Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

σωστο κ αυτο :cool:

λοιπον θα χαλαρωνεις λιγο στο πισι....και μετα τβ στην κρεβατοκαμαρα...θα σε παρει ο υπνος στο κρεββατακι χωρις τσιμπολογηματα :D:D

Εγώ έχω την ΓΚΕΣΤΑΠΟ σπίτι μου!!!(σύζυξ!!)...μην με δει να τσιμπολογάω κάτι φτου κακα....αρχίζει το δούλεμα!:rolleyes:

Αλλά η αλήθεια είναι ότι βοηθάει και αυτό!!!!!!

Επίσης αυτό που είπε η mpap με το καρότο αγγούρι !!!!!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

όχι δεν παίζαμε, μας έπαιζαν :(.

την απόκρουση του Τζόρβα την είδες; μου ήρθε να τον φιλήσω τον Αλέκο!!!:D

το πόσο μπορούσαμε, το ξέρουν οι παίχτες μας καλύτερα. εγώ ψυχοπλακώθηκα χθες βράδυ, ενώ όταν βάλαμε γκολ, είχα την κόρη μου αγκαλιά για ύπνο. ήμουν έτοιμη να τρέξω στο μπαλκόνι να τσιρίξω από χαρά :eek::D. μέχρι να κοιμηθεί, μας είχαν ισοφαρίσει ;). μετά η κατρακύλα.

δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αχώνευτος μου είναι ο messi. όσο και ο μουρίνιο, άσχετο.:mad:

...θα σε στεναχωρήσω πάλι!:tongue:

λάθος του Messi ήταν, γι' αυτό και τραβούσε τις κοτσίδες του μετά!ο Τζόβρας απλά έπιασε την μπάλα που ήρθε προς το μέρος του!

Βέβαια ήταν ο μόνος που κάτι έκανε χθες-αφου το παιχνίδι παιζόταν μόνο προς την εστία του!!...;)

πως και δεν είστε ΠΑΟΚ;;;:D:tongue::D:tongue::D:tongue:

Έχει κι άλλες ομάδες στη Θεσσαλονίκη!!! :evil:

την κρεβατοκαμαρα...θα σε παρει ο υπνος στο κρεββατακι χωρις τσιμπολογηματα :D:D

Δεν έχω τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα καρντιά μου. :tongue:

(θέλω να κάνω "άλλα" πράγματα εκεί)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

...θα σε στεναχωρήσω πάλι!:tongue:

λάθος του Messi ήταν, γι' αυτό και τραβούσε τις κοτσίδες του μετά!ο Τζόβρας απλά έπιασε την μπάλα που ήρθε προς το μέρος του!

Βέβαια ήταν ο μόνος που κάτι έκανε χθες-αφου το παιχνίδι παιζόταν μόνο προς την εστία του!!...;)

Θα συμφωνήσω κάθετα.

Ωραία παικτάκι ο Τζόρβας (απ' όλες τις απόψεις) :tongue:!

Αχ, θα 'θελα να 'μουν Αθήνα, μόνο για να πάω να δω την Barcelona να παίζει.

Για την Αθλέτικο που έρχεται αύριο στον ΑΡΗ δεν βρήκα εισητήρια γμτ! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Το ξέρω μαρή.

Για όταν θα ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ η Barcelona λέω!

(μα, για τόσο άσχετη μ' έχεις;):evil:

:D:D:D:D:D:D:D:D....είπα και εγώ!:D:D:D:D...νόμιζα ότι έλεγες για χθες

Να ρωτήσω κάτι άλλο-εργασιακό...

Υπάρχει νομοθεσία που επιτρέπει στον εργοδότη να σου μειώσει το ωράριο χωρίς να αλλάξει την ήδη υπάρχουσα σύμβαση;;;

Και ένα άλλο..αν δεν σε προειδοποιήσει για απόλυση...δεν ισχύει ολόκληρη η αποζημείωση;;;

(προετοιμάζομαι για τα μελλούμενα...)

Διαφημίσεις

κοριτσακια ...την πατησαμε ...τελικα ο γιοκας μου τσιμπησε ενα καταγματακι...και ειμαστε με γυψο!!!!!!τωρα ψαχνω να βρω πατεριτσες......δυσκολα τα πραγματα!!!!!

Βικουλα μου περαστικά στο παληκαράκι σου!!!!!!

get_well_soon_comment_graphic_04.gif

[quote=JENIA;560776

τσιπουριτσα και υχθις στο ζωδιο χαχαχα!! το ειδα πολυ καλο το ποστ σου !!! :-P

οχι παίζουμε....... είμαι τσιπούρα αλανιάρα με τα όλα μου!

χιχιχιχιχιιχι

γεωργία μου με γειά το μαλλί!

Ζωή καλημέρα και σε σένα!

Μαεστρία ... μην το πιάασουμε το θέμα για τον Παναθηναικό γιατί πονάει σήμερα.... τί να κάνω τον αγαπώ κολασμένα!

Οσο για τη γουρουνιά που έκανες...... σιγά τη γουρουνιά μαρή! τα έκαψες με το πρωινό τρέξιμο μια χαρά!

Πάντως μια ταυτιση την έχουμε κι εγώ χθες αφού είχα φάει τον ντάκο μου δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το φαί από την υπερένταση και έφαγα 1 φέτα γαλοπούλας!

αλλά και μόνο που άνοιξα το ψυγείο εκτός προγράμματος με χάλασε να σας πω την αλήθεια :oops:

Αρχηγέ τα σέβη μου!

που είμαι και που είμαι; σας γράψω καλέ!!!!!!!!!!!

δεν προλαβαίνω να τα σχολιάσω τώρα όλα :D

άντε φιλιά

Υπάρχει νομοθεσία που επιτρέπει στον εργοδότη να σου μειώσει το ωράριο χωρίς να αλλάξει την ήδη υπάρχουσα σύμβαση;;;

Και ένα άλλο..αν δεν σε προειδοποιήσει για απόλυση...δεν ισχύει ολόκληρη η αποζημείωση;;;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι ισχύει τώρα. Δεν τα εμπέδωσα καλά τα "νέα" εργασιακά δεδομένα.

Για την μείωση του ωραρίου (και του μισθού) νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του εργαζόμενου, γιατί υπογράφει κι αυτός.

Άκουσα από γνωστή ότι στα Marks&Spencer (δε δουλεύω εκεί, τ' ορκίζομαι, απλά είμαι πελάτισσα :tongue:) τους κάναμε 7ωρους και φυσικά είχαν αντίστοιχη μείωση μισθού. :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

υπάρχουν τρύπες για τη μείωση ωραρίου, χωρίς καμία άλλη αλλαγή.

χωρίς προειδοποίηση, τα παίρνεις όλα τα λεφτά!

γιατί, αγάπη μου; τί τρέχει;

κι εγώ θέλω tv στην κρεββατοκάμαρα αλλά δεν με αφήνει, λεει αρκετά ανέχεται που διάβαζω στο κρεβάτι..... :tongue:

λοιπόν παιδάκια μαλλον καταλήγουμε σε σπίτι (η ψυχή μου θα βγει μέχρι... )

και πέρασα χθες από την σχολή χορού που έχει δίπλα και έχει τα εξης:

Pilates Studio

Mπαλλέτο Ενηλίκων

Σύγχρονος Χορός

Capoeira Ενηλίκων

Astanga Vinyasa Yoga

Δυναμική Hatha Yoga

Body Conditioning

Jazz

Μορφοκινητική Αγωγή

Samba

αρχηγέ τί να κάνω από αυτά χωρίς να πεθάνω επιτόπου;;;;;;;;

έχω να κάνω γυμναστική από το σχολείο λέμε !!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

επίσης έχω ένα θέμα με σπονδυλάκι..... + τα πλούσια κιλάκια μου!

σκέφτομαι για 2-3 φορές την εβδομάδα.........

Τσιπούρα ψαράκι όνομα και πράγμα, ε;

Εγώ Υδροχόος, θεότρελη με τα όλα μου. Κι ο άντρας μου Υδροχόος. Ο μικρός, για λίγες μέρες, μας βγήκε Αιγόκερως.

Μωρέ κι εγώ χαλιέμαι και αισθάνομαι ενοχές. Τώρα περιμένω την ετυμηγορία της ζυγαριάς την Κυριακή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...