Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ολες τις γοργονεςςςςςςςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχιλεας ναι...η μαμα και ο αδερφος μου ειναι ;)

απο αυριο γοργονακια θα ''επιθεωρησω'' τι κανατε το σ/κ....απο διατροφη

ετσι ΜΗΝ ξεχνιομαστεεεεεεε :cool::cool::cool: χαχαχαχχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ο κυριος με το κιλτ??????

ο κυριος με το κιλτ...απο αγγλια κολλητος μας φιλος....αγγλος και μας Τιμησε φορωντας το !!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

και εγω τωρα τις ειδα στο φβ......τελεια εσυ τελεια ολα.......και μου αρεσαν πολυ οι βασιλικοι......!!!!

αχ!!!να'σαι καλα μαρακι μου και ....γρηγορα να κανουμε βαφτισια!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ολες τις γοργονεςςςςςςςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχιλεας ναι...η μαμα και ο αδερφος μου ειναι ;)

...άστο βρε αρχηγέ μου!!!!άστο να πάει ...άστο!!!!:lol::lol::lol::lol: (αταξίες:tongue::tongue:)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Eγώ όπως είπα δε βλέπω φβ, θα σου κάνω σχόλια το βράδυ.

Τώρα που είπες για διατροφή. Μια φετούλα (μαύρο) ψωμί με μαρμελάδα και λίγο γάλα το πρωί είναι πολύ τσιζ;

Γιατί έχω κάτι ωραίες σπιτικές μαρμελάδες της μανούλας και λιγουρεύομαι. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

...άστο βρε αρχηγέ μου!!!!άστο να πάει ...άστο!!!!:lol::lol::lol::lol: (αταξίες:tongue::tongue:)

ζωη ...εσενα γιατι δε σ'εχω στο φβ;;

δε με θελεις;;;;:tongue::tongue::tongue:για στειλε ......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλή εβδομάδα!!!!!!

μαράκι μου να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!!!!!! δεν έχω προλάβει να διαβάσω αλλά είδα τις φωτό! τί κουκλάρα νύφη δώσαμε!!!!!! δεν το συζητώ!

πέρασες καλά; ;)

wedding-cake-topper.JPG

Διαφημίσεις

εμ!!!!εγω εκανα κατι παρασπονδιουλες...οχι τπτ σοβαρο...απλα 2 σουφλε σοκολατας με παγωτο και σιροπι καραμελας......τπτ σας λεω ...τπτ!!!!

αλλα θα τα καψω σημερα .....γιατι εχω μουρλαθει στο συρτακι ντανς για μια παρασταση αυριο.....οποτε τπτ...δεν ειναι τπτ...χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

mpap[/b];556834].:wink:

Για να μην παραθεσω ολο το γραμμα σου αρχηγε, το εκοψα. Και εχω πεθανει στο γελιο. Ειχα τοση αγωνια που μολις μπηκα στο γραφειο και ανοιξα ΗΥ, ηταν αδυνατο να αντισταθω να μπω στις γοργονες.

Γλυκια μου Μαρια, να ζησετε ευτυχισμενοι και παντα στη ζωη σας να διασκεδαζετε ολες τις αναποδιες οπως τις ζησατε στο γαμο σας. Χαιρομαι τοσο πολυ για σενα!!!!! Ουφ.!! Θα με παρουν τα κλαματα ρε γμτ!!!!

Θα μπω σε λιγο να δω τις φωτο.

Φιλακια σε σενα και σε ολα τα γοργονακια.

Καλη σχολικη χρονια στα μαθητουδια μας.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

και εγω τωρα τις ειδα στο φβ......τελεια εσυ τελεια ολα.......και μου αρεσαν πολυ οι βασιλικοι......!!!!

αχ!!!να'σαι καλα μαρακι μου και ....γρηγορα να κανουμε βαφτισια!!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω....οσα ευχαριστω να πω σε ολες σας δεν φτανουν!!!!

απαπαππααααααααααααααααα....πολυ στα γαμηλια το ριξαμε και αρχισατε να παρασπονδειτε????....αααα...δεν ξαναπαντρευομαι χαχαχαχαχχα:tongue::tongue::tongue:

Eγώ όπως είπα δε βλέπω φβ, θα σου κάνω σχόλια το βράδυ.

Τώρα που είπες για διατροφή. Μια φετούλα (μαύρο) ψωμί με μαρμελάδα και λίγο γάλα το πρωί είναι πολύ τσιζ;

Γιατί έχω κάτι ωραίες σπιτικές μαρμελάδες της μανούλας και λιγουρεύομαι. :roll:

μια χαρα ειναι μαεστρια μου το πρωι...το απογευμα-βραδυ να μη ειναι μονο και εισαι ΟΚ!!!!!

εμ!!!!εγω εκανα κατι παρασπονδιουλες...οχι τπτ σοβαρο...απλα 2 σουφλε σοκολατας με παγωτο και σιροπι καραμελας......τπτ σας λεω ...τπτ!!!!

αλλα θα τα καψω σημερα .....γιατι εχω μουρλαθει στο συρτακι ντανς για μια παρασταση αυριο.....οποτε τπτ...δεν ειναι τπτ...χαχα!!!

χαχαχαχαχχαχαχα 2 βρε θηριο?????.....:tongue::tongue::tongue:

παρασταση???? που?????????? καλη επιτυχιαααααααααααα

Καλή εβδομάδα!!!!!!

μαράκι μου να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!!!!!! δεν έχω προλάβει να διαβάσω αλλά είδα τις φωτό! τί κουκλάρα νύφη δώσαμε!!!!!! δεν το συζητώ!

πέρασες καλά; ;)

καλως την τσιπουριτσα μας !!!!

ευχαριστω για τις ευχες καμαρι μου.....δες λιγα ποστ πριν τι εγινε ακριβως στο γαμο για να πεθανεις στο γελιο !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...