Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου....ευχαριστω ολες σας για τις ευχουλες .......!!!

η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα δεν μου πηγαινουν καλα.....οι πατεριτσες του πεφτουν δυσκολες του λιακου μου...το σπιτι εχει σκαλες.....δεν μπορω να τον αφηνω συνεχεια στο δωματιο του......η ταξη του ειναι και αυτη στον πρωτο οροφο....

και το μικρο μου ....χτυπιεται στο νηπιο.....το σηκωσαμε ολο στο ποδι....ειμαι χαλια!!!

μιλαμε για κλαμα ...ασε που κανει και αλλα παιδακια να κλαινε.....ξερεις τι ειναι να πηγαινουν καλα στο σχολειο και να βλεπουν τον αλεξανδρο και να ξεκινανε και αυτα το κλαμα;;;θα θελουν ννα με σκοτωσουν οι μαμαδες!!!!!!.........και η δασκαλα....

κοριτσακια .....σας χαιρετω ...μη σας πρηζω και σας ....τα λεμε αργοτερα....φιλακια

Ελα βρε βικουλα μου δεν μας πρηζεις πεστα σε καταλαβενουμε μην νομιζεις και εγω εχω ανχος με τον σπυρο αν και δεν γκρινιαζει αλλα εχει διασπαση προσοχης με ανχωνει στο πως θα λαβανει τις εντολες που θα του δινει η νυπιαγωγος . την εχω ενημερωσει βεβαια αλλα και παλι με ανχωνει. οσο για τον αλλον τον μικρουλι τον κακομηρακο παιδευεται μωρε αλλα τι να κανουμε συμβενουν και αυτα . υπομονουλα κουκλι μου και πες οτι θες για να σου φευγει το ανχος εδω ημαστε εμεις ετσι για αυτο υπαρχουν οι φιλεναδες και οι γοργονοφιλεναφες χιχιχιχι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα γοργονακιααααααααααααααααα !!! :D

Βικυ μου περαστικα στον Ηλια σου!!!!!....καταγμα σε ποιο σημειο???...πόσο καιρο θα μεινει με γυψο????......οσο για τη δυσκολία του παιδιου να ανεβει τις σκάλες σε καταλαβαινω....όμως είναι ''υποχρέωση'' της δασκάλας να βοηθαει το παιδι....μιλησε μαζί της και πιστευω πως θα βρεθει λυση να βγαινει στα διαλλειματα το παιδι ;)

σιγα μη σε βριζουν δασκαλα και μαμαδες !!!! αν ειναι δυνατον !!!!...οκ καταλαβαινω μια δυσανασχετηση απο πλευρας μαμαδων...αλλα να δυσανασχετει και η δασκαλα???...δουλεια της ειναι να κανει να νιωσει ανετα το παιδι στην ταξη !....επισης μιλησε μαζι της ;)

να σου πω και ενα κολπο....το εκανε η μαμα μου στον αδερφο μου.....εαν δεν μπορεις εσυ μπορει μια γιαγια ή καποιος στενος ανθρωπος να κανει αυτη τη δουλεια.......να στεκεται εξω απο το παραθυρο της ταξης διακριτικα....και μερα με τη μερα να απομακρυνεται λιγο....μεχρι να νιωσει το παιδι ανετα....στον αδερφο μου επιασε ;)

καλημεραααα Ελιζαααααααααααααααααααααααααα

τι κανεις? τι εχει το μενου σημερα?

καλημερα τρλοκομειο μου....νοικοκυρουλα μουυυ εσυ !!!!!...πωωωω 4.30 το πρωι???? :shock::shock::shock:...το λες και νυσταζω ακομα πιο πολυ :tongue:

2 ποντους !!!!! μπραβο βρε θηριο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....δε μου λες εσυ στα ποσα κιλα σταματας???κοντευεις????

καλημερα Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!! :-)

τι κανεις???

φιλια πολλαααααααααααααα σε ολεςςςςςςςςς:D

χαχαχαχα!! βρε ας ημουν και τοσο επιρεπεις νοικοκυρουλα και να κοιμομουνα λιγο παραπανω αλλα αμα επεφτα για υπνο θα ξυπναγα τωρα χαχαχα!!

τα κιλα που θελω να φτασω ειναι 66 αλλα απο τον αυγουστο και μετα τιποτα σε μειον αλλα τωρα ξεκιναω εντατικα το γυμναστηριο και θα ειμαι οκ!!!! :tongue:

Βίκυ περαστικά για τον Ηλία!!!!!!!

για τον μικρούλη σου μην ανησυχείς!..σε λίγο θα σου ζητάει να πάει να παίξει με τους φίλους του!! ;) Είναι μέχρι να συνηθίσει !

Αρχηγέ καλημέρα!..Σκεφτόμουν χθες το βράδυ κάτι "βάρβαρο"!χαχαχα...Να ξυπνήσω νωρίτερα το πρωί -δηλαδή κατα τις επτά παρά και να κάνω μισή ώρα διάδρομο!-μετά να ντυθώ και να πάω στη δουλειά....Δεν μου βγήκε-τουλάχιστον για σήμερα, αλλά σκέφτηκα ν το προσπαθήσω, αντί να κάνω γυμναστική το απόγευμα-θα δούμε!!

jenia....τόσο νωρίς που ξύπνησες σήμερα, θα σου φαίνεται μεσημέρι τώρα!φιλιάααααα

ελιζάκι καλημέρα!!!

συναδέλφισσα καλημέρα και σε σένα!!!ο μικρός πώς τα πάει στον παιδικό, σου κλαίει ακόμη το πρωι;

ελπίζω να μην ξέχασα κάποια από τις γοργονοφιλενάδες μου!αν ναι σας γοργονοφιλώ!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Βίκυ περαστικά για τον Ηλία!!!!!!!

για τον μικρούλη σου μην ανησυχείς!..σε λίγο θα σου ζητάει να πάει να παίξει με τους φίλους του!! ;) Είναι μέχρι να συνηθίσει !

Αρχηγέ καλημέρα!..Σκεφτόμουν χθες το βράδυ κάτι "βάρβαρο"!χαχαχα...Να ξυπνήσω νωρίτερα το πρωί -δηλαδή κατα τις επτά παρά και να κάνω μισή ώρα διάδρομο!-μετά να ντυθώ και να πάω στη δουλειά....Δεν μου βγήκε-τουλάχιστον για σήμερα, αλλά σκέφτηκα ν το προσπαθήσω, αντί να κάνω γυμναστική το απόγευμα-θα δούμε!!

jenia....τόσο νωρίς που ξύπνησες σήμερα, θα σου φαίνεται μεσημέρι τώρα!φιλιάααααα

ελιζάκι καλημέρα!!!

συναδέλφισσα καλημέρα και σε σένα!!!ο μικρός πώς τα πάει στον παιδικό, σου κλαίει ακόμη το πρωι;

ελπίζω να μην ξέχασα κάποια από τις γοργονοφιλενάδες μου!αν ναι σας γοργονοφιλώ!

καλα ζηω τοσο βαρβαρο παιδι μου 7 το πρωι καλα με εκανες και ελιωσα χαχαχαχαχαχαχαχα!!! εγω 7:30 πιανω δουλεια εγω αμα ξυπνησω τετοια ωρα λεω οτι κοιμηθηκα πολυ σημερα χιχιχιχιχι!!!

οταν με το καλο κανεις τα μπιζελακια σου και ειναι και δυο θα δεις οτι το 7 ειναι πολυτελεια χαχαχαχαχα!! μακια κουκλι λεω να παω να φαω μεσημεριανο χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Zωη μου δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις....ξυπνα 40 λεπτα νωριτερα....κανε 30 λεπτα διαδρομο....μετα ενα ζεστο μπανακι.....και να δεις ποσο ομορφα θα νιωθεις=ευεξία!!!!!! ;)...συν οτι γινεται καλυτερη δουλεια ;)

Καλήμεραααααααααααααααααα Μαεστριααααααααααααα :D

πως παει ο Γιαννακης στο σχολειο? ολα ΟΚ????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Κορίτσια χθες ήμουν μια Κιουρία όλη μέρα και το βράδυ, ενώ είχα φάει την αράβικη πίτα μου με λίγη γαλοπούλα και τυράκι, με πιάνει μια μανία.

Συγκρατήθηκα, συγκρατήθηκα, συγκρατήθηκα (προσπαθώ να δημιουργήσω σασπένς ;) ) και μετά, έβλεπα και τον αγώνα, δεν άντεξα άλλο ... πήγα πήρα τη συσκευασία με τη γαλοπούλα, ε, κι έφαγα λίγο.

Είναι αυτή του Lidl, που έχει καπνιστή γαλοπούλα σε πολύ λεπτές φέτες. Έφαγα αρκετά.

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααα, χάλια τα πάω, χάλιααααααααααααααα!

cry-baby.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια χθες ήμουν μια Κιουρία όλη μέρα και το βράδυ, ενώ είχα φάει την αράβικη πίτα μου με λίγη γαλοπούλα και τυράκι, με πιάνει μια μανία.

Συγκρατήθηκα, συγκρατήθηκα, συγκρατήθηκα (προσπαθώ να δημιουργήσω σασπένς ;) ) και μετά, έβλεπα και τον αγώνα, δεν άντεξα άλλο ... πήγα πήρα τη συσκευασία με τη γαλοπούλα, ε, κι έφαγα λίγο.

Είναι αυτή του Lidl, που έχει καπνιστή γαλοπούλα σε πολύ λεπτές φέτες. Έφαγα αρκετά.

cry-baby.jpg

χαχαχχαχαχαχαχαχαχα.....καλημερα μαεστρια μου !!!

σιγααααααααα την παρασπονδια....5 φετες γαλοπουλας χαχαχαχαχαχαχα

αϊ μαρηηηηηηηη.....ετσι οπως το πες νομιζα οτι τσακισες κανα 2 σουβλακια με πιτα-τσατζικια-πατατες-μπυρες κτλ κτλ.....:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλα ζηω τοσο βαρβαρο παιδι μου 7 το πρωι καλα με εκανες και ελιωσα χαχαχαχαχαχαχαχα!!! εγω 7:30 πιανω δουλεια εγω αμα ξυπνησω τετοια ωρα λεω οτι κοιμηθηκα πολυ σημερα χιχιχιχιχι!!!

οταν με το καλο κανεις τα μπιζελακια σου και ειναι και δυο θα δεις οτι το 7 ειναι πολυτελεια χαχαχαχαχα!! μακια κουκλι λεω να παω να φαω μεσημεριανο χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D...ρε τί να κάνω είμαι υπναρού!!χχαχαχαχαχα...

εγώ για να πάω στη δουλειά ξυπνάω κατά τις 08.00++++...οπότε το 07.00 σε συνδυασμό με το διάδρομο πλησιάζει πολύ το "βάρβαρο" για μένα!!!χαχαχαχαχαχ....για εσάς που έχετε παιδάκια το καταλαβαίνω ότι ακούγεται κάπως αυτό που λέω:oops::oops::D:D:D:D:D

Καλήμεραααααααααααααααααα Μαεστριααααααααααααα :D

πως παει ο Γιαννακης στο σχολειο? ολα ΟΚ????

Kαλημέρα γκουρού.

Ο Γιάνναρος μια χαρά τα πάει, αν κι ακόμα με κλάματα μ' αποχωρίζεται το πρωί.

Εγώ έχω ψοφήσει. Δεν έχουμε θέση στο σχολικό του σταθμού, μπήκαμε με πρόγραμμα και είχαν κλείσει οι θέσεις, και σήμερα περίμενα ένα τέταρτο το αστικό (3 στάσεις, μη φανταστείς), όταν ήρθε - ΦΥΣΙΚΑ - ήταν τίγκα (βλακεία που περίμενα εξαρχής) και μετά βουρ 20 λεπτά, ανηφόρα, με το καρότσι να τον πάω στο σταθμό.

Άσε που φτάνοντας εκεί είχε παρκάρει ένας ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ γάιδαρος ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην πόρτα του σταθμού. Πως να μπω ρε κύριε με το καρότσι μέσα;

Αχ, κανείς δεν σκέφτεται κανέναν πια!

Αύριο, φυσικά, δε θα περιμένω καθόλου το λεωφορείο. :rolleyes: Δεν με χάλασε η πρωινή γυμναστική, με χάλασε που έχασα ΤΟΣΗ ώρα και άργησα και στη δουλειά.

Ήρθα 9.30 και είχα ήδη 2 ώρες στο πόδι και ταλαιπωρία.

Ουφ, ευτυχώς που έχω ακόμα μειωμένο και κατά τις 3 θα την κάνω.

(τα 'πα και ξεθύμανα :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Είχε και ένα σασπενς ο αγωναςςςςςςςςςς....τί να σου πωωωω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτό δεν ήταν αγώνας...Ήταν σαν να έπαιζε μόνη της η μπαρστελόνα!!!!:D:D:D:D:D...ξενέρωμαααααααα.....είμαι και παναθηναϊκός αλλά η αλήθεια αλήθεια!

χαχαχχαχαχαχαχαχαχα.....καλημερα μαεστρια μου !!!

σιγααααααααα την παρασπονδια....5 φετες γαλοπουλας χαχαχαχαχαχαχα

αϊ μαρηηηηηηηη.....ετσι οπως το πες νομιζα οτι τσακισες κανα 2 σουβλακια με πιτα-τσατζικια-πατατες-μπυρες κτλ κτλ.....:tongue::tongue::tongue:

Ε, όσο να 'ναι πρέπει να κόψω τα τσιμπολογήματα βρε γκουρού!

Την μεγάλη παρασπονδία την έκανα το σαβ/ριακο, που έφαγα μεσημέρι Κυριακής pizza hut, παρεούλα με τον χάζμπαντ. :tongue:

Όλες τις άλλες μέρες ΚΙΟΥΡΙΑ, αλλά να, κάνω κάτι τέτοια - ελαφριά :oops: - τσιμπολογήματα, τα οποία θέλω να κόψω, για να δω αποτέλεσμα!

"Πολλά τα κιλά, Άρη" και δεν γίνεται, θέλω την Κυριακή η ζυγαριά να δείξει έστω 0,5 κιλό πιο κάτω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είχε και ένα σασπενς ο αγωναςςςςςςςςςς....τί να σου πωωωω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτό δεν ήταν αγώνας...Ήταν σαν να έπαιζε μόνη της η μπαρστελόνα!!!!:D:D:D:D:D...ξενέρωμαααααααα.....είμαι και παναθηναϊκός αλλά η αλήθεια αλήθεια!

Καλά να πάθει η Πανάθα, γιατί τον ΑΡΗ (ναι, σκουληκάκι σπίκινγκ :mrgreen:) βοήθεια απ' τον διαιτητή πήρε για να τον κερδίσει!

Άσε, μην αρχίσουμε τ' αθλητικά τώρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...