Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μαρακιιιιιιιιιιιι κλαιωωωωωωωωω απο συγκινηση απο γελιααααααααααααααααααααααααααααα...

εισαι απιστευτη...εχω πεθανει στο γελιο και στο κλαμμα μαζι με αυτα που μας εγραψες...

εισαι φοβερη...οντως επισοδειακος γαμος...

χαιρομαι παραααααα πολυ που το απολαυσες , που το διασκεδασες...ειναι σαν να ημουνα εκει...

να ζησετε κουκλα μου...

ΕΧΩ ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕΙ ...με βλεπει η μαρια και απορει...καλα μαμα τι αστειο βλεπεις????????????????/

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

να ζησετε!!!!!!!!! πρεπει να περασατε υπεροχα...

αυτο με τα στομαχικα παντως παιζει πολυ, εχω ακουσει διαφορους ...κυκλοφορει ιωσουλα, αντε περιμενουμε φωτος ε!!!!!!!!!!!!

το ποδι πως ειναι?

καλημερα κοριτσι!!!!!

πως εισαι???? το ποδι??????????

εμενα τουμπανοοοοο

φωτος στο fb και απο αυριο και βιντεο :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα κοριτσι!!!!!

πως εισαι???? το ποδι??????????

εμενα τουμπανοοοοο

φωτος στο fb και απο αυριο και βιντεο :mrgreen:

καλε μονο εγω βλεπω μονο μια φωτογραφια ή ολες σας??? βλεπω μονο αυτη του προφιλ με τα ρυζια...αρεεεεεε ρυζοτο που επεσε μετα χαχαχαχαχαχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα σε ολα τα γοργονακια!!!!!

100000000000000000000000 ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω.....ηταν σα να ειστε ΟΛΕΣ στο γαμο....διαβασα ΟΛΑ τα ποστ σας και παλι βουρκωσααααααα :mrgreen:

Λοιπον να ας σας πω τα καθέκαστα.....αυτος δεν ηταν γάμος ...ηταν ανέκδοτο χαχαχαχαχχααχχα....

Σαββατο πρωι πηγα για νυχια κτλ κτλ.....μετα για καφε με τις φίλες μου και εφτασα σπίτι 16:00 .....οπου επρεπε να ετοιμαστω....και ξεκιναμε με αναποδιες

*το ανθοπωλειο εσπασε τη μια λαμπαδα και μεχρι τις 15:00 δεν ειχαμε λαμπαδα....ευτυχως βρικαμε...

* η κομμωτρια ερχοταν απο μακρι δεν ηξερε το δρομο και το gps της δεν ειχε σήμα....την ωρα που εκανα μπανακι μιλουσα ταυτοχρονα στο κινητο να της εξηγω πως θα ερθει χαχαχαχααχαχα

* μην τα πολυλογω....ετοιμάστηκα.....(χαμος στο σπιτι μου) απο τραγουδια και χορους....και εξω να βρεχει ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*ΠΟΛΥ συγκινητικη ηταν η στιγμη που εφευγα απο το σπιτι μου.....πηγα με το δικο μου αυτοκινητο που οδηγουσε ο πατερας μου....smart και εξω με περιμεναν οι φιλες μου με αλλα 15 smartakia ....ετσι πηγα στην εκκλησια....κομβόϊ !!!!

*στο δρομο συναντησα αλλη μια νυφη με μια λιμουζινα γυρω στα 6 μετρα.....και περναω εγω διπλα με τον κουβα...και την προσπερναμε.....ανοιγει το παραθυρο η κοπελα.....και χαιρετιομασταν ενω ειχαμε ψοφησει στο γελιο....χαχαχαχαχαχαχχαχααχα

*φτανω 5 λεπτα νωριτερα στην εκκλησια και λεω στο κομβοι παμε εκκλησια μια βολτα και φευγουμε ετσι να τον χαιρετησω......με το που φτανουμε....εκτιλιχθηκαν τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!....βγαινει ο θειος μου στο δρομο και εκανε σηματα....''ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν εχει ερθει ακομα!!!!!!...'' (φανταστειτε το οπως ακριβως στις ελληνικες ταινιες :tongue::tongue::tongue: )....ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ.....φευγουμε ....περιττο να σας πω οτι τα χρειαστηκα...χαχαχαχαχαχχα....λεω αμαν??????????????????.....φευγουμε και παμε να κανουμε βολτες....κινητο δεν ειχα μαζι μου...σταματαμε καπου και παιρνω το κινητο μιας φιλης να τον παρω τηλ.....τον παιρνω

εγω: που εισαι??????????????....

Χρηστιος: σε λιγο φτανωωωωωωωωωωωωω....εσυ που εισαι???

εγω: ειμαι εκκλησια και αν σε 5 λεπτα δεν ερθεις ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑ

γελιααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχ

Χρηστος: εφτασααααααααααααα

και αρχιζουν να φωναζουν οι αλλοι που επικοινωνουσαν με κινητα με ανθωπους απο την εκκλησια ...''ΗΡΘΕΕΕΕΕ ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεε''

χαχαχαχαχαχαχχαχαχα....τρελα ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ....

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 16 ΣΜΑΡΤΑΚΙΑ.....πολυ ωραια στιγμη....συγκινητικη...με παρεδωσε ο πατερας μου , ο αδερφος μου και ο γιος του που τον εχω βαφτησει...4 ετων.....με παραδιδει ο πατερας μου...και λεει ο μικρος...''οριστε στη φεραμε....'' :tongue::tongue::tongue:.....το νυφικο μου ειχε και 2 εσωτερικα τσεπακια στα οποια ειχα βαλει χαρτομαντηλα και μπαινοντας τα βγαζω απο τις τσεπες και δινω απο ενα στην μητερα μου και την αδερφη μου......ο κοσμος ειχε ψοφησει στο γελιο χαχαχαχαχχαχα

μπαινουμε εκκλησια....ξεκιναει το μυστηριο....και λεει ο πατερ...τις βερες παρακαλω.....και ακολουθει το εξης...

ο Χρηστος με κοιταει....του λεω...εγω???....κοιταει τον κουμπαρο....απανταει ο κουμπαρος εγω?????.....ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ δεν εχουμε β'ερες χαχαχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχα....λεει ο Χρηστος στον πατερ μισο λεπτο να δω αν τις εχω ακομα στο αυτοκινητο....βγαινει απο τη εκκλησια....ΟΛΟΙ οι καλεσμενοι ειχαν πεθανει στο γελιο...και εγω επισης χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....μετα απο 5 λεπτα ψαξιματος στο αυτοκινητο τις βρησκει και μπαινει εκκλησια κουναμενος συναμενος με τις βερες !!!!

Δεν μπορω να περιγραψω τα σφυριγματα...τα χειροκροτηματα και τα γελια μεχρι δακρυωνν.......χαχαχαχαχαχαχαχχα....υπαρχει βιντεο ντοκουμεντο τη στιγμη που πηγαινει για τις βερες....θα το ανεβασω στο fb οταν μου το στειλουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μυστηριο ειχε πολυ γελιο....ο πατερ εψελνε λες και ειχε παθει εγκεφαλικο....πολυ γελιο.....ηπιαμε το κρασι μεχρι τελευταια σταγονα....την ωρα που ελεγε ο πατερ ''η δουλη Του Θεου μαρια...κτλ κτλ....καποιος μοιαζε ρυζι....διακοπτει ο παππας και λεει οχι το ρυζι μεσα στην εκκλησια.....χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

τελειωσε το μυστηριο....βγηκαμε εξω....περιττο να σας πω οτι ακομα φτυνω ρυζια χαχαχαχαχαχχααχαχχαχα

παμε στο ξενοδοχειο....ερχονται και οι φωτογραφοι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!!!!!....μου λεει ο ενας δεν ξερω τι δουλεια κανεις....παντως θα την αλλαξεις....λε εγω γιατι????....πρεπει μου λεει να παραδιδεις μαθηματα-σεμιναρια ΜΗ αγχωμενης νυφης....εισαι φοβερη χαχαχαχαχαχα....γιατι μεσα στην εκκλησια τους εκανα να σκανε στο γελιο χαχαχαχαχαχ και ειδικα ο ενας εκλαιγε απο τα γελια και δεν μπορουσε να τραβηξει καμερα χαχαχαχαχαχαχ

το τραπεζι ηταν πολυ καλο...το φαγητο σουπερ !!!

εγω δεν ημουν ομως καλα....ενιωθα καπως....μετα που κοψαμε την τουρτα...αποσυρθηκα χαλαρα μπροστα στους καλεσμενους.....και με το που εφυγα απο τα ματια τους βγαζω παππουτσια και τρεχω 100αρι στο δωμματιο.....το στομαχι μου χαΛΙΑ....εβγαλα....τα παντα....ευτυχως δεν λερωσα το νυφικο.....και απο εκεινη την ωρα οτι και να φαω το βγαζω....βεβαια δεν εχασα το κεφι μου....όλα ηταν ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...η πιο ομορφη και ξεκαρδιστικη στιγμη της ζωης μου ηταν :tongue::tongue::tongue:

θα σας πω κ αλλα σιγα σιγα.....καποιες φωτο ηδη εχουν ανεβει στο fb.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ : περιττο να σας πω οτι καποια στιγμη στο τραπεζι εβαλε ο dj ενα τραγουδι δεν μπορω να θυμηθω ποιο ρε γμτ που ελεγε σε ενα στιχο για γοργοναααααααααααααα.....εκει σηκωσα το ποτηρι ψηλα.....και νοητα εκανα σε ολες σας ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.................:wink:

xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

αρε φωσκολε που εισαι εδω σεναριο ζουμερο χαχαχαχαχαχαχα

χαχχαχαχα!!

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΓΟΡΟΓΝΑΣ !!!

Εγώ που δε βλέπω φβ στη δουλειά;;;

Μαρία μη τις βγάλεις τις φωτογραφίες, θα τις δω το βράδυ!

εβαλα κ εδω καποιες στο προφιλ μου :mrgreen:

στο fb δεν φαινονται στο προφιλ μου οι φωτο???

Διαφημίσεις

για ριξτε μια ματια ΤΩΡΑ στο fb !!!!λογικα φαινονται ;)

ανεβασα κ εδω καποιες ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...