Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μαράκι μου η ώρα η καλή, να το καταδιασκεδάσετε και να το καραγλεντήσετε!!!!!

αυτά μένουν!

σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και σε λιγότερο από χρόνο να σε δούμε:

Woman_Mermaid_Holding_Baby_Mermaid_In_Her_Arms_Royalty_Free_Clipart_Picture_081014-125820-263009.jpg

Τσιπούρα θα το ξαναπω: Είσαι ΗΜΙΘΕΑ! Μα που τα βρίσκεις;;;

Αντε κορίτσια, όσες κοπιάσετε, ένα τελευταίο σφηνάκι, για το καλό! :tongue:;)

scrollbar_shots.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βικάκι, είπα να μη σχολιάσω αλλά δεν το αντέχει η ηθική μου:

ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΟΝ

ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ!

Και αυτό το λέω με πλήρη συνείδηση. Μη γράφουμε ό,τι θέλουμε και τα πιστεύουν και οι εκτός κλάδου... Αν υπήρξε ποτέ ένα πράγμα στη χώρα που δεν σήκωσε μέσον είναι ο ΑΣΕΠ... Τώρα αν κάποιοι χρεώνουν εκεί την αποτυχία, αυτό είναι άλλο θέμα! Μπορείς πάντα να ξαναπροσπαθήσεις.

Φιλιά σε όλες!!!

σοφια μου γεια σου...εχουμε καιρο να τα πουμε και ελπιζω να εισαι καλα....

δεκτη η αποψη σου....αλλα και εγω μιλαω με πληρη συνειδηση......και ξεκιναω.....

την πρωτη χρονια που εδωσα εξετασεις ......μαζι με μενα εδινε κοπελια που καναμε μαζι ιδιαιτερα στη πολη μας.....ετυχε να ειμστε ιδια αιθουσα και να καθετε μπροστα μου....οταν πηραμε τα θεματα.....εγω...εγραψα ...αυτη εδωσε λευκη κολα...την ειδα.....οταν βγηκαμε εκλαιγε γιατι ...ο''ανθρωπος της''της ειχε πει ....μονο ασπρη κολα μη δωσεις.......

αυτη διοριστηκε.......εγω οχι ....διαβασα και εγραψα .....

την επομενη φορα για να ειμαι ειλικρινης....ημουν στον 7ομο μηνα της δευτερης εγκυμοσυνης και δεν ημουν διαβασμενη αρκετα...η επιτηριτρια με ρωτησε ...κοπελα μου γιατι ηρθες;;;;και ενας πιτσιρικας απο την κερκυρα μας ενημερωσε οτι ο διαγωνισμος γινεται για εικονικους λογους και οτι οσοι ειναι να μπουν εχουν ηδη μπει.......

μιλαμε για την ελλαδα που γινονται διαγωνισμοι για να μπουν ''δικοι'' τους ανθρωποι...η'προκυρησονται διαγωνισμοι στα κρυφα ...για να μη τους παρουν πολλοι χαμπαρι...ετσι ωστε να βαλουν αυτοι οποιον θελουν......

δε χρεωνω την αποτυχια μου ...λεγοντας οτι δεν ειχα μεσο...γιατι για μενα δεν απετυχα..εγραψα.....ζητησα και επανεξεταση αλλα δε βρηκα ακρη.......απλα καταλαβα πως δουλευει το κρατος....οποιο και αν ειναι πανω....!!!!!

οσο για να ξαναπροσπαθησω...τωρα με τρια παιδια και μετα απο τοσα χρονια το βλεπω βουνο......δυστυχως δε μου μενει χρονος για διαβασμα..και το βλεπω πολυ δυσκολο....αν κανω ποτε κατι[για δουλεια εννοω]φανταζομαι θα ειναι κατι ασχετο!!!!!

να'σαι καλα σοφια μου καληνυχτα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Τσιπούρα θα το ξαναπω: Είσαι ΗΜΙΘΕΑ! Μα που τα βρίσκεις;;;

Αντε κορίτσια, όσες κοπιάσετε, ένα τελευταίο σφηνάκι, για το καλό! :tongue:;)

scrollbar_shots.jpg

μαρακι το γλεντησαμε σημερα ετσι;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Ε, τι, το γάμο δε θα γλεντήσουμε;;;

(όπου γάμος και χαρά που λένε;;; :tongue::tongue:)

ωραια ηταν....το πιστευεις οτι νοιωθω ...λες και οντως καναμε παρτυ;;χαχα!!!!πλακια ειχε !!!απο δευτερα τα κεφαλια μεσα.....

ο κανακαρης σου πως πηγε με τον παιδικο;;εμεις ξεκιναμε την δευτερα προνηπιο!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ωραια ηταν....το πιστευεις οτι νοιωθω ...λες και οντως καναμε παρτυ;;χαχα!!!!πλακια ειχε !!!απο δευτερα τα κεφαλια μεσα.....

ο κανακαρης σου πως πηγε με τον παιδικο;;εμεις ξεκιναμε την δευτερα προνηπιο!!!!

Πολύ καλά πάει το ταρζανάκι μου!

Όταν φεύγει χαιρετάει όλα τα παιδάκια, και τα μεγαλύτερα! Πάει γύρω γύρω σ' όλους τους χώρους και λέει "γεια σας, γεια σας"!!!

Αλλά το πρωί ζοριζόμαστε στο ξύπνημα (δεν τον παρεξηγώ, ΚΙ ΕΓΩ ζορίζομαι) και στο ν' αποχωριστούμε τη μαμά. Κλαίμε κάθε πρωί.

Ευτυχώς το ξεπερνάει γρήγορα. :D

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και σ' εσάς!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστουμε μαρακι.......θα σας πω τη δευτερα πως τα πηγαμε!!!

κοριτσακια μου γλυκα να εχετε ολες ενα πολυ καλο σκ!!!!

φιλακια πολλα ...καληνυχτα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

βλεπω κοριτσια μου το ξενυχταμε...βεβαια δεν σας προλαβα...

μαεστρια μου γκλουπ...τι ειπιαμε και το τελευταιο σφινακι...ασπρο πατο...

σοφια μου γεια σου...εχουμε καιρο να τα πουμε και ελπιζω να εισαι καλα....

δεκτη η αποψη σου....αλλα και εγω μιλαω με πληρη συνειδηση......και ξεκιναω.....

την πρωτη χρονια που εδωσα εξετασεις ......μαζι με μενα εδινε κοπελια που καναμε μαζι ιδιαιτερα στη πολη μας.....ετυχε να ειμστε ιδια αιθουσα και να καθετε μπροστα μου....οταν πηραμε τα θεματα.....εγω...εγραψα ...αυτη εδωσε λευκη κολα...την ειδα.....οταν βγηκαμε εκλαιγε γιατι ...ο''ανθρωπος της''της ειχε πει ....μονο ασπρη κολα μη δωσεις.......

αυτη διοριστηκε.......εγω οχι ....διαβασα και εγραψα .....

την επομενη φορα για να ειμαι ειλικρινης....ημουν στον 7ομο μηνα της δευτερης εγκυμοσυνης και δεν ημουν διαβασμενη αρκετα...η επιτηριτρια με ρωτησε ...κοπελα μου γιατι ηρθες;;;;και ενας πιτσιρικας απο την κερκυρα μας ενημερωσε οτι ο διαγωνισμος γινεται για εικονικους λογους και οτι οσοι ειναι να μπουν εχουν ηδη μπει.......

μιλαμε για την ελλαδα που γινονται διαγωνισμοι για να μπουν ''δικοι'' τους ανθρωποι...η'προκυρησονται διαγωνισμοι στα κρυφα ...για να μη τους παρουν πολλοι χαμπαρι...ετσι ωστε να βαλουν αυτοι οποιον θελουν......

δε χρεωνω την αποτυχια μου ...λεγοντας οτι δεν ειχα μεσο...γιατι για μενα δεν απετυχα..εγραψα.....ζητησα και επανεξεταση αλλα δε βρηκα ακρη.......απλα καταλαβα πως δουλευει το κρατος....οποιο και αν ειναι πανω....!!!!!

οσο για να ξαναπροσπαθησω...τωρα με τρια παιδια και μετα απο τοσα χρονια το βλεπω βουνο......δυστυχως δε μου μενει χρονος για διαβασμα..και το βλεπω πολυ δυσκολο....αν κανω ποτε κατι[για δουλεια εννοω]φανταζομαι θα ειναι κατι ασχετο!!!!!

να'σαι καλα σοφια μου καληνυχτα!!!

βικουλα μου χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια θα συμφωνησω με καθε λεξη απο αυτα που ειπες γιατι τα εχουν ζησει δικοι μου ανθρωποι...ειναι γεγονος και μυστικο που πια το γνωριζουν ολοι οτι πολλες φορες γινονται διαγωνισμοι για τα ματια του κοσμου για θεσεις που τα προσωπα εκει πανω εχουν ηδη βαλει δικα τους ατομα...νομιζω οτι ειναι πολυ σωστα αυτα που λες...

καλο βραδυ και απο μενα

Γιωργια...Σοφια...Μαρια...Βικυ ονειρα γλυκα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κουκλίτσες κι από εμένα!

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω παρακαλώ! Όσο κι αν βολεύει, μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Βικάκι περιγράφεις τραβηγμένες καταστάσεις που δυσκολεύομαι να πιστέψω. Μιλάμε για γραπτούς διαγωνισμούς και όχι για συνεντεύξεις, μοριοδοτήσεις κλπ, σωστά; Ε, αν ξέρεις ότι στ' αλήθεια με λευκή κόλλα στις εξετάσεις κάποιος πέτυχε, θα 'πρεπε να έχεις ξεσηκώσει τον κόσμο! Αν όμως η κοπέλα που λες διορίστηκε με άλλο τρόπο και για άλλο λόγο (πολύτεκνη, τριαντάμηνη προϋπηρεσία, ως ωρομίσθια ή κάτι άλλο) τότε δεν είναι λόγω ΑΣΕΠ.

Ελιζάκι, διαγωνισμοί για τα μάτια του κόσμου γίνονται πολλοί, αλλά αφορούν κατάθεση δικαιολογητικών. Ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ΔΕΝ χωράει μέσον! Ο καθένας μπορεί να ζητήσει επαναβαθμολόγηση, τα αποτελέσματά του ανακοινώνονται δημόσια και τέλος πάντων εγώ δεν άκουσα ποτέ και από κανέναν την παραμικρή σπόντα ότι κάτι τέτοιο γίνεται...

Αλλά κι αν η κοπέλα που λέτε ότι διορίστηκε όντως είχε βάλει μέσο, πρέπει να ήταν πραγματικά πολύ στόκος να καρφώνεται από μόνη της! Απορώ πώς δεν βγήκατε στα κανάλια!

Θα επιμένω ότι γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ και Πανελλήνιες εξετάσεις είναι τα μόνα αδιάβλητα (ακόμα) συστήματα επιλογής. Πείτε κι οι άλλες παρακαλώ τη γνώμη σας!

Βικάκι, με τρία παιδάκια... δύσκολο όντως το διάβασμα... αλλά και άλλες πλέον οι προτεραιότητες, σωστά; Φιλιά!

Μην ξεχνιόμαστε: Καμία και σήμερα, αρχηγέ!!!!!

Οι διαφωνίες μάς σώζουν από τη βαρεμάρα... Φιλιά σε όλες!

Μιλάμε για γραπτούς διαγωνισμούς και όχι για συνεντεύξεις, μοριοδοτήσεις κλπ, σωστά;

Θα επιμένω ότι γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ και Πανελλήνιες εξετάσεις είναι τα μόνα αδιάβλητα (ακόμα) συστήματα επιλογής. Πείτε κι οι άλλες παρακαλώ τη γνώμη σας!

Για ΑΣΕΠ δεν εχω ιδεα. Για Πανελληνιες ομως επιτρεψτε μου να διαφωνησω Σοφια μου. Δυστυχως κι εκει εισεβαλε η διαφθορα. Και ναι!! Μαθευτηκαν τα θεματα συγκεκριμενης εξετασης ενα βραδυ πριν την ανακοινωση στα εξεταστικα κεντρα. Δε θελω να αναφερω εδω την πηγη μου αλλα μου ανακοινωθηκε στις 3 τα ξημερωματα και επειδη δεν πιστεψα οτι μπορει να συμβαινει, αδιαφορησα. Την αλλη μερα ακουσα στο ραδιο το θεμα και ... δεν πιστευα στα αυτια μου. Απηυδησα!!!!!

Και μετα λενε οτι δεν τα ξερει κανεις!!! Μπαρουφες!!! Τα διαδιδουν εκει που θελουν. Ανθρωποι ειναι πισω απο τις πανελληνιες και πισω απο καθε εξεταση. Αλλαζουν γραπτα, αξιολογουν με τελειως διαφορετικο βαθμο οι εξεταστες (ο ενας 0.6 , ο 2ος 14,1 και ο 3ος 13,8 σας λεει κατι αυτο???).

Αν στην Ελλαδα μας λειτουργουσαν ολα αξιοκρατικα, δε θα φταναμε εδω που φτασαμε.

Λυπαμαι!!!

Λυπαμαι γιατι αγαπω την πατριδα μου.

Λυπαμαι γιατι εχω δυο αγορια που σε λιγο θα υπηρετησουν τη μαμα πατριδα κι εκεινη θα τα προδωσει διωχνοντας τα σε ξενες πατριδες για επιβιωση.

Λυπαμαι γιατι μεσα στην οικογενεια μου ζησαμε και ποναμε ακομη με τη μεταναστευση αδερφων κλπ και δε θελω να εχουμε κι εμεις την ιδια μοιρα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ...

ΓΑΜΠΡΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ...

ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ...

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΑΣ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!

μαρακι μου η ωρα η καλη κουκλα μου.......ολες ειμαστε εκει με τη σκεψη μας......χορεψε ....διασκεδασε....και να εισαι για παντα ευτυχισμενη μαζι ε τον αντρουλη σου!!!!

λοιπον ....σοφια μου δε θα πω τπτ αλλο .....μονο οτι τα πραγματα εγιναν ετσι.....α!!!και κατι αλλο ....2 χρονια πριν δωσω στο πρωτο διαγωνισμο εγινε ο πρωτος διαγωνισμος εγω ημουν 19 και δε μ'επαιρνε ηλικιακα.....δωσανε απο την πολη μου πολλοι ομως ......που περασαν οι περισσοτεροι ......τους εβαλε ανθρωπος που ηταν μεσα σ τη πολιτικη ...και το ξεραμε και το λεμε!!οτι γι'αυτο μπηκαν τοτε πολλοι!!!ειχε γινει ψιλοσουσουρο δλδ..........

ημουν μικρη ....ειπα οτι θα προλαβω πριν κανω οικογενεια να ξαναδωσω τουλαχιστον αλλη μια φορα[ο αντρουλης μου ηταν φανταρος τοτε...και ειχα χρονο για διαβασμα πολυ οπως καταλαβαινεις.....]αλλα μας προλαβε το μπεμπε....και ετσι τ'αφησα ......δε μου πηγαν και καλα οι πρωτες δυο εγκυμοσυνες ...και το ηθελα τοσο πολυ ..που το εβαλα προτεραιοτητα....ηθελα παιδια ....!!!!μεχρι να κανω τον γιαννακη μου δε μ'ενοιαζε τπτ αλλο...πηρα ομως το πτυχιο μου στο πιανο....για να μην επηρεαστω στην εγκυμοσυνη.....και μετα δε μ'ενοιαζε τπτ αλλο ...μονο να κανω μωρακια!!!

αυτα κοριτσακια ....φιλακια πολλα ...και να εχετε ενα καλο σκ με τις οικογενειες σας!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημερα και απο μενα. Βροχερη η μερα στον τοπο μου. Ελπιζω στον τοπο της αρχηγου να ειναι καλος ο καιρος.

Η ωρα η καλη αρχηγο-γοργονα Μαρια.Θα ειμαστε ολες παρουσες στη στεψη και θα προσευχομαστε για σας.

Φιλακια πολλα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...