Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Άντε βρε, που είστε όλες; Πολλές απουσίες σήμερα!

Πέσανε και σ' εσάς βαριά τα σφηνάκια ε; Τι κραιπάλη ήταν αυτή;

εδω καλε με το ποδι ορθιο!αλλες τρεις εβδομαδες τουλαχιστον και αγνωστο αν θα κολλησει.............παιζει και χειρουργειο θα παρω και αλλη μια γνωμη και βλεπουμε...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα στα κοριτσια...εγω να δειτε μοναξιες που ειχα το πρωι που λειπατε ολες στα σχολεια με τα παιδακια σας...σνιφφφφφ εμενα δεν την πειρανε:cry:...λετε να γινει κανενα θαυμα και να αλλαξει αυτο???:-)μπααααααααααα...

τα σφυνακια της παρασκευης σουπερρρρρρρρ μαεστρια...νομιζω οτι ολες τη χρειαζομασταν λιγη κραπαλι...:mrgreen:

εβαλα και τα πληντηριακια μου...απλωσα τα ρουχαλακια μου...να δω οταν στεγνωσουν ποιος θα τα σιδερωσει:roll::roll::roll:...το σιχενωμαι το σιδερο...ειναι μακραν για μενα το χειροτερο μου...

φιλακια

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

θυροειδη εχει ψαξει?γυμναζεται?μερικοι θελουν πιο πολλη κινηση για να παρουν μπρος......

ναι αχιλεας....εκανε ορμονολογικες εξετασεις....θυροειδη....ολα καλα.....μ'αυτο ειναι και το περιεργο.......γιατι δε χανει;;

εσενα το ποδαρακι πως παει;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ναι αχιλεας....εκανε ορμονολογικες εξετασεις....θυροειδη....ολα καλα.....μ'αυτο ειναι και το περιεργο.......γιατι δε χανει;;

εκανα σημερα ακτινα-τα ιδια...

θα βγαλω παλι σε 2 εβδομαδες να δουμε μπας και αποφυγω την επεμβαση....αστα να πανε...το τι πηξιμο τρωμε οικογενεειακως με αυτη την βλακεια δεν λεγεται

bgx2ye5lc.png

καλημερα στα κοριτσια...εγω να δειτε μοναξιες που ειχα το πρωι που λειπατε ολες στα σχολεια με τα παιδακια σας...σνιφφφφφ εμενα δεν την πειρανε:cry:...λετε να γινει κανενα θαυμα και να αλλαξει αυτο???:-)μπααααααααααα...

αν καποιο παιδακι δε παει για καποιους λογους μηπως παρουνε αλλο στη θεση του;;και γιατι δε σας πηρανε;;πολλα παιδακια;;η'ηλικιακα;;δε ρωταγες και σε καποιο αλλο κοντα σας;

εβαλα και τα πληντηριακια μου...απλωσα τα ρουχαλακια μου...να δω οταν στεγνωσουν ποιος θα τα σιδερωσει:roll::roll::roll:...το σιχενωμαι το σιδερο...ειναι μακραν για μενα το χειροτερο μου...

φιλακια

αχ!!!λιζακι μη λες για σιδερο.......το κοιταω ...το βουνο απο τ'ασιδερωτα μεγαλωνει.....και την κοπαναω......η χειροτερη μου δουλεια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα σε ολα τα γοργονακια!!!!!

100000000000000000000000 ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω.....ηταν σα να ειστε ΟΛΕΣ στο γαμο....διαβασα ΟΛΑ τα ποστ σας και παλι βουρκωσααααααα :mrgreen:

Λοιπον να ας σας πω τα καθέκαστα.....αυτος δεν ηταν γάμος ...ηταν ανέκδοτο χαχαχαχαχχααχχα....

Σαββατο πρωι πηγα για νυχια κτλ κτλ.....μετα για καφε με τις φίλες μου και εφτασα σπίτι 16:00 .....οπου επρεπε να ετοιμαστω....και ξεκιναμε με αναποδιες

*το ανθοπωλειο εσπασε τη μια λαμπαδα και μεχρι τις 15:00 δεν ειχαμε λαμπαδα....ευτυχως βρικαμε...

* η κομμωτρια ερχοταν απο μακρι δεν ηξερε το δρομο και το gps της δεν ειχε σήμα....την ωρα που εκανα μπανακι μιλουσα ταυτοχρονα στο κινητο να της εξηγω πως θα ερθει χαχαχαχααχαχα

* μην τα πολυλογω....ετοιμάστηκα.....(χαμος στο σπιτι μου) απο τραγουδια και χορους....και εξω να βρεχει ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*ΠΟΛΥ συγκινητικη ηταν η στιγμη που εφευγα απο το σπιτι μου.....πηγα με το δικο μου αυτοκινητο που οδηγουσε ο πατερας μου....smart και εξω με περιμεναν οι φιλες μου με αλλα 15 smartakia ....ετσι πηγα στην εκκλησια....κομβόϊ !!!!

*στο δρομο συναντησα αλλη μια νυφη με μια λιμουζινα γυρω στα 6 μετρα.....και περναω εγω διπλα με τον κουβα...και την προσπερναμε.....ανοιγει το παραθυρο η κοπελα.....και χαιρετιομασταν ενω ειχαμε ψοφησει στο γελιο....χαχαχαχαχαχαχχαχααχα

*φτανω 5 λεπτα νωριτερα στην εκκλησια και λεω στο κομβοι παμε εκκλησια μια βολτα και φευγουμε ετσι να τον χαιρετησω......με το που φτανουμε....εκτιλιχθηκαν τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!....βγαινει ο θειος μου στο δρομο και εκανε σηματα....''ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν εχει ερθει ακομα!!!!!!...'' (φανταστειτε το οπως ακριβως στις ελληνικες ταινιες :tongue::tongue::tongue: )....ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ.....φευγουμε ....περιττο να σας πω οτι τα χρειαστηκα...χαχαχαχαχαχχα....λεω αμαν??????????????????.....φευγουμε και παμε να κανουμε βολτες....κινητο δεν ειχα μαζι μου...σταματαμε καπου και παιρνω το κινητο μιας φιλης να τον παρω τηλ.....τον παιρνω

εγω: που εισαι??????????????....

Χρηστιος: σε λιγο φτανωωωωωωωωωωωωω....εσυ που εισαι???

εγω: ειμαι εκκλησια και αν σε 5 λεπτα δεν ερθεις ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑ

γελιααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχ

Χρηστος: εφτασααααααααααααα

και αρχιζουν να φωναζουν οι αλλοι που επικοινωνουσαν με κινητα με ανθωπους απο την εκκλησια ...''ΗΡΘΕΕΕΕΕ ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεε''

χαχαχαχαχαχαχχαχαχα....τρελα ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ....

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 16 ΣΜΑΡΤΑΚΙΑ.....πολυ ωραια στιγμη....συγκινητικη...με παρεδωσε ο πατερας μου , ο αδερφος μου και ο γιος του που τον εχω βαφτησει...4 ετων.....με παραδιδει ο πατερας μου...και λεει ο μικρος...''οριστε στη φεραμε....'' :tongue::tongue::tongue:.....το νυφικο μου ειχε και 2 εσωτερικα τσεπακια στα οποια ειχα βαλει χαρτομαντηλα και μπαινοντας τα βγαζω απο τις τσεπες και δινω απο ενα στην μητερα μου και την αδερφη μου......ο κοσμος ειχε ψοφησει στο γελιο χαχαχαχαχχαχα

μπαινουμε εκκλησια....ξεκιναει το μυστηριο....και λεει ο πατερ...τις βερες παρακαλω.....και ακολουθει το εξης...

ο Χρηστος με κοιταει....του λεω...εγω???....κοιταει τον κουμπαρο....απανταει ο κουμπαρος εγω?????.....ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ δεν εχουμε β'ερες χαχαχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχα....λεει ο Χρηστος στον πατερ μισο λεπτο να δω αν τις εχω ακομα στο αυτοκινητο....βγαινει απο τη εκκλησια....ΟΛΟΙ οι καλεσμενοι ειχαν πεθανει στο γελιο...και εγω επισης χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....μετα απο 5 λεπτα ψαξιματος στο αυτοκινητο τις βρησκει και μπαινει εκκλησια κουναμενος συναμενος με τις βερες !!!!

Δεν μπορω να περιγραψω τα σφυριγματα...τα χειροκροτηματα και τα γελια μεχρι δακρυωνν.......χαχαχαχαχαχαχαχχα....υπαρχει βιντεο ντοκουμεντο τη στιγμη που πηγαινει για τις βερες....θα το ανεβασω στο fb οταν μου το στειλουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μυστηριο ειχε πολυ γελιο....ο πατερ εψελνε λες και ειχε παθει εγκεφαλικο....πολυ γελιο.....ηπιαμε το κρασι μεχρι τελευταια σταγονα....την ωρα που ελεγε ο πατερ ''η δουλη Του Θεου μαρια...κτλ κτλ....καποιος μοιαζε ρυζι....διακοπτει ο παππας και λεει οχι το ρυζι μεσα στην εκκλησια.....χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

τελειωσε το μυστηριο....βγηκαμε εξω....περιττο να σας πω οτι ακομα φτυνω ρυζια χαχαχαχαχαχχααχαχχαχα

παμε στο ξενοδοχειο....ερχονται και οι φωτογραφοι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!!!!!....μου λεει ο ενας δεν ξερω τι δουλεια κανεις....παντως θα την αλλαξεις....λε εγω γιατι????....πρεπει μου λεει να παραδιδεις μαθηματα-σεμιναρια ΜΗ αγχωμενης νυφης....εισαι φοβερη χαχαχαχαχαχα....γιατι μεσα στην εκκλησια τους εκανα να σκανε στο γελιο χαχαχαχαχαχ και ειδικα ο ενας εκλαιγε απο τα γελια και δεν μπορουσε να τραβηξει καμερα χαχαχαχαχαχαχ

το τραπεζι ηταν πολυ καλο...το φαγητο σουπερ !!!

εγω δεν ημουν ομως καλα....ενιωθα καπως....μετα που κοψαμε την τουρτα...αποσυρθηκα χαλαρα μπροστα στους καλεσμενους.....και με το που εφυγα απο τα ματια τους βγαζω παππουτσια και τρεχω 100αρι στο δωμματιο.....το στομαχι μου χαΛΙΑ....εβγαλα....τα παντα....ευτυχως δεν λερωσα το νυφικο.....και απο εκεινη την ωρα οτι και να φαω το βγαζω....βεβαια δεν εχασα το κεφι μου....όλα ηταν ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...η πιο ομορφη και ξεκαρδιστικη στιγμη της ζωης μου ηταν :tongue::tongue::tongue:

θα σας πω κ αλλα σιγα σιγα.....καποιες φωτο ηδη εχουν ανεβει στο fb.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ : περιττο να σας πω οτι καποια στιγμη στο τραπεζι εβαλε ο dj ενα τραγουδι δεν μπορω να θυμηθω ποιο ρε γμτ που ελεγε σε ενα στιχο για γοργοναααααααααααααα.....εκει σηκωσα το ποτηρι ψηλα.....και νοητα εκανα σε ολες σας ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.................:wink:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΟΡΓΟΝΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα βγαλω παλι σε 2 εβδομαδες να δουμε μπας και αποφυγω την επεμβαση....αστα να πανε...το τι πηξιμο τρωμε οικογενεειακως με αυτη την βλακεια δεν λεγεται

Μεγάλο ζόρι, έχεις και μικρό παιδί, και χρειάζεται πάντα κάποιος να βοηθάει.

Εκνευριστικό δεν είναι; Από μια βλακεία, ανοίξατε δουλειές.

Υπομονή βρε κορίτσι! Εύχομαι ν' αποφύγεις χειρουργείο, τα μισώ τα χειρουργεία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι...η αληθεια ειναι ζορι οταν η μαμα ειναι καθηλωμενη......το θεμα ειναι ν'αποφυγεις την επεμβαση οπως λες.....περαστικουλια βρε κοριτσακι....τουλαχιστον εχεις βοηθεια;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

συμπεθερουλα μου θυμιζει λιγο εμενα η φιλη σου...σε οτι αφορα το οτι δεν χανει ευκολα...και εγω δεν εχω θεμα θυροειδη (το ελεγχω συχνα γιατι εχει η γιαγια μου και η μαμα μου)...εχω κανει απειρες διαιτες στη ζωη μου ειτε για ενα κιλο ειτε για 40 κιλα οπως τωρα...εχω μπιπ τον οργανισμο μου και τον μεταβολισμο μου τοοοοσα χρονια και νομιζω οτι ενας λογος που δεν χανω ευκολα ειναι και αυτος...μπορει να κανω και λαθος...η διαιτολογος μου παντως μου λεει οτι ο μεταβολισμος μου ειναι στα πατωματα...σερνετε...

αχχχ μακαρι να ειχε ιντερνετ η φιλη σου να προσπαθουσαμε ολοι να της δωσουμε κουραγιο...

ας προσπαθησει με λιγη γυμναστικουλα παραπανω εγω αυτο προσπαθω να κανω αν και εξακολουθω να μην βλεπω αποτελεσμα της προσπαθειας μου...ακομα το παλευω...

ξαναμανα φιλακια σε ολες

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

να ζησετε!!!!!!!!! πρεπει να περασατε υπεροχα...

αυτο με τα στομαχικα παντως παιζει πολυ, εχω ακουσει διαφορους ...κυκλοφορει ιωσουλα, αντε περιμενουμε φωτος ε!!!!!!!!!!!!

το ποδι πως ειναι?

bgx2ye5lc.png

μπαπακι....δε σε πιστευωωωωωωωω!!!!!μπραβοοοο.....στη ψυχραιμια σου...φοβερη μερα γαμου....θελουμε υλικοοοοοοοο!!!!εσυ εισαι καλυτερα;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα φρεσκοπαντρεμένο!

Το κατάλαβες κορίτσι μου; Αυτό ήταν, τώρα την πάτησες! :tongue::mrgreen:

ο Χρηστος με κοιταει....του λεω...εγω???....κοιταει τον κουμπαρο....απανταει ο κουμπαρος εγω?????.....ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ δεν εχουμε β'ερες χαχαχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχα....λεει ο Χρηστος στον πατερ μισο λεπτο να δω αν τις εχω ακομα στο αυτοκινητο....βγαινει απο τη εκκλησια....ΟΛΟΙ οι καλεσμενοι ειχαν πεθανει στο γελιο...και εγω επισης χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....μετα απο 5 λεπτα ψαξιματος στο αυτοκινητο τις βρησκει και μπαινει εκκλησια κουναμενος συναμενος με τις βερες !!!!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

ΘΕΙΚΟ απλά!

εγω δεν ημουν ομως καλα....ενιωθα καπως....μετα που κοψαμε την τουρτα...αποσυρθηκα χαλαρα μπροστα στους καλεσμενους.....και με το που εφυγα απο τα ματια τους βγαζω παππουτσια και τρεχω 100αρι στο δωμματιο.....το στομαχι μου χαΛΙΑ....εβγαλα....τα παντα....ευτυχως δεν λερωσα το νυφικο.....και απο εκεινη την ωρα οτι και να φαω το βγαζω....βεβαια δεν εχασα το κεφι μου....όλα ηταν ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...η πιο ομορφη και ξεκαρδιστικη στιγμη της ζωης μου ηταν :tongue::tongue::tongue:

Μήπως σου βγαίνει η ένταση απ' όλο το τρέξιμο;;;

Περαστικά σου και καλή ξεκούραση!

Υ.Γ : περιττο να σας πω οτι καποια στιγμη στο τραπεζι εβαλε ο dj ενα τραγουδι δεν μπορω να θυμηθω ποιο ρε γμτ που ελεγε σε ενα στιχο για γοργοναααααααααααααα.....εκει σηκωσα το ποτηρι ψηλα.....και νοητα εκανα σε ολες σας ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.................:wink:

Ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε! Κι εγώ κατά τις 8 σε σκέφτηκα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μεγάλο ζόρι, έχεις και μικρό παιδί, και χρειάζεται πάντα κάποιος να βοηθάει.

Εκνευριστικό δεν είναι; Από μια βλακεία, ανοίξατε δουλειές.

Υπομονή βρε κορίτσι! Εύχομαι ν' αποφύγεις χειρουργείο, τα μισώ τα χειρουργεία!

ναι...η αληθεια ειναι ζορι οταν η μαμα ειναι καθηλωμενη......το θεμα ειναι ν'αποφυγεις την επεμβαση οπως λες.....περαστικουλια βρε κοριτσακι....τουλαχιστον εχεις βοηθεια;;

προς το παρον ειμαστε τις μισες μερες στη μια γιαγια και τις αλλες μισες στην αλλη, δεν γινεται διαφορετικα, ουτε να τον αλλαξω δεν μπορω...

καλα για παιχνιδι και βολτα μαζι μου δεν το συζηταμε, το εχει παρει αποφαση ο μικρος οτι η μαμα δεν μπορει πλεον, σιγα σιγα το συνηθιζει, απλα ειναι μικρος και δεν μπορω και να του εξηγησω οτι θα φτιαξουν σε λιγο τα πραγματα και θα ειμαστε οπως πριν για να μην στενοχωριεται, τελος παντων πολυ ζορι, ειναι και ο πεθερος μου αρρρωστος, ο αντρας μου εχει τρελο πηξιμο στην δουλεια, θα κλαταρουν ολοι σιγα σιγα και μου την δινει που δεν μππορω να κανω τιποτα και δεν βελτιωνεται στο μεταξυ το σκασμενο!!!!

bgx2ye5lc.png

μπαπακι....δε σε πιστευωωωωωωωω!!!!!μπραβοοοο.....στη ψυχραιμια σου...φοβερη μερα γαμου....θελουμε υλικοοοοοοοο!!!!εσυ εισαι καλυτερα;;;

χαχαχαχαχαχ....καλημεραααααααααααααααααα

τερας ψυχραιμιας παιδι μου χαχαχαχαχαχα

δες φωτο απο fb την ωρα που βαζω καλτσοδετα....θα δεις το γονατο τουμπανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :(

Καλημέρα φρεσκοπαντρεμένο!

Το κατάλαβες κορίτσι μου; Αυτό ήταν, τώρα την πάτησες! :tongue::mrgreen:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

ΘΕΙΚΟ απλά!

Μήπως σου βγαίνει η ένταση απ' όλο το τρέξιμο;;;

Περαστικά σου και καλή ξεκούραση!

Ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε! Κι εγώ κατά τις 8 σε σκέφτηκα. :D

α ρε μαεστριαααααααααααααααααααααα.....ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

ελπιζω να ειναι καμια ιωση και να περασει συντομα :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...