Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μια βιταμινούλα στην Κιουρία!!!!!!

Να προσέχεις και να τρως σωστά και υγιεινά, μην ξεχνάς τα πορτοκάλια καλά σου λέει η αρχηγός!

Αρχηγέ μου χαίρομαι που σου αρέσει η ιδέα μου :)

μου άρεσαν πολύ που τα παπούτσια είναι ροζ και όχι άσπρα, οπότε σκέφτηκα να το "δέσουμε" με κάτι για να κάνει μεν αίσθηση αλλά να μην είναι και ξεκάρφωτο.......

Η ώρα η Καλή και όλα να είναι ροζ στη ζωή σου! :wink:

πες της τα !!!!....στυψε παιδι μου καμια πορτοκαλαδα....φαε κρεας , σαλατες φρουτα και ψωμι καθημερινα....και γαλα!!!

να σαι καλα βρε τσιπουρα μου 1000 ευχαριστωωωω....δεν εχω λογια :mrgreen:

κ εσυ να σαι καλα !!!

Ε, όχι και στερούμαι! Να έκανα και σωστή δίαιτα. :tongue:

Πάω να βρω καμιά βιταμίνη!

απλα τελειοοοοο...και δενει τοοοοσο πολυ με τα παπουτσια...

αχ η ωρα η καλη στην αρχηγο μας!!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω......!!!

ας αφησουμε τα δικα μου.....εσυ πως εισαι????....τι εχει το μενου σημερα ΚιΟΥρια μου?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μια βιταμινούλα στην Κιουρία!!!!!!

Να προσέχεις και να τρως σωστά και υγιεινά, μην ξεχνάς τα πορτοκάλια καλά σου λέει η αρχηγός!

(ποια φωτό σου είναι πρόσφατη; γιατί μόνο χοντρή δεν σε βλέπω.......)

Αρχηγέ μου χαίρομαι που σου αρέσει η ιδέα μου :)

μου άρεσε πολύ που τα παπούτσια είναι ροζ και όχι άσπρα, οπότε σκέφτηκα να το "δέσουμε" με κάτι για να κάνει μεν αίσθηση αλλά να μην είναι και ξεκάρφωτο.......

Η ώρα η Καλή και όλα να είναι ροζ στη ζωή σου! :wink:

Καλέ λυσσάξατε, καλά τρώω! Σαλάτες, φρούτα, γάλα κάθε πρωί! Τι άλλο να φάω η γυναίκα; Σοκολατίνα; (αχ, μακάρι :tongue:)

Τώρα πήρα βιταμίνη, ευτυχώς έχει μια συνάδελφος.

Τσιπούρα κατάλαβες ΠΟΙΑ είμαι;; Αυτή στη Ρώμη είναι από Φεβρουάριο, έτσι είμαι και τώρα.

Ε, δεν είμαι και 4φυλη ντουλάπα ρε συ κοπελιά! Αλλά είμαι πάνω από 80 κιλά, λίγα είναι;; :roll::evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα θα φάω στα πεθερικά μου, δεν έχω όρεξη να τους πω ότι ξεκίνησα διατροφή..... γιατί δεν αντέχω συζητήσεις κλπ, μια χαρά είναι οι άνθρωποι , αλλά ίσως με καταλαβαίνετε αν σας πω ότι έχω βαρεθεί να το κουβεντιάζω (εκτός από εδώ βέβαια που .... λυσσάω και δεν μασάω!)

επί του προκειμένου: θα έχουν κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες

αν φάω κοτόπουλο (στήθος χωρίς πέτσα) και αρκετή σαλάτα καλά θα είναι,;;;;;; τι λέτε;

(πατάτες, ψωμί, τυρί κρασί απαπαπαπαπαααααα φτου κακά, )

ας αφησουμε τα δικα μου.....εσυ πως εισαι????....τι εχει το μενου σημερα ΚιΟΥρια μου?

εγω σημερα εφαγα λιγο μπριαμ...ξερω ξερω δεν κανει πατατες φτου κακα αλλα μονο ετσι τα παιδια μου τρωνε και λιγο κολοκυθακι και δεν ειχα και τιποτα αλλο για μαμ οποτε μη με μαλωσεις πολυ ετσι???? το βραδυ θα φαω κατι πιο ελαφρυ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Σήμερα θα φάω στα πεθερικά μου, δεν έχω όρεξη να τους πω ότι ξεκίνησα διατροφή..... γιατί δεν αντέχω συζητήσεις κλπ, μια χαρά είναι οι άνθρωποι , αλλά ίσως με καταλαβαίνετε αν σας πω ότι έχω βαρεθεί να το κουβεντιάζω (εκτός από εδώ βέβαια που .... λυσσάω και δεν μασάω!)

αν φάω κοτόπουλο (στήθος χωρίς πέτσα) καμία πατάτα και αρκετή σαλάτα καλά θα είναι,;;;;;; τι λέτε;

(ψωμί, τυρί κρασί απαπαπαπαπαααααα φτου κακά, )

Τέλεια θα είναι.

Αν δεν φας και καθόλου πατάτες, ακόμα καλύτερα :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αν φάω κοτόπουλο (στήθος χωρίς πέτσα) καμία πατάτα και αρκετή σαλάτα καλά θα είναι,;;;;;; τι λέτε;

(ψωμί, τυρί κρασί απαπαπαπαπαααααα φτου κακά, )

Κουκλι μου εσυ μην δωσεις εξηγησεις κανε αυτο που πρεπει παρε και φαε το στηθακι σου φαε και την σαλατουλα σου φτιαχτην μονη σου εσυ !!! και πιες και το νερακι σου και μια χαρα σε βλεπω . και δεν χριαζονται να τα ξερουν ολα χιχιχιχιχιχιχ!:-D

αν φάω κοτόπουλο (στήθος χωρίς πέτσα) και αρκετή σαλάτα καλά θα είναι,;;;;;; τι λέτε;

(πατάτες, ψωμί, τυρί κρασί απαπαπαπαπαααααα φτου κακά, )

Κοτοπουλο :ΟΚ

πατατες : 2-3

σαλατα: οση θες!!!

ψωμι : μια φετουλα απαραιτητα

τυρι:....προσπερασε το

κρασι: μια δυο γουλιες για το τσουγκρισμα καλο ειναι....μην ξαναγεμισεις 2η φορα ομως εεε??? ;)

εαν βγαλουν φρουτο στο τελος ΜΗΝ το φας...ο χειροτερος συνδιασμος μετα το γευμα καπακι φρουτο....φτου κακα !!!

γλυκο δεν το συζητω.....προσπερασε το και ουτε καλησπερα μην του πεις :tongue:

Πατάτες δεν κάνει καθόλου???Εγώ τρώω βραστες με 1 κουταλιά λάδι το μεσημέρι!Λάθος?

εξαρταται τη ειδους διατροφη κανεις ;)

βεβαια το αμυλο και υδατανθρακες στη διαιτα παντα ειναι περιοριμενοι σε 1-2 φορες την εβδομαδα

η βραστη πατατουλα μια χαρα ειναι....απλα οχι πολυ συχνα ;)....βραζε κανα κολοκυθακι που ειναι κα εποχης και νοστημοτατα!!!! :cool:

Διαφημίσεις

πειραζει που εμενα μου αρεσει πιο πολυ το ασπρο παπουτσι???με ροζ λουλουδι στα μαλλια...

ενιγουει,απο λαδερα τα τρωμε κανονικα να υποθεσω χωρις ψωμοτυρι και με λιγο λαδι που ριχνουμε αφου σβησουμε τον φουρνο-κατσαρολα?

επισης, ο αρακας κοκκινιστος παντα με βαραινει περισσοτερο απο τον λεμονατο.ειναι η ιδεα μου??????????????

bgx2ye5lc.png

κοριτσάκια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

πατάτες δεν θα φάω (είχα γράψει καμιά πατάτα = οχι παταάτα)

Από ότι γνωρίζω πατάτες πρέπει να τρώμε (βραστές) αλλά να μην συνδιάζονται με την πρωτείνη εκτός κι αν είναι ψάρι όπου επιτρέπετε με προσοχή.

ένα από τα αγαπημένα μου γεύματα είναι τα βραστά λαχανικά, το περιμένω πως και πως!

πατάτες, κολοκύθια, μπρόκολο και καρότα

ψωμί δεν τρώω με το φαγητό μου (τρώω ένα τοστ η 2 φρυγανιές το πρωί)

για πείτε για το φρούτο μετά το φαγητό, δεν το ξέρω!

εγώ τρώω ένα πράσινο μήλο καμιά ώρα μέτα το βραδυνό μου, μου αλλάζει την γεύση και με ηρεμεί από το να θέλω γλυκό...... κάνει κακό?????:o

εγώ τρώω ένα πράσινο μήλο καμιά ώρα μέτα το βραδυνό μου, μου αλλάζει την γεύση και με ηρεμεί από το να θέλω γλυκό...... κάνει κακό?????:o

Το φρούτο είναι καλύτερα να το τρως δεκατιανό ή απογευματινό, ΟΧΙ καπάκι μετά το φαγητό, όπως συνηθίζεται.

Κι εμένα οι γονείς μου το κάνουν, εμένα δεν μ' αρέσει. Βέβαια, δεν τρελαίνομαι γενικώς για φρούτα :mrgreen:.

Αχ, τσιπουράκι κι εμένα - ευτυχώς - δεν μ' αρέσει το ψωμί. Αν μ'άρεσε ΚΑΙ το ψωμί θα ΗΜΟΥΝ 4φυλη!!! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσάκια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

πατάτες δεν θα φάω (είχα γράψει καμιά πατάτα = οχι παταάτα)

Από ότι γνωρίζω πατάτες πρέπει να τρώμε (βραστές) αλλά να μην συνδιάζονται με την πρωτείνη εκτός κι αν είναι ψάρι όπου επιτρέπετε με προσοχή.

ένα από τα αγαπημένα μου γεύματα είναι τα βραστά λαχανικά, το περιμένω πως και πως!

πατάτες, κολοκύθια, μπρόκολο και καρότα

ψωμί δεν τρώω με το φαγητό μου (τρώω ένα τοστ η 2 φρυγανιές το πρωί)

γιατι με τις ζυμώσεις των τροφών δημιουργούνται τοξίνες στον οργανισμό, που συμβάλλουν στη συσσώρευση άχρηστων προϊόντων στο σώμα, λιπος κτλ

Το φρούτο είναι καλύτερα να το τρως δεκατιανό ή απογευματινό, ΟΧΙ καπάκι μετά το φαγητό, όπως συνηθίζεται.

Κι εμένα οι γονείς μου το κάνουν, εμένα δεν μ' αρέσει. Βέβαια, δεν τρελαίνομαι γενικώς για φρούτα :mrgreen:.

Αχ, τσιπουράκι κι εμένα - ευτυχώς - δεν μ' αρέσει το ψωμί. Αν μ'άρεσε ΚΑΙ το ψωμί θα ΗΜΟΥΝ 4φυλη!!! :twisted:

το φρούτο το τρωω τώρα .... σε αντικατάσταση του γλυκού........ χιχιιχιιι

δεν κατάλαβα τελικά, μπορώ να τρωω το βράδυ ενα φρούτο 1 1/2 ώρα μετά το φαγητό ή όχι καλύτερα;

με το ψωμί έχω μία περίεργη σχέση, δεν το θεωρώ απαραίτητο στο τραπέζι, αν το βρω όμως (σε κανένα κάλεσμα κλπ) και είναι ωραίο + κανένα ωραίο τυρί ή αλλειφή του δίνω και καταλαβαίνει....

οπότε δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ ψωμί στο σπίτι μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...