Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

jenia μου, σου λέω άσ΄το με το σχολείο..... στο πρώτο μου παιδί είχα φρικάρει εντελώς..........ότι γινόταν το θεωρούσα απάνθρωπο, αντιπαιδαγωγικό, βασανιστικό για το παιδί...... τώρα έχω πάρει το κολάι, που λένε, το πήρα απόφαση και απλά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.....αν βγαίνει καλώς, αν δε βγαίνει δεν θα σκάσουμε κιόλας....εεεεεεεεεεεεε............ παιδάκια είναι..............

οχι να τα βασανισουμε και να πιεσουμε γενικα σε αυτο ολοι αυτοι που κανουν στο σπυρο μαθημα ειναι ενανιον . θελει απλα επικοινονια και διαλογος με στιλ παιχνιδι και ολα θα πανε καλα .φιλακια ασχετο το θεματακι εδω αλλα η μανουλες ολες εχουμε και λιγο τον πονο με τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα κοπελες!!!

ελιζα και Ελλη, σας ευχαριστω, απλα ελπιζω να μην ξανα ανεβει η ζυγαρια γιατι ολο αυτο μου κανει τις τελευταιες βδομαδες!!!

Ελιζα δεν πειραζει για το λουκουμαδακι, μια φορα ηταν, εγω παντως οταν τρελαινομαι για κατι γλυκο (πολυ σπανια πλεον) προτιμω να φαω μια μπουκιτσα και να ηρεμησω παρα να ταλαιπωρουμαι ολη μερα!

Βικυ74 μπραβο, μπραβο!!! αντε, και στα δικα μας!!!!! :P:p

Και μια ερωτηση: Σημερα δεν ξερω τι να φαω και βαριεμαι να μαγειρευω. Μπορω να φαω αυγα ομελετα με λαχανικα ή μακαρονια με σαλτσα;( μικρη μεριδα και 2 κουταλιες σαλτσα κοκκινη) Ή μηπως απαγορευεται;;

Επισης, μηπως ξερει καμια κοπελα διαιτολογο στην περιοχη των Αγιων Αναργυρων ή στα περιχωρα (αν ερχοταν και σπιτι θα με εξυπηρετουσε πολυ :D:D )

Α, επισης να υποθεσω οτι κατι σνιτσελακια που εχω παρει να τα ξεχασω και να τα κανω μονο για τον ανδρα,ε;;;:rolleyes: Ή μηπως επιτρεπεται ενα μικρουυυυλι (:rolleyes::rolleyes: )και μπολικη σαλατα;;;; Ε, φανταστικη μου Mpappppp????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα όμορφες και αξιαγάπητες γοργονίτσες:D:D!!!!Καλωσηρθατε οι καινούριες και καλή επιτυχία:wink:

Εχω διαιτητική και "χορταστική" συνταγούλα για ομελέτα special φούρνου!!:D

Λοιπόν.......

χρησιμοποιούμε ένα αντικολλητικό μικρό ταψάκι (ίδιο με τη διάμετρο του τηγανιού)

Βάζουμε μισή κουταλίτσα ελαιόλαδο (ίσα να καλυφθεί η επιφάνεια του ταψιού)

Μπορούμε να ψιλοκόψουμε ό,τι λαχανικό μας αρέσει, εγώ βάζω

Πιπεριές, μανιτάρια (τα λατρεύω), λίγο κρεμμυδάκι (τη γλυκαίνει πολύ) και ριγανίτσα- τα βάζουμε για λίγο στο φούρνο μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Μπορείτε να βάλετε και σπανάκι:D

χτυπάμε 2 αυγά και προσθέτουμε λίγο γάλα light ( με το εβαπορέ Light) φουσκώνει πολύ.. και τη βάζουμε στο ταψάκι με τα λαχανικά που ήδη έχουν μαραθεί / περίπου σε ένα τεταρτάκι στον αέρα στους 200Βαθμούς είναι έτοιμη!!

μιάααααμμμμμμμμμμμμμ

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Σας έλειπε ακόμα μια έτσι;;;;Λοιπόν εν συντομία η ιστορία μου...Αυτή την στιγμή είμαι κατά μερικά κιλά πιο βαριά από ότι την μέρα που πήγα να γεννήσω ούσα έγκυος ακόμα...Με λίγα λόγια καταστροφή...Η παραμονή μου στο σπίτι για 13 μήνες και η άρνηση μου να κάνω προσπάθεια για οποιαδήποτε δίαιτα είχε τα αποτελέσματα του αρχικού μου βάρους που βλέπετε παρακάτω....Επειδή όμως ποτέ δεν ήμουν τόσο χοντρή αποφάσισα μια μέρα να χάσω τα παραπάνω κιλά...Τα έχω καταφέρει αρκετά καλά μέχρι τώρα και έχω ήδη χάσει περί τα 15 κιλά....Έχω δρόμο βέβαια ακόμα μπροστά μου αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και έχουν δίκιο...Ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη στην παρέα σας!!!!

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 80.5

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω :) )

καλημεραααααααααααααα γοργονες!!!!!!!!!!!

Ξανθη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλως ορισες στο παρεάκι μας!!!!!!!:mrgreen:

εσενα δε σε φοβαμαι...θα τα χασεις :cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αληθεια ξεκινησες τη διατροφουλα????....πάντως η Μινα (οχι το μινακι)....εχει δει αποτελεσματα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλια σε ολες επιστρεφω σε λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Πορτοκαλάκι από μετά το Πάσχα ακολουθώ πιστά τις συμβουλές σου...Και συνεχίζω να χάνω αλλά αυτή την φορά το θέλω και το θέλω πολύ...έχω τόσα ρούχα που δεν μου κάνουν πια και κάθονται στην ντουλάπα και είναι κρίμα!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες.

Εγώ χθες πήγα σ' ένα σαν μπάτσελορ (κοριτσομάζωξη πριν από τη γαμοβάφτιση που κάνει μια φίλη) και τσίμπησα κάτι ωραία καναπεδάκια. Οπότε διατροφή δεν λες ότι έκανα, αλλά έφαγα 3-4 μικρούλια, μετά δεν έφαγα βραδινό, μόνο λίγο καρπούζι, οπότε θεωρώ ότι δεν τα σκ**ωσα πολύ.

Ε, γκουρού;

Υ.Γ. ΒΙΚΥ b.gifr.gifa.gifv.gifo.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θα πω ασχετο θεμα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα θα γεννηθει ο ανιψιος Νο3 . ειμαι παρα μα παρα πολυ χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

με το καλο το μωρακι να ερθει ...

καλε γοργονες που ειστε σημερα οεο???? πολυ πεσμενη τη βλεπω την ομαδα....

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Με θέλετε και εμένα στην παρέα σας????????

Λοιπόν η ιστορία μου έχει ως εξής.Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου 70,5 κιλά , είμαι 1,70 .

Πήρα μόλις 5,5 κιλά γιατι είχα λευκωμα και εκανα διατροφή.

Φυσικα τα εχασα μόλις γεννησα αλλα καποια στιγμή επειδή ειχα πολλές ανωμαλίες στον κύκλο μου πήρα χάπια για να στρώσει και "φουσκωσα" πολύ.

Δεν προσεχω και ιδιατερα την διατροφή μου και η καθαρή αλήθεια είναι ότι πρεπει να εχω φτασει τα 73 με 74 κιλά(δεν εχω ζυγιστεί φοβάμαι).

Δεν μου αρεσει καθόλου το σώμα μου και τα περισσότερα κιλά τα εχω στην κοιλια και στην μεση.

Αυριο πάω σε διαιτολόγο και θελω παρα πολύ να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά.

Να σημειώσω ότι δεν μου αρέσουν τα γλυκά αλλα πίνω τον καφέ μου με 3,5 κουταλιές ζάχαρη.Επίσης πίνω αρκετά συχνά κανενα ποτηράκι ουίσκι μια και είναι το μόνο που με χαλαρώνει και μου θυμίζει τον καιρο που μπορούσα να βγω!!!!

Κατά τα αλλα δεν τρωω παρα πολύ συνήθως μόνο μια φορά την ημέρα μετα τη δουλειά , σπάνια το βράδυ και στη δουλειά κανενα κουλούρι ή κανενα κρουασαν.

Θέλω τοοοοσο πολύ να χασω αυτα τα κιλά γιατι η ψυχολογία μου εχει πιάσει ΠΑΤΟ!!!!!!!!!

Γεια σας.

Με θέλετε και εμένα στην παρέα σας????????

Λοιπόν η ιστορία μου έχει ως εξής.Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου 70,5 κιλά , είμαι 1,70 .

Πήρα μόλις 5,5 κιλά γιατι είχα λευκωμα και εκανα διατροφή.

Φυσικα τα εχασα μόλις γεννησα αλλα καποια στιγμή επιεδή ειχα πολλές ανωμαλίες στον κύκλο μου "φουσκωσα" πολύ.

Δεν προσεχω και ιδιατερα την διατροφή μου και η καθαρή αλήθεια είναι ότι πρεπει να εχω φτασει τα 73 με 74 κιλά(δεν εχω ζυγιστεί φοβάμαι).

Δεν μου αρεσει καθόλου το σώμα μου και τα περισσότερα κιλά τα εχω στην κοιλια και στην μεση.

Αυριο πάω σε διαιτολόγο και θελω παρα πολύ να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά.

Να σημειώσω ότι δεν μου αρέσουν τα γλυκά αλλα πίνω τον καφέ μου με 3,5 κουταλιές ζάχαρη.Επίσης πίνω αρκετά συχνά κανενα ποτηράκι ουίσκι μια και είναι το μόνο που με χαλαρώνει και μου θυμίζει τον καιρο που μπορούσα να βγω!!!!

Κατά τα αλλα δεν τρωω παρα πολύ συνήθως μόνο μια φορά την ημέρα μετα τη δουλειά , σπάνια το βράδυ και στη δουλειά κανενα κουλούρι ή κανενα κρουασαν.

Θέλω τοοοοσο πολύ να χασω αυτα τα κιλά γιατι η ψυχολογία μου εχει πιάσει ΠΑΤΟ!!!!!!!!!

Καλώς την!!!

Έχουμε εδώ την γκουρού, που θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές.

Αλλά, μια μικρή συμβουλή από εμένα. Πρέπει να τρως πολλά και σωστά γεύματα. Το να παραλείπεις εντελώς το βραδινό δεν είναι ότι καλύτερο.

Και όχι κρουασάν. Τσιζ!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 καλώς σας βρήκα!!!

Τζιζ το κρουασάν ε???χμμμμμμμμ

Αχ αυτό το πολλά και σωστα με τσακίζει.

Δουλευω 8-4 και τρωω οταν γυρίζω σπίτι, φυσικά τρωω οσο μπορω (χα χα) ε το βράδυ δεν πεινάω.

αν βεβαια βρεθώ μπροστα σε καμμια πίτσα ή κανενα ωραιότατο γύρο δεν θα πω οχι!!!!!!!!

Α παρέλειψα να πω ότι είμαι 36 χρονών παρά τρεις μήνες οπότε εχω και λίγα γεροντόπαχα!!!!!!!!!!!

maestria77 καλώς σας βρήκα!!!

Τζιζ το κρουασάν ε???χμμμμμμμμ

Αχ αυτό το πολλά και σωστα με τσακίζει.

Δουλευω 8-4 και τρωω οταν γυρίζω σπίτι, φυσικά τρωω οσο μπορω (χα χα) ε το βράδυ δεν πεινάω.

αν βεβαια βρεθώ μπροστα σε καμμια πίτσα ή κανενα ωραιότατο γύρο δεν θα πω οχι!!!!!!!!

Α παρέλειψα να πω ότι είμαι 36 χρονών παρά τρεις μήνες οπότε εχω και λίγα γεροντόπαχα!!!!!!!!!!!

Kι εγώ 9-5 δουλεύω κορίτσι. Παίρνω ταπεράκι στη δουλειά :mrgreen:.

Τι να κάνουμε; Θέλει κόπο ΚΑΙ τρόπο :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...