Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σας έλειπε ακόμα μια έτσι;;;;Λοιπόν εν συντομία η ιστορία μου...Αυτή την στιγμή είμαι κατά μερικά κιλά πιο βαριά από ότι την μέρα που πήγα να γεννήσω ούσα έγκυος ακόμα...Με λίγα λόγια καταστροφή...Η παραμονή μου στο σπίτι για 13 μήνες και η άρνηση μου να κάνω προσπάθεια για οποιαδήποτε δίαιτα είχε τα αποτελέσματα του αρχικού μου βάρους που βλέπετε παρακάτω....Επειδή όμως ποτέ δεν ήμουν τόσο χοντρή αποφάσισα μια μέρα να χάσω τα παραπάνω κιλά...Τα έχω καταφέρει αρκετά καλά μέχρι τώρα και έχω ήδη χάσει περί τα 15 κιλά....Έχω δρόμο βέβαια ακόμα μπροστά μου αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και έχουν δίκιο...Ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη στην παρέα σας!!!!

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 80.5

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω :) )

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα κοπελες!!!

ελιζα και Ελλη, σας ευχαριστω, απλα ελπιζω να μην ξανα ανεβει η ζυγαρια γιατι ολο αυτο μου κανει τις τελευταιες βδομαδες!!!

Ελιζα δεν πειραζει για το λουκουμαδακι, μια φορα ηταν, εγω παντως οταν τρελαινομαι για κατι γλυκο (πολυ σπανια πλεον) προτιμω να φαω μια μπουκιτσα και να ηρεμησω παρα να ταλαιπωρουμαι ολη μερα!

Βικυ74 μπραβο, μπραβο!!! αντε, και στα δικα μας!!!!! :P:p

Και μια ερωτηση: Σημερα δεν ξερω τι να φαω και βαριεμαι να μαγειρευω. Μπορω να φαω αυγα ομελετα με λαχανικα ή μακαρονια με σαλτσα;( μικρη μεριδα και 2 κουταλιες σαλτσα κοκκινη) Ή μηπως απαγορευεται;;

Επισης, μηπως ξερει καμια κοπελα διαιτολογο στην περιοχη των Αγιων Αναργυρων ή στα περιχωρα (αν ερχοταν και σπιτι θα με εξυπηρετουσε πολυ :D:D )

Α, επισης να υποθεσω οτι κατι σνιτσελακια που εχω παρει να τα ξεχασω και να τα κανω μονο για τον ανδρα,ε;;;:rolleyes: Ή μηπως επιτρεπεται ενα μικρουυυυλι (:rolleyes::rolleyes: )και μπολικη σαλατα;;;; Ε, φανταστικη μου Mpappppp????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

wcBmp3.png

Ξέρω εγώ διαιτολόγο που έρχεται σπίτι σου και πάει γενικά σε όλες τις περιοχές και το κυριότερο είναι οικονομική αν θες σου στέλνω στοιχεία!!!!Και γενικά αν κρίνεις από μένα έχει και αποτέλεσμα!!!

Νομίζω ότι το σνίτσελ με σαλάτα είναι καλύτερο από το μακαρόνια με σάλτσα αν κάνω λάθος με διορθώνει η mpap...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σας έλειπε ακόμα μια έτσι;;;;Λοιπόν εν συντομία η ιστορία μου...Αυτή την στιγμή είμαι κατά μερικά κιλά πιο βαριά από ότι την μέρα που πήγα να γεννήσω ούσα έγκυος ακόμα...Με λίγα λόγια καταστροφή...Η παραμονή μου στο σπίτι για 13 μήνες και η άρνηση μου να κάνω προσπάθεια για οποιαδήποτε δίαιτα είχε τα αποτελέσματα του αρχικού μου βάρους που βλέπετε παρακάτω....Επειδή όμως ποτέ δεν ήμουν τόσο χοντρή αποφάσισα μια μέρα να χάσω τα παραπάνω κιλά...Τα έχω καταφέρει αρκετά καλά μέχρι τώρα και έχω ήδη χάσει περί τα 15 κιλά....Έχω δρόμο βέβαια ακόμα μπροστά μου αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και έχουν δίκιο...Ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη στην παρέα σας!!!!

φυσικα και σε θελουμε στο τρελο παρεακι μας...εδω μεσα η μια βοηθαει την αλλη ...μπραβο σου ηδη που καταφερες να χασεις τοσα πολλα κιλα ,δεν ειναι και ευκολο...

καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου και εδω θα βρεις πολυτιμες συμβουλες...ααααα εχουμε και αρχηγο τη mpap ...

Και μια ερωτηση: Σημερα δεν ξερω τι να φαω και βαριεμαι να μαγειρευω. Μπορω να φαω αυγα ομελετα με λαχανικα ή μακαρονια με σαλτσα;( μικρη μεριδα και 2 κουταλιες σαλτσα κοκκινη) Ή μηπως απαγορευεται;;

Επισης, μηπως ξερει καμια κοπελα διαιτολογο στην περιοχη των Αγιων Αναργυρων ή στα περιχωρα (αν ερχοταν και σπιτι θα με εξυπηρετουσε πολυ :D:D )

Α, επισης να υποθεσω οτι κατι σνιτσελακια που εχω παρει να τα ξεχασω και να τα κανω μονο για τον ανδρα,ε;;;:rolleyes: Ή μηπως επιτρεπεται ενα μικρουυυυλι (:rolleyes::rolleyes: )και μπολικη σαλατα;;;; Ε, φανταστικη μου Mpappppp????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν νομιζω οτι μια ομελετα με λαχανικα ειναι κακο...εγω ενα φεγγαρι που πηγαινα σε διαιτολογο μου την εβαζε συχνα χωρις λαδι φυσικα...και με οτι λαχανικα ηθελα και λιγο γαλοπουλα ελεγε οτι μπορω να βαζω...

οσο για διαιτολογο ξερω μια κοπελα ειναι παρα πολυ καλη...πηγαινει σε σπιτια μενει εδω ν.σμυρνη αλλα γυριζει ολη την αθηνα...αν θελεις πεσ μου να σου δωσω τηλεφωνο...ειναι και πολυ καλη κοπελα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Ξέρω εγώ διαιτολόγο που έρχεται σπίτι σου και πάει γενικά σε όλες τις περιοχές και το κυριότερο είναι οικονομική αν θες σου στέλνω στοιχεία!!!!Και γενικά αν κρίνεις από μένα έχει και αποτέλεσμα!!!

Νομίζω ότι το σνίτσελ με σαλάτα είναι καλύτερο από το μακαρόνια με σάλτσα αν κάνω λάθος με διορθώνει η mpap...

Nai, αν θελει στειλε μου τα στοιχεια της με πμ!!! Ευχαριστω!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

φυσικα και σε θελουμε στο τρελο παρεακι μας...εδω μεσα η μια βοηθαει την αλλη ...μπραβο σου ηδη που καταφερες να χασεις τοσα πολλα κιλα ,δεν ειναι και ευκολο...

καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου και εδω θα βρεις πολυτιμες συμβουλες...ααααα εχουμε και αρχηγο τη mpap ...

δεν νομιζω οτι μια ομελετα με λαχανικα ειναι κακο...εγω ενα φεγγαρι που πηγαινα σε διαιτολογο μου την εβαζε συχνα χωρις λαδι φυσικα...και με οτι λαχανικα ηθελα και λιγο γαλοπουλα ελεγε οτι μπορω να βαζω...

οσο για διαιτολογο ξερω μια κοπελα ειναι παρα πολυ καλη...πηγαινει σε σπιτια μενει εδω ν.σμυρνη αλλα γυριζει ολη την αθηνα...αν θελεις πεσ μου να σου δωσω τηλεφωνο...ειναι και πολυ καλη κοπελα...

Σε ευχαριστω Ελιζα. Εχεις πμ.

wcBmp3.png

Kαλημέρααααααααα!!!!!!!!

Ελιζάκι εδώ θα σου μιλήσει η πείρα.....με το προνήπιο ούτε προσευχές πιάνουν, ούτε μέσα.....πρέπει να περισσεύουν θέσεις από τη νηπιαγωγάκια, για να χωθεί και κανένα προνήπιο............τι ωραία οργάνωση που έχει αυτό το κράτος εεεεε;;;; και πού να ξεκινήσετε κανονικά Δημοτικό...εκεί να δεις όλε όλε!!!!!!!! η μικρή μου τελειώνει την πρώτη και μαθαίνει αυτή τη στιγμή πολλαπλασιασμό του 6 και παθητική φωνή!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ........

Οι μακακίες στο πρόγραμμα είναι... λίγο πολύ όλες κάτι κάνουμε.......άντε βρε, αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία...........

Καλημέρα γοργόνες!!!!

Την έκανα την μακακία και ξαναζυγίστικα και η ζυγαρία με έδειξε 61,200 (2η μέρα περιόδου)!Τι έγινε ρε παιδιά???Έχει τόσο αποτέλεσμα αυτό που κάνω????Πέφτει πάρα πολύ πείνα λέμε αλλά αν βλέπω κάτι τέτοια χαλάλι!!!Φαντάζομαι όλα αυτά είναι τα "υγρά" που λέτε και όσο εύκολα φεύγουν αλλά τόσο πιό εύκολα επανέρχονται ε?

Κρατάω γερά όμως και έχω πεισμώσει...δεν αγγίζω τίποτα απο οτι περνάει απο μπροστά μου...παγωτά...σπανακόπιτες...κτλ!!!!Κρατάτε γερά και συνεχίζουμε!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα το μενού για μένα έχει μπιφτέκια γαλοπούλας και μαρουλοσαλάτα με μία φετούλα ψωμί!!!!

Δεν σας το έχω πεί αλλά εγώ τρελαίνομαι για το ψωμί!!!Είμαι ικανή να φάω μία ολόκληρη φρατζόλα μόνη μου!!!!Τώρα τρώω μόνο μία φετούλα(όχι μαύρο) με το μεσημεριανό μου γευμα...μιλάμε για μεγάλη θυσία!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kαλημέρααααααααα!!!!!!!!

Ελιζάκι εδώ θα σου μιλήσει η πείρα.....με το προνήπιο ούτε προσευχές πιάνουν, ούτε μέσα.....πρέπει να περισσεύουν θέσεις από τη νηπιαγωγάκια, για να χωθεί και κανένα προνήπιο............τι ωραία οργάνωση που έχει αυτό το κράτος εεεεε;;;; και πού να ξεκινήσετε κανονικά Δημοτικό...εκεί να δεις όλε όλε!!!!!!!! η μικρή μου τελειώνει την πρώτη και μαθαίνει αυτή τη στιγμή πολλαπλασιασμό του 6 και παθητική φωνή!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ........

Οι μακακίες στο πρόγραμμα είναι... λίγο πολύ όλες κάτι κάνουμε.......άντε βρε, αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία...........

το ξερω δυστηχως πως μονο αν εχει περισεψει καμια θεση θα την παρουνε αλλα δεν παλευετε αλλο σας λεω η κατασταση και με βλεπω να κανω ταμα ....

αυτο με το δημοτικο εχει γινει τραγικο...μα καλα τι τα περασαν τα κακομοιρα τα πρωτακια και τα φορτωνουν τοσο πολυ??? εγω λεω να τα στελνουμε και να μαθαινουν γνωσεις πανεπιστημιου βρε απο το δημοτικο αντεεεεεε....

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

βρε κοριτσια δεν θυμαμαι ...ειμαι και πρωην ξανθια χαχαχα και με εχει επιρεασει αυτο...

ποια μανουλα ηταν που ελεγε για μυξομηχανη και οτι η μικρη της εχει 5-6 πιπιλες???

να της πω οτι και ο μικρος μου που ειχε καμια 10 αρια ...σημερα ειναι η τριτη μας μερα χωρις πιπιλα...ειχε αρχισει να τη μπουκωνει ολη μεσα στο στομα και φοβηθηκα και του εκοψα μια πιπιλα μπροστα και να δειτε πως εκανε το μαναρακι μου...με παραπονο την κοιταζε αλλα την πεταξε ...δεν τη θελει καθολου χιχιχιχιχι

συγνωμη βρε κοριτσια για το τελειως ασχετο θεμα ...

το ξερω δυστηχως πως μονο αν εχει περισεψει καμια θεση θα την παρουνε αλλα δεν παλευετε αλλο σας λεω η κατασταση και με βλεπω να κανω ταμα ....

αυτο με το δημοτικο εχει γινει τραγικο...μα καλα τι τα περασαν τα κακομοιρα τα πρωτακια και τα φορτωνουν τοσο πολυ??? εγω λεω να τα στελνουμε και να μαθαινουν γνωσεις πανεπιστημιου βρε απο το δημοτικο αντεεεεεε....

οχι μωρο μου δεν ειναι βουνο αυτα που μαθενουν απλα τα μωρακια μας ειναι πανεξυπνα και πρεπει να τους δινουμε ερθυσματα για να ανπτυχθει ο εγκεφαλος τους . ξερω τωρα τελευτεα εχω κανει μεταπτυχιακο λογο λογοθαραπειας -εργασιοθαραπειας στον γιο μου . αν ηξερες τι του κανουν και ειναι μονο 3χρονων και 10 μηνων . εγω αυτα που κανει ο γιος μου στα μαθηματα του για εκπαιδευση στον λογο του εγω τα εκανα στην πρωτη δημοτικου . σκεψου να παει ο σπυρος σχολειο τι εχει να κανει :rolleyes::mrgreen:

οχι μωρο μου δεν ειναι βουνο αυτα που μαθενουν απλα τα μωρακια μας ειναι πανεξυπνα και πρεπει να τους δινουμε ερθυσματα για να ανπτυχθει ο εγκεφαλος τους . ξερω τωρα τελευτεα εχω κανει μεταπτυχιακο λογο λογοθαραπειας -εργασιοθαραπειας στον γιο μου . αν ηξερες τι του κανουν και ειναι μονο 3χρονων και 10 μηνων . εγω αυτα που κανει ο γιος μου στα μαθηματα του για εκπαιδευση στον λογο του εγω τα εκανα στην πρωτη δημοτικου . σκεψου να παει ο σπυρος σχολειο τι εχει να κανει :rolleyes::mrgreen:

jenia μου, σου λέω άσ΄το με το σχολείο..... στο πρώτο μου παιδί είχα φρικάρει εντελώς..........ότι γινόταν το θεωρούσα απάνθρωπο, αντιπαιδαγωγικό, βασανιστικό για το παιδί...... τώρα έχω πάρει το κολάι, που λένε, το πήρα απόφαση και απλά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.....αν βγαίνει καλώς, αν δε βγαίνει δεν θα σκάσουμε κιόλας....εεεεεεεεεεεεε............ παιδάκια είναι..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...