Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

άντε καλέ άχυρο είναι αυτές (παρηγοριά στον άρρωστο)... αυτές αρέσουν μόνο στο γιο μου τον μικρό που είναι τόσο μίζερος στο φαγητό του που έχει κλείσει τα τρία και είναι 13 κιλά... Αν δεν είναι ένα γλυκάκι ευπαρουσίαστο και στρουμπουλό με την σαντιγύ του και τη σοκολατίτσα του να τρέχει τι να το κάνεις?

Α, τα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου!!! :tongue:

Ε, τότε φάε μια σοκολατίνα να στανιάρεις, τι να σου πω; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Fraoulopolitsa, μια φορά την εβδομάδα πιστεύω πως δικαιούμαστε να κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας, έτσι δεν είναι; Απλά, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρουμε φόρα-κατηφόρα και να πέσουμε σε πολλές ατασθαλίες..! Εάν είσαι δυνατός άνθρωπος και δεν παρασυρθείς από εκεί κι έπειτα, τσάκισέ το, το άτιμο....!! :wink::cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

[/url]

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 85,

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 74 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 71,5

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: μην το επαναλαβω

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 71.5

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 71,5

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 70,4

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 58,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:83

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 63

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

E, αφού δε μπορώ να σας πω καλημέρα, λέω ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!:D:D:D!!!!!!!!!!! αλλά, βρε κοριτσάρες μου, πρέπει να αφιερώνω ΩΡΑ για να διαβάσω όλα σας τα νέα..........

Κι από πού ν΄αρχίσω;

ΜΠαπ, το νυφικό έχει μοναδικό στυλ, πολύ ωραίος ο συνδυασμός του όπως τον σκέφτεσαι με απλή αλογουουρά, απλό μακιγιάζ, διακριτικό παπουτσάκι και εν τέλει το ρεζουμέ είναι αν ΕΣΥ το γουστάρεις τρελά σίγουρα είναι αυτό που έψαχνες. Με το καλό, λοιπόν, και πολύ υπομονή με τα διαδικαστικά του γάμου:cool:......

Ελίζα, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!! Καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D και καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!:-D

Μαεστρία, μπράβο και σε σένα που κρατάς χαρακτήρα, κοριτσάρα μου!!! Απάνω του, ΓΕΡΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Φρουλοπουλίτσα, μπράβο για το -1, αλλά βρε κοπελάρα μου, άσε αυτά τα πολύπλοκα γλυκά....:twisted:.....αυτά είναι διαολάκια.......εκτός τις χαζοθερμίδες, ξέρεις πόσα τρανσ λιπαρά είναι φουλαρισμένα; ξέρεις τι ωραία πάνε και μπαστακώνονται μέσα στις αρτηρίες σου και τις φράζουν;;:twisted::twisted::twisted:;;; Κι εγώ είμαι γλυκατζού. Πολύ μάλιστα. Κάνα παστελάκι, λίγη σοκολατίτσα μαύρη, κάνα ζελεδάκι, γιαούρτι με φρούτα+κανέλα+λίγο μέλι....υπάρχουν ένα σωρό ωραία αγνά και υγιεινά γλυκάκια.....

Αχιλλέας, να σου ζήσει το καμάρι σου!!!!!!!!!!!!!:-D να΄ναι γερό και τυχερό κι εσύ η πιο χαρούμενη μανούλα!!!!!!!!!!

Jenia, σου ρίχνω..........εμείς είμαστε μαζί ......24 χρόνια:-D....εχθές είχαμε επέτειο γάμου, κλείσαμε 13 χρόνια παντρεμένοι:P...απίστευτο....

Όσο για εμένα ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΑΠΑΤΣΟΥΡΑ:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΠΑΣ!!!!!! Ο.Κ. Δε χρειάζεται να χάσω τόσα κιλά όσο άλλες κοπέλες ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΠΑΣ.........ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ......:evil::evil::evil::evil::evil:...

Πήγα σήμερα να δω για μαγιό και τρελαίνομαι να βλέπω μπούτια, κοιλιά φρουί ζελέ:evil::evil::evil:. . . Και θα φύγουμε τον Ιούλιο για ένα τριήμερο χωρίς παιδιά (πράγμα που δεν το΄χουμε ξανακάνει) και νοιώθω τρελή χαρά, αλλά και μια ανασφάλειααααααααααααααααα....................πού να τολμήσω να φάω για βράδυ, μετά το σημερινό..............αλλά τι να το κάνεις;;;;;; με σκέτο ράψιμο στόματος, ο λαπάς δε σφίγγει:evil: κι έκανα όπως-όπως κάποιες ασκήσεις......χάλιαααααααααααα..............

Καλά, για σας λέω ότι δε σας προλαβαίνω και κοίτα τι έκανα:shock:.......

Ααααααααααααα, και το άλλο.........πολύ χαίρομαι που βλέπεστε μέσω fb, αλλά με δαύτο δεν τα΄χω καλά.....πολλά έχουν ακουστεί κι έχουν πάθει γνωστοί μου και δεν μου αρέσει, οπότε δεν ασχολούμαι. Καμμιά φωτογραφία μέσω π.μ. παίζει ή βάζω δύσκολα;

Διαφημίσεις

Γοργονίτσες καλησπέρα κι από μένα!

Πολύ σύντομα (Κυριακή-Δευτέρα) θα μετρηθώ και θα μπω κι επισήμως στο club, αλλά μέχρι τότε σας διαβάζω και δηλώνω παρούσα.

Σκέφτομαι εκτός από τις..μετρήσεις μου να σας πω και το μενού από τη διαιτολόγο μου που πρόκειται ακολουθήσω (ελπίζω δηλαδή να το ακολουθήσω). Αν ενδιαφέρεστε φυσικά. Είναι μεν σωστή διατροφή και όχι μια αυστηρή συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτά τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στον καθένα. Για παράδειγμα τα φαγητά που δε μου αρέσουν δεν τα έχει συμπεριλάβει στο μενού, επίσης πολλά πολλά φαγητά που δεν υπάρχουν εκεί φυσικά και δεν είναι απαγορευμένα, απλά μιλάμε για μενού 2 εβδομάδων που μετά αλλάζει.

Τέλος πάντων, μη σας ζαλίζω. Μια τελευταία σκέψη... Πήρα σήμερα καινούργιο κινητό (καλορίζικό μου :P ) και κοίτα πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη! Δε σας έλεγα στο παλιό topic ότι ήθελα να ξεκινήσω περπάτημα; Κάπου είχα βρει ότι με τόσα χιλιόμετρα ανα ώρα (τρέξιμο ή περπάτημα) χάνεις τόσες θερμίδες... Το πρόβλημά μου ήταν στο να υπολογίσω τα χιλιόμετρα. Ε σήμερα που σκάλιζα τον οδηγό του, βλέπω το εξής: "Τζόκινγκ". Δηλαδή με τη βοήθεια του gps αυτό καταγράφει και διατηρεί και αρχείο για την απόσταση και το χρόνο που έκανες!!! (παράλληλα ο big brother ξέρει και σε ποιό σημείο της πόλης βρίσκεσαι και από ποιό δρόμο πήγες, αλλά δε θα γκρινιάξω γι' αυτό τώρα).

Από τη μια σκέφτομαι το κινητάκι μου...να το βάλω στη διαδικασία των αναταραχών; Από την άλλη ..τέλεια!! Λες και κάποιος το ήξερε ότι ήθελα κάτι τέτοιο!!

Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει κι εγώ είμαι πολύ πίσω, αλλά...σκέφτομαι... μέχρι να γεράσω τί άλλο θα δουν τα μάτια μου!

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Καλημέρα!

Σηκώθηκα πρωί-πρωί να κάνω λιπομέτρηση.....έχασα νερό αυτήν την εβδομάδα:evil::(........να γιατί με βλέπω τόσο χάλια.....και φυσικά αφού κατέβηκε το ποσοστό νερού, κατέβηκε και η μυική μάζα και ανέβηκε το ποσοστό λίπους......:(:(..........μα τι έκανα το βλήμα αυτή την εβδομάδα;;;;;:evil::evil: πώς τα κατάφερα έτσι;;;;;:evil:

Είναι θέμα κακών συνδυασμών τροφίμων; ή είναι η ορθοστασία και η αποχή από την άσκηση;;;; Ο καθρέφτης τελικά λέει αλήθεια. Δε μας ξεγελάει. Τι να το κάνω που έχασα ένα κιλό; είναι σαν να το πήρα......τι έκανα τόσο λάθος, σπάω το κεφάλι μου..........νερό συνεχίζω να πίνω......συμβαίνει όμως να παραλείπω γεύματα. Αυτό μπορεί να μου έκανε τη ζημιά; Γμτ από τις 7:50 π.μ. μέχρι 1:00μ.μ. είναι πολύ δύσκολο να κάνω γεύμα σωστό...γι΄αυτό πολλές φορές προτιμώ να μην τρώω, όπως είναι φυσικό τρώω λίγο παραπάνω μεσημέρι, δεν τρώω απόγευμα και κάτι ελαφρύ για βράδυ.......... καμμία σχέση, δηλαδή, με το τι έκανα στην αρχή........αλλά το πρόγραμμά μου έχει αλλάξει ριζικά........

Και ναι, imagine, έχεις δίκιο θα δούμε και θα μάθουμε πολλά ακόμη......

Kαλημερα κουκλες μου εγω αν και στα κιλα εχω μηνει στα 74 εχω μεγαλη απολεια ποντων και μου αρεσει δεν θα πω . εχει αρχησει το σωμα μου να μην ειναι τοσο χαλαρο και η κοιλιτσα μου που ηταν σαν το ζελε που θελει ο αρχηγος να τρωμαι και δεν την αντεχα με τιποτα (λογο οτι πριν τα νινακια μου ειχα γραμωσεις στο συγκεκριμενο σημειο :() καλα παω θα το πετυχω αυτο που θελω να διαλακος να σκασει που λενε :mrgreen:

Σ' εμένα ΓΙΑΤΙ δεν έστειλες;;;; :evil:

Hθελα να καταφερω να μαντεψω ποια εισαι απο τις φιλες των κοριτσιων και να σου κανω εκπληξη!:mrgreen: Δεν τα καταφερα τελικα ομως!:tongue:

Καλημερα κοριτσια!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μου έχει φτιάξει πολύ η διαθέση και ας είμαι σε δίαιτα!!!Το καλό είναι πως έχω αρχίσει να μην πεινάω και τόοοοσο πολύ!!!!Γερά και συνεχίζω λοιπόν!!!!Αν θέλετε κάντε μου και μένα πρόσκληση στο facebook!!!Όποια θέλει της στέλνω πμ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μου έχει φτιάξει πολύ η διαθέση και ας είμαι σε δίαιτα!!!Το καλό είναι πως έχω αρχίσει να μην πεινάω και τόοοοσο πολύ!!!!Γερά και συνεχίζω λοιπόν!!!!Αν θέλετε κάντε μου και μένα πρόσκληση στο facebook!!!Όποια θέλει της στέλνω πμ!!!!

παρακαλω θα ηθελα πμ .φιλακια :-D

Κοριτσάκι σκαρφαλώνει κιόλας πλέον, όχι μόνο περπατάει.

Σε περιμένει κούραση, πολύ κούραση :twisted:. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ κουρασμένη και περιμένω εναγωνίως την ώρα να τον ξαποστείλω στο πανεπιστήμιο!!! :lol::lol:

Α κατάλαβα τόσο καλά δηλαδή !!!! Εμένα ο δικός μου τώρα ξεκίνησε να περπατάει. Προς το παρόν τα πάμε καλά δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν μπορώ να πω ότι κουράζομαι φυσικά με βοηθάει και ο άντρας μου πολύ. Και η μητέρα μου που μου τον προσέχει μέχρι να σχολάσω ή όταν θέλω να βγω κάπου που δεν μπορώ να τον πάρω. Αλλά τις πιο πολλές φορές τον παίρνω μαζί μου. Τώρα περιμένω και το δεύτερο μωράκι πιστεύω ότι εκεί είναι που θα δυσκολευτώ πιο πολύ. Αλλά θα το περάσουμε και αυτό μακάρι να είναι καλά τα σκατούλια και δεν πειράζει αυτά θα μας μείνουν. :D;)

Καλέ :eek: εσύ πολύ βιάζεσε να την ξαποστείλεις εγώ παρακαλάω να μην έρθει η ώρα που θα μεγαλώσουν τόσο και να φύγουν από κοντά μου και εσύ θες να την ξαποστείλεις και είναι και κοριτσάκι. Εγώ μόνο με την σκέψη ότι κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα ανεξαρτητοποιηθουν και θα φύγουν με πιάνει πανικός και στεναχωριέμαι. Δεν θέλω...... :( :(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα γοργόνες!!!

Χθες διαφήμιζε στην tv κάτι κάψουλες (λεκιθίνης+πράσινο τσάι), έχετε καμία ιδέα εάν είναι αποτελεσματικές, βλαβερες κλπ;;;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...