Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

κοριτσακια ...παει η πρωτη μερα ....την φαγαμε!!!!εκλαιγε συνεχεια ...τον πηρε η δασκαλα αγκαλια...δεν ξεκολλησε απο πανω της ουτε στο διαλειμμα...δεν εφαγε τπτ..δεν ηπιε τπτ...και οταν πηγαν να μπουν παλι στη ταξη...εβαλε παλι τα κλαμματα......και τα περιμενε χειροτερα...αυριο να δουμε....

τωρα ειναι μια χαρα....

ειδα και τον ηλια μου στο διαλειμμα ....ποναει πιο λιγο μου ειπε.....θα το δω οταν θα ερθει.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσακια ...παει η πρωτη μερα ....την φαγαμε!!!!εκλαιγε συνεχεια ...τον πηρε η δασκαλα αγκαλια...δεν ξεκολλησε απο πανω της ουτε στο διαλειμμα...δεν εφαγε τπτ..δεν ηπιε τπτ...και οταν πηγαν να μπουν παλι στη ταξη...εβαλε παλι τα κλαμματα......και τα περιμενε χειροτερα...αυριο να δουμε....

τωρα ειναι μια χαρα....

ειδα και τον ηλια μου στο διαλειμμα ....ποναει πιο λιγο μου ειπε.....θα το δω οταν θα ερθει.....

Σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα του αρεσει!!θα δεις..;)

περαστικά για το μεγάλο σου!!!!!!

Τι μαγειρεύουμε σήμερα για πειτε, μπας και πάρω καμία ιδέα:idea::D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

τωρα ειναι μια χαρα....

ελα καρδουλα μου υπομονη τι να κανουμε μικρουλια ειναι και εχουν τις φοβιες τους και αυτα ψυχουλες .......;)

Κουράγιο βρε βικούλα μου θα συνηθίσει κι αυτός ο μικρουλάκος σου!!!

Ζωή που για εμάς είσαι Ζωή γιατί αυτό το όνομα γουστάρεις, εγώ σήμερα έχω ντάκο (με κατίκι δομοκού) μεσημέρι - βράδυ - ξεπληρώνω το ζυμαρικό που έφαγα την παρασκευή το βράδυ και ήταν χωρίς τυρί να φανταστείς! Χθες βραστά λαχανικά μεσημέρι βράδυ και σήμερα ντάκο! Αλλά οκ!

Φακές ; Μπριαμ; κάτι τέτοιο θα μου άρεσε!

μελιτζανες στο φουρνο με ριγανουλα και φεσκια ντοματουλα χιχιχι!!!του ΣΤΑΥΡΟΥ σημερα δεν αρτενονται εεεεεεεε!!!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακια......

σημερα θα φαμε γεμιστα......εγω μια ντοματουλα και λιγες πατατες....χωρις ψωμι!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τωρα ειναι μια χαρα....

πωπω το γλυκο μου!πρωτη χρονια πηγε????

bgx2ye5lc.png

καλημεραααααααααααααα γοργονακιααααααααααααααααααα :D

Γιωργία μου....σου εχω ξαναπει...χρειαζεται που και που ενα σοκ ο οργανισμος μας (μεταβολισμος)....κανε ενα διαλλειμα 2 μερες και φαε κατι παραπανω....φαε κανα σουβλακι....κανα γλυκο !!!! ;)....θα ξεκολλησεις.....και προσπαθησε εαν υπαρχει δυνατοτητα να κανεις διαδρομο το πρωι.....αλλιως απλα επιταχυνε λιγο στο διαδρομο....κανε λιγο παραπανω τρεξιματακι ή πολυ γρηγορο περπατημα!!!!!

Βικυ μου....αχχχχ το καμαρι μου....θα δεις θα προσαρμοστει....μη στεναχωριεσαι....βα λε και τα αλλα σου παιδακια να του μιλησουν λιγο...να του πουν οτι το σχολειο ειναι ωραιο....οτι θα κανεις νεους φιλους....οτι εχουν μεγαλα διαλλειματα....κτλ κτλ....οτι εχει ωρια τοστ στο κυλικειο....τετοια ετσι να παρει τα πανω του...εμεις τουλαχιστον αυτο καναμε στον μικρο του αδερφου μου για το νηπειαγωγειο ;)

για ενημερωστε με ποιο παιδακι χτυπησε????

Ελλη μου καλημεραααααα....μη μου πεις οτι δουλευεις σε φουρνο????...μμμμ......μεχρι εδω μου ΄΄μυρισε''' χαχαχαχαχαχα:tongue:

Ελιζα μου....αυτη την αποτοξινωση στην εδωσε η τωρινη σου διαιτολογος να την κανεις ή το αποφασισες μονη σου??????

καλημερααααααα Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηη :D

ολα καλα???

Μαεστρια μου καλημερααααα!!!!

πως παει ο Γιαννακης??? ολα ΟΚ?

η διατροφη???...ξεκινηασες τπτ?

Τσιπουριτσααααααααααααααααααααααααααα μου συνεχισε !!! κρατα γεραααα....το εχεις παρει πολυ ζεστα και πολυ μου αρεσει !!!!....θα δεις συντομα αποτελεσματα και γρηγορα :D

Τρελοκομειο τι κανεις?????? ολα καλα?????

Αχιλεα μου καλημερα!!!!

διαβασα θα πας και σε αλλο γιατρο σημερα....ετσι μπραβο....παντα η δευτερη γνωμη ειναι απαραιτητη!!!

γενικα πως τα πας?...εχεις καμια βοηθεια απο καποιον στο σπιτι?

DEL μου καλημερα τι κανεις???

ολα καλα?...και η κορη σου σχολειο????...καλη σχολικη χρονιααααααααααα :lol:

Ταρα μου καλημερααααααα !!!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

ειδες ο Ιρλανδος????....μας τιμησε φορωντας Κιλτ !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!!

εγω επαθα οταν τον ειδα....δεν το πιστευα....μου ερχοταν να πλανταξω στο κλαμα απο συγκινηση.....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

γειά σου αρχηγέ!!!!! πως πάει ο εγγαμος βίος; δεν μας είπες για την πρώτη νύχτα του γάμου..... χιχιχιχιχιιχιι φαντάζομαι νανάκια όπως ο περισσότερος κόσμος ή κανατε την έκπληξη ???!!!!!!

το έχω πάρει ζεστά γιατί έχω προσωπικό σύνθημα:

- Κάτω τα Κιλά ... Πάνω τα Μωρά!!!!! ;)

νομίζω ότι έχω αναφέρει ότι ψάχνουμε σπίτι για αν μετακομίσουμε, επιμένω σε ένα που ναι μεν είναι μια χαρά (αλλά κι αλλο είναι) αλλά.... έχει σχολή χορού στο διπλανό τετράγωνο! κάνουν και yoga, ελπίζω να κάνουν και zumba!!!!!

μωρέ ας ξεκουνήσω τον ποπό μου κι ας κάνω και τσάμικο! χιχιχιχιχιχιχι μακάρι να μην απογοητευτώ και συνεχίσω με την ίδια αποφασιστικότητα και επιμονή! το πόσο με βοηθάτε δεν το συζητάμε καν... είστε το κάτι γοργονάλλο!

φιλιά σας!

γειά σου αρχηγέ!!!!! πως πάει ο εγγαμος βίος; δεν μας είπες για την πρώτη νύχτα του γάμου..... χιχιχιχιχιιχιι φαντάζομαι νανάκια όπως ο περισσότερος κόσμος ή κανατε την έκπληξη ???!!!!!!

το έχω πάρει ζεστά γιατί έχω προσωπικό σύνθημα:

- Κάτω τα Κιλά ... Πάνω τα Μωρά!!!!! ;)

νομίζω ότι έχω αναφέρει ότι ψάχνουμε σπίτι για αν μετακομίσουμε, επιμένω σε ένα που ναι μεν είναι μια χαρά (αλλά κι αλλο είναι) αλλά.... έχει σχολή χορού στο διπλανό τετράγωνο! κάνουν και yoga, ελπίζω να κάνουν και zumba!!!!!

μωρέ ας ξεκουνήσω τον ποπό μου κι ας κάνω και τσάμικο! χιχιχιχιχιχιχι μακάρι να μην απογοητευτώ και συνεχίσω με την ίδια αποφασιστικότητα και επιμονή! το πόσο με βοηθάτε δεν το συζητάμε καν... είστε το κάτι γοργονάλλο!

φιλιά σας!

σε ποια περιοχη ψαχνετε????

σχολη χορου ε?αχ! απο γεναρη με βλεπω....

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα γοργονακιααααααααααααααααααα :D

Γιωργία μου....σου εχω ξαναπει...χρειαζεται που και που ενα σοκ ο οργανισμος μας (μεταβολισμος)....κανε ενα διαλλειμα 2 μερες και φαε κατι παραπανω....φαε κανα σουβλακι....κανα γλυκο !!!! ;)....θα ξεκολλησεις.....και προσπαθησε εαν υπαρχει δυνατοτητα να κανεις διαδρομο το πρωι.....αλλιως απλα επιταχυνε λιγο στο διαδρομο....κανε λιγο παραπανω τρεξιματακι ή πολυ γρηγορο περπατημα!!!!!

Βικυ μου....αχχχχ το καμαρι μου....θα δεις θα προσαρμοστει....μη στεναχωριεσαι....βα λε και τα αλλα σου παιδακια να του μιλησουν λιγο...να του πουν οτι το σχολειο ειναι ωραιο....οτι θα κανεις νεους φιλους....οτι εχουν μεγαλα διαλλειματα....κτλ κτλ....οτι εχει ωρια τοστ στο κυλικειο....τετοια ετσι να παρει τα πανω του...εμεις τουλαχιστον αυτο καναμε στον μικρο του αδερφου μου για το νηπειαγωγειο ;)

για ενημερωστε με ποιο παιδακι χτυπησε????

Ελλη μου καλημεραααααα....μη μου πεις οτι δουλευεις σε φουρνο????...μμμμ......μεχρι εδω μου ΄΄μυρισε''' χαχαχαχαχαχα:tongue:

Ελιζα μου....αυτη την αποτοξινωση στην εδωσε η τωρινη σου διαιτολογος να την κανεις ή το αποφασισες μονη σου??????

καλημερααααααα Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηη :D

ολα καλα???

Μαεστρια μου καλημερααααα!!!!

πως παει ο Γιαννακης??? ολα ΟΚ?

η διατροφη???...ξεκινηασες τπτ?

Τσιπουριτσααααααααααααααααααααααααααα μου συνεχισε !!! κρατα γεραααα....το εχεις παρει πολυ ζεστα και πολυ μου αρεσει !!!!....θα δεις συντομα αποτελεσματα και γρηγορα :D

Τρελοκομειο τι κανεις?????? ολα καλα?????

Αχιλεα μου καλημερα!!!!

διαβασα θα πας και σε αλλο γιατρο σημερα....ετσι μπραβο....παντα η δευτερη γνωμη ειναι απαραιτητη!!!

γενικα πως τα πας?...εχεις καμια βοηθεια απο καποιον στο σπιτι?

DEL μου καλημερα τι κανεις???

ολα καλα?...και η κορη σου σχολειο????...καλη σχολικη χρονιααααααααααα :lol:

Ταρα μου καλημερααααααα !!!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

ειδες ο Ιρλανδος????....μας τιμησε φορωντας Κιλτ !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!!

εγω επαθα οταν τον ειδα....δεν το πιστευα....μου ερχοταν να πλανταξω στο κλαμα απο συγκινηση.....

αυτο μαλλον ειναι για εμενα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!:tongue: :tongue: :tongue: .......

να σου τα παιδακια μου ειναι καλα δοξα τον θεο ......:P

με τον αντρουλι μου ειμαι στα μαχερια γιατι σηκονομαι πολυ πρωι και κοιμαμε πολυ αργα για να κανω αυτα που θελω ..... χαχα ανησιχει ο κακομηρης αλλα δεν με ξερει ουτε και εκεινος καλα χιχιχι!!! ;);)

γενικα ομως ειμαι πολυ καλα εχω φαει και εγω μια φλασια με τον μεταβολισμο μου αλλα τωρα προσπαθω να φτια ξω το προγραμμα ολων για να μπορω και εγω ποιο ευκολα να πηγενω γυμναστηριο ............... ??????:lol:

σε ποια περιοχη ψαχνετε????

σχολη χορου ε?αχ! απο γεναρη με βλεπω....

ιλίσσια κοντά στο άλσος, χίλτον, παγκράτι χαμηλά - κάραβελ (ούτε πόρνη να ήμουν με τέτοια προτίμηση να είμαι δίπλα στα ξενοδοχεία χιχιχιχιχι)

βασικά θέλω να είμαι στο κέντρο γιατί είμαι γνωστό city rat..... κοντά σε μετρό γιατί δουλεύω στα βόρεια και δεν οδηγώ, επίσης ο άντρας μου δουλεύει στον πειραιά και καλό ειναι να είμαστε κάπου στην μέση (εκεινος μετακινείτε με την μηχανή αλλά και πάλι, δεν θέλω να κάνει τρελές διαδρομές)

Κουράγιο βρε βικούλα μου θα συνηθίσει κι αυτός ο μικρουλάκος σου!!!

Ζωή που για εμάς είσαι Ζωή γιατί αυτό το όνομα γουστάρεις, εγώ σήμερα έχω ντάκο (με κατίκι δομοκού) μεσημέρι - βράδυ - ξεπληρώνω το ζυμαρικό που έφαγα την παρασκευή το βράδυ και ήταν χωρίς τυρί να φανταστείς! Χθες βραστά λαχανικά μεσημέρι βράδυ και σήμερα ντάκο! Αλλά οκ!

Φακές ; Μπριαμ; κάτι τέτοιο θα μου άρεσε!

Ευχαριστώ τσιπουρίτσα 00020143.gif

Ντάκο μπορώ να κάνω!κριθαροκουλούρες έχω, ντοματούλες έχω, τυράκι Light τριμμένο έχω..!και τώρα που το σκεφτομαι μπορώ να βάλλω και λίιιιιιιγη καπαρη!;)

Να σε ρωτήσω κάτι όμως, δεν ξέρω αν στο έχει πει η διαιτολόγος και η mpap, τα λαχανικά νομίζω ότι πρέπει να τρώγονται πάντα με πρωτεϊνη..γιατί τότε μόνο γίνονται οι καύσεις...και πάλι με επιφύλαξη το λέω-αλλά νομίζω οτι το θυμάμαι καλά:wink:

μελιτζανες στο φουρνο με ριγανουλα και φεσκια ντοματουλα χιχιχι!!!του ΣΤΑΥΡΟΥ σημερα δεν αρτενονται εεεεεεεε!!!!!

νηστίσιμο...αλλά δεν μ' αρέσουν οι μελιτζάνες:-(

ευχαριστω κοριτσακια......

σημερα θα φαμε γεμιστα......εγω μια ντοματουλα και λιγες πατατες....χωρις ψωμι!!!!

μιάαααααααμμμμ!!!!ωραία τα γεμιστά!!

Μου είχε δώσει αν θυμάμαι καλά και η διαιτολόγος μία συνταγή με γεμιστές πιπεριές+κυμά..(άπαχο, εννοείται;))

ευχαριστώ γοργονοκοριτσάκια

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...