Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αγαπημένες μου γοργονίτσες σας χαιρετώ!!!!

Καλό απόγευμα να έχετε!

φιλιάαααααα

στο καλοοοοο !!!

καλη ξεκουραση !!!

σι γιου αυριοςςςςςςςςςςςςς :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Έλα οι καλές οι διατροφέεες!

Φρούτα, λαχανικά, γιαούρτια και κοτόπουλααα!

Διώξτε κιλά, πάρτε χαράαα!

Εδώ το καλό το πράμα, πάρτε κόσμεεε!

Για τα ρόδια καλέ μην τρελαίνεστε στο καθάρισμα, κόψτε τα στη μέση και στίψτε τα κανονικά στο στίφτη, όπως τα πορτοκάλια...

Μάκια σας

Για τα ρόδια καλέ μην τρελαίνεστε στο καθάρισμα, κόψτε τα στη μέση και στίψτε τα κανονικά στο στίφτη, όπως τα πορτοκάλια...

Μάκια σας

ναι μπραβο ετσι κανω κιεγω στον στιφτη.............

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Μάκια σας

χαχαχαχαχχαχα...καλως το κοριτσι!

τι κανεις??? ολα ΟΚ?

με το ποδι τι εκανες εσυ?

τι να κανω...τουμπανο....δεν ειδες στις φωτο.....

λογικα ηταν να παω Δευτερα για μαγνητικη...αλλα δεν αντεξα ρε συ με τοση κουραση.....τωρα πρεπει να ξανακλεισω ραντεβου...προς το παρον με παγους ...τουλαχιστον δεν εχει επιδεινωση

χαχαχαχαχχαχα...καλως το κοριτσι!

τι κανεις??? ολα ΟΚ?

τι να κανω...τουμπανο....δεν ειδες στις φωτο.....

λογικα ηταν να παω Δευτερα για μαγνητικη...αλλα δεν αντεξα ρε συ με τοση κουραση.....τωρα πρεπει να ξανακλεισω ραντεβου...προς το παρον με παγους ...τουλαχιστον δεν εχει επιδεινωση[/QUOT

δλδ δεν ξερεις ακομα τι ειναι? σε γιατρο πηγες???

bgx2ye5lc.png

[

δλδ δεν ξερεις ακομα τι ειναι? σε γιατρο πηγες???

με εξετασε ο αδερφος μου...ντοκτορ κ αυτος (εχει κανει και ορθοπαιδικη ειναι γενικος γιατρος)...και μου ειπε οτι εχω υγρο...οκ αυτο το ηξερα....και μαλλον ριξη χιαστων....κρινοντας απο το πρηξιμο στο συγκεκριμενο σημειο...και εξεταζοντας ''επιασε'' φλεγμονη ;)

οκ δεν ειμαι και ποδοδσφαιριστης για να χρειαζομαι αμεσα χειρουργειο....αλλα επειδη ειναι πρησμενο και δεν εχει υποχωρησει να κανω πρωτα μαγνητικη και βλεποντας και κανοντας

δλδ?τι θα πει γενικος γιατρος?δεν εχει ειδικοτητα ακομα?

χαχαχαχαχχαχαχαχα...το αντιθετο...ειναι επιμελητης Α' και εχει και τις εξης ειδικοτητες:

*γυναικολογια

*οφθαλμιατρικη

*γενικη χειρουγικη

*ορθοπαιδικη

*οδοντιατρικη

*δερματολογια

*παθολογια

*κτλ κτλ......που δεν τα θυμαμαι ολα

6 χρονια ειναι η ιατρικη.....εεεε.για να παρει αυτη την ειδικοτητα σχεδον 10 εκανε ;)

Διαφημίσεις

αντε!δεν το ηξερα οτι υπαρχει ειδικοτητα γενικη ιατρικη....

ο επιμελητης πάλι τι ειναι???αυτος που παιρνει ολο 20????

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

α ρε αλεξια χαχαχαχχαχαχαχα

επιμελητης ειναι πριν το διευθυντη του νοσοκομειου νομιζω...κατι τετοιο

ναι ειναι νεα ειδικοτητα...για αυτο σιγα σιγα ανοιγουν κεντρα υγειας...θα αλλαξει λιγο το συστημα....για να αποσυμφορηθουν τα νοσοκομεια...ηδη στην επαρχια γινεται

ο αδερφος μυο μενει στο ναυπλιο...και ειναι ο γιατρος της Ερμιονης...και δουλευει και στο κεντρο υγειας του Κρανιδιου....σιγα σιγα θα γινει και στην Αθηνα....λεμεεε τωρα....

κιεμειες εκει που μενω (ψιλοεκτος αθηνων) εχει ενα κεντρο υγειας που εχουμε επισκεφθει κανα δυο φορες, η γιατρος ηταν πολυ καλη, αλλα οι εγκατασταεις αστα να πανε...

για να μην μιλησω για το κεντρο υγειας παρου που επαθα το αξιντεντ!

κελεπουρι δηλαδη το αδερφακι σου!!!αν κρινω και απο τις φωτο...καλοπαντρευτηκε τουλαχιστον?

bgx2ye5lc.png

κιεμειες εκει που μενω (ψιλοεκτος αθηνων) εχει ενα κεντρο υγειας που εχουμε επισκεφθει κανα δυο φορες, η γιατρος ηταν πολυ καλη, αλλα οι εγκατασταεις αστα να πανε...

για να μην μιλησω για το κεντρο υγειας παρου που επαθα το αξιντεντ!

κελεπουρι δηλαδη το αδερφακι σου!!!αν κρινω και απο τις φωτο...καλοπαντρευτηκε τουλαχιστον?

αστα....δυστηχως το θεμα δημοσια υγεια δεν προκειται ποτε κανεις να διορθωσει τπτ.....να φανταστεις εκει που ειναι ο αδερφος μου δεν υπαρχει προσωπικο και κανει εφημεριες 4 και φορες την εβδομαδα...τουτεστιν 3 βραδια υπνο μονο....ολα τα υπολοιπα εφημερευει....και χωρις να πληρωνεται για ολα ετσι???...γιατι το ΕΣΥ πληρωνει μονο 3 ή 4 εφημεριες το μηνα......κουκουρουκου δηλαδη......αλλα τι να κανουν οι γιατροι...να αησουν τον κοσμο να υποφερει????

καλος ειναι...καλο παιδι !!! :D...παντρευτηκε...αλλα δεν το λες και καλοπαντρευτηκε.....

την κανω κ εγω...μπας και ριξω κανα υπνο :-)

φιλια γοργονακιααααααααααααααααααααααααααααααα

κοριτσακια ...την πατησαμε ...τελικα ο γιοκας μου τσιμπησε ενα καταγματακι...και ειμαστε με γυψο!!!!!!τωρα ψαχνω να βρω πατεριτσες......δυσκολα τα πραγματα!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...