Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλά να πάθει η Πανάθα, γιατί τον ΑΡΗ (ναι, σκουληκάκι σπίκινγκ :mrgreen:) βοήθεια απ' τον διαιτητή πήρε για να τον κερδίσει!

Άσε, μην αρχίσουμε τ' αθλητικά τώρα.

εντάξει ο Παναθηναϊκός ήταν για κλάμματα χθες...αλλα γέλασσα πολύ όταν έβαλε το πρώτο γκολ!+απέκρουσε το πέναλτυ του Μέσι!!

Εντωμεταξύ στο σπίτι ο άντρας μου είναι Ολυμπιακός εγώ Παναθηναϊκός!

....:D:D:D:D:D:D:D...

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

maestria εμείς παίξαμε με barcelona, εσείς;

και το πρώτο γκολ το έβαλε ο ΠΑΟ.

Τί περίμενες, να κερδίσει το μερμυγκάκι το λιοντάρι; μόνο στα παραμύθια.

όσο για τη διαιτησία... σαν την πιπίλα έχει καταντήσει.

Ε, όσο να 'ναι πρέπει να κόψω τα τσιμπολογήματα βρε γκουρού!

Την μεγάλη παρασπονδία την έκανα το σαβ/ριακο, που έφαγα μεσημέρι Κυριακής pizza hut, παρεούλα με τον χάζμπαντ. :tongue:

Όλες τις άλλες μέρες ΚΙΟΥΡΙΑ, αλλά να, κάνω κάτι τέτοια - ελαφριά :oops: - τσιμπολογήματα, τα οποία θέλω να κόψω, για να δω αποτέλεσμα!

"Πολλά τα κιλά, Άρη" και δεν γίνεται, θέλω την Κυριακή η ζυγαριά να δείξει έστω 0,5 κιλό πιο κάτω!

ναι ΟΚ συμφωνω...τα τσιμπολογηματα είναι ''θανατος''...μπορεις ομως καλλιστα να τσιμπολογας τις ωρες που πρεπει....δλδ....μετα το πρωινο....τσιμπολογησε κατι στις 10:00 , μετα στις 12:00....κτλ κτλ....ετσι θα κανεις τα 5 γευματακια την ημερα......:cool:

απλα οπως εγραψα και χθες η τηλεοραση ειναι κινδυνος -θανατος για το μασουλημα....παρασυρομαστε ολοι....καθαρισε ενα αγγουρακι με λιγο αλατι και ξυδι (σε στικς) να το εχεις μπροστα σου...ή ενα καροτακι....κοψτο σε στικς.....φτιαξε και ενα ντιπ με απαχο γιαουρτακι , λιγο ξυδι ,λιγο λαδακι και λιγο αλατακι...σταξε και λιγη μουστρδα....και θα ειναι εξισου απολαυστικο :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

να ζήσετε αρχηγέ μου βίον ανθόσπαρτον!

με αγάπη, με υγεία και πολλά γερά όμορφα παιδάκια!

καλημερααααα κοριτσι!!!!:D

ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανεις?....για πες τα νεα σου !!!

Διαφημίσεις

hurtt_coffeeMermaid.jpg

Καλημέρες!!!!! σας διαβάζω και επανέρχομαι :)

Καλημέρα γλυκεια τσιπουρίτσαααααααα:D:D:D:D:D:D

πίνουμε γοργονοκαφεδάκι εεεεε;;;;;

coffee1-451x455.jpg

Γειά σου sevoula!!!!!:D

Κοίτα, και εγώ Παναθηναϊκός είμαι...αλλά η αλήθεια να λέγεται!(για να γινόμαστε και καλύτεροι)...ο Παναθηναϊκός χθες Δεν ήταν καν ομάδα!!

και εγώ δεν λέω να κερδίζαμε τη Μπάρτσα-αλλά θα μπορούσαμε τουλάχιστον να παίξουμε αξιοπρεπώς-κάτι που ΔΕΝ κάναμε!!!!!!!:rolleyes:

Έχεις δίκιο, σαν την πιπίλα, συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ! :mrgreen:

εντάξει ο Παναθηναϊκός ήταν για κλάμματα χθες...αλλα γέλασσα πολύ όταν έβαλε το πρώτο γκολ!+απέκρουσε το πέναλτυ του Μέσι!!

Εντωμεταξύ στο σπίτι ο άντρας μου είναι Ολυμπιακός εγώ Παναθηναϊκός!

....:D:D:D:D:D:D:D...

Εμείς είμαστε οικογενειακώς (κι απ' τις δύο πλευρές) Αρειανοί (από άλλο πλανήτη, ναι :tongue:) και τώρα πλέον μένουμε και παραδίπλα απ' το γήπεδο.

Εντάξει ο ΑΡΗΣ δεν έχει φράγκα, οπότε τι ομάδα να 'χει, αλλά έχει χαβαλέ, ειδικά όταν πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο.

Πολλές φορές περνάω με το μωρό απ' έξω όταν μαζεύεται κόσμος, ακούει μουσικές ο Γιάννης, χορεύει, χαζεύει τον κόσμο.

Χαβαλέ τρελό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εσεις πινεται καφε και τρωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! μεσημεριανο χαχαχαχαχαχαχα!!

:D:D:D:D....δεν σε έχει πιάσει η "μεσημεριανή" νύστα ακόμη;;;;:tongue::tongue::tongue::shock::shock::D:D:D

Διαφημίσεις

ναι ΟΚ συμφωνω...τα τσιμπολογηματα είναι ''θανατος''...μπορεις ομως καλλιστα να τσιμπολογας τις ωρες που πρεπει....δλδ....μετα το πρωινο....τσιμπολογησε κατι στις 10:00 , μετα στις 12:00....κτλ κτλ....ετσι θα κανεις τα 5 γευματακια την ημερα......:cool:

απλα οπως εγραψα και χθες η τηλεοραση ειναι κινδυνος -θανατος για το μασουλημα....παρασυρομαστε ολοι....καθαρισε ενα αγγουρακι με λιγο αλατι και ξυδι (σε στικς) να το εχεις μπροστα σου...ή ενα καροτακι....κοψτο σε στικς.....φτιαξε και ενα ντιπ με απαχο γιαουρτακι , λιγο ξυδι ,λιγο λαδακι και λιγο αλατακι...σταξε και λιγη μουστρδα....και θα ειναι εξισου απολαυστικο :cool:

Μωρέ είναι που είμαι βραδυνός τύπος, αλλά τρώω βραδυνό νωρίς (κατά τις 8-9 που βάζω τον μικρό για ύπνο) και μετά πάει ο νους μου όλο στο φαί!

Άσε, πρέπει μάλλον να πηγαίνω για ύπνο νωρίτερα, να ξεκουράζομαι και περισσότερο. :mrgreen:

Αλλά ρε κορίτσια, αν πάω πολύ νωρίς για ύπνο και δεν κάτσω λίγο στην τβ ή στο πισι, να χαζέψω, να χαλαρώσω, αισθάνομαι σαν να πήγε χαμένη η μέρα, μόνο δουλειά και υποχρεώσεις.

Αχ, νυχτερίδα θα ήμουν στην προηγούμενη ζωή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμείς είμαστε οικογενειακώς (κι απ' τις δύο πλευρές) Αρειανοί (από άλλο πλανήτη, ναι :tongue:) και τώρα πλέον μένουμε και παραδίπλα απ' το γήπεδο.

Εντάξει ο ΑΡΗΣ δεν έχει φράγκα, οπότε τι ομάδα να 'χει, αλλά έχει χαβαλέ, ειδικά όταν πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο.

Πολλές φορές περνάω με το μωρό απ' έξω όταν μαζεύεται κόσμος, ακούει μουσικές ο Γιάννης, χορεύει, χαζεύει τον κόσμο.

Χαβαλέ τρελό!

πως και δεν είστε ΠΑΟΚ;;;:D:tongue::D:tongue::D:tongue:

:D:D:D:D....δεν σε έχει πιάσει η "μεσημεριανή" νύστα ακόμη;;;;:tongue::tongue::tongue::shock::shock::D:D:D

οχι δεν με πιανει γενικα οτι ωρα και να ξυπνησω βεβαια εγω θα ημουν δυο ειδοι αφου η μαεστρια ειναι νυχτεριδα εγω θα ημουν κουκος και κοκκορας μαζι χαχαχαχαχα!!!!

Γειά σου sevoula!!!!!:D

Κοίτα, και εγώ Παναθηναϊκός είμαι...αλλά η αλήθεια να λέγεται!(για να γινόμαστε και καλύτεροι)...ο Παναθηναϊκός χθες Δεν ήταν καν ομάδα!!

και εγώ δεν λέω να κερδίζαμε τη Μπάρτσα-αλλά θα μπορούσαμε τουλάχιστον να παίξουμε αξιοπρεπώς-κάτι που ΔΕΝ κάναμε!!!!!!!:rolleyes:

όχι δεν παίζαμε, μας έπαιζαν :(.

την απόκρουση του Τζόρβα την είδες; μου ήρθε να τον φιλήσω τον Αλέκο!!!:D

το πόσο μπορούσαμε, το ξέρουν οι παίχτες μας καλύτερα. εγώ ψυχοπλακώθηκα χθες βράδυ, ενώ όταν βάλαμε γκολ, είχα την κόρη μου αγκαλιά για ύπνο. ήμουν έτοιμη να τρέξω στο μπαλκόνι να τσιρίξω από χαρά :eek::D. μέχρι να κοιμηθεί, μας είχαν ισοφαρίσει ;). μετά η κατρακύλα.

δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αχώνευτος μου είναι ο messi. όσο και ο μουρίνιο, άσχετο.:mad:

Μωρέ είναι που είμαι βραδυνός τύπος, αλλά τρώω βραδυνό νωρίς (κατά τις 8-9 που βάζω τον μικρό για ύπνο) και μετά πάει ο νους μου όλο στο φαί!

Άσε, πρέπει μάλλον να πηγαίνω για ύπνο νωρίτερα, να ξεκουράζομαι και περισσότερο. :mrgreen:

Αλλά ρε κορίτσια, αν πάω πολύ νωρίς για ύπνο και δεν κάτσω λίγο στην τβ ή στο πισι, να χαζέψω, να χαλαρώσω, αισθάνομαι σαν να πήγε χαμένη η μέρα, μόνο δουλειά και υποχρεώσεις.

Αχ, νυχτερίδα θα ήμουν στην προηγούμενη ζωή.

σωστο κ αυτο :cool:

λοιπον θα χαλαρωνεις λιγο στο πισι....και μετα τβ στην κρεβατοκαμαρα...θα σε παρει ο υπνος στο κρεββατακι χωρις τσιμπολογηματα :D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...