Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

κοριτσακια μου να μαι και εγω μια στα γρηγορα...

κου κου ντινακι ... ηρθα...

τσιπουριτσα μου καλα πηγε η δουλεια ... το κακο ειναι οτι θα παω και αυριο και μετα τελος...σνιφ κλαψ...

αχχχχ ποσο που ειχαν λειψει ολα αυτα τα χρωματα...οι μυρωδιες...η δημιουργια...επαθα πλακα με ολα τα καινουρια σχεδια σε μπομπονιερες και προσκλητηρια...τα θελω ολα...τα αγαπω...μου αρεσει πολυ ολο αυτο...

χτες περασανε απο μπροστα μου 300 παστελακια ... μπομπονιερα για τον μικρο τασουλη...που η μαμα του ειχε την ιδεα να ειναι το ονομα του τυπωμενο στην κορδελα ... γκρρρρρρρρρρ...αυτο για καποιους λογους ηταν λιγο ταλαιπωρια γιατι καθυστερουσαμε στο δεσιμο καθως επρεπε καθε τρεις και λιγο να στριβουμε την κορδελα για να φαινεται ο τασουλης και να μην ειναι απο την αναποδη...να ναι καλα το παιδακι...

τι σας λεω τωρα...

σε αυτο που ηθελα να καταλυξω ειναι οτι απο τα 300 παστελακια που περασαν απο τα χερια μου...τα δυο καταλυξαν στο στομαχι μου :oops::oops::oops:

δεν εφαγα ομως κουφετα...:rolleyes:

καλησπερα σε ολα τα γοργονακια...

περαστικα στα αρρωστουλια μας...

φιλακια σε ολες...

φευγω τρεχοντας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα σε ολες τις γοργονιτσες

ΝΑ ΖΗΣΕΙς ΜΡΑΡ

ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΖΩΗ

αν καπως καθυστεριμενα

χαθηκα για καμποσο καιρο....

ανωτερα βια ......διαφορα προβληματα....

σας εχασα κοριτσια

δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις σελιδες

εμεινα πισωωωωωωωωωωωωω

δεν πειραζει συνεχιζουμε απο τωρα

θα μπω κ παλι στην σειρα

χα χα

φιλια σε ολες

:-P:razz::-P:razz::-P

μακαρι αν εχει δεσει το ποδαρι!δεν την παλευω να κανω επεμβαση και μετα αλλουσ 2 μηνες στο γυψο!

καντε μια προσευχη κιεσεις ....στον θεο Ποσειδωνα εστω!

Περαστικά σου Αχιλλέας μου!

Σε ποιο ποσειδώνα καλέ; εμεις έχουμε δικιά μας Παναγιά!!!!!!!!΄

Μεγάλη η Χάρη της!

όχι παίζουμε!!!!! εντυπωσιάστηκα!!!!!!!!

παναγια η γοργονα σκαλα συκαμνιας (λέσβος)

%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B7+%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1+%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82.JPG

και νασας πω οτι χθες πηγα διαιτολογο ....ειμαι στα ιδια κιλα [64]αλλα επεσα λιγο ακομα στο λιπος...29%ειμαι πλεον.......μ'εβαλε στη συντηρηση....αν και εγω ζητησα να χασω 3-4 κιλα ακομα.....μοιυ ειπε και οτι με την συντηρηση μπορουν να φυγουν αυτα κιλα!!!δεν ξερω!!!αυτα κοπελαρες μου φιλακια παω να παρω τον μικρογιοκα μου!!!!

Υποκλίνομαι!!!!! και ναι με τη συντήρηση μπορείς να χάσεις τα 2-3 τελευταία κιλά το έχω δει .....όχι σε εμένα.... ακόμα ;) .... αλλά στην αδελφή μου!

Ελιζάκι μπράβο που τα περνάς καλά , οκ με τα παστελάκια Χθες σήμερα όμως σε θέλουμε κιΟΥρία ε;

Διαφημίσεις

ναι με τη συντήρηση μπορείς να χάσεις τα 2-3 τελευταία κιλά το έχω δει .....όχι σε εμένα.... ακόμα ;) .... αλλά στην αδελφή μου!

ναι ...αλλα πως;;;;μου εχει προσθεσει φαγητο!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

...μπορεί να έχει δώσει έμφαση στους συνδυασμούς για να καις λίπος!;)

μου το είχε κάνει και εμένα αυτό!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Περαστικά σου Αχιλλέας μου!

Σε ποιο ποσειδώνα καλέ; εμεις έχουμε δικιά μας Παναγιά!!!!!!!!΄

Μεγάλη η Χάρη της!

όχι παίζουμε!!!!! εντυπωσιάστηκα!!!!!!!!

παναγια η γοργονα σκαλα συκαμνιας (λέσβος)

%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B7+%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1+%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82.JPG

Ημίθεα, τι να πει κανείς;

Υποκλίνομαι! curtsey.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε μπορει να σου εβαλε παραπανω αλλα τι σου εβαλε εδω ειναι το ερωτημα χιχιχ!!

το παντελονακι το εχω βαλει στο ΝΤΙΝΑ ΤΩΡΑ στο δημ. προφιλ

Διαφημίσεις

βρε μπορει να σου εβαλε παραπανω αλλα τι σου εβαλε εδω ειναι το ερωτημα χιχιχ!!

το παντελονακι το εχω βαλει στο ΝΤΙΝΑ ΤΩΡΑ στο δημ. προφιλ

Ντινάκι δεν φαίνεται η photo σου

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ημίθεα, τι να πει κανείς;

Υποκλίνομαι! curtsey.jpg

αχαχαχαααα

ζήλεψες κι εσύ τη μπούκλα της Γεωργίας κι εκανες κι εσύ ενα μιζαμπλι???

Μεγάλη η Χάρη της Παναγιάς της Γοργόνας

τώρα που την βρήκαμε δεν το συζητώ! όλα θα γίνουν με την βοηθεια της!

Βικάκι, θα φροντίσει να διατηρήσεις τις καύσεις κι έτσι θα κάψεις!

Καλημέρα και από εμένα!Δεν μπορώ να κάτσω πολύ γιατί πρέπει να ξυπνήσω το μωρό να το θηλάσω να πάρει βάρος....Αυτό προσπαθεί να πάρει και εγώ προσπαθώ να χάσω.....

Τί προσπαθώ όμως.....τίποτα δεν κάνω....Για την ακρίβεια χθες τσάκισα ένα κέικ και σήμερα το έχω σκυλομετανοιώσει και αισθάνομαι χάλια.......Δεν πάμε καλά έτσι.....

Θα προσπαθήσω να είμαι πιο αυστηρή με τον εαυτό μου...Εντάξει είπαμε θηλάζω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φάω ένα ολόκληρο κέικ μόνη μου!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...