εγω :shock::confused:

ελιζα και η μαμα μου ετσι κανει στην κορη μου για να κανει καμια δουλεια χιχιχιχι!!!

καλημερα......

ντινακι το ξερω οτι χω αγχος......αλλα πιστευω οτι τα κιλα μου μου φυγανε σχετικα γρηγορα γι αυτο αγχωνομαι........δεν ξερω.....

λοιπον για το γιο μου τωρα ειμαι πισω απο την πορτα του σχολειου.....αφου τον καταφερα και μπηκε παλι καλα να λεω!!!!

για να δουμε το μαρακι θα ενφανιστει σημερα;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα......

ντινακι το ξερω οτι χω αγχος......αλλα πιστευω οτι τα κιλα μου μου φυγανε σχετικα γρηγορα γι αυτο αγχωνομαι........δεν ξερω.....

λοιπον για το γιο μου τωρα ειμαι πισω απο την πορτα του σχολειου.....αφου τον καταφερα και μπηκε παλι καλα να λεω!!!!

για να δουμε το μαρακι θα ενφανιστει σημερα;;

κατσε βρε κουκλα μου γιατι το λες αυτο ο καθε οργανισμος εχει τους χρονους του εσενα ο μεταβολισμος σου ηταν ξυπνιος οταν ξεκινησες ετσι λειτουργησε ποιο γρηγορα σε εμενα εχε κλοησει ηθελε λαδομα τι να κανουμε ηθελα συνεργειο χαχαχαχαχΑ!!!!

κατσε βρε κουκλα μου γιατι το λες αυτο ο καθε οργανισμος εχει τους χρονους του εσενα ο μεταβολισμος σου ηταν ξυπνιος οταν ξεκινησες ετσι λειτουργησε ποιο γρηγορα σε εμενα εχε κλοησει ηθελε λαδομα τι να κανουμε ηθελα συνεργειο χαχαχαχαχΑ!!!!

ισως να ειναι και ετσι.......τεσπα...μη σας ζαλιζω αλλο με αυτο...θα δω τι θα κανει ο οργανισμος μου... για πεστε περασατε καλα το σκ;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

ισως να ειναι και ετσι.......τεσπα...μη σας ζαλιζω αλλο με αυτο...θα δω τι θα κανει ο οργανισμος μου... για πεστε περασατε καλα το σκ;;;;;

ψωφησα στην κουραση αλλα ειχα και τρελα γελεια τι να σου λεω!! βασικα παρασκευη πηγα γυμναστηριο ξεσπασα πολυ ενταση πανω στα οργανα γυμνασικης ο κακομηρος ο λεωνιδας φρικαρε σε καποια φαση ο ανθρωπος μου λεει σημερα εχεις πολυ δυναμη αμα σου δωσω και μια μπαρα με 100 κιλα θα την σηκωσεις και ηταν αληθεια αμα μου ελεγε σηκωσε την θα το εκανα με ανεση . χαχαχα!! δυμας εχω γινει χιχιχιι!!

σαββατο γενικη σπιτι και ματσ με τον αντρουλι μου χιχιχι!! ο γιος μου επαθε πλακα και ο αντρα μου εμεινε αφωνος χαχαχα!! ακουστε τι του ειπε μηλαγαμε και αφου διαφωνησαμε οχι μαλαωσαμε με ενταση φωνες και τετεια παει ο γιος μου στον αντρα μου και του λεει μπαμπα θα σου πω κατι εχω νευριασει παρα πολυ μαζι σου ( ο αντρουλις μου ετσι :shock: ) γιατι σπυρο μου ? γιατι ησουν αδικος με την μαμα (:shock: ο αντρας μου ) εγω σπυρο με την μαμα σου ? ναι η μαμα κουραζεται και εσυ δεν κανεις καποια δουλεια για να την ξεκουρασεις και να παιξει μαζι μου . χαστουκι τεραστιων διαστασεων εφαγε ο καλος μου δεν το περιμενε με τιποτα αλλα του χριαζοταν κοριτσια χαχαχα!! τα παιδια βλεπουν και ποτε δεν ξεχουν αυτο ηταν και το συμπερασμα του αντρα μου χιχιχιχι!!

εστι ειναι καλε μου αμα δεν βοηθας καποια μερα θα στο που ειτε ειναι μικρος ειτε ειναι μεγαλος ανθρωπος στην φαση αυτη ο γιος μου εβαλε γιαλια στον πατερα του ( το ψιλοευχρηστιθηκα χιχιχι)

κυριακη χαλαρα πηγα εκλησια και σιδερωμα ειχα τιποτα αλλο ηρεμια !!

φοβερος ο μικρος....χαχα!!!τον βουλωσε τον αντρουλη σου...

ετσι και ο δικος μου ο μεγαλος......με υποστηριζει στο φουλ....και εγω μετα φουσκωνω απο συγκινηση....ψυχουλες μου!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

φοβερος ο μικρος....χαχα!!!τον βουλωσε τον αντρουλη σου...

ετσι και ο δικος μου ο μεγαλος......με υποστηριζει στο φουλ....και εγω μετα φουσκωνω απο συγκινηση....ψυχουλες μου!!!

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! ! αληθεια τους χριαζεται για να καταλαβενουν οτι υπαρχουμε και εμεις με τα προβληματα μας και την κουραση μας και βεβαια να βλεπουμε οτι εχουμε παιδακια μαλαμα !! μου ηρθε να τον φαω την μπομπιρα μου μια μπυκιτσα θα τον εκανα !! ;)

1972433tm7r4fxw2t.gif

Καλη εβδομαδα σε ολες! Τελικα το Σαββατο δεν πηγε ο αντρας μου στο γηπεδο και εμεινε με τα παιδια, κι εγω βγηκα με τα κοριτσια απο το καφε μας. Ηπιαμε τα καφεδακια μας, τις μπυρες μας, τα σφηνακια μας...περασαμε παρα πολυ ωραια, οπως παντα!

Χθες πηγαμε στο Αττικο ζωολογικο παρκο. Εχουμε παει πολλες φορες, αλλα θελαμε να δουμε το δελφιναριο. Αν και ειχε πολλη ζεστη και κοσμο, η παρασταση των δελφινιων ηταν εκπληκτικη. Απιστευτο θεαμα!

Βικη μην εχεις τοσο αγχος. Αν γυμναζεσαι, δε θα΄χεις ιδιαιτερο προβλημα. Εγω χθες εφτιαξα πενες αλα κρεμ με μανιταρια και μπεικον!:tongue:

age.png age.png

[quote name='TARA;

Βικη μην εχεις τοσο αγχος. Αν γυμναζεσαι' date=' δε θα΄χεις ιδιαιτερο προβλημα. Εγω χθες εφτιαξα πενες αλα κρεμ με μανιταρια και μπεικον!:tongue:[/color']

η αληθεια ειναι ταρα μου οτι απο γυμναστικη ...τζιφος.....

λιγο χορο...πολλααααααα σκαλια καθημερινα...τα εχω στη ζωη μου....αλλα απο γυμναστικη ....αστα να πανε....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...