Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αρχηγέ μου κάνε ένα τέτοιο στο γάμο να το στείλεις το πεθερικόν αδιάβαστο!

το' χεις.... το ξέρω ;)

wedding-topping.jpg

εγραψες παλι...αχ να μουν απο μια γωνια να δω το πεθερικον :shock::shock::shock:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

απο δευτεραααααααααααααααααααααααααααααααα

diet-in-veggies1.jpg

ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......!!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!.....:shock::shock::shock::shock:, ΤΑ κολοκύθια δεν βλέπω!!:shock::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Λοιποννννννννννννννννννννν

γοργονάκια μου....σας χαιρετω για την ωρα...τα λεμε απο δευτερααα

Δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....για ΟΛΑ !!!

αυτη τη βδομαδα πέρασα τελεια ...χαρη σε σας, στη διαθεση σας , στο χιουμορ σας και πανω απο ολα περασα καλα γιατι ξερω οτι εννοειτε και το καθε κομμα που γραφετε !!!!...υπήρχαν στιγμες αυτη τη βδομαδα που εμπαινα να διαβασω τα νεα σας και ολες αναφεροσασταν σε μενα ....δωσατε τις καλυτερες ευχες σας....και δε σας κρυβω οτι πλανταζα και στο κλαμα απο τη συγκινηση.....σας ευχαριστω για τα υπεροχα συναισθηματα που με κανατε να νιωσω.....παλι θα βουρκωσω η ηλιθια.....

και επειδη μπορω να γραφω ωρεςςςς....και τα λογια ειναι περιττα....πιστευω εχετε καταλαβει ποσο σας ευχαριστω....και ποσα σας νοιαζομαι..... ;)

ΣΑΣ ΥΠΕΡΡΡΡΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....και να ειστε σιγουρες οτι θα σας σκεφτομαι ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αυτη τη βδομαδα πέρασα τελεια ...χαρη σε σας, στη διαθεση σας , στο χιουμορ σας και πανω απο ολα περασα καλα γιατι ξερω οτι εννοειτε και το καθε κομμα που γραφετε !!!!...υπήρχαν στιγμες αυτη τη βδομαδα που εμπαινα να διαβασω τα νεα σας και ολες αναφεροσασταν σε μενα ....δωσατε τις καλυτερες ευχες σας....και δε σας κρυβω οτι πλανταζα και στο κλαμα απο τη συγκινηση.....σας ευχαριστω για τα υπεροχα συναισθηματα που με κανατε να νιωσω.....παλι θα βουρκωσω η ηλιθια.....

και επειδη μπορω να γραφω ωρεςςςς....και τα λογια ειναι περιττα....πιστευω εχετε καταλαβει ποσο σας ευχαριστω....και ποσα σας νοιαζομαι..... ;)

ΣΑΣ ΥΠΕΡΡΡΡΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....και να ειστε σιγουρες οτι θα σας σκεφτομαι ;)

μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια να μας ζησεις κουκλα !!

Μαρακι μου οτι και να σου ευχυθουμε ειναι λιγο γιατι αξιζεις το καλυτερο...κοιτα να απολαυσεις την καθε στιγμη...να εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη...συντομα με το μωρακι που τοοοσο πολυ θελεις στην αγκαλιτσα μου...

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ ΜΟΥ

και εμεις σε αγαπαμε και σε νοιαζομαστε ολες...

να περασεις τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Μαράκι μου η ώρα η καλή, να το καταδιασκεδάσετε και να το καραγλεντήσετε!!!!!

αυτά μένουν!

σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και σε λιγότερο από χρόνο να σε δούμε:

Woman_Mermaid_Holding_Baby_Mermaid_In_Her_Arms_Royalty_Free_Clipart_Picture_081014-125820-263009.jpg

να περασετε τελεια και απο δευτερα να μας πεις ολες τις λεπτομερειες!!!!!!!

ευχες και στο αφεντικο!!!!!!!!!!!!!!

bgx2ye5lc.png

αρχηγέ μου κάνε ένα τέτοιο στο γάμο να το στείλεις το πεθερικόν αδιάβαστο!

το' χεις.... το ξέρω ;)

wedding-topping.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχ...ρεεεεε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣΣΣΣΣ !!!!...εχω τεχνικο προβλημα ομως το δεξι μου δεν λυγιζει τοσο χαχαχαχαχχα:tongue:

αν γινω ποτε ετσι θα αναψω μια λαμπαδα στην αγια mpap ... αχχχχ κανε το θαυμα σου !!!!!!

μωρε ουτε λαμπαδα ουτε τιποτα...κανε αυτα που εχουμεπει...(ξερεις εσυ)....και θα την αναψεις στον εαυτο σου....:cool:

και καλα φιγουρα χορου ισως???

χαχαχαχαχχαχαχαχα....να τον κανω και μια στροφη για το ξεκαρφωμα???? :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...