Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ντινούλα μουυυυυυυυ.....:P...να τις χαίρεσαι και να περνάτε ΥΠΕΡΟΧΑ αυτήν την ώρα.........να καμαρώσεις τη μικρή σου όπως επιθυμείς....

Βικάκι, θερμά συγχαρητήρια!!!!!!! και για το λίπος ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!:P:p:p

Τα χτενίσματα μου άρεσαν όλα....συνήθως είμαι αποφασιστική, αλλά μου άρεσαν!!!!

Τσιπούρα, Μαεστρία, Τάρα να΄στε καλά κοπέλες μου! μετά το τρέξιμο, είπα να κάνω ένα διάλειμμα, πριν βάλω σίδερο...κι άνοιξε η ψυχή μου!:P πόσο γέλιο έριξα! Να΄στε καλά ΗΜΙΘΕΕΣ!....

Ζωίτσα, άσε κάτω τις μπόμπες γιατί ΕΓΩ θα τ΄ακούσω...

Ντελ, κανονίσατε να ροκάρετε Τανάγρα και μένα;;;;;; πού μ΄αφήνετε εμένα που΄μαι κι εγώ Βασίλω πρώτη;;;;:tongue::P:D

Αχιλλέας, είδα χθες φωτο σου και μου γύρισε το μάτι...εσύ είσαι όνειρο...

Τσιπουράκι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

λοιπόν κοριτσάκια να αναφέρω ότι αν και πρησμένη φουλ .....

- 700 !!!!!

:D :D :D

ΖΕΙΣ , ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ..........ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλε τι εγινε εδω μεσα οσο ελειπα...κολαστηριο...φαγητα...μπομπες...πιτσες ...ποτα ... απαπαπαπαπαπαπα αμερικαν μπαρ το κανατε...

ασε που δεν αφησατε και για μενα τιποτα χαχαχαχχαχα

Μαρακι γλυκο...αρχηγε εισαι καλα???ανησυχουμε που δεν σε ειδαμε σημερα...ευχομαι να ειναι ολα καλα και η απουσια σου να μην εχει να κανει με κατι κακο...

λιζακι μακαρι και εγω να εκανα κατι τετοιο......δεν ξερω ομως πως να χωθω;;συμβουλες;;;

αχχχ συμπεθερουλα εγω να δεις πως το ονειρευομουνα αυτο...αλλα θελει φραγκα να το στησεις ... αν εχεις ενα χωρο και μεγαλο κεφαλαιο ολα γινονται...αν ποτε το αποφασισεις και θες βοηθεια σε κατι πες μου...

ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΟΡΓΟΝΑ

Το μικρό πανέμορφο αυτό εκκλησάκι που βρίσκεται σκαρφαλωμένο σε ένα βράχο στο γραφικό ψαροχώρι Σκάλα Συκαμνιάς, στη Λέσβο. Πήρε το όνομα του από την ομώνυμη εικόνα που παρουσιάζει την Παναγία με ουρά γοργόνας!. Την έχει φιλοτεχνήσει άγνωστος λαϊκός ζωγράφος , αλλά έχει γίνει ξακουστή και από ομότιτλο μυθιστόρημα του μεγάλου μας πεζογράφου Στρατή Μυριβήλη.

115211.jpg

ενταξει...απλα δεν παιζεσαι...βοηθεια μας ... ας μας φωτησει μπας και χασουμε κανενα γραμμαριο...

βρε δεν θα σας αφησω ετσι θα σας στηλω στα σπιτα σας ξεμεθυστες χαχαχα!!! εχουμε και χωρο διαμονης καλε 4 σπιτια οπου θελεται !! ελατε ελατε:tongue:

πως παει το παρτυ κοπελια???ποσο σε ζηλευω...αχχχ μακαρι να ημουνα και εγω εκει...

κοριτσακια .....για πεστε γνωμες για αυτα τα δυο χτενισματα.......θελω να κανω κοτσακο στο βαφτιση του ανιψιου...και ψαχνομαι

1}http://www.projectwedding.com/photo/browse?photo_to_show=697762&tag=hair&thumbs_page=82

2

http://www.projectwedding.com/photo/browse?photo_to_show=529439&tag=hair&thumbs_page=32

αν και μοιαζουνε αρκετα...μου αρεσει πιο πολυ το δευτερο...οτι και να κανεις ομως εισαι θεα...

- 700 !!!!!

εισαι το προτυπο των βαρεων βαρων...ποιο βαρεων δηλαδη εσυ εχεις παρει για τα καλα την κατιουσα...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

και που να μην εισουνα και αδιαθετη...

100000000000000000000000000000000 μπραβοοοοοοοοοοοοοο...

ντινακι τη φωτο δεν την εχω δει ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι εισαι θεα...γιατι ετσι και αλλιως με κολλητο ή χωρις εισαι θεα...

καλο βραδυ απο μενα σε ολες τις γοργονιτσες

γεια σου ελλη...γειτονισσα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

βικυ μου προτιμώ το τελευταίο, μου κάνει πιο νεανικό και χαλαρό

τα αλλα είναι ωραία αλλά πιο στυλιζαρισμένα :)

- 700 !!!!!

:D:D:D

Hμίθεά μου, τι να πω; Δεν έχω λόγια!

Ole.PNG

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσακια .....για πεστε γνωμες για αυτα τα δυο χτενισματα.......θελω να κανω κοτσακο στο βαφτιση του ανιψιου...και ψαχνομαι

1}http://www.projectwedding.com/photo/browse?photo_to_show=697762&tag=hair&thumbs_page=82

2

http://www.projectwedding.com/photo/browse?photo_to_show=529439&tag=hair&thumbs_page=32

εμενα κοριτσακι μου αρεσει αυτο ειναι περισσοτερο αναλαφρο

γοργονες μου καλημερα περασα παρα πολυ ομορφα χθες- σημερα χαχαχα το πρωι το διαλησαμε ειμαι βεβαια αρκετα κουρασμενη αλλα παρα πολυ ικανοποιημενη ηρθε αρκετος κοσμος στο σπιτι 38 ατομα βεβαια δεν θα με χαλαγε να ειχα αλλα τοσα και να ηταν ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΟΚΛΑΜΠ χαχαχαχαχαχαχαχα!!

αν με ρωτησεται τι εφαγα θα σας πω οτι ειπια 3 ποτιρα κρασι και ενα κομματι τουρτα της κορης μου τιποτα αλλο οχι αλλα θα πω οτι τα βραδυνα τα τρωω τωρα για πρωινο χιχιχιχιχιχι!! :tongue: πειναωωωωωωωωω!!!!!!!!!

τισπουριτσα μωρο μου οχι εισαι ημιθεα εισαι θεααααααααααααααααα μπραβο για τα -700 και αδιαθετη σουπερ και παλι σουπερ !!!!

ελιζακι χθες δεν σε ειδαμε και πολυ λογο δουλιτσας αλλα και σημερα το ιδιο νομιζω θα πεχτει χαχαχα!! ακουσες τα καμωματα της φιλεναδες τσιπουριτσας ετσι θελω και εσενα εεεεεεεεεεεεεε!!

ελλη μωρο συγνωμη καλη μου αλλα το μαγαζι σου ειναι κολαστηριο δεν φεει η κακομηρα η ζωη που ηθελε(α) χθες τα καλουδια σου και εγω να ημουν στη θεση της ζωης αυτα θα ζηταγα χαχαχαχα!! απο το μαγαζι σου δεν περνω θα παρω πισω και 24 κιλα που εχω χασει χαχαχαχα!!:tongue:

μαεστρια -ταρα καλες μου χθες εριξα κατι γελεια και φυσικα σας θυμηθηκα επρεπε να βλεπατε τον γιο μου να ροκαρει με κιθαρα που του εφερε ο γαμπρος μου (ψεφτικη ) και να χτιπιεται και να λεω απο μεσα που ειναι οι κοπελες να δουν λες και ηταν βαλτος βρε !! λετε να διαβασε κανενα μηνυμα χαχαχα! 4 χρονων και να κουναει καφελι με ρυθμο ρε τι γελειο εριξα χαχαχαχα!!! η ΤΑΝΑΓΡΑ ΡΟΚΑΡΕΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

χαμομιλακι βλεπω σημερα πηρες υψος βρε............................. χαχαχαχα!! 6 ποντους ....................... χαχαχαχα!!!:D

βικουλακι μου συγνωμη που δεν εστηλα μηνυνα αλλα δεν προλαβα ειχα τοσα να κανω που μολις τωρα το πρωι το θυμηθηκα που ανοιξα τον υπολογιστη .

οσο για το χτενησματακι ολλα εινα περιπου στο ιδιο στιλ αλλα εγω προτιμο το νεανικο το τελευτεο θεωρο οτι ειναι ποιο κοντα σε εσενα !!!! ;)

ζωη76 -del πολυ φαγητο χθες ελπιζω να χορτασατε χαχαχαχα!! ............ και να ειπιατε κιολας χαχαχαχαχα!!!

γιωργια μου καλη τα λουλουδια ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ !!! ΜΑΚΙΑ :P

αρχηγε αφαντη βλεπω τι εγινε που κικλοφωρεις στηλε ενα συμαδι οτι εισαι καλα και μην μας λες τιποτα ?????? σε σκεφτομαστε και σου δυνουμε ολοι την θετικη μας ενεργεια για να εισαι καλα ............... μακια μακια στα μουτρακια σου >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!

αυτααααααααααααααααααααααααααααα αποοοοοοοοοοο εμεναααααααααααα!!

μια γλυκια γλυκια καλημερα πολλα πολλα φιλακια !!

ρε που παω να φυγω ξεχασα χθες η κορη μου μεθυσε χαχαχαχα!!! αληθεια ανοιξε το ψυχειο αν και εχω βαλει και λουκετα :shock: κορτσια το μεσημερι το εκανε ειπιε κρασι και μετα κοιμηθικε για 4 ωρες ντριλα κανονικα :|;):D

η μανα μου επαθε εγκεφαλικο κανονικο χαχαχαχαχαχα!!

αρε μανα ηρωα τι κανεις για τα εγκονια σου ????????

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

μπραβο στην τσιπουριτσα μας!

βικυ τα δυο πρωτα μου φαινονται ιδια και μου αρεσουν περισσοτερο, το τελευταιο ειναι λιγο σαν να πιαστηκες μαλλλι με μαλλι με την γκομενα τοπυ αντρα σου (λεμε τωρα..)

bgx2ye5lc.png

καλημερα καλημερα καλημερα...

ντινακι πολυ χαιρομαι που περασες τοοοοοοσο ομορφα...ειναι ωραιες κατι τετοιες στιγμες και φυσικα αξεχαστες...

καλημερα αλεξακι ολα καλα?

χαμομηλακι πολυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω στην παρεα μας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερουδια και απο μενα.......ωραια μερα σημερα γιατι.....

749539ltgnutkn4m.gif

κερναω καφεδακι.....κοπιαστε...

fr_capuccino_l.jpg886375291_7e545b0a08.jpgcappuccino2.jpg%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82.jpg

μμμμμμμμμμμ!! τι να παρω τι θα παρω ειναν ελληνικο κλασικο παρακαλω !!! χαχαχα!!

βικυ μου τι τρελα κεφια ειναι αυτα για πες τι εγινε (αν θες) ????

ειναι παρασκευη ..απλα!!!!

ημουν πολυ πιεσμενη με τα παιδια αυτες τις μερες ειδικα με τον μικρο....και ανυπομονω να κατσουμε λιγο σπιτι να ηρεμησουμε.....κατ'αλλα δεν εγινε τπτ αλλο!!!!:):)ισα-ισα με περιμενουνε ....ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕς!!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

ειναι παρασκευη ..απλα!!!!

ημουν πολυ πιεσμενη με τα παιδια αυτες τις μερες ειδικα με τον μικρο....και ανυπομονω να κατσουμε λιγο σπιτι να ηρεμησουμε.....κατ'αλλα δεν εγινε τπτ αλλο!!!!:):)ισα-ισα με περιμενουνε ....ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕς!!!!!!!

χερομαι που εχεις καλη διαθεση οσο για τις δουλιες αστες γιατι αυτες ποτε δεν τελειωνουν χαχαχαχαχαχα!! για δες ποια μιλαει εγωωωωωωωωωωωωω γελασα μονη μου καλε δεν το πιστευω τι ειπα τωρα εγραψαααααααααα χαχαχαχαχα!!!!!!

]

εγωωωωωωωωωωωωω γελασα μονη μου καλε δεν το πιστευω τι ειπα τωρα εγραψαααααααααα χαχαχαχαχα!!!!!!

α!!!και εσυ μανιακη της καθαριοτητας;;;;;ο γιος μου μου λεει οτι βαρεθηκε να με βλεπει με την σφουγγαριστρα στο χερι!!!:):)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

α!!!και εσυ μανιακη της καθαριοτητας;;;;;ο γιος μου μου λεει οτι βαρεθηκε να με βλεπει με την σφουγγαριστρα στο χερι!!!:):)

Ο αντουρας μου μια φορα ξερεις τι εκανε στα γενεθλεια μου μου εφερα για πλακα μια σκουπα και σφουγκαριστρα δωρο με κοκκινη κορδελα :cool::tongue:

καλημερα βικουλα...

μμμμμ δεν ξερω ποιον καφε να πρωτοδιαλεξω...μαλλον αυτον με τη φατσα του ντοναλτ χιχιχιχιχχι...

τελικα εσυ σε ποιο χτενισμα κλεινεις??? θες κατι σε κοτσο ?

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!όμορφες και αξιαγάπητες γοργονοφίλες μου!!!!!:D

Παρασκευούλα σήμερα ΚΑΙ με δροσούλαααααα!!!!!SUPER!!!!!!;)

2

Βικάκι εμένα το δεύτερο μ' αρέσει περισσότερο!!!!!

Παρεάκι καλησπέρα!

δεν έχω διαβάσει τίποτα, θα διαβάσω σε λίγο. Μόλις άφησα τη μικρή να ξεκουραστεί, επιτέλους...βρε κορίτσια σας βάζω να διαβάσετε τη σημερινή της ορθογραφία και πείτε μου. Επισημαίνω ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ....

Στον πλανήτη Μπεχ ανακάλυψαν ένα πεζοδρόμιο κυλιόμενο που γυρίζει γύρω απ΄όλη την πόλη. Κινείται με μικρή ταχύτητα, για να έχει ο κόσμος τον καιρό να κοιτάζει τις βιτρίνες και για να μη χάνουν την ισορροπία τους εκείνοι που θέλουν ν΄ανέβουν ή να κατέβουν.

Τόσα ι,η,υ,ει, το καημενάκι μου....κουλουβάχατα γίνεται το μυαλουδάκι....

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν δηλαδή;;;.... το εκπαιδευτικό μου σύστημα μέσα...

Πείτε μου, εγώ είμαι υπερπροστατευτική;;;

Εν τάξει, βασανίστηκε, την έμαθε...και; Τις περισσότερες λέξεις σε δυο-τρεις μέρες θα τις έχει ξεχάσει...Δε θα΄ταν καλύτερα λίγα, σημαντικά και σωστά;;;

Γεια σου ELLI με τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ λιχουδιές σου!!!!!!!;);););)

...ταλαιπωρούνται τα παιδάκια είναι γεγονός!!:?μόνο τις αλλαγές που βιώνουν κάθε τρεις και λίγο με το εκπαιδευτικό σύστημα....!!!!

βικυ μου προτιμώ το τελευταίο, μου κάνει πιο νεανικό και χαλαρό

τα αλλα είναι ωραία αλλά πιο στυλιζαρισμένα :)

- 700 !!!!!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!....Γλυκειά τσιπουρίτσααααααα!!!!!!!!!!!!

Είδεςςςςςς;;;;;;;;;;ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ λοιπόν ------:D:D:D:D:D:D

πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

!!!!

ελλη μωρο συγνωμη καλη μου αλλα το μαγαζι σου ειναι κολαστηριο δεν φεει η κακομηρα η ζωη που ηθελε(α) χθες τα καλουδια σου και εγω να ημουν στη θεση της ζωης αυτα θα ζηταγα χαχαχαχα!! απο το μαγαζι σου δεν περνω θα παρω πισω και 24 κιλα που εχω χασει χαχαχαχα!!:tongue:

πέστα jeniaaaaaaaaa!!!!!!

ρε που παω να φυγω ξεχασα χθες η κορη μου μεθυσε χαχαχαχα!!! αληθεια ανοιξε το ψυχειο αν και εχω βαλει και λουκετα :shock: κορτσια το μεσημερι το εκανε ειπιε κρασι και μετα κοιμηθικε για 4 ωρες ντριλα κανονικα :|;):D

η μανα μου επαθε εγκεφαλικο κανονικο χαχαχαχαχαχα!!

αρε μανα ηρωα τι κανεις για τα εγκονια σου ????????

Καλέεεεεεεεεεεεεεε!!!!!μέθυσε το μωρόοοοο;;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχα:D:D:D

Βίκυ thanks για το πρωινό καφεδάκι!!!!!

...από μένα ένα χυμό πορτοκαλάκι;)

1.jpg

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...