Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!όμορφες και αξιαγάπητες γοργονοφίλες μου!!!!!:D

Παρασκευούλα σήμερα ΚΑΙ με δροσούλαααααα!!!!!SUPER!!!!!!;)

Βικάκι εμένα το δεύτερο μ' αρέσει περισσότερο!!!!!

Γεια σου ELLI με τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ λιχουδιές σου!!!!!!!;);););)

...ταλαιπωρούνται τα παιδάκια είναι γεγονός!!:?μόνο τις αλλαγές που βιώνουν κάθε τρεις και λίγο με το εκπαιδευτικό σύστημα....!!!!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!....Γλυκειά τσιπουρίτσααααααα!!!!!!!!!!!!

Είδεςςςςςς;;;;;;;;;;ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ λοιπόν ------:D:D:D:D:D:D

πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Καλέεεεεεεεεεεεεεε!!!!!μέθυσε το μωρόοοοο;;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχα:D:D:D

Βίκυ thanks για το πρωινό καφεδάκι!!!!!

...από μένα ένα χυμό πορτοκαλάκι;)

1.jpg

ΑΧ !!πειρα την βιταμινουλα μου c να σε καλε βρε ζωη που δεν σε λενε ζωη χαχαχα!! ειχα μερες να το πω !! :tongue:

αληθεια κουνουπιδι εγινε τι να πω δεν ξερω τι αλλο με περιμενει μτο παιδι αυτο χαχαχα!!

Ο αντουρας μου μια φορα ξερεις τι εκανε στα γενεθλεια μου μου εφερα για πλακα μια σκουπα και σφουγκαριστρα δωρο με κοκκινη κορδελα :cool::tongue:

καλο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::):):)

καλημερα βικουλα...

μμμμμ δεν ξερω ποιον καφε να πρωτοδιαλεξω...μαλλον αυτον με τη φατσα του ντοναλτ χιχιχιχιχχι...

τελικα εσυ σε ποιο χτενισμα κλεινεις??? θες κατι σε κοτσο ?

bridalhairstyle-04-150x150.jpgimages?q=tbn:ANd9GcTx1y7WgFCTgzD5nl-tYafNg97MAn3Xa9kbkqe11yYHrd9nGQI&t=1&usg=__fOoM02P9v_5x71Pbq2xCACuhbH8=images?q=tbn:ANd9GcQvsUW5R_tF3VDPN_B6UVASuWjljQMWoIP2XrJhdvKY9MGsN0M&t=1&usg=__mxjoNDr_W6Fb_0HDLi8Jv7UONbc=

Βικουλα για δες και αυτα ...εμενα μου αρεσουν πολυ...

ναι!!!αλλα πλαινο ........μ'αρεσει και το καστανο δικο σου αλλα σε πλαι....θελω σε κατι επιμελως ατιμελητο ....!!!!πως παει λιζακι η δουλιτσα;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

ναι!!!αλλα πλαινο ........μ'αρεσει και το καστανο δικο σου αλλα σε πλαι....θελω σε κατι επιμελως ατιμελητο ....!!!!πως παει λιζακι η δουλιτσα;;;

καλα παει βρε βικουλα αλλα λιγο...σημερα τελευταια μερα...τρεις μερες δουλειας μονο...χτες εδενα παπουτσακια για διδυμακια...γουτσου γουτσου σας λεω...

καλημερααααααααααααααααααααα ζωη...ευχαριστουμε για τις βιταμινουλες....

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

images?q=tbn:ANd9GcR1ocHfSXwfOlx4qLNdoCCrp--rs7EoTzl-3D0BGR5jxtJavMM&t=1&usg=__YheCjmSXRNVPic9vVSWitCS0gd4=

αυγοφετεεεεεεεεεεεες!

πω πω βρε τι θυμηθηκες τωρα...

αλλαααααααααααα...

κρυψτε τις αυγοφετες θα μας τσακισει η αρχηγος...

αληθεια μαρακι σημερα θα ερθεις στο παρεακι μας???

αχχχχ ας εισαι καλα...δωσε ενα σημαδι...ανησυχουμε...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

1966635arrch62ws3.gif

μαεστρια -ταρα καλες μου χθες εριξα κατι γελεια και φυσικα σας θυμηθηκα επρεπε να βλεπατε τον γιο μου να ροκαρει με κιθαρα που του εφερε ο γαμπρος μου (ψεφτικη ) και να χτιπιεται και να λεω απο μεσα που ειναι οι κοπελες να δουν λες και ηταν βαλτος βρε !! λετε να διαβασε κανενα μηνυμα χαχαχα! 4 χρονων και να κουναει καφελι με ρυθμο ρε τι γελειο εριξα χαχαχαχα!!! η ΤΑΝΑΓΡΑ ΡΟΚΑΡΕΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Αψογος ο νεος! Θα κανουμε συναντηση στην Ταναγρα νομιζω! Θα κατεβει και η Θεσσαλονικια, θα φερει μπουγατσες, θα πιουμε και τα κρασια μας, και μετα θα΄μαστε σαν την κορη σου! Λιαρδα!:tongue:

age.png age.png

images?q=tbn:ANd9GcR1ocHfSXwfOlx4qLNdoCCrp--rs7EoTzl-3D0BGR5jxtJavMM&t=1&usg=__YheCjmSXRNVPic9vVSWitCS0gd4=

αυγοφετεεεεεεεεεεεες!

Axileasssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

είσαι λίγο άτακτη σήμερααα:tongue::tongue::tongue::D:D:D

καλη σου μερα ζωιτσα.....ευχαριστουμε....για το χυμο!!!!!και το πρωινο!!!

εισαι καλα;;

αληθεια εσεις τι τρωτε ...πινετε για πρωινο;;

συνήθως αυτό: χυμός πορτοκάλι / μία φρυγανιά μέλι/ καφές!!

αλλά κάνω και εναλλαγές, δηλαδή : χυμός πορτοκάλι+1 μπάρα+καφές!

σήμερα έχω πάρει mini digestives + χυμό πορτοκάλι;)

....και μετά φρουτάκια!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

1966635arrch62ws3.gif

Αψογος ο νεος! Θα κανουμε συναντηση στην Ταναγρα νομιζω! Θα κατεβει και η Θεσσαλονικια, θα φερει μπουγατσες, θα πιουμε και τα κρασια μας, και μετα θα΄μαστε σαν την κορη σου! Λιαρδα!:tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!! αρε υπνους που θα κανουμε μετα καλο ! πολυ καλο!!! καλημερα σας υποκλινομαι !!

ναι αχιλεας μου......του το εχουν δεμενο ...με επιδεσμο...φοραμε παππουτσι ...και μας ειπαν να το παταει κανονικα......αντε παει και αυτο....παμε γι'αλλα τωρα!!!!υπερκινητικο παιδι σου λεω πολυ!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...