Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα....καλα μωρε πλακα κανω....βραστα καροτακια ειναι ΟΚ????????? :tongue:

χαχαχαχαχαχαχα....ειμαι πολυ τρομακτικη εεε???? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

τρελοκομειοοοοο....αμα πλακωσεις το αφεντικοοοοοοοοο....πως θα ερθει αυριο στο γαμο?????....το αφεντικο ειναι ο γαμπρος χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχαχα ;););)

απαπαπααααααααααα!!!!!!!!!!!

Βρε τον ατιμοοοοο τον....αφεντικογαμπροοο!!!!!!!!

jenia.....τσάμπα το format.....xaxaxaxaxaxaxaxaxax

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ώπα! Σωστή σε βρίσκω! ;)

Το αρνητικό είναι ότι δουλεύεις παραπάνω, χωρίς υπερωρίες. :tongue:

πληρωνει αλλιως χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σου τρελό παρεάκι!:P γεια σου νυφούλα δουλευταρού!:P δήλωσε παραίτηση:tongue::tongue: η μόνη δικαιολογία που κάθεσαι εκεί είναι γιατί το γλεντάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........:D

Έχει ανάψει το κέφι για τα καλά.......πάρ΄τε κι ένα τραγουδάκι

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα μου χαλασετε το πληκτρολογιο !!!!...μια ωρα το στιβωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω απο τα σαλιαααα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

ειστε θεομουρλες ολες !!!!

cyber bachelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Οh Yes!!!!! cyber bachelor! μου άρεσε ο όρος!!!!!

JENIAAAAAA

ΠΑΜΕ να πλακώσουμε τα αφεντικά της mpap!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ μαζί σας! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

πληρωνει αλλιως χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

βρε ακομα εδω εισαι?????

αντε λεμε...

οχι οτι δεν σε θελουμε...σε θελουμε και σε παραθελουμε αλλα βρε κοριτσακι καιρος ειναι να την κανεις...

ποτε θα τα προλαβεις ολα?ποτε θα ξεκουραστεις λιγο εστω λιγο?

αααααα θα βαλω τις φωνες στο αφεντικο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

απαπαπααααααααααα!!!!!!!!!!!

Βρε τον ατιμοοοοο τον....αφεντικογαμπροοο!!!!!!!!

jenia.....τσάμπα το format.....xaxaxaxaxaxaxaxaxax

αστα να πανε αδιαβαστη με επιασε ο αρχηγος καλα λενε μερικες φορες καλητερα να τρως παρα να μηλας χαχαχαχαχα!!

ακου εκει ο γαμπρος ειναι το αφεντικο ρε τι επαθα η κακομηρα σαν την γατα την βρεχμενη πρεπει να κατσω τωρα χαχαχαχα!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: νιαου ναιου !!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

ρε δεν το ηξερα καλα φευγω εγω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρχηγε το εχεις πει ποτε αυτο δεν το θυμαμε !!!!!!! :confused::confused: :confused:;) ;) :oops::oops::tongue::tongue:

μπορει και να μην το εχω πει...δεν θυμαμαι...παντως αφου προσφερεσαι...οταν σε χρειαστω θα σε φωναξωωωω χαχαχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue:

Πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως σελίδα......

αχχχχχχχ jeniaaaaaaaaaaaa!!!!!

ελα ζωη που δεν σε λενε ζωη μην με μελωνεται την αρχηγο ηθελα να μαλωσω οχι εμενα χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!

ακαντου ντου ντου παμε εκει και παμε αλλου...

ακαντου ντου ντου παμε στη χονολουλου με τις ψαθινες τις φουστες και λουλουδια στα μαλια χουλα χουλα να χορεψουμε ολα τα παιδια...

μαρακι γαμηλιο ταξιδακι θα παιζει??? εστω ενα τριημερακι?

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

ακαντου ντου ντου παμε εκει και παμε αλλου...

ακαντου ντου ντου παμε στη χονολουλου με τις ψαθινες τις φουστες και λουλουδια στα μαλια χουλα χουλα να χορεψουμε ολα τα παιδια...

μαρακι γαμηλιο ταξιδακι θα παιζει??? εστω ενα τριημερακι?

ναι αυτο δεν το ρωτησαμε τι παιζει!!! :D

ελα ζωη που δεν σε λενε ζωη μην με μελωνεται την αρχηγο ηθελα να μαλωσω οχι εμενα χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!

xaxaaxaxaxaxaxaxax!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένη!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Γεια σας τσουπρες.

Εγινε κατι? Πειτε μου γιατι δεν προλαβαινω να ιαβασω τα προηγουμενα σας.

Mpap, ακομα δουλευεις???

Τι αφεντικο ειναι αυτο που εχεις βρε κοριτσι μου, που δεν σου εδωσε αδεια ολη την εβδομαδα - πληρωμενη ενοειται!!!!

Φιλακια

Θα σας μελετησω μετα

Σημερα παιρνουμε την προικα!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ναι αυτο δεν το ρωτησαμε τι παιζει!!! :D

τσουκου....οχι τωρα...τα Χριστουγεννα λεμε

αφου δευτερα δουλευω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!! χαχαχαχαχχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...