Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα κοριτσαρες μου ειστε ολες καλα???????

άντε καλέ άχυρο είναι αυτές (παρηγοριά στον άρρωστο)... αυτές αρέσουν μόνο στο γιο μου τον μικρό που είναι τόσο μίζερος στο φαγητό του που έχει κλείσει τα τρία και είναι 13 κιλά... Αν δεν είναι ένα γλυκάκι ευπαρουσίαστο και στρουμπουλό με την σαντιγύ του και τη σοκολατίτσα του να τρέχει τι να το κάνεις?

αχ καλε εσυ εισαι τελειως δικια μου...και εγω αυτο πιστευω μου λενε φαε λιγο μελι , μια μπαρα , ενα παστελι ...βρε αν ειναι να το φαω το γλυκο να ειναι και γλυκοοοοοο οχι βλακεια χιχιχιχι αχχχχχ αγωνα που κανω να κρατηθω...τωρα προσπαθω να τη βγαλω καθαρη με ζελεδακια...

Jenia, σου ρίχνω..........εμείς είμαστε μαζί ......24 χρόνια:-D....εχθές είχαμε επέτειο γάμου, κλείσαμε 13 χρόνια παντρεμένοι:P...απίστευτο....

;

χρονια σας πολλα ελλη μου, να τα χιλιοχιλιασετε !!!! παντα με πολυ πολυ αγαπη!!!!!!!!

λοιπον θα κανεις ακριβως το ιδιο που εκανες τωρα αλλα με το συνδεσμο που ειναι πανω απο τη φωτογραφια που θελεις να στειλεις και οχι αυτον που ειναι στη σελιδα του προφιλ σου...ελπιζω να βοηθησα!!!!

παντως η φωτο αφαντη απο το προφιλ σου ...την πηρε το ευρηκα :rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Bonjourakia κι από εμένα :)

όμορφα νέα ακούω, κιλάκια χάνονται!!!!!! εύγε!

εγώ θα ζυγιστώ το σάββατο το πρωί με την ησυχία μου :)

κάποια ρώτησε για την λεκιθίνη κλπ, η απάντηση της διαιτολόγου - πριν από ένα χρόνο που πήγαινα - ήταν ότι όλα αυτά τα σκευάσματα (τα φυσικά όχι τα φάρμακα βέβαια) όπως και οι κρέμες βοηθούν πολύ .... στην ψυχολογία μας! ;)

χιχιιχιχιιχιχιχιχιχιιι

(η λεκιθίνη βοηθάει στο έντερο πάντως, αν έχει κάποιος δυσκοιλιότητα)

σε γενικές γραμμές πάω καλά, δεν πεινάω, τρώω τα φρούτα (που μου είναι λίγο δύσκολο) πίνω νεράκι, ακολουθώ το πρόγραμμα της διατροφής μου. Μόνο που καμιά φορά αργώ λίγο να φάω το βραδυνό, προσπαθώ να έχω τελειώσει μέχρι τις 9, δεν βγαίνει πάντα ..... (το κυρίως γεύμα μου είναι το βραδυνό, το μεσημέρι σαλάτα στο γραφείο)

επίσης χθες δεν πήγα για περπάτημα και σήμερα δεν προβλέπετε γιατί θα πάμε στα πεθερικά.......

φιλιάααα σας :D

This content is currently unavailable

Η σελίδα που ζητήθηκε δεν μπορεί να προβληθεί αυτήν τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, ο σύνδεσμος που πατήσατε μπορεί να έχει λήξει, ή μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.

αυτό λεει

Διαφημίσεις

Bonjourakia κι από εμένα :)

όμορφα νέα ακούω, κιλάκια χάνονται!!!!!! εύγε!

εγώ θα ζυγιστώ το σάββατο το πρωί με την ησυχία μου :)

κάποια ρώτησε για την λεκιθίνη κλπ, η απάντηση της διαιτολόγου - πριν από ένα χρόνο που πήγαινα - ήταν ότι όλα αυτά τα σκευάσματα (τα φυσικά όχι τα φάρμακα βέβαια) όπως και οι κρέμες βοηθούν πολύ .... στην ψυχολογία μας! ;)

χιχιιχιχιιχιχιχιχιχιιι

(η λεκιθίνη βοηθάει στο έντερο πάντως, αν έχει κάποιος δυσκοιλιότητα)

σε γενικές γραμμές πάω καλά, δεν πεινάω, τρώω τα φρούτα (που μου είναι λίγο δύσκολο) πίνω νεράκι, ακολουθώ το πρόγραμμα της διατροφής μου. Μόνο που καμιά φορά αργώ λίγο να φάω το βραδυνό, προσπαθώ να έχω τελειώσει μέχρι τις 9, δεν βγαίνει πάντα ..... (το κυρίως γεύμα μου είναι το βραδυνό, το μεσημέρι σαλάτα στο γραφείο)

επίσης χθες δεν πήγα για περπάτημα και σήμερα δεν προβλέπετε γιατί θα πάμε στα πεθερικά.......

φιλιάααα σας :D

Μπράβο σου!!!Εύχομαι το Σάββατο η ζυγαριά να δείξει πολύ πιό κάτώ!!!(είμαι σίγουρη δηλαδή)!!!

Συνέχισε έτσι γερά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μπράβο σου!!!Εύχομαι το Σάββατο η ζυγαριά να δείξει πολύ πιό κάτώ!!!(είμαι σίγουρη δηλαδή)!!!

Συνέχισε έτσι γερά!!!!

ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!

νομίζω ότι σε αυτό το καφέ εκτός από την καλή διάθεση που είναι κολλητική είναι και η απώλεια λίπους!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Hθελα να καταφερω να μαντεψω ποια εισαι απο τις φιλες των κοριτσιων και να σου κανω εκπληξη!:mrgreen: Δεν τα καταφερα τελικα ομως!:tongue:

Καλημερα κοριτσια!

Γλυκιά μου κι εγώ σε παρεξήγησα!!! :mrgreen: Θα σε κάνω αντ το βράδυ.

Καλέ :eek: εσύ πολύ βιάζεσε να την ξαποστείλεις εγώ παρακαλάω να μην έρθει η ώρα που θα μεγαλώσουν τόσο και να φύγουν από κοντά μου και εσύ θες να την ξαποστείλεις και είναι και κοριτσάκι. Εγώ μόνο με την σκέψη ότι κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα ανεξαρτητοποιηθουν και θα φύγουν με πιάνει πανικός και στεναχωριέμαι. Δεν θέλω...... :( :(

Εεεεεε, γιο έχω κοριτσάκι :rolleyes:.

Αλλά και κοριτσάκι να είχα, γιατί να μη βιάζομαι να την ξαποστείλω (στο πανεπιστήμιο) δηλαδή;;; Μέσα στα πόδια μου θα τα έχω μια ζωή; :tongue:

ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!

νομίζω ότι σε αυτό το καφέ εκτός από την καλή διάθεση που είναι κολλητική είναι και η απώλεια λίπους!!!!!!!!!

Ψαρούκλα απ' το στόμα σου και στου λίπους το αυτί! Να ξεκουμπιστεί απο πάνω μας!! Ουστ, ουστ! :mrgreen:

Καλημέρα στο club.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Σηκώθηκα πρωί-πρωί να κάνω λιπομέτρηση.....έχασα νερό αυτήν την εβδομάδα:evil::(........να γιατί με βλέπω τόσο χάλια.....και φυσικά αφού κατέβηκε το ποσοστό νερού, κατέβηκε και η μυική μάζα και ανέβηκε το ποσοστό λίπους......:(:(..........μα τι έκανα το βλήμα αυτή την εβδομάδα;;;;;:evil::evil: πώς τα κατάφερα έτσι;;;;;:evil:

Είναι θέμα κακών συνδυασμών τροφίμων; ή είναι η ορθοστασία και η αποχή από την άσκηση;;;; Ο καθρέφτης τελικά λέει αλήθεια. Δε μας ξεγελάει. Τι να το κάνω που έχασα ένα κιλό; είναι σαν να το πήρα......τι έκανα τόσο λάθος, σπάω το κεφάλι μου..........νερό συνεχίζω να πίνω......συμβαίνει όμως να παραλείπω γεύματα. Αυτό μπορεί να μου έκανε τη ζημιά; Γμτ από τις 7:50 π.μ. μέχρι 1:00μ.μ. είναι πολύ δύσκολο να κάνω γεύμα σωστό...γι΄αυτό πολλές φορές προτιμώ να μην τρώω, όπως είναι φυσικό τρώω λίγο παραπάνω μεσημέρι, δεν τρώω απόγευμα και κάτι ελαφρύ για βράδυ.......... καμμία σχέση, δηλαδή, με το τι έκανα στην αρχή........αλλά το πρόγραμμά μου έχει αλλάξει ριζικά........

Και ναι, imagine, έχεις δίκιο θα δούμε και θα μάθουμε πολλά ακόμη......

Kαλημερα γοργονες!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελλη μου ...καλη μου Έλληηηηηηηηηηηηηηηη !

πρωτον μη μου πεφτεις ψυχολογικα....για να μπορεσουμε να κανουμε μια καλη διατροφη με αποτελεσμα πρεπει να εχουμε καλη ψυχολογια !!!!

Δευτερον....οντως μπορει να συνδιασες καποιες τροφες λαθος....αλλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου!!!!

Τρίτον η απωλεια βαρους δεν γινεται με το να στερεις γευματα απο τον οργανισμο σου...ισως αυτο να ειναι το λαθος !!!....ο οργανισμος μας ''αντιλαμβανεται'' ως σοκ τη μειωση θερμιδων που λαμβανουμε αποθηκευοντας όσο περισσότερο λίπος μπορεί μετατρέπωντας ακόμα και χρήσιμα στοιχεία σε λίπος για να κρατήσει αποθέματα. Επισης μειώνεται ο μεταβολισμός. Ο οργανισμός λόγω έλλειψής ενέργειας μειώνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι αδύναμη αλλά και μειώνονται οι καύσεις του οργανισμού σου,μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα για να βρει την απαιτούμενη ενέργεια αρχίζει να καίει ως καύσιμο την μυική μάζα.

Η σωστή διατροφή λοιπόν απαιτεί να δίνεις στον οργανισμό όλη την απαραίτητη ενέργεια και σε συχνές ποσόστητες. Γι αυτο το λογο λεμε οτι πρέπει να τρώς πέντε γεύματα την ημέρα ώστε να δίνεις συνεχώς στον οργανισμό σου ενέργεια και να ενισχύεις τον μεταβολισμό σου και άρα τις καύσεις σου. Προφανώς όλα τα γεύματα δεν θα είναι πλήρη. Οταν λεμε γεύμα ενοούμε ακόμα και ένα υγιεινό σνακ. ;)

Προσπαθησε να εχεις στην τσαντα σου ειτε καποιο κρακερ, 2 φρυγανιες , κριτσινια , ενα φρουτο (μηλο-αχλαδι) κτλ.....μην αφηνεις τον οργανισμο σου χωρις φαι !!!!!!!! :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μου έχει φτιάξει πολύ η διαθέση και ας είμαι σε δίαιτα!!!Το καλό είναι πως έχω αρχίσει να μην πεινάω και τόοοοσο πολύ!!!!Γερά και συνεχίζω λοιπόν!!!!Αν θέλετε κάντε μου και μένα πρόσκληση στο facebook!!!Όποια θέλει της στέλνω πμ!!!!

Και εγω θα ηθελα πμ, ευχαριστω πολυ!! :D

Επισης να καλημερισω, η ρημαδα η ζυγαρια δεν πεφτει ουτε γραμμαριο και τα νευρα μου εχουν γινει κροσσια!!!

Χτες εκανα διαδρομο (ακους mpapppppp??? )

και κοιλιακους. Πρεπει να ξεκινησω και βαρακια, τα μπρατσακια μου ειναι λαπαδακια....

wcBmp3.png

Και εγω θα ηθελα πμ, ευχαριστω πολυ!! :D

επειδή έχω λίγο μπερδευτεί, μήπως η απώλεια λίπους με επιρρεάζει και στο αλτσχαιμερ?????

όποια δεν με έχει (και με θέλει χιχιχιχι) στο facebook ας στείλει π.μ.

πολλά αγωνιστικά φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...