Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μαράκι μου με την διατροφή τα πάω χάλια δυστυχώς.Δεν έχω διάθεση να κάνω τπτ και γενικώς θέλω να τρώω!!!!Το ελέγχω όμως και προσπαθώ τώρα να διατηρηθώ στα κιλά που έχασα για λίγο καιρό και να ξεκινήσω πιο μετά.Κουράστηκα είναι η αλήθεια και νομίζω ότι χρειάζομαι ένα διάλλειμα.

οκ ενα διαλλειμα παντα κανει καλο...κυριως στην ψυχολογια ....απλα προσεχτικα ετσι????....να κανεις και τα 5 γευματα της ημερας και να προσπαθεις το βραδινο να ειναι νωρις και κατι ελαφρυ ...κριμα θα ειναι να παει ο κοπος σου χαμενος ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ευχαριστώ κοριτσάκια μου! ιδανικά θα ήταν να χάσω τουλάχιστον καμιά 10αριά κιλάκια πρωτα ..... είμαι βαρέων βαρών.... όπως έρθουν πρώτα ο Θεός

Kι εγώ ήμουν πάνω από 90 όταν έμεινα έγγυος κι έβαλα 15 στην εγκυμοσύνη!

Μην ανησυχείς! Καλά ας πάνε όλα και τα χάνεις μετά. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστώ κοριτσάκια μου! ιδανικά θα ήταν να χάσω τουλάχιστον καμιά 10αριά κιλάκια πρωτα ..... είμαι βαρέων βαρών.... όπως έρθουν πρώτα ο Θεός

γεωργία ευχαριστούμε για τα νέα του χαμομηλακίου, αν επικοινωνήσεις πες της ότι στέλνουμε όλη τη θετική ενέργεια

τρωω τον ντάκο μου τώρα μιαμ! έχει αρχίσει να ψυχραίνει λίγο ο καιρός (ευτυχώς) και μου έχει ανοίξει η όρεξη (δυστηχώς) αλλά ευτυχώς ελεγχόμενα!

κιεγω ιδανικα 8-10 κιλα θελω να χασω πριν κανω αλλο παιδακι, αλλα εχω και το βρωμοποδι και δεν μπορω να αγιασω!!!!!!!!!:mad:

bgx2ye5lc.png

Ω ναι και βέβαια!!!!!!!! αχ Μαράκι μου στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.Βεβαια να ξέρεις ότι υπάρχει και ιωση γαστρεντερίτιδας γιατί κόλλησε η κουνιάδα μου και μια εβδομάδα δεν μπορεί να φάει τπτ.

μαλλον ιωσουλα ειναι....γιατι τι στο καλο απο τοσο νωρις εμετοι κτλ???

χμμμμμ εχεις δικιο πολυ γρηγορα μου φαινεται....ποτε περιμενεις τωρα? σε καμια εβδιομαδα?ε κοντος ψαλμος αλληλουια

παντως ξερω 2-3 με τα ιδια συμπτωματα χωρις να θελω να σε απογοητευσω...

και εγω για ιωση το κόβω....οχι δεν απογοητευομαι....οτι ειναι να γινει θα γίνει...πλεον το εχω συνειδητοποιησει και ειμαι ΟΚ :cool:

sea-maiden-15-nora-mermaid-art-robert-kline.jpg

αρχηγέ μου φαίνεται θα σύρεις τον χορό!!!!!! λαλαλαλαλλααλαα

φτου φτου καλέ, μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι καλή μου!

:D:D:D

καλα τσιπουριτσα για ξεκινα να σερνεις εσυ το χορο...γιατι εγω σερνομαι απο την ιωση χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

κιεγω ιδανικα 8-10 κιλα θελω να χασω πριν κανω αλλο παιδακι, αλλα εχω και το βρωμοποδι και δεν μπορω να αγιασω!!!!!!!!!:mad:

δε μου λες....εχεις βοηθεια απο καποιον τωρα στο σπιτι????...

αντε να δουμε τι θα πει και ο αλλος ντοκτορ σημερα....

Διαφημίσεις

οι εμετοι οχι ευτυχως...απλα οταν τρωω κατι θελω να τα βγαλω....χαλια ανακατοσουρα...δεν μπορω να φαω τιποτα ρε γμτ!!!

δε νομιζω να ειναι κατι αλλο....τι στο καλο?...δεν βγαινουν οι μερες....δλδ μποριυν να αρχισουν αυτα τα συμπτωματα λιγες μερες μετα την πιθανη συλληψη???...για μορφωστε με !!!!!

να σου μαρακι μου εγω στον γιο μου ηξερα την ημερομηνια που ειχε γινει το συμβαν και ετσι μεσα στον μηνα μου ειχα τις αλαγες μου βασικα ηξερα τι ειχαν τα ψυγια μεσα χαχαχαχαχαχα!! ειχα ερχησει να νιωθω την αλαγη σε πολλα θεματα πριξημο στο στηθος - ατονια - εμετους εκανα στην κορη μου και ηταν σχετικα νωρης δηλαδι γυρο στην 4-5 εβομαδα αρχησα και μου τελειωσαν το πρωτο τριμηνο . τωρα σου ευχομαι να ειναι αλλα καλο ειναι κουκλι μου να πας σε γιατρουλι στην αρχη για ιωσουλα και μετα κανε την αλλη επισκεψη που εγω θελω να ειναι η δευτερη ενδοχη .ααααααααααααααααααααα!! και κατι ακομα κουλο μεν αλλα εγινε στην αδερφη μου την λιλικα η συλιψη του μωρου της εγινε την τελευτεα ημερα πριν ερθει η περιοδος της . ηρθε κανονικα και ηταν εγκυος βεβαια δεν εχιε τις ιδιες ποσοτητες αιματος της τελειωσε ποιο γρηγορα χιχιχιχι!! λες ???

Kι εγώ ήμουν πάνω από 90 όταν έμεινα έγγυος κι έβαλα 15 στην εγκυμοσύνη!

Μην ανησυχείς! Καλά ας πάνε όλα και τα χάνεις μετά. :tongue:

μωρέ δεν ανησυχώ για τα κιλά ανησυχώ για την εγκυμοσύνη, αφενός είμαι λίγο πριν το 3ψήψιο ακόμα.... αφετέρου είμαι στα 38 ... αφετρίτουείχα και την θκατοπαλίνδρομη τον μάρτιο (χρωμοσωματική ανωμαλία - τυχαίο είπαν όλοι, μακάρι Θεε μου) θα είμαι με το χεζολάξ στάνταρντ!!!

καλά θα κάνεις να χάσεις αφού έτσι το νοιώθεις αλλά και δεν είμαστε το ιδίου επιπέδου καλή μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω! χιχιχιιχιχιχιχι ο στόχος μου είναι να φτάσω τα δικά σου κιλά! :P

Αρχηγέ όλα παίζουν! μπορεί και να είσαι καλή μου! για αυτό κόψε και το ρημάδι το τσιγάρο!

Να είμαστε καλά να έχουμε την υγεία μας και με το καλό θα μας έρθουν και τα μωράκια στην κοιλιά μας και στην αγκαλιά μας! :)

μωρέ δεν ανησυχώ για τα κιλά ανησυχώ για την εγκυμοσύνη, αφενός είμαι λίγο πριν το 3ψήψιο ακόμα.... αφετέρου είμαι στα 38 ... αφετρίτουείχα και την θκατοπαλίνδρομη τον μάρτιο (χρωμοσωματική ανωμαλία - τυχαίο είπαν όλοι, μακάρι Θεε μου) θα είμαι με το χεζολάξ στάνταρντ!!!

Δε θέλω βλακείες, δεν είσαι μεγάλη στα 38!!!

Όσο για τα πολλά κιλά, θα κάνεις διατροφή κι απλά θα βάλεις τα ελάχιστα. Μια γνωστή μου είχε βάλει 3 κιλά. Και δεν χρειάζονται παραπάνω, να σου πω την αλήθεια!

Κι εγώ ειδικά τα 5 κιλά τζάμπα κι άδικα τα έβαλα, θα 'χα περάσει την εγκυμοσύνη μόνο με 10 και θα ζοριζόμουν λιγότερο και τώρα να χάσω. Αλλά τέσπα, πρώτη φορά κάνεις βλακείες. :tongue:

Άγχος δε θέλει, αφέσου και μην το σκέφτεσαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσακια αφηστε τα κιλακια ..και καντε τα μωρακια!!!

απλα προσεχτε να μην παρετε πολλα κιλα......και τα χανετε μετα !!!!!!

μπαπακι μου ..αν εχεις κυκλο 28 ημερων.....και κατα τις 9 σεπτεμβρη...δεν ησασταν χωρια....και κανατε τρελιτσες ...τοτε μπορει !!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Δε θέλω βλακείες, δεν είσαι μεγάλη στα 38!!!

Όσο για τα πολλά κιλά, θα κάνεις διατροφή κι απλά θα βάλεις τα ελάχιστα. Μια γνωστή μου είχε βάλει 3 κιλά. Και δεν χρειάζονται παραπάνω, να σου πω την αλήθεια!

Κι εγώ ειδικά τα 5 κιλά τζάμπα κι άδικα τα έβαλα, θα 'χα περάσει την εγκυμοσύνη μόνο με 10 και θα ζοριζόμουν λιγότερο και τώρα να χάσω. Αλλά τέσπα, πρώτη φορά κάνεις βλακείες. :tongue:

Άγχος δε θέλει, αφέσου και μην το σκέφτεσαι!

Γοργονοκοριτσάκια μου mpap και τσιπουρίτσα!, αυτό που είπε η maestria είναι η μαγική λέξη : όχι άγχος, βέβαια λογικό είναι να έχεις...αλλά όσο λιγότερο τόσο καλύτερα!!!!!!

Μακάρι και οι δυο σας να έχετε σύντομα θετικά αποτελέσματα εγκυμοσύνης!Σας το εύχομαι ολόψυχα!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Γοργονοκοριτσάκια μου mpap και τσιπουρίτσα!, αυτό που είπε η maestria είναι η μαγική λέξη : όχι άγχος, βέβαια λογικό είναι να έχεις...αλλά όσο λιγότερο τόσο καλύτερα!!!!!!

Μακάρι και οι δυο σας να έχετε σύντομα θετικά αποτελέσματα εγκυμοσύνης!Σας το εύχομαι ολόψυχα!!:D

Εσένα συνάδελφε ξέχασα να σου πω ότι ΜΕ αρέσει ΤΡΕΛΑ το νέο σου άβαταρ! :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

! :)

μην εχεις κολλημα με την ηλικια σου.....εγω μεχρι τα σαραντα θελω κι αλλο παιδακι ...ασχετο οτι δε μου καθεται ο αντρας μου....θα παει για φουντο μου ειπε...αλλα εγω ελπιζω...η ελπιδα πεθαινει τελευταια....οσο για την προηγουμενη ...εγινε ..περασαν 6 μηνες ..εμ!!!τι αλλο;;;;αν σου ειπε και ο γιατρος σου οτι ηταν τυχαιο .....ξεκινα .....με το καλο οι προσπαθειες!!!;)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ευχαριστώ βρε κορίτσια μου!!!!!!!!!!

από τον επόμενο μήνα λέω να αφήσω ανοιχτή τη πόρτα...... κι οποτε μας έρθει με το καλό

(αγχος για τη σύλληψη δεν έχω - προς το παρόν τουλάχιστον... για τα υπόλοιπα τρελό άγχος)

άντε ας κεραστούμε, κοντεύει 3 η ώρα! λέω να το καθιερώσουμε ένα μεσημεριανό ποτάκι βοηθάει νομίζω, σκέτο χωρίς φαί να κάνουμε και κέφι πιο γρήγορα!

margarita.gif&t=1

Εσένα συνάδελφε ξέχασα να σου πω ότι ΜΕ αρέσει ΤΡΕΛΑ το νέο σου άβαταρ! :mrgreen::mrgreen:

...άμα σου πω από τί είναι δεν θα σου αρέσει!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.......

ψιλοκομμένο καρότο (το περτικαλί) και ρύζι.....διαιτητικό!

Ευχαριστώωωωω όμωςςςςςςςς

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

δε μου λες....εχεις βοηθεια απο καποιον τωρα στο σπιτι????...

αντε να δουμε τι θα πει και ο αλλος ντοκτορ σημερα....

βασικα σπιτι δεν εχω κανεναν, μετακομιζουμε πότε στη μία γιαγιά και πότε στην άλλη, να δουμε ποσο θα αντεξουν κιαυτες....τι να κανεις!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...