Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

πολυ ειναι φοβερο ατομο και καταπληκτικη παιδαγωγος δεν μπορεις να φανταστεις αλλο πραγμα . :P:D

Είστε πολύ τυχερούληδες κι εσύ και ο γιόκας σου! Μπράβο σας! Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδάκια!!!!:D

δλδ εισαι 55-57 κιλα!!!!!!πολυ καλα σε κοβω!!!!και αφου καταφερες και εχασες τα κιλα που σου εμειναν ...παλι καλα.....εγω τα εχασα μετα απο 3.5 χρονια.......ποπο!!!!!

Βρε συυυ!!!!!έχεις 3 καμάρια =παιδάκια!!, δηλαδή 3 εγκυμοσύνες!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Ελίζααααααααακι!!!!!!μια χαρά...!!!!

Έχεις 2 πανέμορφα παιδάκια και τα κιλά χάνονται κούκλα μου, δηλαδή είναι κάτι που διορθώνεται!:wink:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!:P Να΄μαι κι εγώ!

Μαράκι, να ζήσετε ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι φουυυυυυυυυυλ......:-D:grin::-D

Πάντα να γελάτε, και οι αναποδιές να είναι μικρές και να τις διακωμωδείτε όπως στο γάμο σας....Είσαι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Τώρα έχουμε τέτοια χρυσοχέρα φιλενάδα, γίνεται να μην το πω;

Τι είσαι εσύ καλέ;;;;;;;;;;;;; και στο κέντημα φοβερή!!!!:-D ζηλεύωωωωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue:

Εχθές Κυριακή είχα κόσμο, οπότε έπεσε το σχετικό τσιμπολόγημα...όμως ενώ η ζυγαριά τις δυο προηγούμενες μέρες μ΄έδειχνε βαρύτερη, σήμερα μ΄έδειξε ελαφρύτερη:shock::confused::shock::confused:....έχω αρχίσει και υποψιάζομαι ότι γίνεται κατακράτηση υγρών και τις ημέρες ωορηξίας, διότι ήταν τέτοια ημέρα (την αισθάνομαι σχεδόν κάθε μήνα, γιατί έχω τα σχετικά πονάκια)...το έχει εντοπίσει αυτό καμμιά άλλη κοπέλα;

Σήμερα στο σχολείο, άλλες μαμάδες μου είπαν ότι έχω "μπει" αρκετά και καλό είναι να σταματήσω εδώ...:roll:...εγώ πάντως, αισθάνομαι καλά πλέον μέσα στα ρούχα μου:wink:....

Επίσης, να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη, διότι στο πρωινό σχολείο πήρε εξαιρετική δασκάλα φέτος η μικρή μου:-D, την ξέρω καλά γιατί την είχε και η μεγάλη μου:wink:....τώρα στο ολοήμερο πήρε μία που είναι γνωστή σε όλο το σχολείο για την αδιαφορία της:?....άντε, καλή μας τύχη....

γεια σου φιλεναδα...καλη σχολικη χρονια και στα δικα σου παιδακια...

εγω οπως ειπα το μαρακι δεν το πηρανε στο προνηπιο...ειναι 4,5 μεγαλο προνηπιακη ... αλλα εκλεισα ραντεβου με τον δημαρχο σε λιγε μερες και θα παω να το παιξω τσαμπουκας...τωρα πως θα το καταφερω εγω αυτο που ουτε στην μαρια δεν μπορω να επιβληθω παρα πολυ δεν ξερω αλλα τουλαχιστον θα ξερω οτι εχω κανει ακομη μια προσπαθεια για το καλο του παιδιου μου...

αυτααααααα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Ε, καλά, όχι παίζουμε. :tongue:

Όλα, όλα με τα χεράκια μου.

Γεια σου κοριτσάκι!!!

Γεια σου Μαεστράκι!:D

Ελίζα, καιρός λοιπόν, να αλλάξεις τη σχέση σου με τον καθρέφτη...με μας που έμπλεξες, δεν το γλιτώνεις ούτε αυτό...:P

Διαφημίσεις

Βρε συυυ!!!!!έχεις 3 καμάρια =παιδάκια!!, δηλαδή 3 εγκυμοσύνες!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Ελίζααααααααακι!!!!!!μια χαρά...!!!!

Έχεις 2 πανέμορφα παιδάκια και τα κιλά χάνονται κούκλα μου, δηλαδή είναι κάτι που διορθώνεται!:wink:

διορθωση εχω 3 καμαρια 3 παιδακια αλλα 5 εγκυμοσυνες.....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

μαράκι μου γελάω ακόμα με την περιγραφή του γάμου!!!! πραγματικά ήσουν τέρας ψυχραιμίας! οι φωτό όλες σούπερ δεν το συζητώ!

η κουστωδία με τα σμαρτάκια θα πρέπει να ήταν καταπληκτική!

οι βασιλικοί μΕ αρέσαν κι εμένα πάρα πολύ!

εγω δεν ημουν ομως καλα....ενιωθα καπως....μετα που κοψαμε την τουρτα...αποσυρθηκα χαλαρα μπροστα στους καλεσμενους.....και με το που εφυγα απο τα ματια τους βγαζω παππουτσια και τρεχω 100αρι στο δωμματιο.....το στομαχι μου χαΛΙΑ....εβγαλα....τα παντα....ευτυχως δεν λερωσα το νυφικο.....και απο εκεινη την ωρα οτι και να φαω το βγαζω....βεβαια δεν εχασα το κεφι μου....όλα ηταν ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...η πιο ομορφη και ξεκαρδιστικη στιγμη της ζωης μου ηταν :tongue::tongue::tongue:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ : περιττο να σας πω οτι καποια στιγμη στο τραπεζι εβαλε ο dj ενα τραγουδι δεν μπορω να θυμηθω ποιο ρε γμτ που ελεγε σε ενα στιχο για γοργοναααααααααααααα.....εκει σηκωσα το ποτηρι ψηλα.....και νοητα εκανα σε ολες σας ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.................:wink:

Κι εγώ ίωση σου εύχομαι, που να περνάει σε μερικά τρίμηνα. :wink::tongue:

κι εγώ αυτή την ίωση εύχομαι να έχει η αρχηγός μας μέσα από την καρδιά μου!

Sea-Maiden-19-Sue.jpg

και καλα εκανε και σε εκραξε...καλε μια σταλια ανθρωπος εισαι και εσυ (σε κιλα εννοω)...τι να χασεις κοριτσακι μου...ακομα και 5 κιλα πανω να εισαι τωρα παλι αδυνατουλα αδυνατουλα...

παντως εχω να πω ενα πραγμα βρε κοριτσια...τιποτα δεν ειναι τυχαιο...

ειμαστε ομορφο παρεακι οι γοργονες (με μια εξαιρεση εμενα:() ... μια και μια καλε...κουκλες οι γοργονες ολες!!!!!!!!!!!!!!!

σταμάτα βρε κουκλίνα μου τα χαζά δευτεριάτικα! επειδή έχουμε καμια.... 30 αριά παραπανίσια θα χάσουμε και το ηθικό μας τώρα; Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

αγαπάμε τον εαυτό μας και προσπαθούμε για το καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!

φιλί!

όντως εδω μέσα οι περισσότερες είστε λεπτότατες....... αλλά τί να σας κάνω που σας αγαπάω όλες και δεν μπορώ να σας αποχωριστώ γιατί κανονικά θα έπρεπε να πάτε αλλου να πάρετε κανένα κιλάκι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γοργονίτσες μου Καλή Σχολική Χρονιά στα Γοργονοπαιδάκια Σας!!!!!!

Καλή πρόοδο να έχουν και εσεις μία ήρεμη σαιζόν!

Αχιλέα μου εύχομαι πραγματικά να γιάννννει γρήγορα το ποδαράκι και να μπορεί να σε τρέχει ο μικρός σου!

Εγώ το σκ κιΟυρία (που λεει και η Μαεστρία μας), έφαγα και το τιμημένο ζυμαρικό που μου είχε βάλει η διαιοτολόγος! σήμερα βραστά λαχανικά μεσημέρι βράδυ, αύριο ντάκο με ανθότυρο μεσημέρι βράδυ για να ρεφάρω ;)

Σε όλα τα κοριτσάκι εύχομαι να έχετε μία όμορφη εβδομάδα!

εγω οπως ειπα το μαρακι δεν το πηρανε στο προνηπιο...ειναι 4,5 μεγαλο προνηπιακη ... αλλα εκλεισα ραντεβου με τον δημαρχο σε λιγε μερες και θα παω να το παιξω τσαμπουκας...τωρα πως θα το καταφερω εγω αυτο που ουτε στην μαρια δεν μπορω να επιβληθω παρα πολυ δεν ξερω αλλα τουλαχιστον θα ξερω οτι εχω κανει ακομη μια προσπαθεια για το καλο του παιδιου μου...

αυτααααααα...

ελα μην σε περνει απο κατω . παντος καθε μανουλα αμα ειναι για το παιδακι της νομιζω οτι εχουμε το τσαγανω για να επιβληθουμε με καποιο τροπο .

Sea-Maiden-19-Sue.jpg

μα ...οχι ..πρεπει να μου πεις ..που τα βρισκεις;;;;;;

εισαι απαιχτη κοπελα μου....εγραψες παλι!!!!:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Sea-Maiden-19-Sue.jpg

ε όλα τα κοριτσάκι εύχομαι να έχετε μία όμορφη εβδομάδα!

τσιπουριτσα μου καλησπερααααα...

απλα εγραψες παλι με τη φωτο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

αυτααααααα...

Ελίζα, αν κοιτάς σε νηπιαγωγείο, δεν χωράνε τσαμπουκάδες. Προηγούνται τα νηπιαγωγάκια και αν περισσέψει θέση, μπαίνει και κανένα προνηπιάκι.

Αν κοιτάς σε δημόσιο παιδικό σταθμό, πρέπει να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις (τις οποίες εγώ δεν τις είχα, παρ΄ότι γέννημα θρέμα Ηλιοπολίτισσα και καταλήγαμε συνέχεια σε ιδιωτικούς σταθμούς) να έχεις κάνει αίτηση εγκαίρως και βέβαια να υπάρχουν κι εκεί θέσεις. Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Αυτά ξέρω....

διορθωση εχω 3 καμαρια 3 παιδακια αλλα 5 εγκυμοσυνες.....!!!

τι ειπες τωρα ??????? αληθεια χαρας τι να πω το κουραγιο σου , την απιστευτη δυναμη που χριαζεσαι δεν ξερω παντος να εισαι καλα κουκλα μου και παντα δυνατη !!

κοριτσακια μου την κανω...με ελαφρια πηδηματακια ...να παω να κανω καμια δουλιτσα......σας φιλω ολες γλυκα-γλυκα!!!

Γεια σου τρίτεκνη μάνα.

Κορίτσια, να σας ενημερώσω κι εσάς ότι μου 'ρθε μνμ στο κινητό από Marks&Spencer, έχουν στα παιδικά στα 3 το 1 δώρο.

Οπότε, αν σας αρέσουν τα παιδικά τους, σπεύσατε! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...