Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εμείς 1 χρόνο +++++++++έχουμε καθυστέρηση πληρωμών!έχουν γίνει ΟΙ απολύσεις, και μάλιστα πρέπει να θεωρούμε και τους εαυτούς μας "τυχερούς" που δεν έχουμε απολυθεί! (λένε...)

Ναι καλά, μη μασάς πες τους, έχουμε γλάρο.

Μωρέ αν είχαμε απολυθεί θα καθόμασταν σπίτι μας, να ξεκουραστούμε και λίγο, και θα παίρναμε ταμείο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι καλά, μη μασάς πες τους, έχουμε γλάρο.

Μωρέ αν είχαμε απολυθεί θα καθόμασταν σπίτι μας, να ξεκουραστούμε και λίγο, και θα παίρναμε ταμείο!!!

επίσης σε περίπτωση που απολυθεί κάποιος χωρίς προειδοποίηση παίρνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ την αποζημείωση όπως ίσχυε χωρίς μείωση! (αυτό το έχω ρωτήσει)

Τί να πω; είναι όπως το λες "μεσοβέζικες" καταστάσεις...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!..επίσης όλοι εμείς οι εναπομείναντες "εργαζόμενοι" έχουμε πολλά χρόνια -έχουμε αναλάβει εργασίες όσων έχουν αποχωρήσει και εννοείται ότι είμαστε άκρως τυπικοι στο ωράριο..

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

επίσης σε περίπτωση που απολυθεί κάποιος χωρίς προειδοποίηση παίρνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ την αποζημείωση όπως ίσχυε χωρίς μείωση! (αυτό το έχω ρωτήσει)

Τί να πω; είναι όπως το λες "μεσοβέζικες" καταστάσεις...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!..επίσης όλοι εμείς οι εναπομείναντες "εργαζόμενοι" έχουμε πολλά χρόνια -έχουμε αναλάβει εργασίες όσων έχουν αποχωρήσει και εννοείται ότι είμαστε άκρως τυπικοι στο ωράριο..

θα σου πω σε δεκα λεπτα μακια !!

Καλημέρα κοριτσια ομορφα τι κανετε?

ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ Κ ΞΑΝΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!! Ειδες τελικα ο κοπος σου δικαιωνεται! Συνεχισε ετσι !!!!

Τελικα δεν ξερω ποσο τυχερο μπορει να θεωρει καποιος τον εαυτο του αν ναι μεν δουλευει αλλα δεν πληρωνεται γι αυτο που κανει κ τα εξοδα τρεχουν. Καθολου θα ελεγα.Για μενα υπαχουν δυο φασεις δουλευω=πληρωνομαι. Δεν δουλευω =δεν πληρωνομαι. Κ δεν μιλαω για μικρες καθυστερησεις τυπου 1-2 μερες στο μηνιαιο μισθο εδω κοντευει Οψτωβρης κ δεν εχει εξοφληθει ο Αυγουστος. Εμεις παλι καλα με τα τοσα χαλια που εχουμ κ παμε απο το κακο στο χειροτερο τουλαχιστον τελευταια εργασιμη καθε μηνα πληρωνομαστε. Ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτη η ενδιαμεση κατασταση ειμαι κ δεν ειμαι.... νευρα τσαταλακια

Κατα τα αλλα ΣΚ ερχεται κ ελπιζω να σταθουμε στο υψος μας κ να μην γουρουνιασουμε κ απο Δευτερα κλαιμε ολες μαζι. Εγω μαλλον θα εχω κοσμο αυριο σπιτι που σημαινει μαγειρεμα αλλα θα κανω μαλλον κατι ψητο με ρυζακι η πατατουλες κ δεν θα κανω γλυκο .. Αν και εχω 2 βδομαδες να φαω κ ενα κομματακι μικρο μικρο μικρο νομιζω θα το ηθελα ( κ μεγαλο να ηταν δεν θα ελεγα οχι). Ο αντρας μου εχει λυσαξει θελει ΣΚ να του κανω παστιτσιο κ πιτσα κ πως να κρατηθω εγω μετα. να ηταν μονο πιτσα πχ να ετρωγα 1-2 κομματια την μια μερα κ την αλλη κατι οχι τοσο παχυντικο αλλα πιτσα πχ Σαββατο μεσημερι το βραδυ θα ειναι το τραπεζι κ να κανω κ Κυριακη παστιτσιο μου φαινονται πολλα μαζεμενα ? δεν ειναι ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια ομορφα τι κανετε?

ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ Κ ΞΑΝΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!! Ειδες τελικα ο κοπος σου δικαιωνεται! Συνεχισε ετσι !!!!

Τελικα δεν ξερω ποσο τυχερο μπορει να θεωρει καποιος τον εαυτο του αν ναι μεν δουλευει αλλα δεν πληρωνεται γι αυτο που κανει κ τα εξοδα τρεχουν. Καθολου θα ελεγα.Για μενα υπαχουν δυο φασεις δουλευω=πληρωνομαι. Δεν δουλευω =δεν πληρωνομαι. Κ δεν μιλαω για μικρες καθυστερησεις τυπου 1-2 μερες στο μηνιαιο μισθο εδω κοντευει Οψτωβρης κ δεν εχει εξοφληθει ο Αυγουστος. Εμεις παλι καλα με τα τοσα χαλια που εχουμ κ παμε απο το κακο στο χειροτερο τουλαχιστον τελευταια εργασιμη καθε μηνα πληρωνομαστε. Ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτη η ενδιαμεση κατασταση ειμαι κ δεν ειμαι.... νευρα τσαταλακια

Κατα τα αλλα ΣΚ ερχεται κ ελπιζω να σταθουμε στο υψος μας κ να μην γουρουνιασουμε κ απο Δευτερα κλαιμε ολες μαζι. Εγω μαλλον θα εχω κοσμο αυριο σπιτι που σημαινει μαγειρεμα αλλα θα κανω μαλλον κατι ψητο με ρυζακι η πατατουλες κ δεν θα κανω γλυκο .. Αν και εχω 2 βδομαδες να φαω κ ενα κομματακι μικρο μικρο μικρο νομιζω θα το ηθελα ( κ μεγαλο να ηταν δεν θα ελεγα οχι). Ο αντρας μου εχει λυσαξει θελει ΣΚ να του κανω παστιτσιο κ πιτσα κ πως να κρατηθω εγω μετα. να ηταν μονο πιτσα πχ να ετρωγα 1-2 κομματια την μια μερα κ την αλλη κατι οχι τοσο παχυντικο αλλα πιτσα πχ Σαββατο μεσημερι το βραδυ θα ειναι το τραπεζι κ να κανω κ Κυριακη παστιτσιο μου φαινονται πολλα μαζεμενα ? δεν ειναι ?

Γεια σου ggeny, ¨οπως τα λες είναι: νεύρα τσαταλάκια!

όσο για παστίσιο+πίτσα.....too much βρε κορίτσι!!

..αλλά μπορείς να κάνεις το εξής: κρατάς ένα μέρος από τον κυμά...τον κάνεις ωραιότατα μπιφτεκάκια τα οποία τα συνοδεύεις με ωραιότατη σαλατίτσα και δεν τρως ούτε παστίτσιο ούτε πίτσα!!!

όσο για παστίσιο+πίτσα.....too much βρε κορίτσι!!

..αλλά μπορείς να κάνεις το εξής: κρατάς ένα μέρος από τον κυμά...τον κάνεις ωραιότατα μπιφτεκάκια τα οποία τα συνοδεύεις με ωραιότατη σαλατίτσα και δεν τρως ούτε παστίτσιο ούτε πίτσα!!!

url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php]s.gifo.gifs.gift.gifi.gifempty.gifempty.gif[/url]

Hello!!! Ηρθα κι εγω. Τι κανουν τα κορτσουδια σημερις? Τα αρρωστουλια μας? Παρουσιες - απουσιες περικαλω!!! Για στιχηθειτε να δω ποιες λειπουν?

Σχολιο: Διαβαζα το θεμα στο παρεντς για "διακοπη καπνισματος" στο οποιο καποτε ειχα παρεβρεθει ως αποφοιτησασα και εχει αρκητη κινηση. Εχει και καποια γοργονακια εκει που το παλευουν. Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι οσες καταφεραν (κι εγω μεσα) να κοψουν το τσιγαρο, εχουν καταφερει να πειθαρχησουν και στο θεμα κιλων.

Καθε νικη ειναι υπερ μας.

Φιλακια

Θα σας διαβασω μετα...

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Hello!!! Ηρθα κι εγω. Τι κανουν τα κορτσουδια σημερις? Τα αρρωστουλια μας? Παρουσιες - απουσιες περικαλω!!! Για στιχηθειτε να δω ποιες λειπουν?

Σχολιο: Διαβαζα το θεμα στο παρεντς για "διακοπη καπνισματος" στο οποιο καποτε ειχα παρεβρεθει ως αποφοιτησασα και εχει αρκητη κινηση. Εχει και καποια γοργονακια εκει που το παλευουν. Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι οσες καταφεραν (κι εγω μεσα) να κοψουν το τσιγαρο, εχουν καταφερει να πειθαρχησουν και στο θεμα κιλων.

Καθε νικη ειναι υπερ μας.

Φιλακια

Θα σας διαβασω μετα...

Γειά σου Γεωργία, καλή ιδέα θα περάσω μία βόλτα απ' το θέμα αυτό!!!!!...αντε αφού αποφοίτησες από το κάπνισμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποφοιτήσεις και από δω!

η αρχηγός μας μας λείπει, έχεις κανένα νέο της;

Διαφημίσεις

Απο χθες ηθελα να ρωτησω για την αρχηγο. Αλλα επειδη δεν σας διαβασα σημερα, ειπα μηπως ειχε εμφανισθει στο πρωινο που εγω ειμαι εκτος.

Μηπως ψαχνει σε γιατρους και εξετασεις το θεμα με το ποδι???

Δεν ειχε πει οτι μετα τον γαμο θα δει αν ειναι για χειρουργειο κλπ??

Μακαρι να ειναι καλα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...