Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Διαφημίσεις

δεν εχω ιδεα ποιο ειναι αυτο...που μενεις???

Ηλιούπολη, αλλά έχει και στην Τερψιθέα και 3-4 ακόμη μαγαζιά. Είναι γνωστά. Είναι τύπου Jumbo, αλλά πιο μικρό (τουλάχιστον της Ηλιούπολης).

Δεν ξεσηκώνομαι με τίποτα να τρέχω Άλιμο για να πάω Τζάμπο καλά και σώνει...Άλλωστε και οι τιμές τους είναι ίδιες:wink:...Η ποικιλία όμως είναι γεγονός ότι δε συγκρίνεται...Η δουλειά μου είναι Καλλιθέα. Εκεί έχει Τζάμπο, οπότε ΑΝ βολεύει το πρόγραμμα, πηγαίνουμε από κει....

Ηλιούπολη, αλλά έχει και στην Τερψιθέα και 3-4 ακόμη μαγαζιά. Είναι γνωστά. Είναι τύπου Jumbo, αλλά πιο μικρό (τουλάχιστον της Ηλιούπολης).

Δεν ξεσηκώνομαι με τίποτα να τρέχω Άλιμο για να πάω Τζάμπο καλά και σώνει...Άλλωστε και οι τιμές τους είναι ίδιες:wink:...Η ποικιλία όμως είναι γεγονός ότι δε συγκρίνεται...Η δουλειά μου είναι Καλλιθέα. Εκεί έχει Τζάμπο, οπότε ΑΝ βολεύει το πρόγραμμα, πηγαίνουμε από κει....

Έχει ίδιες τιμές με jumbo;;;;

εγώ νόμιζα ότι είναι standar πιο ακριβό!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Έχει ίδιες τιμές με jumbo;;;;

εγώ νόμιζα ότι είναι standar πιο ακριβό!

Οι τιμές είναι ίδιες σε όμοια πράγματα....διευκρινίζω για να μη γίνει παρεξήγηση...δηλαδή, η ίδια μάρκα και ίδιο μοντέλο σάκα, το ίδιο τετράδιο, το ίδιο κλασέρ....

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα κοριτσια...

σερνομαι σημερα...

εδω και 3 βραδυα που ελλειπε ο αντρουλης μου κοιμομουνα το πολυ δυο ωρες γιατι νιωθω ανασφαλεια και θελω να νιωθω τον ελεγχο του σπιτιου...

χτες βραδυ γυρισε ο καλος μου...αχχχχ λεω θα κοιμηθω κατι παραπανω σημερα...πεσαμε κατα τις 2.00 γιατι εφτασε σπιτι στις 1.00 και ο μικρος ο νικολας ξυπνησε απο τις 5.00 το πρωι...

εχει να ξυπνησει τετοια ωρα ουτε και θυμαμαι απο ποτε...μα καλα επιτηδες το εκανε...

σερνομαι σας λεω ... μου εχει βγει και ολη η κουραση των ημερων , ειμαι και σουπερ ντουπερ αυπνη που θελω να πεσω μεσα σε ενα κουβα με καφε αλλα δεν νομιζω να κανει και τιποτα...

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια που δεν θα πω ονοματα ενα ενα γιατι τα ματια μου κανουν πουλακια και σιγουρα θα ξεχασω καμια...

στη βικουλα να πω περαστικα στο ποδαρακι του μικρου...

οσο για την αποτοξινωση ελεγα και εγω σημερα να την κανω αλλα ετσι οπως ειμαι αποκλειεται να μου βγει οποτε μαλλον αυριο...

φιλουρες νυσταγμενες

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια του πιο δημοφιλη κλαμπ του φορουμ.

Παρακολουθω και αλλα θεματα εδω στο καφε και αλλου, αλλα να μη μας ματιασω, ειμαστε ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ. Γαμους, βαφτισια, εναρξη σχολειων, διατροφες, ψυχολογικα, και, και, και, από ολα εχει ο μπαξες.:lol::lol::lol:

Βικουλα μου, υπομονη για το πρωτακι μπομπιρα και περαστικα στο αλλο μπομπιρακι σου. Αμαν βρε παιδακι μου, μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο.

Ντινακι, δουλεψε λιγακι!!!!!! Οχι στο ΙNTERNET καλε!!!!! Στον υπολογιστη γενικοτερα. Που να ησουν και στο δημοσιο τομεα!!!! Κλαφ΄τα, Χαραλαμπε!!!!!:rolleyes:

Η Νεονυμφη μας, εχει συνειδητοποιησει ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΤΗΚΕ????????;)

Περιμενουμε γνωμη για τη διατροφη αποτοξινωσης της Ελιζας.:idea:

Ελιζακι, ειδες οτι κι εμεις κολλημενες ειμαστε (χαχαχαχαχα. Για τον μεταβολισμο εννοω). Οχι οτι δεν ειμαστε κολλημενες και αλλου!!!!:lol:

Ζωουλα (που δε σε λενε Ζωη), καλημερα.

Τσιπουριτσα, ηρθα πρωι στη δουλεια και ελπιζω να μη φυγω βραδυ.

Χαμομηλακι, ευχομαι να χτυπησει το τηλεφωνο και να σου πουν το πιο ευχαριστο νεο. Να χτυπησει ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Ελλη, καλημερα γλυκατζου μου. Ο αντρας μου τρελαινεται για τα γλυκα σου. Εγω τα αποφευγω σαν το δι@λο το λιβανι.

Για το θεμα της "ψηλης" εχω κι εγω την απορια μου εδω και χρονια.

Βρε κοριτσια, πρωι πρωι πηγαινουν για δουλεια και μη φανταστειτε δουλειες που απαιτουν εμφανιση ντε και καλα, και ειναι ντυμενες στη τριχα με συνολακια απαιχτα και σεΧουλιαρικ@, βαμμενες και σινιαρισμενες θαρρεις και βγηκαν απο κομμωτηριο και οδευουν για γαμπρο, κουναμενες σιναμενες και οι αντρες μας θελοντας και μη τις κοιταζουν αν μη τι αλλο. Οχι οτι κι εμεις δεν κοιταζουμε!!!!!

Το 'χουν, Τι να πω!!!!! Τεσπα. Καθενας με τη χαρη του και την ομορφια του. Τα ακουτε γοργονες????? Για να σινιαριζομαστε κι εμεις λιγουλακι περισσοτερο γιατι οι απο κει πατριδες ειναι εδω και κανουν παιχνιδι!!!!!!

Εχουμε Σταυρακηδες και Σταυρουληδες????

Αν ναι, χρονια πολλα, να τους χαιρομαστε!!!!!!

Μακια στα μουτρακια σας.

χαχαχαχαχαχα!!!ο καλος ο μηλος ολα τα προλαβενει :rolleyes:

Οι τιμές είναι ίδιες σε όμοια πράγματα....διευκρινίζω για να μη γίνει παρεξήγηση...δηλαδή, η ίδια μάρκα και ίδιο μοντέλο σάκα, το ίδιο τετράδιο, το ίδιο κλασέρ....

οκκκ!!!!

Σας ευχαριστω κοριτσια.

Ελιζακι, λεω να τη δοκιμασω γιατι μου εχεισπασει τα νευρα αυτος ο μεταβολισμος μου. Κολλαει συνεχως. Αναρωτιεμαι αν φταιει ο αδενας μου (αν και οι εξετασεις μου ειναι καλες).

Αξιοπεριεργο ειναι οτι ενω δεν εχω κανει παρασπονδιες, γενικα ειμαι πολυ καλη μαθητρια που λει η αρχηγος, εχει αυξηθει το ποσοστο λιπους μου. Και μαλιστα αντικατεστησα το γαλα των 3,5 με 1,5%.

Πεισμωνω περισσοτερο και λιωνω περισσοτερο στο διαδρομο και αντινα το κατεβασω το ανεβαζω. Τι κανω λαθος ρε γμτ??? Θα σκασω.... Απο κιλα 82,7 today.

Μήπως φταίει κάτι στους συνδυασμούς;;; ή μήπως δεν κάνεις εναλλαγές και συνηθίζει ο οργανισμός;;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

οταν λες τερψιθεα?????

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...