Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημεραααααααα

περαστικα στα παιδακιααααααααα

χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!!!!!

Καλημέρααααααα!!!!!

πού χάθηκες; πώς είναι το πόδι σου;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

χαθηκα στα να πανε γινεται ενα μπαχαλο εδω

ο πεθερος ψιλοαρρωστος, η μανα μου τρεχει με αδεφη εγκυμονουσα να ψωνισουν, ηρθαν διαφοροι να κρατανε το παιδι με βαρδιες, ο συζυγος στο μονιμο τρεξιμο μεχρι το βραδυ...ψιλοχαλια

τυο ποδι σε 10 μερες που θα κανω αποκαλυπτηρια θα σας πω...

bgx2ye5lc.png

Ντινάκι μου να τις χαίρεσαι!!!!!!

Γοργονοκόρη και Γοργονομαμά πάντα Γερές και Χαμογελαστές να είναι!!!!!!!

mermaid-cake.JPG

Ζωή μου σήμερα είμαστε σε ρέντα οι ..... Ημίθεες!!!! χιχιχιχιχι

Γεωργία μου τρέλα σου πάει η μπούκλα!!!!! Επίσης θέλω να σχολιάσω ότι έχεις μεινει πραγματικά μισή βρε παιδί!!!!! 100000 Μπράβο!!!!!!

Φαίνεσαι πολύ πιο αδύνατη σε σχέση με τα κιλά που έχεις, αχ αυτή η Γυμναστική τί κάνει!!!!!! Ευγε!!!!!! Μα δείχνεις και 10 πιο κάτω χαλαρά και φαντάσου ότι στις φωτό δείχνουμε και πιο τσουπωτες!!!!!!!!!!

Μαεστρία περαστικά σας, ευτυχώς που είναι λίγο πιο κεφάτος και ορεξάτος σήμερα για να γλυτώσει και το πεθερικόν το υπογλώσσιο!

Ταρα μου περαστικά και σε εσάς!

Αμαν πια ακόμα δεν ξεκίνησαν και τρελάθηκαν στις ιώσεις βρε παιδί μου! Είναι βέβαια ο καιρός χάλια

Αλεξία πως πάει το πόδι ;

Σήμερα έχω όντως διαιτολόγΑ :)

λογικά θα έχω χάσει αλλά από πόντους δεν νομίζω να δει διαφορά γιατί είμαι δεύτερη μέρα αδιάθετη και τούρλα!!!!!!!!!!!! (ούτε το δαχτυλίδι μου δεν μου έκανε σήμερα..... :shock: )

Αρχηγός που είσαι καλό μου;

Ελιζάκι πως πήγε η δουλίτσα;

Διαφημίσεις

ο πεθερος ψιλοαρρωστος, η μανα μου τρεχει με αδεφη εγκυμονουσα να ψωνισουν, ηρθαν διαφοροι να κρατανε το παιδι με βαρδιες, ο συζυγος στο μονιμο τρεξιμο μεχρι το βραδυ...ψιλοχαλια

αχ βρε αλεξια μου τι τραβας ? καρδουλα μου υπομωνη δυσκολο αλλα τι αλλο να κανεις . πολυ παιδεμα ομως !! αχ ! αχ!!

10 μερούλες ...θα περάσουν !!!!!!!και όλα θα ναι μια χαρά!!!θα δεις!

λιιιιιιιγη υπομονή ακόμη;)

10 μερούλες ...θα περάσουν !!!!!!!και όλα θα ναι μια χαρά!!!θα δεις!

λιιιιιιιγη υπομονή ακόμη;)

μακαρι αν εχει δεσει το ποδαρι!δεν την παλευω να κανω επεμβαση και μετα αλλουσ 2 μηνες στο γυψο!

καντε μια προσευχη κιεσεις ....στον θεο Ποσειδωνα εστω!

bgx2ye5lc.png

Get%20Well%20Soon%20(50).jpg

μακαρι αν εχει δεσει το ποδαρι!δεν την παλευω να κανω επεμβαση και μετα αλλουσ 2 μηνες στο γυψο!

καντε μια προσευχη κιεσεις ....στον θεο Ποσειδωνα εστω!

Για σένα axileas!

καλημερα και απο μενα για ...10 λεπτακια!!!

παω να παρω το μικρο απο το σχολειο.....

ντινακι χρονια πολλα και απο 'δω κουκλα μου ...να χαιρεσαι μανουλα και κορουλα...να ειναι παντα γερες...και ευτυχισμενες

γεωργια ...σκορδα κοπελα μου...εχεις γινει μια κουκλα!!!!νασε χαιρονται οι αντρες σου!!!

ταρα και μαεστρια ...περαστικα στα παιδακια σας......μαεστρια φανταζομαι τωρα αντιβιωση ετσι;;;

αχιλεας .....ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να μην κανεις την επεμβαση.....φανταζομαι την κουραση σου...και ψυχολογικη και σωματικη!!!

και νασας πω οτι χθες πηγα διαιτολογο ....ειμαι στα ιδια κιλα [64]αλλα επεσα λιγο ακομα στο λιπος...29%ειμαι πλεον.......μ'εβαλε στη συντηρηση....αν και εγω ζητησα να χασω 3-4 κιλα ακομα.....μοιυ ειπε και οτι με την συντηρηση μπορουν να φυγουν αυτα κιλα!!!δεν ξερω!!!αυτα κοπελαρες μου φιλακια παω να παρω τον μικρογιοκα μου!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα για ...10 λεπτακια!!!

παω να παρω το μικρο απο το σχολειο.....

ντινακι χρονια πολλα και απο 'δω κουκλα μου ...να χαιρεσαι μανουλα και κορουλα...να ειναι παντα γερες...και ευτυχισμενες

γεωργια ...σκορδα κοπελα μου...εχεις γινει μια κουκλα!!!!νασε χαιρονται οι αντρες σου!!!

ταρα και μαεστρια ...περαστικα στα παιδακια σας......μαεστρια φανταζομαι τωρα αντιβιωση ετσι;;;

αχιλεας .....ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να μην κανεις την επεμβαση.....φανταζομαι την κουραση σου...και ψυχολογικη και σωματικη!!!

και νασας πω οτι χθες πηγα διαιτολογο ....ειμαι στα ιδια κιλα [64]αλλα επεσα λιγο ακομα στο λιπος...29%ειμαι πλεον.......μ'εβαλε στη συντηρηση....αν και εγω ζητησα να χασω 3-4 κιλα ακομα.....μοιυ ειπε και οτι με την συντηρηση μπορουν να φυγουν αυτα κιλα!!!δεν ξερω!!!αυτα κοπελαρες μου φιλακια παω να παρω τον μικρογιοκα μου!!!!

γεια σου βικακι μου ευχαρηστω πολυ πολυ !! χιχι!! εβαλα την φωτ με το παντελανι το κολιτουλι δω στο προφιλ μου ????????

μπραβο βικυ!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια, τζαμπα εβαλα το αχιλλεας?ολο αλεξ και αλεξ...

okkkkkk...Brand P.:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D:D

υ.σ η διορθωση έγινε πάνω! ;)

Κορίτσια σόρυ για την εικόνα που βγαίνει, το λινκ που έβαλα ήταν λίγο προβληματικό. Αγνοήστε την κοπέλα! ;)

Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αντιβίωση παίρνει ο μικρός ναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...