Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τι ειανι αυτο το πετσετο τυλιγμα???????????

βαφτιζουμε τον ανιψιο μου την αλλη κυριακη....με θεμα ...αγγελακια...

τις χαρτοπετσετες για το γλυκο της εκκλησιας της διπλωνουμε σε σχημα αστεριου....και τις πετσετες του τραπεζιου σε νουφαρα και μεσα λεγαμε να βγανει ενα αγγελακι ..αλλα επειδι ξεφευγαμε πολυ οικονομικα ειπαμε να βγαινει ενα σοκολατακι φερερο....μονο που δεν υπολογιζαμε στις απεργιες και τωρα ψαχνουμε να βρουμε ....σοκολατακια του πρεσβυ ....χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τις χαρτοπετσετες για το γλυκο της εκκλησιας της διπλωνουμε σε σχημα αστεριου....και τις πετσετες του τραπεζιου σε νουφαρα και μεσα λεγαμε να βγανει ενα αγγελακι ..αλλα επειδι ξεφευγαμε πολυ οικονομικα ειπαμε να βγαινει ενα σοκολατακι φερερο....μονο που δεν υπολογιζαμε στις απεργιες και τωρα ψαχνουμε να βρουμε ....σοκολατακια του πρεσβυ ....χαχα!!!

χαρα στο κουραγιο σας...........

bgx2ye5lc.png

...και απ'ότι άκουσα δεν έχουν σκοπό να την λήξουν την απεργία οι φορτηγατζήδες..

ελπίζω να βρείτεεεε!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Αψογος ο νεος! Θα κανουμε συναντηση στην Ταναγρα νομιζω! Θα κατεβει και η Θεσσαλονικια, θα φερει μπουγατσες, θα πιουμε και τα κρασια μας, και μετα θα΄μαστε σαν την κορη σου! Λιαρδα!:tongue:

Μπουγάτσα με τυρί, με σπανάκι, με κασέρι (που λέμε κι εμείς εδώ :tongue:), με κιμά, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. :tongue::tongue:

Βίκυ αυτό το εχεις δει;

frantz08-987932898298398349.jpg

Κι εμένα αυτό μ' αρέσει!

Κοριτσάρες καλημέρααααααααααααααααααα!

Ο Γιάννος είναι καλύτερα. Εγώ με τον κ***βηχα έχω ψοφήσει, δε λέει να μ' αφήσει.

ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑ, άλλαξα τα νύχια, τα έκανα γαλλικό, πάει το πράσινο. Σοβάρεψα τώρα που χειμωνιάζει. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μπουγάτσα με τυρί, με σπανάκι, με κασέρι (που λέμε κι εμείς εδώ :tongue:), με κιμά, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. :tongue::tongue:

Κι εμένα αυτό μ' αρέσει!

Κοριτσάρες καλημέρααααααααααααααααααα!

Ο Γιάννος είναι καλύτερα. Εγώ με τον κ***βηχα έχω ψοφήσει, δε λέει να μ' αφήσει.

ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑ, άλλαξα τα νύχια, τα έκανα γαλλικό, πάει το πράσινο. Σοβάρεψα τώρα που χειμωνιάζει. :mrgreen:

Γειά σου maestriaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

μπράβο ο Γιαννάκος!!!!!;)

βλέπω δεν δουλεύεις όμως...τσ τσ τσ...ενώ έχεις πληρωθεί ΑΔΡΑ!:tongue::tongue::tongue:

λοιπον κοριτσια ...εχει πιαστει το χερι μου...διπλωνω πετσετες σε σχημα νουφαρου και σε σχημα αστεριου.....200 αστερια και 160 σε νουφαρο....και ολα αυτα μεχρι την αλλη παρασκευη ...μη σας πω και νωριτερα ...πανικ!!!

πω πω φιλεναδα και εγω σημερα πετσετες για δεξιωση βαφτισης θα διπλωνω...με φιογκους , ευχαριστηρια καρτακια και τα σχετικα...

πολυ δυσκολο το θεμα σας...αγγελακια...απο τα πιο δυσκολα...δεν εχεις πολλες επιλογες...εγω 4 χρονια που ασχολουμε με αυτα δεν το εχω κανει ποτε...δεν το εχουν ζυτησει δηλαδη...

καλημερα μαεστρια...τι ειπες τωραααα...πατησες καλο...πρωτη φορα εχει περασει ενα ολοκληρο καλοκαιρι και δεν εχω κανει γαλλικο...και μ αρεσει πολυυυυυυυυυυυ...ακομα και για τον αυριανο γαμο δεν προλαβαινω και θα τη βγαλω με το δευτερο αγαπημενο το κοραλλι...το γαλλικο θελει πιο πολυ χρονο...

ταρα γλυκια καλημερα και σε σενα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ε πις κανενα φασκομηλο κιεσυ βρε πουλακι μου.......

Μόνο ένα έχω πιει;

Παίρνω και σιροπάκι για βήχα. :mad:

Έχω γενικώς μια ευαισθησία, μου το γυρνάει σε βήχα κι όταν είμαι κουρασμένη (όπως τα τελευταία 2 χρόνια :tongue:) αργεί να φύγει.

Αααααααα, που να κάπνιζα κιόλας!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κιεγω εχω θεμα με τον βηχα και ο μικρος δυστυχως ...

εμενα με βοηθαει πολυ η μολοχα (την παιρνεις απο μαγαζια με αποξηραμενα διαφορα) ειναι πολυ καλη...και το σιροπι του κορρε

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσακια...την κανω!!!παω να βρω φερερο....και να παρω φαγακι απο την πεθερα για το μεσημερι!!!αν δε σας προλαβω να εχετε μια......

1956520rs6zdnq7aw.gifκαι ......821023iuby1iuqm1.gif

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοπελιες να σας πω κατι να πατε να κανετε μια καλιεργια στον λαριγακα σας παρακαλω μην με κειταξετε ετσι :shock: . αλλα το λεω γιατι μερικς φοες το νερο που πεινουμε δυμιουργη εναν μοικιτα ο οποις παει και καθεται στον λαριγκα μας και μας κανει εντονο βηχα και δεν οταν ειμαστες αρωστουλια .

καντε το καλο και ριχετο στο γιαλο χιχιχιχι!! το επαθε ο γαμπρος μου μολις ειδε ποιος ηταν ο μοικιτας του εδωσαν την καταλιλη αγωγη και ειναι περδικη παρακαλω !! :D

κιεγω εχω θεμα με τον βηχα και ο μικρος δυστυχως ...

εμενα με βοηθαει πολυ η μολοχα (την παιρνεις απο μαγαζια με αποξηραμενα διαφορα) ειναι πολυ καλη...και το σιροπι του κορρε

....και ένα άλλο για το βήχα-made by my γιαγια είναι το εξής:

Καβουρδίζουμε λίγο αλεύρι και το αραιώνουμε μετά με ζεστό νερό+λίιιγη ζαχαρίτσα (μαλακώνει πάααρα πολύ το βήχα)

καλημερα κοριτσακια τρελα κεφια φτου φτου σκορδα!

Βικυ εστειλα π.μ να με κατατοπισεις γαι κατι!

επισης στο fb κατω απο το προφιλ μπειτε μεσα στο προφιλ να δειτε τη φατσουλα μου!

1934272m3qq98bap7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...