Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα καλημερα !! σημερα ειναι μια καλη μερα που εχει ξεκινηση για εμενα παο της 5 το πρωι χιχιχιχι!!

ζωες μου βλεπω κολημα μεταβολισμου εμενα εχει στασημοτητα μεταβολησμου θελω και εγω ξεμπλοκαρησμα ετσι ολες μας παμε προε την οδο της ελιζας χαχαχαχαχαχα!!!!

ελιζα ειδες ακολουθουμε απο πισω σου ολες εχουμε τα θεματακια μας στον μεταβολισμο μας δεν εισαι μονη σου εχεις οπαδους ολε! ολε!! χαχαχαχα!!

τωρα γωγω μου γιατι καλη μου τετοιο λιωσημο στην δουλεια αχ βρε κουκλι μου . αλλα βλεπω θα κανεις και εφανισιακες αλαγες στο μαλλι μου !! μου ακουγεται ωραιο λεω να κανω και εγω αλλα τι που αμα κοψω τα μαλλια μου ο αντρας μου θα μου μηλησει μολης ξανα μακρινουν χαχαχαχαχα!!1 :tongue::P

del ελα η εβδομαδα αυτη νομιζω οτι ολες μας καναμε τα κουλα μας μην μου στεναχωριεσαι παμε με δυναμη λογο γαμου βρε παιδι μου τοσο φαγητο εφτιαξε ημαεστρια και ποτο τι στο καλο κατι μας εμεινε χαχαχα!!

ελλι -βικυ- ελιζα οσο αφορα τα διμετρα του ανατολικου μπλοκ αστα να πανε και μενα καμια φορα με βγαζουν εκτος ρουχων πας η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται γλυκο βαση της ελλι χαχαχαχα!!! :rolleyes::rolleyes::tongue::P

αλεξια καλη περαστηκα και υπομωνη κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις μακια στα μουτρακια σου !!!!!!!!!

ζωη-σοφια -τσιπουριτσα -μαρακι και σε ολα τα κοριτσια μια πολυ γλυκια καλημερα μακια μακια μακια μακια μακια σε ολες !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσακια καλημερα!!!!!

ο γιος μου εχει σηκωσει ολο το νηπιο στο ποδι με τα κλαμματα και τις φωνες του.......πανικος....τον εχω αφησει...και η νηπιαγωγος προσπαθει να βγαλει ακρη!!!!

ξεσηκωσαμε και αλλο ενα παιδακι .......ωχ!!παναγια μου!!!!περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να χτυπησει το τηλ.....να παω να τον παρω!!!!!εχει κατσει 45 λεπτα...και....πολλα μας ειναι...!!!κατ'αλλα ο δευτερος μου χθες βραδυ στη γιορτη του ανιψιου μου....εκανε μονοζυγο...γλυστρισε και χτηπησε το ποδι του ...με αποτελεσμα να γινει ....τουμπανο....και ολο το βραδυ να ειμαστε με παγο....τωρα και παλι πρησμενο ειναι.....αν ποναει μεχρι το μεσημερι μαλλον θα παμε για ακτινογραφια!!ποπω!!αγχος που εχω!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοριτσακια καλημερα!!!!!

ο γιος μου εχει σηκωσει ολο το νηπιο στο ποδι με τα κλαμματα και τις φωνες του.......πανικος....τον εχω αφησει...και η νηπιαγωγος προσπαθει να βγαλει ακρη!!!!

ξεσηκωσαμε και αλλο ενα παιδακι .......ωχ!!παναγια μου!!!!περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να χτυπησει το τηλ.....να παω να τον παρω!!!!!εχει κατσει 45 λεπτα...και....πολλα μας ειναι...!!!κατ'αλλα ο δευτερος μου χθες βραδυ στη γιορτη του ανιψιου μου....εκανε μονοζυγο...γλυστρισε και χτηπησε το ποδι του ...με αποτελεσμα να γινει ....τουμπανο....και ολο το βραδυ να ειμαστε με παγο....τωρα και παλι πρησμενο ειναι.....αν ποναει μεχρι το μεσημερι μαλλον θα παμε για ακτινογραφια!!ποπω!!αγχος που εχω!!!!

ελα βρε βικυ μου !! ποπω τι εχεις παθει και εσυ . εμας μας ειπαν πως αμ το παιδι κλαιει πολυ θα το καρατησουμε σπιτι και 2 ημερες να το προετιμασουμε λεει καλητερα με τα θετικα του νηπιαγωγιου και μετα θα τον παμε . εμενα πηγε μια χαρα δοξα το θεο ηθελε πολυ να δωσει στην δασκαλα του αυτα που αγορασαμε χθες απο τα τζαμπο !! .περστικα και στον αλλον τον κουκλο !!

ελα βρε βικυ μου !! ποπω τι εχεις παθει και εσυ . εμας μας ειπαν πως αμ το παιδι κλαιει πολυ θα το καρατησουμε σπιτι και 2 ημερες να το προετιμασουμε λεει καλητερα με τα θετικα του νηπιαγωγιου και μετα θα τον παμε . εμενα πηγε μια χαρα δοξα το θεο ηθελε πολυ να δωσει στην δασκαλα του αυτα που αγορασαμε χθες απο τα τζαμπο !! .περστικα και στον αλλον τον κουκλο !!

ευχαριστω JENIA.....το θετικο ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχουν παρει τηλ....

κατι ειναι και αυτο!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστω JENIA.....το θετικο ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχουν παρει τηλ....

κατι ειναι και αυτο!!!!

γεγονος αυτο συμενει οτι θα εχει ηρεμησει . τωρα για τον αλλον κουκλο καλο ειναι να τον πας να τον δουνε καλητερα αχ το μαναρακι μου θα ποναει !!

Γρήγορη καλημέρα γοργονίτσες!

Περαστικά στο ποδαράκι του μικρού -θα επανέλθω αργότερα να μάθω νεότερα!

Φιλιά!

Καλημέεεεερα λέμεεεεε!!!!!

καλα καλε μην φωναζεις !!! χαχαχαχα

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια του πιο δημοφιλη κλαμπ του φορουμ.

Παρακολουθω και αλλα θεματα εδω στο καφε και αλλου, αλλα να μη μας ματιασω, ειμαστε ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ. Γαμους, βαφτισια, εναρξη σχολειων, διατροφες, ψυχολογικα, και, και, και, από ολα εχει ο μπαξες.:lol::lol::lol:

Βικουλα μου, υπομονη για το πρωτακι μπομπιρα και περαστικα στο αλλο μπομπιρακι σου. Αμαν βρε παιδακι μου, μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο.

Ντινακι, δουλεψε λιγακι!!!!!! Οχι στο ΙNTERNET καλε!!!!! Στον υπολογιστη γενικοτερα. Που να ησουν και στο δημοσιο τομεα!!!! Κλαφ΄τα, Χαραλαμπε!!!!!:rolleyes:

Η Νεονυμφη μας, εχει συνειδητοποιησει ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΤΗΚΕ????????;)

Περιμενουμε γνωμη για τη διατροφη αποτοξινωσης της Ελιζας.:idea:

Ελιζακι, ειδες οτι κι εμεις κολλημενες ειμαστε (χαχαχαχαχα. Για τον μεταβολισμο εννοω). Οχι οτι δεν ειμαστε κολλημενες και αλλου!!!!:lol:

Ζωουλα (που δε σε λενε Ζωη), καλημερα.

Τσιπουριτσα, ηρθα πρωι στη δουλεια και ελπιζω να μη φυγω βραδυ.

Χαμομηλακι, ευχομαι να χτυπησει το τηλεφωνο και να σου πουν το πιο ευχαριστο νεο. Να χτυπησει ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Ελλη, καλημερα γλυκατζου μου. Ο αντρας μου τρελαινεται για τα γλυκα σου. Εγω τα αποφευγω σαν το δι@λο το λιβανι.

Για το θεμα της "ψηλης" εχω κι εγω την απορια μου εδω και χρονια.

Βρε κοριτσια, πρωι πρωι πηγαινουν για δουλεια και μη φανταστειτε δουλειες που απαιτουν εμφανιση ντε και καλα, και ειναι ντυμενες στη τριχα με συνολακια απαιχτα και σεΧουλιαρικ@, βαμμενες και σινιαρισμενες θαρρεις και βγηκαν απο κομμωτηριο και οδευουν για γαμπρο, κουναμενες σιναμενες και οι αντρες μας θελοντας και μη τις κοιταζουν αν μη τι αλλο. Οχι οτι κι εμεις δεν κοιταζουμε!!!!!

Το 'χουν, Τι να πω!!!!! Τεσπα. Καθενας με τη χαρη του και την ομορφια του. Τα ακουτε γοργονες????? Για να σινιαριζομαστε κι εμεις λιγουλακι περισσοτερο γιατι οι απο κει πατριδες ειναι εδω και κανουν παιχνιδι!!!!!!

Εχουμε Σταυρακηδες και Σταυρουληδες????

Αν ναι, χρονια πολλα, να τους χαιρομαστε!!!!!!

Μακια στα μουτρακια σας.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα κι από εμένα!:P

Σήμερα κάθησα σπίτι να δω πώς θα τακτοποιηθούμε με το ολοήμερο, να συμαζέψω το σπίτι:mad:, και καθ΄ότι το σύνηθες περιμένουμε τα σχετικά μπιλιετάκια από τις δασκάλες για σχολικές αγορές. Οπότε το απόγευμα έχει Max.....

Γιωργία μου, μόνο που διάβασα το πρόγραμμά σου κουράστηκα! Πού να είχα και κουράγιο για διάδρομο.....

Βίκυ μου, εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα, με τρίτο βλασταράκι!:P Το να κλαίει το παιδί είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Είναι θέμα χρόνου, υπομονής, σπιτιού και νηπιαγωγού πόσο γρήγορα θα ξεπεραστεί...μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε περίφημα!:D

Μια πολύ καλή ιδέα είναι αυτό που είπε και η Ντίνα. Πάρε κάτι μικρό που θα του φανεί σπουδαίο. Για παράδειγμα, όταν εμένα οι δικές μου τις πρώτες μέρες δεν ήθελαν να πάνε παιδικό, τις έπαιρνα από το χεράκι και πηγαίναμε να διαλέξουν καραμελίτσες για να κεράσουν τους συμμαθητές τους:wink:...στις δικές μου έπιανε...

Για το δεύτερο γιόκα σου, εύχομαι περαστικούλια και να μην είναι τίποτα σοβαρό....

Διαφημίσεις

καλημερα!αμα ειναι ακομα τουμπανο το ποδι του παιδιου να το δειτε βικυ, μην το αφηνετε....θεσσαλονικη δεν μενεις?

οχι αλεξια μου.......μενω πατρα!!!εσυ...... αθηνα;;

εχω πει αν ποναει πολυ ...να με παρουν τηλ.να παω να τον παρω!!!για να δουμε!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γρήγορη καλημέρα γοργονίτσες!

Περαστικά στο ποδαράκι του μικρού -θα επανέλθω αργότερα να μάθω νεότερα!

Φιλιά!

Καλημέεεεερα λέμεεεεε!!!!!

να εχεις μια καλη μερα και εσυ σοφια!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

οχι αλεξια μου.......μενω πατρα!!!εσυ...... αθηνα;;

εχω πει αν ποναει πολυ ...να με παρουν τηλ.να παω να τον παρω!!!για να δουμε!!!

ναι αθηνα

το χαμομηλακι που ειναι βρε γεωργια?

bgx2ye5lc.png

Καλημέρα κι από εμένα!:P

Σήμερα κάθησα σπίτι να δω πώς θα τακτοποιηθούμε με το ολοήμερο, να συμαζέψω το σπίτι:mad:, και καθ΄ότι το σύνηθες περιμένουμε τα σχετικά μπιλιετάκια από τις δασκάλες για σχολικές αγορές. Οπότε το απόγευμα έχει Max.....

Γιωργία μου, μόνο που διάβασα το πρόγραμμά σου κουράστηκα! Πού να είχα και κουράγιο για διάδρομο.....

Βίκυ μου, εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα, με τρίτο βλασταράκι!:P Το να κλαίει το παιδί είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Είναι θέμα χρόνου, υπομονής, σπιτιού και νηπιαγωγού πόσο γρήγορα θα ξεπεραστεί...μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε περίφημα!:D

Μια πολύ καλή ιδέα είναι αυτό που είπε και η Ντίνα. Πάρε κάτι μικρό που θα του φανεί σπουδαίο. Για παράδειγμα, όταν εμένα οι δικές μου τις πρώτες μέρες δεν ήθελαν να πάνε παιδικό, τις έπαιρνα από το χεράκι και πηγαίναμε να διαλέξουν καραμελίτσες για να κεράσουν τους συμμαθητές τους:wink:...στις δικές μου έπιανε...

Για το δεύτερο γιόκα σου, εύχομαι περαστικούλια και να μην είναι τίποτα σοβαρό....

οταν λες maX τι εννοεις?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...