Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

λιζακι τι κανεις;;;

εεελα βρε συμπεθερα καλα ειμαι εσυ????

μου προσεχεις τους γαμπρους ετσι??? δεν εχουμε διαλεξει ακομα ποιον θελουμε!!!! χαχαχαχα

αντε χωρις πλακα τωρα...καλα εισαι κοριτσακι εσυ??? αντε μωρε να δουμε βρε κοριτσια πως θα μπορεσουμε να κανονισουμε μια συναντηση να γνωριστουμε και απο κοντα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Γεια σαααααααααααααααααςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! να που σας βρήκα και μια φορά πάνω στην ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πόσο χαίρομαι!

Αύριο τα παιδιά δεν έχουν σχολείο κι εγώ δε θα πάω για δουλειά.............οπότε μάλλον θα σας ξαναβρώ!!!!!!!

Ελίζα, κι εγώ θα΄θελα να γνωριστούμε από κοντά! Ίσως τώρα που κλείνουν και τα σχολεία και ΙΣΩΣ τώρα οι υποχρεώσεις να μην τρέχουν τόσο τρελά, ίσως τα καταφέρουμε........ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ΄ΘΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σαααααααααααααααααςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! να που σας βρήκα και μια φορά πάνω στην ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πόσο χαίρομαι!

Αύριο τα παιδιά δεν έχουν σχολείο κι εγώ δε θα πάω για δουλειά.............οπότε μάλλον θα σας ξαναβρώ!!!!!!!

Ελίζα, κι εγώ θα΄θελα να γνωριστούμε από κοντά! Ίσως τώρα που κλείνουν και τα σχολεία και ΙΣΩΣ τώρα οι υποχρεώσεις να μην τρέχουν τόσο τρελά, ίσως τα καταφέρουμε........ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ΄ΘΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

αααα εχουν απεργια αυριο???? και ηθελα να παω να κανω την εγγραφη της μικρης στο σταθμο του δημοσιου ... γμτ...

ναι ναι Ελλη μου θα ειναι πολυ ομορφα να καταφερουμε να βρεθουμε...για τις κοπελες που δεν ειναι αθηνα μαλλον θα ειναι λιγο δυσκολο αλλα ας κανουμε την αρχη εδω και μετα θα βρουμε και καποιο τροπο για καμια εκδρομουλα γνωριμιας χιχιχιχι

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Νομίζω πως μπορείς να πας για την εγγραφή κανονικά! στα σχολεία της περιοχής μας έχουν αύριο εκλογές οι δάσκαλοι, γι΄αυτό μας έδωσαν ρεπό........αλλά κάτι έχω ακούσει και για απεργίες, μη σε πάρω στο λαιμό μου και τρέχεις άδικα! γιατί δεν παίρνεις πρώτα ένα τηλέφωνο;

Για τις κοπέλες εκτός πρωτευούσης έχω να πω ότι είναι πολύ τυχερές!!!! η μόνη ατυχία είναι ότι θα δυσκολευτούμε λίγο να συναντηθούμε, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατον..........

Διαφημίσεις

Να κανω την απογευματινη αναφορα λεγοντας σας, τι τρωω τωρα. ωρα 19:30

Σαντουιτς με μαυρο ψωμι κια γαλοπουλα καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μια πρασινη πιπερια. Αν κοιμαμαι στις 1 με 2 αυτο το γευμα λογαται απογευματινο???

Καλο απογευμα γοργονοκουκλαρες.

Mpap, μου εχει κολλησει (στο μυαλο) το τακουνι σου!!!!!!!!

ΥΓ. Ενα σαντουιτς ειπα να φαω, εκατο φορες μς σηκωσαν αυτα τα σκ@@@τηλεφωνα. Αι στα κομματια......

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

κοριτσακια πηγα και ηρθα ....λοιπον ...ειμαι -1.200 βαρος και -1% λιπος.....πιο αργα βεβαια αλλα σταθερα!!!οσο για συναντηση ωραια θα ηταν....!!!

αυτα .....για τωρα ...επανερχομαι!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας!!!!

Μεχει πιασει η πεινα μου, θελω να ανοιξω το ψυγειο να τα φαω ΟΛΑ! ...αλλα δεν θα το κανω.

Σημερα με εδειξε η ζυγαρια -400 γραμμαρια!!!(αχαχαχα) και κοντεψα να κανω παρτυ! Αν μεινει ετσι μεχρι την κυριακοδευτερα, θα το κατωχυρωσω.

wcBmp3.png

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

[/url]

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 85,

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 74 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 71,5

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: μην το επαναλαβω

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 70.3

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 71,5

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 70,4

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 58,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:83

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 63

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μπράβο σου Βίκυ!!!!!!!!!!!!!! πολύ καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!! Καλέ εσύ κοντεύεις να κόψεις το νήμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο σου γοργονοσυναγωνίστρια!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο και στη Μινούλα για το ξεκόλλημα!!!!!!!!!!!! άσ΄το καλό! επιτέλους! είδες αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, ευτυχώς που υπάρχετε!!!!!! δε βγαίνει διαφορετικά..... χωρίς εσάς και μαύρα μεσάνυχτα θα είχα και θα τα είχα παρατήσει, δεν ξέρω καν αν θα είχα ξεκινήσει και θα με είχει βαρεθεί όλος ο κόσμος......ΜΠαπ, καλά κάνεις και μου βάζεις και καμμιά φωνή.

Γεωργία, ωραίο σάντουιτς! σλουρπ! εγώ έφαγα για βράδυ μπιφτεκάκι ψητό με σαλατούλα! ωραίο κι αυτό!

Α, πήγα να κάνω αντιγραφή φωτογραφία στο προφίλ μου στο άλμπουμ του φόρουμ............τζίφος..............

Διαφημίσεις

Γοργονουλες τι εγινε? Ηρθαμε στο καφε και κολλησαμε στο Νο 39?

Δεν το πιστευω. Στο φορουμ ειχαμε καθε μερα 1-2 νεες αφιξεις. Εδω μας εχουν ....γραμμενες. Μαλλον δεν προλαβαινουν να εγγραφουν με τοσο μπλα-μπλα που κανουμε εμεις.

Παω για νανακια. Καληνυχτα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κοριτσάκι σκαρφαλώνει κιόλας πλέον, όχι μόνο περπατάει.

Σε περιμένει κούραση, πολύ κούραση :twisted:. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ κουρασμένη και περιμένω εναγωνίως την ώρα να τον ξαποστείλω στο πανεπιστήμιο!!! :lol::lol:

maestria77 όπως το είπες εδώ κατάλαβα ότι κοριτσάκι είχες. Συγνώμη να σου ζήσει ο γιος σου και να τον χαίρεσε. Καταρχάς δεν το βλέπω ότι θα τον έχεις συνέχεια στα πόδια σου είτε κορίτσι είτε αγόρι αλλά είναι το ΠΑΙΔΙ σου δεν ξέρω τουλάχιστον εμένα έτσι μου βγαίνει είναι το ΠΑΙΔΙ μου η ΧΑΡΑ μου η ΑΓΑΠΗ μου για αυτό είμαι έτοιμη να κάνω τα ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!! Και ειλικρινά απολαμβάνω την κάθε του στιγμή και στεναχωριέμαι που κάποτε θα μεγαλώσει και θα μου φύγει και θα είμαι μόνη (σχετικό το μόνη)!!! Δεν θέλω αλλα θα έρθει αυτή η ώρα που θα μεγαλώσουν και θα κάνουν την οικογένεια τους σίγουρα.Μακάρι να είναι καλά και δεν πειράζει ας φύγουν. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν βιάζομαι καθόλου μα καθόλου να έρθει αυτή η ώρα !

Για αυτό προχώρησα και για δεύτερο παιδί τώρα τα αγαπάω πολύ και είναι το νόημα και η χαρά της ζωης μου. Δεν ξέρω εσύ πως το βλεπεις.

Ελπίζω να θες να κάνεις ακόμα κανένα παιδί και μην σκεφτεσε την κούραση αυτά περνάνε οι χαρές είναι περισσότερες :-D :grin: ;)

Φιλιά

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα στην πιο γλυκια και ζεστη παρεα

κοριτσακια πηγα και ηρθα ....λοιπον ...ειμαι -1.200 βαρος και -1% λιπος.....πιο αργα βεβαια αλλα σταθερα!!!οσο για συναντηση ωραια θα ηταν....!!!

αυτα .....για τωρα ...επανερχομαι!!!

Βικουλα Μπραβοοοοοοοοοοοοοο ετσι γερα με τσαμπουκα!!!!!!! καλη συνεχεια κοριτσακι μου!!!!!!!

Γεια σας!!!!

Μεχει πιασει η πεινα μου, θελω να ανοιξω το ψυγειο να τα φαω ΟΛΑ! ...αλλα δεν θα το κανω.

Σημερα με εδειξε η ζυγαρια -400 γραμμαρια!!!(αχαχαχα) και κοντεψα να κανω παρτυ! Αν μεινει ετσι μεχρι την κυριακοδευτερα, θα το κατωχυρωσω.

Μινουλα μπραβο και σε σενα...ειδες βρε ξεκολλησε η ζυγαρια τωρα θα δεις θα παρει τα κατω της...

αχ κοριτσια σημερα θα παω να κανω αιτηση για τη μικρη μου στο προνηπιο...καντε και σεις καμια προσευχουλα να τη δεχτουνε γιατι δεν αντεχετε αλλο η κατασταση στο σπιτι...ειναι πολυ δραστηριο παιδι και πρεπει να σταματησει να εκτονονεται πανω μου... αχ και δεν εχω και κανενα μεσο να το σιγουρεψω γμτ...

σας ειπα τον πονο μου πρωι πρωι...

την εκανα και την κουτσουκελα μου χτες βραδυ...εφαγα ενα μικρο λουκαμαδακι ...οχι λουκουμακι ...λουκουμαδακι ξερετε πως ειναι ο μεγαλος ο λουκουμας ... εεεεεε ενα τετοιο αλλο μικρο...

με επιασε κριση εκλαιγα απο τα νευρα μου και την εκανα την μακακια μου ... παλι...

σας φιλω γλυκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...