Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!:P Δηλαδή, τώρα βλέπουμε φωτο στο προφίλ σου; να τρέξω;:P

το avatar άλλαξα!!;)

είναι μία γοργόνα στο πιάτο από καρότα και ρύζια=διαιτητική:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ελλη μου !!!!!!! σε καταλαβαίνω, αχ πόσο σε καταλαβαίνω !!!!!!!

μισητό είδος γυναίκας!

(κούκλα, αδύνατη, κορμάρα, τρωει όλα τα φτου κακά αλλά.... κορμάρα... και αυτάρεσκη! μπλιαχ!)

:lol::lol::lol:

(φαντάσου να είναι καμιά πρωην γοργόνα να μας παρακολουθεί στα παρασκήνια;;;;;;;;;;:o )

!

Δεν παίζει με τίποτα όμως! η κοπέλα ήταν από τη Ρωσσία, μου το είπε, διότι ήθελε να στείλει και στην πατρίδα της κάτι γλυκά.

Τι πόνος κι αυτός όμως, με το ανατολικό μπλοκ....Τι κοπελάρες! και πόσο διαφορετική κουλτούρα! τελείως άλλες προτεραιότητες σε σχέση με τις Ελληνίδες....κι ακόμη δεν έχω κατασταλάξει αν αυτό είναι καλό ή κακό....

xaxaxaxaxaxaxa!! ελιωσα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χαχα Ντινάκι! ευτυχώς! μου δίνεις άφεση αμαρτιών!

το avatar άλλαξα!!;)

είναι μία γοργόνα στο πιάτο από καρότα και ρύζια=διαιτητική:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το διαπίστωσα! ωραίο και αυτό το avatar, με γεια σου!!!!:-D Κι εγώ που έτρεξα να δω τη φατσούλα σου......

ελιζάκι ήθελα από μέρες να σε ρωτήσω τί ήταν η διατροφή της αποτοξίνωσης που έκανες;

τσιπουριτσα μου ειναι ενα δυημερο αποτοξινωσης με τα παρακατω...

χωριζεις τα παρακατω σε δυο ημερες οπως εσυ θελεις...

-3 μεριδες κοτοπουλο

-αφθονη μαρουλοσαλατα (για οσους δεν αγαπανε το μαρουλι 3 ντοματες και αφθονο αγγουρι)

-10 καροτα

-3 γιαουρτια ή 3 ποτηρια γαλα

-4 φρουτα

-2 ποτηρια χυμο

ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ...

ΞΥΔΙ - ΛΕΜΟΝΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ

αυτο το διημερακι ειναι για ενα ξεκολημα του οργανισμου και δεν μοιαζει με τις κοινες αποτοξινωσεις...μονο γιαουρτια και φρουτα...

την πρωτη φορα που την ειχα κανει πριν 5-6 χρονια την εβδομαδα που την ειχα κανει ειχα χασει 3,5 κιλα...

τωρα ακομη δεν την εχω κανει...λεω μεσα στην εβδομαδα αυτη...

Ελλη μου !!!!!!! σε καταλαβαίνω, αχ πόσο σε καταλαβαίνω !!!!!!!

μισητό είδος γυναίκας!

(κούκλα, αδύνατη, κορμάρα, τρωει όλα τα φτου κακά αλλά.... κορμάρα... και αυτάρεσκη! μπλιαχ!)

:lol::lol::lol:

(φαντάσου να είναι καμιά πρωην γοργόνα να μας παρακολουθεί στα παρασκήνια;;;;;;;;;;:o )

Ζωή μου είσαι μια γοργόνα στο πιάτο!!!!!!!! τρέλα!

μια απο τα ιδια ελλη μου θα συμφωνησω...και εγω εχω την ταση να ταιζω ολες τις αδυνατες...σε καταλαβαινω απιστευτα...

γκρρρρρρρρρ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

τσιπουριτσα μου ειναι ενα δυημερο αποτοξινωσης με τα παρακατω...

χωριζεις τα παρακατω σε δυο ημερες οπως εσυ θελεις...

-3 μεριδες κοτοπουλο

-αφθονη μαρουλοσαλατα (για οσους δεν αγαπανε το μαρουλι 3 ντοματες και αφθονο αγγουρι)

-10 καροτα

-3 γιαουρτια ή 3 ποτηρια γαλα

-4 φρουτα

-2 ποτηρια χυμο

ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ...

ΞΥΔΙ - ΛΕΜΟΝΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ

αυτο το διημερακι ειναι για ενα ξεκολημα του οργανισμου και δεν μοιαζει με τις κοινες αποτοξινωσεις...μονο γιαουρτια και φρουτα...

την πρωτη φορα που την ειχα κανει πριν 5-6 χρονια την εβδομαδα που την ειχα κανει ειχα χασει 3,5 κιλα...

τωρα ακομη δεν την εχω κανει...λεω μεσα στην εβδομαδα αυτη...

καλή αποτοξίνωση φαίνεται, όχι πολύ δύσκολη! καλά 3,5 κιλά είναι tooooo much αλλά το βασικό είναι να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός :) είχα κι εγώ το ίδιο θέμα όπως ξέρεις αλλά σιγά σιγά με τη διατροφή και τα συχνά μικρά γευματάκια κάτι πάει να γίνει! με το νερό έχω ένα θέμα τώρα που δεν σκάω....

κουρκουμπινακι ε??μηπως εχετε και τουλουμπακια????????

θα σαλταρω λεμε, δεν κολλαει αυτο το βρωμοποδι, ποτε θα κολλησει????????

αχ βρε αλεξία, τα έχεις πάρει ε; λογικό είναι!

θα κολλήσει μωρέ, έχεις τσαγανό εσύ!

κουρκουμπινακι ε??μηπως εχετε και τουλουμπακια????????

θα σαλταρω λεμε, δεν κολλαει αυτο το βρωμοποδι, ποτε θα κολλησει????????

δίκιο έχεις βρε κορίτσι!!!!!!!!....

ο γιατρός τί λέει, πώς το βλέπει;;

καλή αποτοξίνωση φαίνεται, όχι πολύ δύσκολη! καλά 3,5 κιλά είναι tooooo much αλλά το βασικό είναι να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός :) είχα κι εγώ το ίδιο θέμα όπως ξέρεις αλλά σιγά σιγά με τη διατροφή και τα συχνά μικρά γευματάκια κάτι πάει να γίνει! με το νερό έχω ένα θέμα τώρα που δεν σκάω....

πω πω αυτο με το νερο το εχω και εγω...τωρα που δεν εχει ζεστη εχω μοιωσει την ποσοτητα...βασικα οσο πινω το πινω με το ζορι...

αλλα το προσπαθω...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

δίκιο έχεις βρε κορίτσι!!!!!!!!....

ο γιατρός τί λέει, πώς το βλέπει;;

τι να λεει?αποτι εχω καταλαβει στο δενουνε, βγαζεις ακτινες και περιμενουμε να κολλησει(αν δεν θες να κανεις χειρουργειο).αυτα........

bgx2ye5lc.png

Σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο για την υποκειμενικότητα της ομορφιάς..δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

από το blog chic in greek:

Αυτή είναι η Τζούλι. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου θέματα φωτογράφισης για το μπλογκ. Συχνά όταν αναρτώ μια φωτογραφία της, δέχεται σχόλια όπως «Ω, είναι τόοοοσο τέλεια, τόσο σικ, είναι μία σύγχρονη Όντρεϊ Χεμπορν». Λοιπόν, είναι πολύ σικ αλλά απέχει πολύ από το να είναι τέλεια, σωματικά τουλάχιστον. Το ένα πόδι της Τζούλι είναι ελαφρώς κοντύτερο από το άλλο, έχει πολύ λεπτά μπράτσα και κουτσαίνει ελαφρά. Παρόλʼαυτά, δεν επέτρεψε ποτέ στις σωματικές της αδυναμίες να επηρεάσουν ή να υποβαθμίσουν την παρουσία της. Αυτή η νεαρή γυναίκα διαθέτει αυτοπεποίθηση. Στον κόσμο μιας μόδας που χαιρετίζει ένα συγκεκριμένο είδος ομορφιάς, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση για τους ανθρώπους που δεν αφήνουν την εκτός του κόσμου της μόδας εμφάνισή τους να σταθεί εμπόδιο στην έκφραση της ομορφιάς που εκείνοι γνωρίζουν ότι διαθέτουν. Θεωρώ αυτό το είδος εσωτερικής δύναμης το πιο σαγηνευτικό απʼόλα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που η Τζούλι βρίσκεται στο εξώφυλλο αυτού του βιβλίου.»"

Scott Schuman, κατά κόσμον Sartorialist

τι να λεει?αποτι εχω καταλαβει στο δενουνε, βγαζεις ακτινες και περιμενουμε να κολλησει(αν δεν θες να κανεις χειρουργειο).αυτα........

και πόσο διάστημα είναι μέχρι να κολλήσει υποτίθεται;

Έχεις πάρει 2η γνώμη;;;Εμένα τους έχει φοβηθεί το μάτι μου τους γιατρούς-γι' αυτό τους τρελαίνω στις διευκρινιστικές ερωτήσεις!!;)

και πόσο διάστημα είναι μέχρι να κολλήσει υποτίθεται;

Έχεις πάρει 2η γνώμη;;;Εμένα τους έχει φοβηθεί το μάτι μου τους γιατρούς-γι' αυτό τους τρελαίνω στις διευκρινιστικές ερωτήσεις!!;)

σε 3 εβδομαδες λεει λογικα...ιδωμεν θα παρω αυριο δευτερη γνωμη

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...