Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αν έχει κανεις το τηλ της αρχηγού αν μπορεί να της στείλει ένα sms να μάθουμε τι κάνει πλζ!

δεν νομίζω να το έχει κανείς, ρώτησα και τη γεωργία..jenia...δυστυχώς οι χάντρες από το Μπαρμπα Στάθη!!!αχχχ μακάρι να ταν και φρέσκες!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

chocolatecake.jpg

είδες τί έγινε τώρα;;;;;;;;;

ελάτε cake time!!!!!!!

Δεν πατε καλα εσεις? Καλε!!!!!! Τι 'ναι τουτα? Δεν πανε τον καλογερο επισκεψησε καμπαρε!!!!

Αυτο ειναι το αγαπημενο μου. Αλλα επειδη σε μια κιΟΥρια δεν επιτρεπεται να κανει καταχρησεις, θα σας απαντησω καταλληλα : Ευχαριστω, δε θα παρω. Ειμαι σε διαιτα.Χιχιχιχιχιχιχι

Που 'σαι αρχηγε να δεις την ομαδα σου πως ξεστρατιζει καθε μερα.

Για ανασυνταχθειτε και μπειτε σε ρυθμο διατροφης γιατι θα σας το βγαλω το αυτακι.

Εεε, κι εσεις οι "νηστικες αρκουδες¨μην ονειρευστε συνεχεια "καρβελια".

Ευπειθως να αναφερθω (για να σας παραδειγματισω συγχρονως) συνολικη απωλεια 12 κιλα σε διαστημα 8 μηνων. Και οτι εφυγε ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ. Και συνεχιζω για τα υπολοιπα 13. Φφφυγγγγγγγγαααααμμμμε!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Δεν πατε καλα εσεις? Καλε!!!!!! Τι 'ναι τουτα? Δεν πανε τον καλογερο επισκεψησε καμπαρε!!!!

Αυτο ειναι το αγαπημενο μου. Αλλα επειδη σε μια κιΟΥρια δεν επιτρεπεται να κανει καταχρησεις, θα σας απαντησω καταλληλα : Ευχαριστω, δε θα παρω. Ειμαι σε διαιτα.Χιχιχιχιχιχιχι

Που 'σαι αρχηγε να δεις την ομαδα σου πως ξεστρατιζει καθε μερα.

Για ανασυνταχθειτε και μπειτε σε ρυθμο διατροφης γιατι θα σας το βγαλω το αυτακι.

Εεε, κι εσεις οι "νηστικες αρκουδες¨μην ονειρευστε συνεχεια "καρβελια".

Ευπειθως να αναφερθω (για να σας παραδειγματισω συγχρονως) συνολικη απωλεια 12 κιλα σε διαστημα 8 μηνων. Και οτι εφυγε ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ. Και συνεχιζω για τα υπολοιπα 13. Φφφυγγγγγγγγαααααμμμμε!!!!

χαχαχαχαχ....ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΕ ....και έφυγε!!!!!χαχαχαχαχαχαΓεια σου ρε γεωργία με τα ωραία σου!!!χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Μόλις έφαγα πιπεριά Φλωρίνης γεμιστή με πλιγούριιιιι.....μιαμ! καλή μου χώνεψη....

Ντελάκι, το καλό με το καβγαδάκι είναι ότι σου κόβεται η όρεξη...είδες μωρέ; εσένα σκέφτεται ο αντρούλης σου....:D:tongue: όλα για σένα τα κάνει...:D:tongue:

Ελιζάκι, γειτονάκι, τι κάνεις; Είσαι καλύτερα αυτές τις μέρες με δουλείτσα και τη μικρή σχολείο;

Τάρα, έχω ζηλέψει τρελά με τις συναντήσεις που περιέγραψες...έριξες και καινούριες ιδέες για Woodstock...άντε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε καμμιά φορά....:rolleyes:

Ζωή και όλα τα κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! αν σκέφτεσαι να κόψεις το τσιγάρο, σε παρακαλώ, πες κάτι. Εγώ όσες μικροπροσπάθειες έχω κάνει έπεσαν στο κενό...

Βρε χαμομήλι, πλάκα μας κάνεις;;; πού είσαι καλέ;;; πού είναι η φωτο;;;;

congratulations_myspace_graphics_03.gif&t=1

1000000 μπραβο Γεωργία μου!!!!!!!!!!!!!

όσο για το στόλισμα... δεν πειράζει βρε Ζωή μου...

εμεις προλάβαμε και κεραστήκαμε! χιχιχιχιχιχιχιι

Ζωή και όλα τα κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! αν σκέφτεσαι να κόψεις το τσιγάρο, σε παρακαλώ, πες κάτι. Εγώ όσες μικροπροσπάθειες έχω κάνει έπεσαν στο κενό...

γειά σου κι εσένα!!!!!!

εγώ το έχω κόψει εδώ και 7 1/2 μήνες! μια κι όξω

αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πες μου!

Γεια σας και από εμένα!

Μόλις έφαγα πιπεριά Φλωρίνης γεμιστή με πλιγούριιιιι.....μιαμ! καλή μου χώνεψη....

Ντελάκι, το καλό με το καβγαδάκι είναι ότι σου κόβεται η όρεξη...είδες μωρέ; εσένα σκέφτεται ο αντρούλης σου....:D:tongue: όλα για σένα τα κάνει...:D:tongue:

Ελιζάκι, γειτονάκι, τι κάνεις; Είσαι καλύτερα αυτές τις μέρες με δουλείτσα και τη μικρή σχολείο;

Τάρα, έχω ζηλέψει τρελά με τις συναντήσεις που περιέγραψες...έριξες και καινούριες ιδέες για Woodstock...άντε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε καμμιά φορά....:rolleyes:

Γεια σου ELLI!!!!!...το θέμα με το τσιγάρο είναι ότι κατα βάθος ΔΕΝ θελουμε να το κοψουμε, αν πούμε Θέλω πραγματικά να το κόψω - τότε θα δεις πως μπορούμε κιόλας.Όταν είχα μάθει ότι είμαι έγκυος το κοψα μαχαίρι- και δεν μου λειπε κιόλας.Αυτό τί σημαίνει- αυτό ακριβώς που είπα και παραπάνω.Οπότε elli μου, μάλλον ακόμη δεν το θέλουμε να το κόψουμε το ρημάδι...(εεε και μεταξύ μας είναι μία συντροφιά σε μία στεναχώρια, μία εκτόνωση όταν έχουμε νεύρα...μία παρηγοριά+ μία απόλαυση...ξέρεις..)

Διαφημίσεις

Γεια σου ELLI!!!!!...το θέμα με το τσιγάρο είναι ότι κατα βάθος ΔΕΝ θελουμε να το κοψουμε, αν πούμε Θέλω πραγματικά να το κόψω - τότε θα δεις πως μπορούμε κιόλας.Όταν είχα μάθει ότι είμαι έγκυος το κοψα μαχαίρι- και δεν μου λειπε κιόλας.Αυτό τί σημαίνει- αυτό ακριβώς που είπα και παραπάνω.Οπότε elli μου, μάλλον ακόμη δεν το θέλουμε να το κόψουμε το ρημάδι...(εεε και μεταξύ μας είναι μία συντροφιά σε μία στεναχώρια, μία εκτόνωση όταν έχουμε νεύρα...μία παρηγοριά+ μία απόλαυση...ξέρεις..)

Συμφωνώ σε όλα + δεν το πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι προσωρινό και σε λίγο καιρό ξανά μανά.....η κατάστασή μου χαρακτηρίζεται ΑΝΙΑΤΗ!

Ήρθε η ώρα να ξαναφύγω. Σχολάνε οι μικρές μου...

Καλό απόγευμα, καλό σκ, καλά να περάσετε....

Την Κυριακή αυτή δεν θα την περάσω μαζί με τον αντρούλη μου:(. Προβλέπεται πήξιμο....

Κι εγώ όταν υποψιάστηκα ότι είμαι εγκυος το έκοψα, κι όταν όλα πήγαν θκατά πείσμωσα και είπα τουλάχιστον θέλω να βγει και κάτι καλό από αυτή τη κατάσταση και δεν το ξανάρχισα! Ειδικά τις πρώτες απαίσιες μέρες που δεν ήμουν πλεον εγκυος έλεγα: Αφου δεν καπνίζω τώρα δεν θα ξανακαπνίσω ποτέ!!!!!

αυτό προσπαθώ να κρατήσω! πλεον δεν το έχω ανάγκη αλλά ότι το γουστάρω το γουστάρω και πολύ μαλιστα! ειδικά με καφεδάκι ποτάκι κλπ

τσιμπησα και το 5κιλο...... αλλά το γεγονός ότι κατάφερα να κόψω το τσιγάρο με κάνει να νοιώθω πιο δυνατή και να πιστεύω ότι θα καταφέρω και να αδυνατίσω

Ελλη μου μια απόφαση είναι, σοβαρή μεν αλλά μία απόφαση είναι. Θεωρώ ότι είναι πιο ευκολο από ότι το φαγητό γιατί με το τσιγάρο το κόβεις μια και καλή και ξεμπερδεύεις, ενώ με το φαγητό δεν γίνεται αυτό... ;)

Το άλλο που σκέφτομαι και θέλω να βάλλω στόχο είναι η άσκηση, δηλαδή θα ήθελα η άσκηση να είναι τρόπος ζωής για μένα (δεν είναι)...και ρε γμτ βοηθάει πάααρα πολύ, όχι μόνο στη δίαιτα αλλά γενικά στην υγεία μας!Άρα οι στόχοι είναι δύο1. κόβω το κάπνισμα2. κάνω καθημερινά γυμναστική..αν τα καταφέρω αυτά μέσα στο 2011 (μου δίνω προθεσμία 3 μήνες :P )

Και λιγο ηταν το στολισμα. Ποτα, φαγητα, γλυκα. Θα μπει κανενας ανθρωπος στο θεμα διαιτας και θα δει ολα αυτα τα καλουδια που εχουμε και θα παθει ο καημενος!!!

Καλο Σαββατοκυριακο σε οσες σχολατε και πατε σπιτακι σας τωρα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...