Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλα το 10% οντως δεν ειναι πολυ....αλλα για να φτασεις στο αποτελεσμα πιο συντομα καλο θα ηταν να το περιορισεις.....τι σου λεω τωρα εε???....χαχαχαχαχαχχα

Πολυ χαιρομαι σου σου εχει γινει τροπος ζωης....αυτο σημαινει οτι τα αποτελεσματα που θα εχεις θα ειναι ''διαχρονικα'' :cool:

Ως γνησιος Τοξοτης, δεν περιοριζομαι ευκολα. Αυτο που με κερδισε στον διαιτολογο μου, ηταν οτι με αφησε παρα πολυ ελευθερη, ειχε εναλλακτικες λυσεις για ολα, ελαχιστα πραγματα στερηθηκα, και γι αυτο ισως καταφερα και εχασα ολα τα κιλα. Πανω απο ολα μετραει η καλη ψυχολογια!

Λογοδιαρροια σας εχει πιασει ε? Απαπαπα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ως γνησιος Τοξοτης, δεν περιοριζομαι ευκολα. Αυτο που με κερδισε στον διαιτολογο μου, ηταν οτι με αφησε παρα πολυ ελευθερη, ειχε εναλλακτικες λυσεις για ολα, ελαχιστα πραγματα στερηθηκα, και γι αυτο ισως καταφερα και εχασα ολα τα κιλα. Πανω απο ολα μετραει η καλη ψυχολογια!

Λογοδιαρροια σας εχει πιασει ε? Απαπαπα!

το πιο σημαντικό είναι η ψυχολογία όντως!!!!!!!

όσο για το κουβεντολοι, είπαμε μιλάμε και δεν μασάμε!

:D

Διαφημίσεις

Γοργόνες μου πως πάτε?Εγώ εκεί που το είχα πάρει απόφαση και το πήγαινα καλά τα χάλασα λίγο απο εχθές..Μπήκε η μικρή της αδερφής μου(37 ημ) στο νοσοκομειο ευτυχως οχι για κατι σοβαρό ελπίζω τουλάχιστον γιατι δεν μας πολυλένε κιολας και τρωω μόνο τοστ απο την καντινα..εχθες το βράδυ έφαγα και λίγα μακαρόνια..σήμερα κοτόσουπα(αυγολέμονο) και σοκολατίτσα...ε!!!!τελος παντων ας ειναι ολα καλα και ας παω λιγο πισω....

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Καλό μήνα, κορίτσια....!!

Τόσο πολύ μιλάτε πάντα σε αυτό το τόπικ...??

Αδύνατον να σας παρακολουθήσω κάθε τόσο που μπαίνω...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Γοργόνες μου πως πάτε?Εγώ εκεί που το είχα πάρει απόφαση και το πήγαινα καλά τα χάλασα λίγο απο εχθές..Μπήκε η μικρή της αδερφής μου(37 ημ) στο νοσοκομειο ευτυχως οχι για κατι σοβαρό ελπίζω τουλάχιστον γιατι δεν μας πολυλένε κιολας και τρωω μόνο τοστ απο την καντινα..εχθες το βράδυ έφαγα και λίγα μακαρόνια..σήμερα κοτόσουπα(αυγολέμονο) και σοκολατίτσα...ε!!!!τελος παντων ας ειναι ολα καλα και ας παω λιγο πισω....

περαστικα στη μικρουλα και δεν πειραζει να πας λιγο πισω οπως ειπες ... πανω απ ολα να ειναι καλα το μωρακι!!!!!!!!!

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

τατη μου τι επαθε το μωρακι;;;ελπιζω ολα να ειναι περαστικα!!!!οσο για την διαιτα δε πειραζει βρε.....να φτιαξουν ολα και η διαιτα θα συνεχιστει!!

δε σε ξεχνω για την διαιτολογο!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Περαστικά σας!!! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε κορίτσια, σιγά-σιγά, μέχρι να διαβάσω αυτά που γράψατε όλες αυτές τις ημέρες θέλω ένα δίωρο... και τώρα μου ανοίγετε δουλειές και με το facebook?

Α πα πα.... πάει δεν θα δουλεύω καθόλου από δω και πέρα.

Λοιπόν τα νέα μου: έκλεισα και την τρίτη εβδομάδα δίαιτας , και περήφανα μπορώ να πω ότι έπεσε ακόμη ένα κιλάκι. Μόνο βρε κορίτσια , που τις 2-3 τελευταίες μέρες με έχει πιάσει στερητικό για γλυκό και δεν ξέρω τι να κάνω...

Συγκρατιέμαι με νύχια και με δόντια όμως πιστεύω ότι δεν θα αντέξω για πολύ...

Τι να κάνω? και δεν φτάνουν όλα τα άλλα με έχει πιάσει και ο λαιμός μου και βλέπω να ξεκινάω καμιά αντιβίωση και ότι έχασα να τα παίρνω από τα παλιόχαπα.

Βρε κορίτσια, σιγά-σιγά, μέχρι να διαβάσω αυτά που γράψατε όλες αυτές τις ημέρες θέλω ένα δίωρο... και τώρα μου ανοίγετε δουλειές και με το facebook?

Α πα πα.... πάει δεν θα δουλεύω καθόλου από δω και πέρα.

Λοιπόν τα νέα μου: έκλεισα και την τρίτη εβδομάδα δίαιτας , και περήφανα μπορώ να πω ότι έπεσε ακόμη ένα κιλάκι. Μόνο βρε κορίτσια , που τις 2-3 τελευταίες μέρες με έχει πιάσει στερητικό για γλυκό και δεν ξέρω τι να κάνω...

Συγκρατιέμαι με νύχια και με δόντια όμως πιστεύω ότι δεν θα αντέξω για πολύ...

Τι να κάνω? και δεν φτάνουν όλα τα άλλα με έχει πιάσει και ο λαιμός μου και βλέπω να ξεκινάω καμιά αντιβίωση και ότι έχασα να τα παίρνω από τα παλιόχαπα.

Τσάκισε καμιά μπάρα δημητριακών που είναι γλυκιά. Έχει πολλά σχέδια!

Μπράβο για το κιλάκι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άντε καλέ άχυρο είναι αυτές (παρηγοριά στον άρρωστο)... αυτές αρέσουν μόνο στο γιο μου τον μικρό που είναι τόσο μίζερος στο φαγητό του που έχει κλείσει τα τρία και είναι 13 κιλά... Αν δεν είναι ένα γλυκάκι ευπαρουσίαστο και στρουμπουλό με την σαντιγύ του και τη σοκολατίτσα του να τρέχει τι να το κάνεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...