Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

για αρχη ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

ουφ!!!!ξεθεωθηκα....αλλα σας διαβασα.....τα καταφερα!!!

λοιπον ξεκιναω...!!

Χαχα!

Μου ηρθε ιδεα.Την λεω:

Ειχα ενα κωλλυματακι πριν που συναντησα 2 μεσα στο FB και δυσκολευτηκα να συνομιλησω και με τις δυο συγχρονως.

Απο το FB μπορουμε να συγχρονιστουμε και οταν βρισκομαστε παραπανω απο δυο να μεταφερομαστε στο chat cafe, οπου μπορουμε να μιλαμε ολες ανω των 2. Και φανταζεστε τι θα γινει μετα.....

βρε!!χθες αυτο σου ειπα να φυγουμε απο το φεις και να παμε στο τσατ του καφε να μπορουμε να μιλαμε και οι τρεις.....!!!:D:D

λοιπον κοριτσια να σας πω οτι ζυγιστικα σημερα και ναι ωωωω ναι εχασα ενα ολοκληρο κιλο ουτε και θυμαμαι απο ποτε...καλα ειναι ενα κιλο το χρονο εεεε?

μπραβοοοοοοο!!!λιζακι...-1 για την ελιζα μας

ζυγίστικα και ενώ εχθές η ζυγαριά με έδειξε 63 κιλά σήμερα με έδειξε 62,400!!!Γίνεται αυτό ή κάτι έπαθε η ζυγαριά???(είναι ακριβείας)

μπορει να ειχες κατακρατηση υγρων...χθες..η' να πηγες τουαλετα...κανε μια επαναληψη για επιβεβαιωση.....εγω αυριο θα δω τα καμωματα μου που εω ζυγισμα και λιπομετρηση!!παντως και εγω το παθαινω αυτο!!

[quote name='sofia07;407302

Σήμερα έρχομαι πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από άδεια κύησης' date=' Οι συνάδελφοι με κοιτάνε με μισό μάτι, η πιο κακίστρα δεν άντεξε:

"Ακόμα με τα κιλά της εγκυμοσύνης;"

Μου την έδωσε αλλά κρατήθηκα... ...και όλα αυτά προστίθενται στο κανονικό μου υπέρβαρο...

Anyway, φιλούμπες!![/quote']

σοφακι καλη αρχη και μην δινεις σημασια στις κακιες.......ελα κοπελα μου βαλε τα δυνατα σου και απο σεπτεμβρη ...κανε τους να τριβουν τα ματια τους!!!

...(εχουμε και ενα γαμο να ετοιμασουμε καλεεεεεεεεεεεεε :mrgreen: )

χαχαχχαχα....το διαλεξα γιατι ακριβως αυτο το νυφικο ειναι του στιλ μου ;)

παππουτσια εχω βρει ενα ζευγαρι πεδιλα (απαλο ροζ μεταλλιζε ) και σημερα θα παω και στον Ζουλια να δω κ αλλα ;)

μαλλια πιασμενα αλογουρα και μακιγιαζ οτι πιο φυσικο υπαρχει ;)

απλα πραγματα....:cool:

χαχαχαχαχαχχαχα.....ή το πιο πιθανο ειναι να το σκασω απο μονη μου :tongue::tongue::tongue:

μπαπ μου η ωρα η καλη!!!:D:Dτο νυφικο σου ειναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!και του στυλ μου και γενικα μ'αρεσεις.....φυσικα θελουμε φοτο...οταν θαερθει η ωρα!!!

καλημερα κοριτσια!κιεγω ξεφυγα εντελως το σκδ, αλλα ειχαμε τα βαφτισια μας και δικαιολογουμαι νομιζω.

αχιλεας να σου ζησει ο αγοραρος......παω να δω φοτος!!

. το ξερω απο τον αντρα μου ολο διαζυγιο του δινω και ακομα μαζι ειμαστε 13-14 χρονια . ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειμαστε απο 15 χρονων μαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα παω στα 29 . γερασα παει !!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :mrgreen: :mrgreen:

εμεις ειμαστε 17 χρονια μαζι και 13-14 χρονια γαμου.....ημουνα μπουμπουκι και τωρα ειμαι ...αστα να μη το πω!!!χαχα!!

φανταστείτε το μπουφέ στο γάμο της αρχηγού:

κοτόπουλο βραστό, ποικιλία βραστών λαχανικών, μπιφτεκάκια στον ατμό, ψαράκι ψητό, σαλάτες!!!!!!!

μεταλικό νερό αντί για κρασι tres shic!!!!!

και η τούρτα γάμου τάρτα φρούτων με ζελέ !!!!!!!

θεικό και ιδιαιτέρως προτότυπο!!!!!!!!!!

:D:D:

εγραψες!!!!!χαχαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τέλεια η ζαρούχλα την λατρεύω, είναι ιδιαίτερο μέρος για τον καλό μου κι εμένα :)

τελεια δεν ειναι????...στην Αγ.Τριαδα λεγαμε να γινει στο προαυλιο ....(οπως πας για το νεο μεγαλο ξενοδοχειο) ;)

αχ Ζαρουχλα!!!!.....εκει κολαζομαι κ εγω στο φαγητο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πηγαινεις συχνα?...εμεις τουλαχιστον 4-5 φορες το χρονο :-D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

δεν ειναι γαμος βρε, ειναι απο τα βαφτισια....

Ουπςςςςςςςςςςςςςςς !!! χαχαχαχαχ...ξανθια λεμε καλεεεεεε τι περιμενες??? :tongue:

κουκλα η μαμα!!!! ΝΑ σας ΖΗΣΕΙ και παλι!!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑς ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!

τρεχαααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

καλως το κοριτσι μας το ομορφο !!!

τι κανεις μπεμπα μου?

OK εγω την ειδα τη φωτογραφια...πηγαιντε στο προφιλ της....φωτο και ειναι η πρωτη σε ενα γαμο....πανω δεξια ειναι η αλεξια :mrgreen:

δεν ειναι γαμος βρε, ειναι απο τα βαφτισια....

νομιζω οτι η αρχηγος λεει την πρωτη που εχεις στο αλμπουμ με το γαμο σου...αν δεν την εχεις ανεβασει στο δικο σου προφιλ δεν θα μπορεσουμε να τη δουμε...επειδη ειπες οτι την ανεβασε ο αντρουλης σου μηπως μονο στο δικο του προφιλ?

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

νομιζω οτι η αρχηγος λεει την πρωτη που εχεις στο αλμπουμ με το γαμο σου...αν δεν την εχεις ανεβασει στο δικο σου προφιλ δεν θα μπορεσουμε να τη δουμε...επειδη ειπες οτι την ανεβασε ο αντρουλης σου μηπως μονο στο δικο του προφιλ?

μολις τις ανεβασα κιεγω ελιζα στο προφιλ μου....

bgx2ye5lc.png

τρεχαααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

καλως το κοριτσι μας το ομορφο !!!

τι κανεις μπεμπα μου?

τρεχωωωω...σα το βεγγο να μαζεψω σπιτι και παιδια....

ζαρουχλα....απλα φοβερα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχα....που ειναι η φωτο οεο?....

ΟΚ εγω βλεπω αυτη με τη δερματολογο χαχαχαχαχχαχα...γαμος δεν ειναι????...κ εσυ εισαι πανω δεξα?

πφφφφφφφφφφ....ξαναπαω στο προφιλ σου :mrgreen:

ΟΚ εγω βλεπω αυτη με τη δερματολογο χαχαχαχαχχαχα...γαμος δεν ειναι????...κ εσυ εισαι πανω δεξα?

χεχε ναι γαμος περσινος ειναι αυτος με τη δερματολογο....

bgx2ye5lc.png

λοιπόν μόλις φτάσουμε τους στόχους μας θα πάμε ένα σκ στην ζαρούχλα και θα φάμε με την καρδιά μας!!!!!!!

απαπππαπααααα

(έχω πολυ καιρό να πάω.... και το αποφεύγω τώρα όπως καταλαβαίνεις λόγω φαγητού......)

σε ποιο μένετε; εμεις στις δρυαδες που είναι έξω από το χωριό :)

βρε τι εχουμε παθει με μια φωτογραφια χαχαχαχχαχαχαχαχα

αχ βρε αλεξακι μου πολυ γελιο...παριστανουμε τη νικολουλη μπας και τη βρουμε χαχαχχαχα που θα παει χαχαχχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...